søndag den 5. juni 2011

InfiniTV 4 CableCARD viritin hinnat ovat laskussa, alas 256 dollaria lähetetty 399 dollaria aiemmin

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/06/05/infinitv-4-cablecard-tuner-prices-are-dropping-down-to-256-shi/:


Olipa johtuu painostuksesta SiliconDust n HDHomeRun pääministerin tai seurauksena yksinkertaistettu laitteisto on epäselvä, mutta Ceton n InfiniTV 4 CableCARD viritin on nyt saatavilla niin vähän kuin 256 dollaria lähetetty. Forum julisteiden puuttuu Kauko huomasi 282 dollaria tuli myyntiin HTPC kaapeli-tv-sovittimet menossa eBay perjantaina ennen hinnat laskivat hätäisesti klo Buy.com (264 dollaria), ja Amazon kolmannen osapuolen (265 dollaria). Tuntemattomammat Erwin Tietokoneet tällä hetkellä vaatii alimman hinnan, vaikka Ceton virallinen Amazon listalle ja muiden jälleenmyyjien, kuten Cannon PC ja Fluid Digital edelleen 399 dollaria MSRP - nyt. Valinta on sinun - odottaa virallista sanaa, ja nähdä, jos hinnat laskevat ala-tai klikkaa osta-painiketta nyt ja saada ( verkko jaettavien ) kaapeli-TV vastaanotto tietokoneen hyvissä ajoin toisen jakson Teen Wolf MTV.

InfiniTV 4 CableCARD viritin hinnat ovat laskussa, alas 256 dollaria lähetetty 399 dollaria aiemmin perin ilmestynyt Engadget on ti, 05 kesäkuu 2011 16:14:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Puuttuvat Remote | Lähetä | Kommentit

Hakkerit Attack Nintendo, mutta yhtiö väittää Data Safe

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ZufuAbXGR34/Hackers-Attack-Nintendo-But-Company-Claims-Data-Safe:

Tohtori Herbert West kirjoittaa tämän Wall Street Journal: "Nintendo sanoi sunnuntaina, että palvelin sen Yhdysvaltain yksikön verkkosivuilla oli murtautunut, mutta yksikään yritys tai asiakastietoja olisi vaarantunut. Hakkeri ryhmä Lulzsec, joka väitettiin jälkeen muista rikkomuksista Sonyn web-sivustoilla aiemmin tällä viikolla, ottanut vastuun. Lulzsec lähetetty palvelimen asetustiedostossa todisteena sen osallistumisesta vielä sanoi, että se ei ollut suunnattu Nintendo. "Saimme juuri config tiedoston ja tehnyt selväksi, että emme tarkoita mitään haittaa" Ryhmä totesi tänä aamuna kautta hermona. " Nintendo oli jo korjasin sen joka tapauksessa. Hyökkäys tulee, Nintendo tällä viikolla lanseeraa uuden verkkopalvelun sen 3DS kannettavien peli kone. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Making Time

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/Qz5E_IKtSE0/:

Array

Sony VAIO Z21-sarjan mainittu Euroopan eri alueiden, ei oikeastaan ​​myytävänä vielä

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/06/05/sony-vaio-z21-series-mentioned-on-various-european-sites-isnt/:


Täällä todetaan, Sonyn 13-tuumainen VAIO Z -sarja on ollut kateissa yhtiön online-kaupasta kuukausia, mutta Euroopassa, ainakin se elää - kvartetti Z21-sarjan kannettavat tietokoneet on noussut eri e-tailers kuin mahdolliseksi seuraajaksi viime vuoden Z11. Toistaiseksi emme näe pari kokoonpanoissa Core i5-2410M-prosessori ja 128 Gt solid-state-varastointi ja kaksi enemmän Core i7-2620M prosessorin ja 256 vuonna säilytystilaa. Päätellen tämän näytteen ainakin 1600 x 900 resoluutio on vakio, kuten taustavalaistu näppäimistö, 3G-SIM-korttipaikka, sormenjälki lukija, 3D tuotanto ja HD webcam Sonyn Exmor imaging technology. Valitettavasti käytettävissä olevat tiedot viittaavat siihen, Thunderbolt's no-show, vaikka huhu kertoo Sonyn toteuttamisesta Intelin Light Peak tekniikka käyttää USB-liittimiä, josta tämä on kolme. Tässä on toiveajattelua, eikö?



Erikoinen asia on, et voi itse ostaa sitä vielä. F2F luettelot huikeat hinnat vaihtelevat € 1809 (2642 dollari) on € 2839 (4146 dollari), vaikka se ei itse asiassa käytettävissä. Samalla hakutulosta kääntää ylös mainitsee siitä staticICE kuningaskunnan ja Belgian suoritus, mutta he ovat olleet siivottu pois varsinaiset sivut. Joten näyttää siltä, ​​se on jopa Sony ilmoittaa tämän jo - ja tarjoilla joitakin kuvia, kun se on sitä.



[Kiitos, Ihor]

Sony VAIO Z21-sarjan mainittu Euroopan eri alueiden, ei oikeastaan ​​myytävänä vielä perin ilmestynyt Engadget on ti, 05 kesäkuu 2011 14:14:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink NotebookReview (foorumi) | lähde F2F (1) , (2) , (3) , (4) | Lähetä | Kommentit

Champtron n 65-incher voi tunnistaa kahdella sormella koskettamalla, tekevät kohtuullisesti tilava toisen näytön (video)

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/06/05/champtrons-65-incher-can-recognize-two-finger-touch-make-for-a/:


Jos et voi koskaan olla liikaa näytön kiinteistöjä työskennellessään, kannattaa antaa Champtron n 65-tuumainen jättiläiseksi näyttää. Se 1080p Sharp paneeli inhottavasti kyky tunnustaa molemmat koskettaa panoksista aikaa - joka voi olla sormet tai "jokin" muitakaan stylus - minkä pitäisi olla pirun hyödyllinen silloin yrität Photoshop hieman ylimääräistä kiilto huipulla Steve Ballmer : n loistava kupoli. Lisäbonuksena, mitat tämän näytön tehdä Windows 7 UI erittäin sormen-friendly. Helvetti, se rajoilla on nyrkki-ystävällinen, kun räjähti 65 tuuman kokoinen. Katso video tästä mestari tauon jälkeen.


Jatka käsittelyssä Champtron n 65-incher voi tunnistaa kahdella sormella koskettamalla, tekevät kohtuullisesti tilava toisen näytön (video)


Champtron n 65-incher voi tunnistaa kahdella sormella koskettamalla, tekevät kohtuullisesti tilava toisen näytön (video) alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 05 kesäkuu 2011 15:19:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Viewsonic V3D241wm, tietokonenäytön 3D-tekniikka

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.tecnoka.com/perifericos/viewsonic-v3d241wm-un-monitor-para-ordenador-con-tecnologia-3d/:


Viewsonic ei halua jäädä jälkeen, ja on esitellyt uuden näytön että ominaisuudet muoti tekniikka tällä hetkellä 3D.


V3D241wm Viewsonic on 24-tuumainen LED-paneeli, jossa viive 2ms, 300 kandelaa kirkkauden, kontrastin 20.000.000:1 ja 120Hz virkistystaajuuden taajuuden riippuen valmistaja nauttia 3D-sisältöä käyttäen polarisoitunut lasit monitorin mukana.



Tällä hetkellä emme tiedä, mikä hinta on euroissa, mutta Yhdistyneessä kuningaskunnassa myy noin 330 puntaa, mikä nykyisellä hinnat olisi noin 376 euroa, vaikka emme voi tämä olla hinta kun se tulee myydään Espanjassa.


Lisää | Viewsonic


Pakattu Ajankohta Australia Telescope Compact Array

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/0FFVXz5ySL8/Compressed-Time-at-the-Australia-Telescope-Compact-Array:

epaell kirjoittaa "Olen pelannut vähän ja aika-raukeavat ja videoeditointiin viime viikolla, kun tulli tähtitieteilijä CSIRO: n Australia Telescope Compact Array (ATCA) lähellä Narrabri maassa New South Wales (Australia). Playing with video kaikki aivan uusi kokemus minulle, mutta minulla oli hauskaa käyttöön tämän yhdessä ja ajattelin toiset nauttivat siitä. Olen otettu useita videoita ja noin kaukoputken ja yritti tuoda esiin paitsi väline ja taivas, mutta myös joitakin villieläimet törmäämme päivittäin kunnioittamalla siellä. Siihen kuuluu myös pakollinen video kakadut ottaa hayride yhdellä ruokia ja sammakot valvomossa, jotka ovat meille jatkuvaa seuralaisia ​​pitkillä havainnoimalla istuntoja :-) Suosittelen siirtymistä 360p ja 1080p ja asetusta koko näytön tilassa saada täysi vaikutus videon. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Motorola Droid 3 vuotaa opetusohjelma vids, vahvistaa 8MP kamera ja 1080p nauhoituksia (video)

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/06/05/motorola-droid-3-leaks-out-in-tutorial-vids-confirms-8mp-camera/:




Verizon ja Motorola ovat pitäneet tiukemmin kurissa Droid 3 kuin monet viime älypuhelimissa olemme nähneet, mutta mukava iso vuoto vain polveutui ruukun - käynnistys gadget blogi PhonePads päätynyt kolmeen opetusohjelma videoita viiden rivin QWERTY liukusäädin strutting sen juttuja. Vaikka ei ole mitään keskustelua kaikkien dual-core pii , on todellakin 8 megapikselin kamera aluksella, joka on ilmeisesti kykenee 1080p HD videokuvaa. Muita muutoksia, mitä näyttää olevan pari äänenvoimakkuusnäppäimiä oikeassa reunassa (sen sijaan, rokkari), ilmeinen kameralaukaisimella ja sekä mikro-USB ja mini-HDMI vasemmassa reunassa on Droid X2 kokoonpanon. Saat ilmeisesti silti saat Swype virtuaalinen näppäimistö, mutta on vaikea sanoa, mikä versio Android luurin kuuluu - Verizon selvästi todetaan "Ohjelmistot osoitettu, ettei Final jokaisesta video. Etsi lisää materiaalia tauon jälkeen.

Jatka käsittelyssä Motorola Droid 3 vuotaa opetusohjelma vids, vahvistaa 8MP kamera ja 1080p nauhoituksia (video)


Motorola Droid 3 vuotaa opetusohjelma vids, vahvistaa 8MP kamera ja 1080p nauhoituksia (video) alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 05 kesäkuu 2011 13:33:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde PhonePads | Lähetä | Kommentit

Kysy Slashdot: Vastikkeet Tekninen ihmisten osallistuminen Sales?

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/do8kFnYfTUc/Ask-Slashdot-Compensating-Technical-People-For-Contributing-to-Sales:

pilvi-yay kirjoittaa "Työskentelen IT-konsultointiyritys ja viime aikoina olen ollut tehtävänä menossa ylös meidän Engineering Consulting joukkue - joka ei fancy yrityksen puhua tarkoittaa, että yritämme valtuuttaa suunnittelutiimimme ajatella vähän kuin myynti ihmisiä sen sijaan, että pelkästään palveluihin suuntautuneet. selventämiseksi, tekninen ihmiset näkevät asiakkaidemme luotetuksi neuvonantajina ja kun he näkevät mahdollisuuden täydentää myytävänä / verkko refresh / projekti Niihin liittyy usein myyntiimme, mutta kun asiakas näkee myynti-ihmisiä, he aina vaieta, koska he "myynti-ihmisiä ja asiakkaiden luulevat ovat kiinnostuneita vain lievittää heiltä rahaa! Olen kiinnostunut siitä, mitä Slashdot yhteisö ajattelee, miten meidän pitäisi palkita suunnittelutiimit tämän myynnin työ (mikä maksaa meille komissiota myyjät anyway), mutta siten, että ei edistäisi mitään vihamielisyyttä myynnin ja teknologian henkilöstöä, koska loppujen lopuksi myynti ihmiset elävät ja kuolevat toimeksiannosta. Onko kukaan työskennellyt tässä ympäristössä tahansa ja mitä toimii / ei sovi työskennellä oman kokemuksen? "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Ennuste: Facebook Will Surpass Google mainostuloissa

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/XxN8Rc98ATA/:

Array

Sony paljastaa hinnat ja koot "Google TV?

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.tecnoka.com/television/sony-deja-ver-los-precios-y-los-tamanos-de-%c2%bfgoogle-tv/:


Näyttää siltä, ​​että joku yhtiön sisällä, tai olet tyytymätön palkoista ja halua pilata yllätys, että yhtiö on valmis tiistaina 12. lokakuuta, tai oikeastaan ​​on halu kulunut. Miksi? Koska ei vain vuotanut tietoja (joita emme tiedä onko se todellinen) on mahdollista kokoa, jossa Google-TV, mutta myös nimiä on ilmestynyt, joka olisi nimeltään kyseisiin malleihin.


Niiden nimet ovat: NSX-24GT1 24 tuumaa, NSX-32GT1 31 tuumaa, NSX-40-tuumainen 40GT1 NSX-46GT1 (arvasit) ja 46 tuumaa. Ja vielä, myös riski, että niiden hinnat olisivat kokonaistyöaika 1300, 1400 ja 1900 dollaria.



Utelias yksityiskohta: jos tämä on totta, halvin Google TV olisi vieläkin kalliimpaa (300 dollaria), että 32-tuumainen malli kalliimpaa kuin Sony on ihmisiä niiden luettelo.


Wikileaks Kaapelit Sano Ei Bloodshed Inside Tiananmenin aukiolla

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Th-pVk_NuwE/Wikileaks-Cables-Say-No-Bloodshed-Inside-Tiananmen-Square:

netchaos kirjoittaa "Secret kaapelit Yhdysvaltojen suurlähetystö Pekingissä ovat osoittaneet, ei ollut verenvuodatusta sisällä Tiananmenin aukiolla, kun Kiina esittänyt opiskelija demokratian puolesta järjestettävissä mielenosoituksissa 22 vuotta sitten." Mikä ei tarkoita sitä, että kaikki oli kukkia ja viiniä: "Sen sijaan, kaapelit osoittavat, että kiinalaiset sotilaat avasivat tulen mielenosoittajia ulkopuolella Pekingin keskustassa, kun he taistelivat tiensä kohti aukiolle kaupungin länsipuolella."


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Droid X2 tarkastelu

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/06/05/droid-x2-review/:


Olisiko Droid X jokin muu nimi hajua niin makea? Kun tarkastellaan, että puhelin viime vuonna huomasimme sen olevan vankka esiintyjä vankka runko. Lyhyesti: erittäin hyvä puhelin. Nyt se on palannut uudella nimellä, tai tarkistettu vähintään yksi, Motorola Droid X2 tarjoaa samat suunnittelun kuin edeltäjänsä, mutta pakkaus paljon enemmän lämpöä sisällä - dual-core-annoksen Tegra 2, tarkemmin . Aikooko se kutittaa haju anturit kuten ensimmäinen X?


Jatka käsittelyssä Droid X2 tarkastelu


Droid X2 tarkistaa alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 05 kesäkuu 2011 12:00:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Collatzin Proof Ehdotettu: rae Jaksot End In 1

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/iNlc6azhW-Q/Collatz-Proof-Proposed-Hailstone-Sequences-End-In-1:

mikejuk kirjoittaa "todisteet [käsikirjoitus PDF] on ehdotettu Collatzin arveluihin noin rae sekvenssejä. rae Sarja alkaa luvusta tahansa positiivinen kokonaisluku n seuraava numero järjestyksessä on n / 2, jos n on parillinen ja 3n +1 jos n outoa. arvelu on, että tämä yksinkertainen sarja päättyy aina yhdessä. Yksinkertainen tila, mutta erittäin vaikea todistaa ja se on kestänyt yli 60 vuotta päästä lähelle ratkaisua. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Lenovon IdeaPad U300S flaunts verhoiluineen runko Computex

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/06/05/lenovos-ideapad-u300s-flaunts-its-trim-frame-at-computex/:







Ns. Ultrabooks olivat muotia Computex 2011, ja ASUS , LG ja Compal eivät ainoita kyseessä väite - tämä Lenovo IdeaPad U300S on toinen haastaja ultra-ohut, ala-+1,000dollari kannettavan pelin. Vaikka me kuulemme, että Lenovo ei paljastamatta tarkka silmälasit tai saatavuudesta osoittavat, yhtiön kuulemma päivitetty liukas IdeaPad U260 muotoilu Sandy Bridge sirut ja 13,3-tuumainen näyttö, ja laittaa jo-trim unibody laptop ruokavalio saavuttamiseksi supermalli mittauksia. Tässä toivoen insinöörit parani että kolmen tunnin akun liian, eh?



[Kiitos, Sam]

Lenovon IdeaPad U300S flaunts verhoiluineen runko Computex perin ilmestynyt Engadget on ti, 05 kesäkuu 2011 11:11:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Notebook Italia , nDevil | Lähetä | Kommentit

NSA Trial todisteita "täynnä Laatikot ja nuolet"

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/nmMDGXQJk2Y/NSA-Trial-Evidence-Riddled-With-Boxes-and-Arrows:

Decora kirjoittaa "In Vakoilu laki oikeudenkäynnistä NSA IT Whistleblower Thomas Drake, tärkeimmät todisteet häntä vastaan ​​ovat viisi asiakirjaa hän muka" tahallaan säilyttää "hänen kellarissa. hallitus, ensimmäistä kertaa, käyttää Silent Witness Säännön" korvaavaa sanat tässä todisteet siitä, että yleisö ei näe väitetään arkaluonteisia tietoja. tuloksena "korvaaminen" prosessi on kuvattu puolustuksen sotkuinen vyyhti laatikoita, nuolia ja koodisanoja [PDF], että on mahdottoman sekoittaa tosiseikat. "Kaksi viikkoa ennen oikeudenkäyntiä, herra Drake ja hänen neuvonsa eivät vieläkään tiedä, mitä todisteita tuomaristo näkevät."


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.