mandag den 3. januar 2011

iPhone hälytyksiä ei edelleenkään toimi, maailmoja kaatuu vasemmalle ja oikealle

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/03/iphone-alarms-still-not-working-worlds-crashing-left-and-right/:
Hei, sinä - se tammikuun 3. päivä. Tiedätkö, päivä sinun pitäisi palata töihin / kouluun / elämää. Ja päivä sinun pitäisi kiinni lennon olet varannut kolme kuukautta. Ja todennäköisesti päivä, että sinun pitäisi suorittaa paljon muita tehtäviä. Valitettavasti, sinä oikeasti uskoi, että iPhone hälytys sitoisivat itse kun tänään valssatut noin, mutta perustuu laumoittain valituksia nähnyt hermona ja Facebook, sanoi korjaus on vielä talviunilla. Ja näin, olet vielä nukkumassa. Jopa täällä Engadget HQ, olemme nähneet iPhone 4 luuria ei herätä meille luvattiin (on kertaluonteisia hälytykset), joten kuka tietää, kun Apple aikoo tehostaa lautaselle ja käsittelemään. Sillä välin, mennä eteenpäin ja luoda toistuva hälytys, kun varovasti rajan sormet ja varpaat. Tai te tiedätte, ostaa paristokäyttöinen herätyskellon pois teidän isoäiti.

[Kiitos kaikille, jotka lähettivät tämän]

iPhone hälytyksiä ei edelleenkään toimi, maailmoja kaatuu vasemmalle ja oikealle perin ilmestynyt Engadget Ma, 03 tammikuu 2011 10:44:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar