torsdag den 7. april 2011

Nexus S AT & T bändit saatavilla valkoisena ja 600 dollaria, suuntasi Fido ja Rogers

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/07/nexus-s-with-atandt-bands-available-in-white-for-600-headed-to-f/:


Se on ollut pitkään tulossa, mutta se näyttää Googlen ja Samsungin lehtolapsi, Nexus S - suosikki näillä kulmilla - on vihdoin saatavilla AT & T: n 850 ja 1900 MHz 3G-bändejä online vähittäiskauppias Negri Electronics, 600 dollaria vuonna Voit valita musta tai valkoinen. Se ei ole ensimmäinen kerta, kun olemme nähneet vaikeasti Samsung GT-I9020A luonnossa: se on jo esiintynyt niin käsissä FCC ja Bluetooth SIG: n verkkosivuilla . Olemme myös nähneet kuvia Nexus S valkoinen kansi ennen. Ja tässä on lisää: tiesimme jo AWS-versio Nexus S oli tulossa Kanadan kautta Mobilicity , mutta mukaan MobileSyrup, voit pian voi poimia Nexus S Fido ja Rogers C 500 dollaria sopimus-ilmaiseksi tai C 100 dollaria kolmen vuoden sitoumus, ja nämä kaksi lentoyhtiötä käyttää samaa 3G-taajuuksia AT & T Yhdysvalloissa. Joten, kunnes saamme jotain virallista Samsungin tai Googlen osuma meidän lukuisat lähteen linkeistä.

Nexus S AT & T bändit saatavilla valkoisena ja 600 dollaria, suuntasi Fido ja Rogers perin ilmestynyt Engadget Ma, 07 huhtikuu 2011 03:20:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Android Keski | lähde Negri Electronics (valkoinen) , (musta) , Samsung , MobileSyrup | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar