mandag den 30. maj 2011

ARM haluaa vahvistaa otettaan kannettavissa tietokoneissa, ottaa 50 prosenttia vuoteen 2015 mennessä

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/05/30/arm-hopes-to-strengthen-grip-on-mobile-pcs-take-50-per-cent-of/:


Olemme jo kuulleet huhuja , että siru suunnittelija ARM on yrittänyt saada valikoimaansa tulee Macbook Air. Vaikka emme voi lisätä mitään kyseisen tarinan, meillä on lisätodiste siitä, että ARM menee pidemmälle älypuhelimet ja tablets voidaan kohdentaa isompi muodossa tekijät. Yhtiön toimitusjohtajana, Tudor Brown on juuri esiintynyt Computex toteamaan ARM haluaa valloittaa "mobiili PC-markkinoilla", jossa yhtiö on tällä hetkellä vain 10 prosentin osuudella. Hän tähtää 15 prosenttiin tämän vuoden loppuun mennessä, ja Intel herättävä 50 prosenttia vuoteen 2015 mennessä. "Mobile PC" on aika epäselvä luokkaan, mutta meidän mielestämme se on turvallista olettaa painopiste on pieni-ja keski-voima netbook ja ultraportables. Tällaisia ​​laitteita voisi mahdollisesti ajaa pois ARM: n tuleva multi-core chips - kuten ehkä neliytimisen peto sisällä NVIDIAn häkellyttävä Kal-El -prosessori, tai kauempana Cortex-A15 . On vaikea kuvitella näiden tablet-centric siruja koskaan kilpailla Intelin huippuja, mutta neljä vuotta on mahtava kauan tässä liiketoiminnassa.

ARM haluaa vahvistaa otettaan kannettavissa tietokoneissa, ottaa 50 prosenttia markkinoista vuoteen 2015 alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 30 toukokuu 2011 08:57:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde PCWorld | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar