lørdag den 30. juli 2011

BMW on paljastanut uudet i3 ja uudistettu I8 käsitteitä, odotamme Autoteollisuuden tulevaisuus (video)

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/30/bmw-unveils-new-i3-and-revamped-i8-concepts-we-await-our-automo/:


BMW on ollut kiusanteko meille sen vision sähkö motoroing vuosia, ja tänään, ihmiset, trendi jatkuu. Saksan automaker on julkistanut kaksi käsitettä sen tulevan I alatavaramerkiksi : city-asunnon I3 ja rehashed version I8 . Tämä on ensimmäinen kerta, kun olemme virallisesti nähnyt pienempää, kuin auto tunnettiin aiemmin nimellä Megacity oli ollut vain vakoili vuonna virallisessa tehdä ja hoidon rutiininomaisen testausta Napapiirillä . Se tulee matkan neljä piipitys sen 150km alue (noin 100 mailia) ja kiihtyy 0-60mph noin 8 sekuntia. Kuten niille, joilla on erilaisia ​​ahdistus , saksalainen yritys rauhoittaa nämä pelot lisävarusteena alue-laajentaa moottorin puhuttu "Rex". Kumpikin vaihtoehto voisi laskeutua autotallin vuonna 2013, missä voit ne voi jopa 6 tuntia standardin pistorasiaan, tai jopa kahdeksankymmentä prosenttia tunnissa jos olet rocking spiffy suuren kapasiteetin laturiin.



I8, joita voit hakea sen radikaalin aerodynaaminen muotoilu ja hybridi diesel-sähköinen voimansiirto, on saanut parvi aerodynaaminen tweaks ja junked sen öljypolttimen, valitsevat bensiini yksi sijaan. Moottori vaihtaa syrjään, urheilullinen coupé ilmeisesti juomia vain 2,7 litraa per 100 km - 87 mpg (!) Ja jenkit - joka on epätodellinen autoon, jonka tulee nopeutuvan 62mph 4,6 sekunnissa. Sound liian hyvältä ollakseen totta? Meidän täytyy odottaa vuoteen 2014, onko München voi tehdä hyvää nuo lupaukset, mutta sillä välin voit vapaasti tutkia gallerioita, videoita ja PR tauon jälkeen.


Galleria: BMW I perhe



Jatka käsittelyssä BMW julkistaa uuden I3 ja uudistettu I8 käsitteitä, odotamme Autoteollisuuden tulevaisuus (video)


BMW on paljastanut uudet i3 ja uudistettu I8 käsitteitä, odotamme Autoteollisuuden tulevaisuus (video) alun perin ilmestynyt Engadget Pe, 30 heinäkuu 2011 14:42:00 EDT. Tutustu


Ingen kommentarer:

Send en kommentar