onsdag den 21. september 2011

Nykyiset Windows Puhelimet saada Mango päivity seuraavan kahden viikon

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/21/existing-windows-phones-to-get-mango-update-within-the-next-two/:


Olemme jo nähneet käynnistämistä ja Windows Phone Mango ja nähnyt useita muita ilmoitti , joten kun n päivitys liikkuvan ulos laitteisiin vielä toimivat nodos ? Mukaan Microsoftin virallista Windows Phone Blog, odotamme vain toista viikkoa tai kahta ennen päivitys alkaa liikkuvan ulos. Windows Team osoittaa sitä ei voi työntää puhelimeen OTA kun sen aika tulee, niin sinun kannattaa varmistaa, sinulla on oikeus ohjelmisto ( Zune PC , Windows Phone 7 Connector Mac) asennetaan tietokoneeseen ennen tätä kaikki menee alas. Nyt varoituksen sana: olisimme täysin yllättänyt jos jokainen puhelin sai päivityksen samana päivänä - onhan nodos käyttöönoton kesti useita viikkoja ennen sen toimittamista kaikkialla - niin se on parasta, jos liikut verran kärsivällisyyttä Oman luuri ei ole valmis heti ensimmäisenä päivänä, kaiken varalta.



[Kiitos kaikille, jotka lähetetään tämän]

Nykyiset Windows Puhelimet saada Mango päivity seuraavien kahden viikon alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 21 syyskuu 2011 13:51:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde Windows Phone Blogi | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar