fredag den 14. januar 2011

Akai iPad-telakka SynthStation 49 ja päivitetään app: silmät on NAMM 2011

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/14/akais-ipad-docking-synthstation-49-and-updated-app-eyes-on-at/:
Muistan, kun kaikki oli iPhone telakka? Tulevat telakka vallankumous on juuri niin, mutta paljon massiivisempia. Akai on komeilu kuin toimiva versio sen SynthStation 49-näppäin MIDI controllerina NAMM tänä viikonloppuna, ja se on aika paljon sama idea kuin pienemmät iPhone-telakka Synthstation25. Se sanoi, tässä sinulla yhdeksän lyöntiherkkää MPC tyynyjä, erillinen kuljetus jakso, ja 1/4-inch outs. Ja säädettävä iPad telakka, joka on hauska juttu nähdä näppäimistöä. Ohjelmisto-viisasta, tämä nuorempi isompi veli ja perhe tukee myös CoreMIDI - ja päivitetty versio Akai n SynthStation IOS app isompi näyttö, käyttäen lisätään kiinteistöjen jotta hienompaa, suorempi valvoa ääni sekä uuden tallennuksen osa ja samanaikainen rumpu / syntikka sekvensointi. Ei paha pala pakki pad-centric muusikko elämässäsi - etsiä sen laskeutua mereen tämän kesäkuussa 199 dollaria. Tarkista alla tauon video yksikön ja runthrough uuden ohjelmiston.

Jatka käsittelyssä Akai iPad-telakka SynthStation 49 ja päivitetään app: silmät on NAMM 2011

Akai iPad-telakka SynthStation 49 ja päivitetään app: silmät on NAMM 2011 alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 14 tammikuu 2011 16:38:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar