fredag den 14. januar 2011

Uusi super-rajoitettu painos eBoy / Engadget paitoja nyt saatavilla!

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/14/new-super-limited-edition-eboy-engadget-shirts-now-available/:
Kysyit, ja olemme tuottaneet! Jälleen kerran , Engadget on lyöttäytynyt kanssa loistava eBoy tuoda sinulle loistava rajoitettu painos T-paita, joka wow ja perheen ja ystävien keskuudessa. Kuten näette kuvan yläpuolella, uusi paita perustuu meidän CES-lukija Janakkala graafinen joka on ollut tekemässä kierrosta päällä, jossa lähes kaikki Engadget miehistön leikittelee todellisia (ja ei-niin-real) tech . EBoy miehistö kertoo meille on kaikkein väri-heavy paita koskaan saatu (9 +1 prosessi), joka on melko näppärä. Mielestämme se on kiva kumppani meille CES 2011 kattavuus, ja on ihana lisäksi kaikki muotinukke vaatekaappi. Paidat tulevat pieni, keskikokoinen suuri, ja extra large, ja voidaan oli $ 30US (plus 10 dollaria postikulut) - mutta oikeastaan voi laittaa hintaa hyvältä? Jos haluat tilata, seurata pitkin tauon jälkeen ja käyttää fancy PayPal sähköisen kaupankäynnin järjestelmän. Myös Toimitamme kaikkialle!

Huomautus: Viime kerralla oli paitoja, ne myytiin loppuun noin 30 minuutissa. Meillä on enemmän tällä kertaa, mutta silti hyvin pieni määrä. Jos haluat yhden, suosittelemme saat nopeasti.

Jatka käsittelyssä Uusi super-rajoitettu painos eBoy / Engadget paitoja nyt saatavilla!

Uusi super-rajoitettu painos eBoy / Engadget paitoja nyt saatavilla! perin ilmestynyt Engadget on ti, 14 tammikuu 2011 13:23:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar