mandag den 27. december 2010

Putin Tilaukset Venäjän Siirrä GNU / Linux

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/YLEir6pgFQg/story01.htm:
Glyn Moody kirjoittaa "Vladimir Putin on allekirjoittanut määräyksen, jossa vaaditaan Venäjän federaation viranomaiset siirtyä GNU / Linux, ja luomaan" yksi varasto vapaiden ohjelmistojen käytössä liittovaltion elimet toimeenpanovaltaa. " On ollut useita venäläisiä hankkeita roll out ilmainen ohjelmisto, erityisesti koulutuksen alalla, mutta tähän mennessä ei ole oikeastaan päässyt. Tuella Putinin tämä voisi olla läpimurto ilmainen ohjelmisto on odottanut? "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.




Juuri Android puhelin? Parhaat sovellukset, tarvikkeet ja vihjeitä

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/27/just-got-an-android-phone-the-best-apps-accessories-and-tips/:
Kun älypuhelimen kättelyssä ensimmäistä kertaa voi saada monenlaisia tunteita, alkaen aitoa jännitystä, joka voi nopeasti siirtää osaksi paniikkia, kaaosta ja sekaannusta: mitä nyt? Miten teet sen mahtava? Miten lähtöisin ilmassa "cool" metrossa avulla sovellukset on suunniteltu nimenomaan sinut näyttämään badass? No, älä pelkää, äskettäin lyödyt Android älypuhelimen omistaja: kuten aina, olemme saaneet takaisin. Lue kaikki sovellukset, lisälaitteet ja vinkkejä sinun pitäisi tutkia oikeassa tällä sekunnilla.

Jatka käsittelyssä Juuri Android puhelin? Parhaat sovellukset, tarvikkeet ja vihjeitä

Juuri Android puhelin? Parhaat sovellukset, lisälaitteet ja vinkkejä perin ilmestynyt Engadget Ma, 27 joulukuu 2010 17:20:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

8mm Vintage Kamera sovellus tekevät vids näyttää vanhemmalta, enemmän retro, ja tapa, tapa jäähdytin

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/27/8mm-vintage-camera-app-will-make-your-vids-look-older-more-retr/:
Tiedät kuka olet, anarkistit. Olet ihminen, joka ei tyydy pelkästään ottamalla kuvan teidän Pabst Blue Ribbon kanssa iPhone 4 : sinun on tehtävä se vanha timey ennen Tweet se ole se, Instagram se, tulosta se ja postita fyysisen kopion sen paras ystävä kolmannella luokalla ... Voi odottaa, että viimeinen vain meille. No, olet onnea: Nyt voit teeskennellä, kuten upouusi, teräväpiirtoista videoita myös vanhaan, aivan kuten faux vanha timey kuvia. Uusi sovellus nimeltään 8mm Vintage Kamera lisää pölyä, naarmuja ja iän sinulle sekuntia kautta hauska sarja "ainutlaatuinen" suodattimet. Kuulostaa viheltää, eikö? Se on saatavilla $ 2 App Storesta juuri nyt IOS laitteita. Tiedätkö haluat. Video demo tauon jälkeen.

Jatka käsittelyssä 8mm Vintage Kamera sovellus tekevät vids näyttää vanhemmalta, enemmän retro, ja tapa, tapa jäähdytin

8mm Vintage Kamera sovellus tekevät vids näyttää vanhemmalta, enemmän retro, ja tapa, tapa jäähdytin perin ilmestynyt Engadget Ma, 27 joulukuu 2010 16:54:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Gadget Lab | lähde iTunes | Lähetä | Kommentit

Käyttämällä LED kattovalaisimet Digitaalisen viestinnän

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/wahmQBidp_w/story01.htm:
PatPending kirjoittaa "Minnesota käynnistys yritys, LVX, kehittää tuotteita useita patentteja ja noin tusinan verran vireillä, esim. rakentaminen valaistuksen laitteet, joissa on integroitu viestintä-, turvallisuus-ja energiahuolto," että laittaa klustereita LEDit vakio- kokoinen katto valaisin. LEDit optisen viestinnän erityinen modeemi liitetään toimiston tietokoneissa. ensimmäinen sukupolvi LVX järjestelmä välittää tietoja nopeudella noin kolme megabittiä sekunnissa, suunnilleen yhtä nopeasti kuin asuin DSL linja. LVX toimitusjohtaja Konstaapeli John Pederson sanoi toisen sukupolven järjestelmä, joka heitetään pois noin vuosi mahdollistaa nopeudet par kaupallisten Wi-Fi-verkot. Sen ansiosta myös valot, jotka voidaan ohjelmoida vaihtaa voimakkuutta ja väriä. Pederson sanoi seuraavan sukupolven Järjestelmän pitäisi saada vieläkin tehokkaampi kuin kalusteet tulla "älykkäitä" joten valot olisivat himmenevät kun kirkas auringonvalo tulee ikkunan läpi tai kun kokoustila tai käytävällä on tyhjä. aitajuoksu: nopeus ja asennuksen kustannuksista. Ei sana luotettavuuden ja turvallisuuden tätä järjestelmää. "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.




Apple vahvistaa se myi miljoona uutta Apple TV

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/27/apple-confirms-its-sold-one-million-new-apple-tvs/:
Apple kertoi viime viikolla , että se odottaa uuden Apple TV ylittää miljoonan rajan myynnissä ennen joulua, ja se on nyt hiljaa vahvisti, että se on onnistunut tekemään juuri niin. Niille pitää pisteet, se tarkoittaa, että se myi miljoonan kolme kuukautta, mikä on varmasti vaikuttava asia Applen vielä kuvailee "harrastus", vaikka tämä kuvaus ei ole erikoinen taipumus laskea odotuksia jonkin verran. Kuten ehkä muistatte, Roku myös ilmoitti viime viikolla, että se odottaa myydä miljoonaa kappaletta ennen vuoden loppua, ja sen toimitusjohtaja totesi, että uuden Apple TV oikeastaan näyttää johtaneen piikki myynnin omalla Media streamers.

Apple vahvistaa se myi miljoona uutta Apple TV perin ilmestynyt Engadget Ma, 27 joulukuu 2010 16:31:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Electronista | lähde All Things D | Lähetä | Kommentit

Nokia C5-03, täydellinen älypuhelin 170 euroa

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.tecnoka.com/smartphone/nokia-c5-03-un-smartphone-completo-por-170-euros/:

Jo tällä viikolla esittelemme joitakin uudistuksia on suomalainen yritys Nokia. Tällä kertaa se on vaihteessa C5-03 Nokia isoveli C5 Nokia, matkapuhelin, ja esitämme jokin aika sitten Gizmos

Nokia C5-03 on ominaista terminaalin kevyt (paino vain 90 grammaa), joka täydentää edeltäjäänsä kosketusnäyttö ja muu ominaisuus saatte hänet hyvin täydellinen älypuhelin markkinahinta, joka on tarjolla, 170 euroa.

Lisäksi kosketusnäyttö 3, 2 tuumaa, Nokia C5-03 sisältää 5 megapikselin kamera, jonka avulla video-, radio-ja GPS-yhteys, Bluetooth, WiFi ja USB.

Mitä muistia, Nokia C5-03 tarjoaa 40 Mt sisäinen, joka voidaan muuntaa jopa 16 Gt, jos käytät microSD-kortti, vaikka sarja sisältää 2 Gb

Koska käyttöjärjestelmä Nokia C5-03 toimii Symbian 1, joka tunnetaan toistaiseksi niin Symbian S60. Laite Ruokalistalla hyvä kokoelma kuvakkeet, jotka tarjoavat suoran pääsyn sähköpostitilejä ja sosiaalisia verkostoja.

Jotkin sovellukset kohokohta Nokia C5-03 on pääsy Nokia Music Store ja Ovi Store, josta voi ostaa musiikkia ja sovelluksia Nokian puhelimissa. Toisaalta, Nokia C5-03 tarjoaa näyttö kaikenlaisten Microsoft Office-asiakirjat, PDF-ja zip.

Hinta Nokian C5-03, kuten sanoin meillä on 170 euroa.

Inhabitat viikko Green: rakettipolttoaineen, kierrätetty farkut, ja Electric Eel powered joulukuusi

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/27/inhabitats-week-in-green-rocket-fuel-recycled-jeans-and-the/:
Joka viikko ystävämme Inhabitat kertaus viikon mielenkiintoisimmat vihreä kehityksen ja puhtaan teknologian uutisia meille - se viikko Green.

Eco kuljetus lähti tällä viikolla kuin tutkijat Ruotsissa löysi uuden molekyylin , joka voisi tehdä rakettipolttoaineen 30 prosenttia tehokkaampi. Olemme myös kiinni Venäjän suunnitelmat rakentaa uusi suurten nopeuksien rautatiejärjestelmän ja 2018 MM-kisoissa, ja näimme useita suurimpien autonvalmistajien antavat ajoneuvoille vihreää päivitykset - Ford ilmoitti, että se eristää sen 2010 Focus kierrätetystä farkut , ja Chevrolet käynnisti aikoo muuttaa 100000 kiloa käytetty öljypuomilla osiin varten Volt.

Viime viikolla myös näkivät Bright Horizons koittaa uusiutuvan energian maailman suurin parabolinen läpi aurinko tehdas sai 1500000000 dollari DOE lainaa. Maailman kuluttajien Tech lisää energiaa auringon säteitä Toshiba julkisti uusia aurinko-powered e-kirjan lukija ja yksi suunnittelija kehittänyt aurinkoenergialla suolan järjestelmä , joka voisi pitää haaksirikkoutui perhe elossa merellä. Olemme myös tuoneet sinulle taiteilija Michael McKean suunnitelma ampua sateenkaaria taivaalla mielensä hänen aurinkoenergialla sateenkaari generaattori .

Puhuminen leviämisen uusiutuvan cheer tässä kuussa Japanin Enoshima akvaario paljastettiin maailman ensimmäinen joulukuusi powered by Electric Eel . FAA on myös päässyt loma hengessä kuin ne hyväksynyt seuraavan sukupolven Santa reki , joka tuottaa lahjoja 53% nopeammin, ja jos kääre uusi videopeli järjestelmää tänä vuonna, saatat olla kiinnostunut tietämään, että Nintendo Wii on hiljattain kruunattu kaikkein energiatehokkain seuraavan sukupolven pelikonsolille . Lopuksi, jos talvinen sää on sinun tunne alas, ota kurkistaa sisälle supermassive ilmalaivan halliin , muunnetaan vuoden ympäri trooppinen saari GetAway.

Inhabitat viikko Green: rakettipolttoaineen, kierrätetty farkut, ja Electric Eel powered joulukuusi perin ilmestynyt Engadget Ma, 27 joulukuu 2010 15:55:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Old Facebook-sovellukset Still Ryöstäkää Sinun yksityisyytesi

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/7WtD9pk8trQ/story01.htm:
tcd004 kirjoittaa "Jos olet lisännyt YouTube Facebook app ennen 2009, olet antanut YouTube vapaa pääsy lähes kaikki tiedot profiilisi (samoin kuin monet ystäväsi). Mutta jos asennat samalla ohjelmalla tänään, se saa hyvin rajalliset mahdollisuudet. Vanhemmat Facebook apps, se kääntyy pois, on vielä "aiemmin saavutettujen pääsyä tietoihin, sosiaalisen verkostoitumisen palvelu on rajoitettu uusia sovelluksia. Jos olet suojaava oman yksityisyyden, se voisi olla hyvä idea poistaa ja asenna kaikki vanhemmat sovelluksia profiiliisi. "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.




Tiedämme et saa tätä Steampunk Etch-a-Sketh jouluksi, mutta luultavasti halua sitä nyt, eikö niin?

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/27/we-know-you-didnt-get-this-steampunk-etch-a-sketh-for-christmas/:
Mitä etsit yläpuolella on todellinen, todellinen esine löytyi materiaalisessa maailmassa. Se Etch-a-Sketch niin muutettu, niin näyttää loistava tähteitä menneen ajan ei koskaan ollut. Mikä aikakausi, kysyt? Voi, viktoriaanisen aikakauden - niin nimettiin Yhdistyneen kuningaskunnan pisin hallitseva monarkki - suurella viiva mielikuvituksen lisätään taikinaan. Me puhumme varajäsenen historia, ihmiset! Historia niin ihana, niin kaunis, että nöyrä punainen muovinen Etch-a-Sketch päätyä niin monimutkainen ja kohtuuttoman raskas näköinen. Made by ahkera nuoruutta joululahja kaveri, emme voineet kuvitella parempaa tapaa tehdä tämä tylsä vanha gadget näyttää niin hilpeä hyvin juhlava. Hurraa!

Tiedämme et saa tätä Steampunk Etch-a-Sketh jouluksi, mutta luultavasti halua sitä nyt, etkö? alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 27 joulukuu 2010 15:28:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink UberReview | lähde HaloKitty punertava | Lähetä | Kommentit

iPhone nano katsella saa kapuloita rattaisiin, ei juurikaan mieti sitä

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/27/iphone-nano-watch-gets-knocked-off-has-little-to-worry-about-it/:
On tavallinen KIRFs , keskimääräistä KIRFs, ja tämä. Vaikka olemme ehdottomasti ollut etuoikeus saada muutamia koomisia iPhone / iPod knockoffs vuosien mittaan siellä tietty kerros hilariousness tämä yksi, että vain ei voi voittaa. IPod nano kello ei ole edes aito Applen tuote, itse asiassa se on vain modi, joka on niin helppoa, äitisi voisi ehkä vetää sen pois vähällä vaivalla. Tämä ei selvästikään ole lopettanut tehtaita Shenzhen alkaen laadimme iPod nano katsella knockoff, jossa on 1,8 tuuman kosketusnäyttö, sisäänrakennettu SIM-korttipaikka, Bluetooth, microSD-korttipaikka, FM-radio-viritin, sivulle asennettu kamera-anturi ja puhuja hyvä toimenpide. Saat edes fancy "Slide Unlock" näytön ennen kuin he voivat kaivaa taustalla UI, mutta chintzy muovi rannehihna kaikki vaan tuhoaa osin toivoin Garner. Onneksi yksikkö olet peering klo edellä on puhuttu "insinöörin prototyyppi", jossa lopullinen versio odotetaan ylpeillä 3,5 mm kuulokeliitäntä ja hiukkasen itsetunnon. Näemme, eikö niin?

iPhone nano katsella saa kapuloita rattaisiin, ei juurikaan mieti sitä alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 27 joulukuu 2010 14:51:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink MIC gadget | lähde M8Cool | Lähetä | Kommentit

DIY kolmannen persoonan kamera riki voit kiinnittää huomiota siihen, mitä tärkeintä: te

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/27/diy-third-person-camera-rig-allows-you-to-pay-attention-to-what/:
Nyt tämä on outo projekti toteuttaa, varmasti - mutta se ei tee sitä kiinnostavana. Ja mielenkiintoista se varmasti on. Yli at Instructables, voit tällä hetkellä löytää askel-askeleelta ohjeet miten luoda ikioman kameran asetuksia, joiden avulla voit katsoa itseäsi työkalut ympäri kolmannessa persoonassa. Oudot, eikö? Koko asennus koostuu kamerasta takiloitu selkääsi kaukaa tarpeeksi pitkälle elokuvan sinua takana, pari videota suojalasit pukeutua kuin käyttää aikansa huvitteluun noin, ja valinnaisesti, radiolähetin, jonka avulla kauko-katsojan liittyä annetun hauska ja katsella teidän kanssanne. Miten se toimii? Hieman hämmentävän jos pyydät meitä, mutta se on jotain olisimme varmasti harkita kokeilla, jos vain kerran. Osuma lähde täydelliset ohjeet sekä vaikutelmia kokemus. Ei video tauon jälkeen.

Jatka käsittelyssä DIY kolmannen persoonan kamera riki voit kiinnittää huomiota siihen, mitä tärkeintä: te

DIY kolmannen persoonan kamera riki voit kiinnittää huomiota siihen, mitä tärkeintä: te perin ilmestynyt Engadget Ma, 27 joulukuu 2010 14:23:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Instructables | Lähetä | Kommentit

Hei, Android kolmas painos

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/mJxFzG9awTc/story01.htm:
eldavojohn kirjoittaa "kolmas painos Hello, Android tuo kirja tasalla Android versiot 1.5-2.2 (FroYo). Kirja on pääasiassa sidottu Eclipse muokata ympäristöä useita sivuja omistettu kuvakaappauksia IDE. Kuten nimikin kertoo, tämä kirja pyrkii antamaan käyttäjä vastaa "Hello, world!" hakemuksen Android ja onnistuu sen, mutta ei vie lukijan pidemmälle. Luomasta sudoku sovellus yhä tukea dabbling OpenGL ES, kirjan ensisijainen yleisö ovat ihmisiä, jotka tietävät vähän Java (ilman vastenmielisyys Eclipse) ja XML, mutta mitään Android. Löydät lähde kaikki esimerkkejä. " Pidä käsittelyssä loput eldavojohn katsaus.

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.




ComScore: Facebook ohittaa Yahoo on nyt kolmanneksi eniten salakuljetettu verkkosivuilla maailmassa

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/27/comscore-facebook-overtakes-yahoo-is-now-the-third-most-traffi/:
ComScore - yhteinen metrinen mitataan internet-liikenteestä - on komeilu vaikuttavia tilastot näinä päivinä. Kun marraskuun esimerkiksi Facebook ohitti Yahoo! ensimmäistä kertaa maailmassa liikennettä, sosiaalinen verkosto nabbing 648000000 kävijää, kun portaalin nimetty Gulliverin retket vedettynä 630000000. Mitä tämä tarkoittaa? No, huomauttaa ilmeistä, vaikuttaa siltä, että vaikka Facebook jatkaa eeppistä kasvu, suhteellisen tasainen tila Yahoo! liikenne ei yksinkertaisesti riitä säilyttämään kolmannen sijan paikalla taakse Googlen ja Microsoftin sivustoja, jotka napata jopa asettaa yhden ja kaksi johdonmukaisesti. Yksi merkille näistä ComScore tilastoja, vain jos olet miettinyt, että viimeinen: se "ryhmät" sivustoja yhdessä sen sijaan laskea yksittäisten URL-osoitteita, joten esimerkiksi Microsoftin sivustojen ottaa kakkonen paikalla suurin joukoin. Mitä Yhdysvaltain liikenteessä ole vielä polkuja Yahoo! bittiä 152 miljoonaa kävijää ja 181 miljoonaa, vastaavasti, joten jos he todella toivovat maailman herruudesta, heillä on kädet täynnä työtä heille. Etsimme sinua, Mark!

ComScore: Facebook ohittaa Yahoo on nyt kolmanneksi eniten salakuljetettu verkkosivuilla maailmassa perin ilmestynyt Engadget Ma, 27 joulukuu 2010 13:50:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde TechCrunch | Lähetä | Kommentit

Satelliittipohjaisten Laser Hunts tikat Avaruudesta

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Ar6dU8YbTAQ/story01.htm:
University of Idaho tiedemiehet ovat tajunnut tehokkaampi tapa seurata tikka väestön kuin seuraava lakkaamaton nauru. He käyttävät laser laivalla NASAn Icesat avaruusaluksia selvittämään, missä linnut voivat elää. Artikkelista: "NASA: n Icesat satelliitti oli alunperin tarkoitettu mittaamaan jääkauden pinnat maapallon napojen mutta on osoittautunut varsin tehokkaasti mitata kasvillisuuden myös. Satelliitin laser kimpoaa metsien katokset, puunrungot ja kentällä tehdään tärkeitä ominaisuuksia noin metsä helposti mitattavissa. Esimerkiksi metsien tiheys määräytyy suhteellisen määrän valoa takaisin vs., joka palautetaan maasta. Kun ihanteellinen tikka paikat tunnistetaan "me oikeastaan tehdä maanpäälliset tikka tutkimuksia näissä paikoissa sekä tarkistaa sen , sanoo tiimin jäsen Patrick Adam. "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.