onsdag den 27. juli 2011

Android Market päivitetty, osta kirjoja ja filmejä vuokrataan

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/IhOLfRZKFEQ/Android-Market-Upgraded-Buy-eBooks-and-Rent-Movies:

hypnosec kirjoittaa "hakukone jättiläinen Google on kaikessa hiljaisuudessa kuperasta pois päivitys sen Android Market mobiilisovellus tallentaa. päivityksen, joka kuoppia Android Market version 3.0.27, tuo uusi käyttöliittymä ja uutta sisältöä Android powered Älypuhelimet ja tablet laitteet . Käyttäjät voivat nyt ostaa ja ladata sähköisiä kirjoja ja vuokrata elokuvia. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Läpinäkyvä litiumioniakku Luotu

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/xPRTRfJ8uVk/Transparent-Lithium-Ion-Battery-Created:

Med-Trump kirjoittaa "Stanfordin tutkijat sanovat, että he ovat kehittäneet läpinäkyvä akku. Läpinäkyvät futuristinen gadgetit on aihe scifi ja unelma insinöörejä. Kirjassa" Transparent litiumioniakut "julkaistiin 25 heinäkuu lehden Proceedings Kansallisen tiedeakatemian. He käyttivät ristikkokatoissa elektrodi, joka on valmistettu mikrofluidistiikka-avusteisen menetelmän, niin että toiminnon ulottuvuus elektrodi on alle päätöslauselman raja ihmisen silmät, ja siten, elektrodin tulee läpinäkyvä . "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






ASUS vahvistaa Eee Pad Muuntaja saa Android 3.2 päivitys huomenna

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/27/asus-confirms-eee-pad-transformer-will-get-android-3-2-update-to/:


Ei vuotoja tällä kertaa, mutta Eee Pad Transformer käyttäjien ei tarvitse odottaa kauan saadakseen Android 3.2 korjata. ASUS on nyt vahvistanut, että päivitys tulee olemaan liikkuva ulos huomenna, heinäkuu 28. päivä. Toisin Galaxy tab 10,1 omistajat , Transformer käyttäjien ei pitäisi odottaa liikaa yllätyksiä täällä harkitsee ASUS on kiinni varastossa Honeycomb, joskin toivottavasti muutaman korjaukset sisältyvät lisäksi yleisemmän Android päivityksiä.

ASUS vahvistaa Eee Pad Muuntaja saa Android 3.2 päivitys huomenna alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 27 heinäkuu 2011 15:31:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde ASUS (Facebook) | Lähetä | Kommentit

Auton ikkuna Kosketusnäytöt

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/cbFF3fRgeFQ/Car-Window-Touchscreens:

Nimetön lukija kirjoittaa "Ikään kuin tarvitsemme enemmän todisteita siitä, että kosketusnäytöt ovat muotia, suunnittelijat ovat vetänyt hatustaan ​​tapoja laittaa niitä autoja. Vuonna video, lapsi katselee haikeasti ulos ikkunasta dreary maaseudulla. Fields vieriä, järvi, pyöräilijät, puita, jotka ovat menettäneet lehtensä. auto pysähtyy, ja lapsi alkaa "piirros" on ikkuna. artikkelissa kiehtova videoita siitä, miten kosketusnäytöt voivat soluttautua elämäämme tulevaisuudessa. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






OK Go Goes HTML5

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/KBuopsbk9c0/OK-Go-Goes-HTML5:

edumacator kirjoittaa "YouTube sensaatio OK Go on juuri julkaissut uusimman videon avulla HTML5. video on aika siistiä sinänsä, vaan interaktiivinen ominaisuus on suuri." Näyttää siltä, ​​interaktiivinen kamaa toimii vain Chrome.


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Netflix tuo Mad Men Yhdysvalloissa tänään, CBS sisältöä Kanadassa ja Latinalaisessa Amerikassa myöhemmin

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/27/netflix-adds-mad-men-in-the-us-today-cbs-content-in-canada-and/:


Emme ole varmoja, kuinka Don Draper olisi myynyt 60 prosentin hinnankorotus teidän suosituin palvelupaketti mutta ehkäpä Netflix avainhenkilöt voivat arvata kun ne alkaa katsoa ensimmäiset neljä vuodenaikaa Mad Men tänään Watch hetkessä. Netflix n Lionsgate paljon pitää uusintoja virtaa tulevina vuosina, kun taas uusi sopimus CBS Internationalin tuo sen ohjelmointi - mukaan lukien Showtime osoittaa, kuten Dexter että hiljattain jenkki USA Netflix palvelu - katselijoille Kanada (jotka jo Mad miehet) ja Latinalaisessa Amerikassa (jossa vangittu välimuistin telenovelas eilen). Tämä CBS sopimus on erillään niiden (myös ei-yksinomaisen ) Yhdysvaltain käsitellä joka toi Star Trek takaisin , mutta kansainväliset katsojat silti sekä TOS ja TNG sekä osoittaa, kuten Twin Peaks ja 90210. Tarkista lehdistötiedote tauon jälkeen Lisätietoja kansainvälisen sopimuksen, lähde linkkiä aikasiirtymä takaisin 1960 NYC tai osuma kommentit alla selittää miten peruuttamalla 7,99 dollaria kuukaudessa palvelu on vastustettava ahne yritykset.

Jatka lukemista Netflix tuo Mad Men Yhdysvalloissa tänään, CBS sisältöä Kanadassa ja Latinalaisessa Amerikassa later


Netflix tuo Mad Men Yhdysvalloissa tänään, CBS sisältöä Kanadassa ja Latinalaisessa Amerikassa myöhemmin alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 27 heinäkuu 2011 14:24:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde Mad Men on Netflix | Lähetä | Kommentit

Oikeusjuttu vastaan ​​Sony Highlights Cyber ​​Vakuutus Puutteita

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/PKBTDkr9buI/Lawsuit-Against-Sony-Highlights-Cyber-Insurance-Shortcomings:

CWmike kirjoittaa "panimo riita Sonyn ja yksi sen vakuutusyhtiöille yli tietomurto korvausvaatimuksiin tuodaan esille haasteita, että yritykset voivat joskus kohdata saada vakuutuksen tarjoajat kattamaan aiheutuvat tietoverkkojen tapahtumista. Zurich American Insurance Co pyytänyt tuomioistuin viime viikolla vapauta sitä jonkin vastuu puolustaa tai luottosopimuksella Sony vastaan ​​vaateisiin viime tietoturvaloukkauksista yhtiössä. tietoturvaloukkauksista Sonyn PlayStation Network, Sony Entertainment Online ja Sony Pictures johti tilin tiedot lähes 100 miljoonaa yksilöä tulossa altistuvat ja yli 12000000 luotto-ja pankkikortit vaarantuu. rikkomiset on toistaiseksi aiheuttanut vähintään 55 oletetun ryhmäkanteisiin jättämisestä vastaan ​​Sony Yhdysvalloissa ja toinen kolme oikeudenkäyntiä vastaan ​​nostettiin se Kanadassa. Sony odottaa viettää lähes $ 180 miljoonaa euroa ensi vuonna yksin rikkoo liittyviä kustannuksia. Mutta analyytikot sanovat vakuutus ei ehkä edes ole sen arvoista Sonyn tapauksessa: "Ei ole monta menestystarinaa, jossa Cyber ​​vakuutus [on ollut] merkittävä rooli vähentää kustannuksia sekä häiriöiden, "sanoi Gartnerin analyytikko John Pescatore. Um, parempaa turvaa kuin vakuutus ehkä?"


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






LulzSec vaatii PayPal boikotista, tiedottaja Arrested

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/bhqqz7m3dtg/LulzSec-Calls-For-PayPal-Boycott-Spokesman-Arrested:

Nimetön lukija kirjoittaa "Britannian poliisi on pidättänyt 19-vuotiaan miehen uskotaan olevan" Topiary ", virallinen tiedottaja LulzSec hactivist ryhmään. Mies pidätettiin kotonaan Shetlandinsaarilla aiemmin tänään (heinäkuu 27), ja sitä kuljetetaan Lontoon keskustan poliisiasemalle. " Myös tänään, LulzSec on vaatinut boikotoimaan PayPal sanonta "Kehotamme joku PayPalin välittömästi sulkevat tilinsä ja harkita vaihtoehtoista."


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Sony virallisesti out uusia, E, ja S-sarjan Walkmans

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/27/sony-officially-outs-new-a-e-and-s-series-walkmans/:


Kun yritys lähettää boatload mediasoittimia kautta FCC, silmälasit ja kaikki, se erilaista vie Punch Out mitään virallista ilmoitusta, ya know? Silti on mukava vihdoin nähdä Sonyn pyyhkäissyt uuden Walkman pelaajia, että olemme lukeneet niin paljon. Yhtiö vain ilmoitti päivityksiä, S ja E sarjan pelaajia, jotka kaikki ovat karaoketila, kielen oppiminen toiminto, äänitys, ja Sonyn asema luovan SensMe -toiminto. At high-end, sinulla stereo Bluetooth-A860, jonka 2,8-tuumainen kosketusnäyttö on jo roiskua koko internets. Enemmän lyhennettä S760BT on 2 tuuman näyttö ja myös saa Bluetooth, vaikka se väittää pidentää akun käyttöikää - jopa 50 tuntia äänen toisto ja jopa kymmenen videoille. Täydentämällä alapäätä, siellä E460, joka on sama 2-tuumainen näyttö, mutta siitä puuttuu Bluetooth ja sen sijaan on viisi väriä. Kaikki kolme mallia tulevat myyntiin syyskuussa, sarjan noudettaessa 179 dollaria tai 219 dollaria varten 8GB ja 16GB mallit, 8GB S-sarjan maksaa 149 dollaria, ja E-sarjan vaihtelevat hinta alkaen $ 79 109 dollaria ja 8GB ja 16GB. Täysi PR tauon jälkeen.

Jatka lukemista Sony virallisesti Poistotuotteet uusi, E, ja S-sarjan Walkmans


Sony virallisesti out uusia, E, ja S-sarjan Walkmans alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 27 heinäkuu 2011 11:42:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Pääkirjoitus: Applen virallisesti yli optinen asema, hyvässä ja pahassa

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/27/editorial-apples-officially-over-the-optical-drive-for-better/:


En pidä siitä. Ei pätkääkään. Mutta rehellisesti, se ei ole paljoakaan väliä - Applen virallisesti tehdään optisen aseman, eikä ole mitään näyttöä enemmän silmiinpistävän selvä kuin vuoden 2011 puolivälissä päivittää sen Mac minin. Viime vuonna että Bantam laatikko saapui kanssa 699 dollaria hintalappu, PEP sen askel ja persoonallisuus, joka voisi hurmata jopa kaikkein kovetetut työpöydän omistaja. Tänä vuonna 599 dollaria malli saapui minun ovella lupaavia sama, vaan se toimitetaan laskua todellisen toimivuuden. Asiantuntijat ovat väittäneet, että voisit kytkeä USB SuperDrive uuden mini ja säästää 20 dollaria prosessissa verrattuna viime vuoden kamppeet, mutta ei luottaen kaapeloitu lisävarusteen kulkevat käsi kädessä kauneus ja yksinkertaisuus? Ei, ja olen täysi syy uskoa, että Apple olisi samaa mieltä.



Huolimatta selvää - että kuluttajat ostaisivat mini vähentää pelkkä taakka toiminta sekavia Desktop Setup - Applen mennyt ja jenkki mitä on tullut katkottua sekä Macit että PC samankaltaisia. Jo vuosia, kertoimet ovat olleet standardi hinta, spinning CD, DVD, HD-DVD ( kuitenkin hetkeksi ) ja Blu-ray-levyjä, puhumattakaan muutamia muita tiedostomuotoja , jotka eivät tehneet paljon ansaitsevat mainita. Verrattuna useimpiin kaikki muukin teknologia universumissa, yritti ja totta optinen asema on onnistunut roikkua paljon pidemmälle kuin mitä se luoja todennäköisesti ollut mielessä, mutta se aika selvää, että vuosi 2011 on ODD mitä 1998 oli levykeasema . Ainakin ajatuksenkulkua Steven P. Jobs.

Jatka lukemista Pääkirjoitus: Applen virallisesti yli optinen asema, hyvässä ja pahassa


Pääkirjoitus: Applen virallisesti yli optinen asema, hyvässä ja pahassa alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 27 heinäkuu 2011 12:00:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Kiinan Pariskunta myy lapsille rahaston Online Gaming

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/1AvB3WOTbGM/Chinese-Couple-Sells-Kids-To-Fund-Online-Gaming:

Kiinan pari, jotka todella haluavat peli on pidätetty myyvät lapset ja muuntaa rahaa peliin valuutaksi. Valitse artikkeli: "Vuonna 2009 Li Lin ja Li Juan tyytyväinen heidän toinen lapsi, tyttövauva, ja keksi idean myydä häntä kennettä nettipeli pakkomielle. He tekivät niin, vastaanottamista RMB 3000 (alle 500 dollaria), jonka he viettivät aivan pian sen jälkeen. pari sitten vielä myydä heidän ensimmäinen lapsi ja sai 10 kertaa niin paljon hänelle - RMB 30000, eli noin 4600 dollaria. Upon joiden kolmatta lasta - toinen poika - vanhemmat jälkeen entisissä jalanjälkiä ja sai myös RMB 30000 hänelle. " Mitähän "Kid myyjä" saavutus näyttää?


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Net (riippuen Akamai)

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Peq-jqEsKIk/The-Net-According-To-Akamai:

Installer lainaa gizmag tarina sanonta "Akamai ehkä ole tuttu nimi, mutta välillä 15-30 prosenttia maailman Verkkoliikenne harjoitetaan Cambridge, Massachusetts-pohjainen yhtiön internetpalvelun kulloinkin. Käyttäminen keräämä ohjelmisto seuraamalla jatkuvasti Internet olosuhteet kautta yhtiön lähes 100.000 palvelimet käyttöön 72 maassa ja kattavat useimmat verkot sisällä internet, Akamai luo sen neljännesvuosittain valtion internet raportin. Raportissa joitakin mielenkiintoisia faktoja ja lukuja, kuten alueiden hitain ja nopein yhteys nopeudet, laajakaista hyväksyminen hinnat ja alkuperä hyökkäys liikennettä. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Vodafone akselit EVO 3D ennen kuin se edes osuu hyllyt

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/27/vodafone-axes-evo-3d-before-it-even-hits-shelves/:

HTC EVO 3D

Keen-Eyed tarkkailijoita, tai jotka on rekisteröity, että ilmoitamme EVO 3D , ehkä huomannut äkillinen niukasti lasit-vapaata 3D puhelimet tulevat Vodafone. Ilmeisesti British rahdinkuljettajan execs ei potilas tyyppi. Useiden viivästysten Vodafone on päättänyt yksinkertaisesti ax luurin eikä odottaa ulos HTC: n tarjontaan liittyvät kysymykset, ja on poistanut sen yhtiön " Coming Soon "-sivulla. Antaa vain toivoa sen asiakkaita ovat hieman helpompi hahmottaa - varsinkin niille, jotka allekirjoittanut saavat ensi lohkea nyt peruutettu puhelimeen.

Vodafone akselit EVO 3D ennen kuin se edes osuu hyllyt alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 27 heinäkuu 2011 11:27:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde Android yhteisön | Lähetä | Kommentit

Space Station To Be Deorbited jälkeen 2020

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/RcnQY49iwwI/Space-Station-To-Be-Deorbited-After-2020:

astroengine kirjoittaa "Venäjä ja sen kumppanit aikovat syöstä International Space Station (ISS) mereen lopussa sen elinkaaren 2020 jälkeen, jotta ei jätä Space Junk, avaruusvirasto kertoi keskiviikkona." Kun se on valmis sen olemassaolosta , meidän on pakko vajota ISS. Sitä ei voi jättää kiertoradalla, se on liian monimutkaista, liian raskas esine, se voi jättää jälkeensä paljon roskaa, "sanoi varajohtaja Roskosmos avaruusjärjestön Vitaly Davydov."


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.