onsdag den 27. juli 2011

Sprintin Assurant Kehittynyt suojaus Pack suojaa varkaudet ja vahingonteot, ei alkusointu

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/27/sprints-assurant-advanced-protection-pack-protects-against-thef/:


Mikä hinta mielenrauhan, kun kyse on turvallisuudesta oman upouuden HTC EVO Näytä 4G tai Samsung Galaxy tab 10.1 ? Miten 13 dollaria kuukaudessa ääni? Tämä hinta sinut jäsenyyden Sprintin ei-niin-yksinomaisen Assurant Kehittynyt suojaus Pack Club. Hankintamenoon sisällytetään ovat laite locator, Malware Protection, kauko log-in apua, ja vaihtamiseen tai korjaamiseen, pitäisi pätevä netbook, muistikirja tai tablet kärsivät mekaaninen tai sähköinen ongelmia. Sprint auttaa myös, jos olet vahingossa vahingoittaa sitä (ts. ei mitä tapahtuu kuva yllä), tai saada se katoaa tai varastetaan - kolme viimeistä eivät liity 100 dollaria vähennyskelpoisia kuitenkin. Kukaan ei koskaan sanonut suojaa tultaisiin halpaa.

Jatka lukemista Sprintin Assurant Kehittynyt suojaus Pack suojaa varkaudet ja vahingonteot, ei alkusointu


Sprintin Assurant Kehittynyt suojaus Pack suojaa varkaudet ja vahingonteot, ei alkusointu alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 27 heinäkuu 2011 09:45:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar