onsdag den 11. maj 2011

Kirja-arvostelu: paluureitti 4: turvallisuusongelmia on Penetraatiotestaus

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/PtIpAGJ1oU4/Book-Review-BackTrack-4-Assuring-Security-by-Penetration-Testing:

RickJWagner kirjoittaa "Varokaa, System ylläpitäjät. Otollinen tilaisuus blackhat Hackerdom ovat nyt auki. Packt Publishing on juuri julkaissut paluureitti 4: turvallisuusongelmia on Penetraatiotestaus, miten-kirja perustuu vapaasti käytettävissä paluureitti 4 Linux-jakeluun. Tarkoituksen Kirja on kouluttaa turvallisuus konsulttien käytöstä tämän tuhoisan täydellinen Hacker työkalupakki, ja antaa salvia sanat neuvoja siitä, miten käyttäytyy kuin Penetraatiotestaus konsultti. Molemmilla tekijät tehdä hyvin. " Pidä käsittelyssä muualla Rick katsaus.


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Hallituksen rahoittama Atomic Clock On Chip

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/MKAFSSH-Ujs/Government-Funded-Atomic-Clock-On-a-Chip:

Anonyymi lukija kirjoittaa: "Nykyisin useimmat sovellukset vaativat tarkkaa atomikello lukemat - mistä lajittelu erikseen ohjataan tietoliikenne paketteja ajoitus samanaikainen purku maksut - tarkoitetaan yleensä signaaleja globaalin paikannusjärjestelmät (GPS). Kohteisiin, joissa GPS ei ole käytettävissä, kuten sisällä, maan alla merenalaisen tai taistelukentällä, jossa sähköinen häirintää esiintyy, iso, raskas, teho nälkäinen laitteisto atomikelloja olivat tarpeen. Nyt atomikelloa-on-a-chip on käytettävissä, joka on seurausta 10 vuotta valtion rahoittaman tutkimuksen ja kehittämiseen. siru ei ole halpaa - 1500 dollaria - mutta se maksaa vähemmän kuin perinteiset atomikellojen ja hinta on varmasti mennä alaspäin valmistus pyydysten jopa tyydyttää sotilaallisissa sovelluksissa alkaa käyttää sitä. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Googlen Tarjoa Chrome OS muistikirjoja 20 euron kuukausibudjetilla

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/xQo4eoeYFMg/Google-To-Offer-Chrome-OS-Notebooks-For-20month:

Anonyymi lukija kirjoittaa "Hot kannoilla 25 dollaria ARM tietokone - Google on tarjota 20 dollaria kuukaudessa paketti opiskelijoille, joka sisältää Chrome OS laptop (kuten Cr-48) ja online-komponentti, joka todennäköisesti sisältää varastointi kolahtaa ja käyttäjän Google-dokumentit, Gmail, Picasa Web, ja Google musiikkitiedostot. Tämä palvelee kahta tarkoitusta varten Google: Ensinnäkin, Google pystyy laajentamaan nykyistä käyttäjäkunta Chrome OS. puoleen hintaan tyypillisen solun puhelin sopimus, opiskelijat voivat poimia netbook 3G-yhteydet. Toiseksi, Google voi testata paketti tarjoaa julkisesti ennen lopulta lisätä yrityksen versiota Google-sovellusten käyttäjille. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Motion Computingin CL900 tablet nyt tilattavissa, alkaen 899 dollaria

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/05/11/motion-computings-cl900-tablet-now-available-for-order-startin/:


Se on ollut aikaa, koska olemme ensimmäinen mukaisesti katseeni tukeva kaveri, mutta Motion Computingin CL900 tablet on vihdoin saatavilla tilauksista, alkaen 899 dollaria. Suunniteltu yritysmarkkinoilla mielessä, 2,1-kiloisen Windows 7 liuskekivi toimii 1.5GHz Intel Oak Trail Atom Z670-prosessori ja kiviä 10,1-tuumainen, 1366x768 multi-touch-näyttö, joka varjellaan Corning Gorilla Glass . Istuva huipulla että näyttö on 1,3-megapikselin eteen päin kameran kanssa 3,0 megapikselin kenno vartioimassa takana. Kehua paksuus 15,5 mm, laite tarjoaa myös jopa 2 Gt RAM-muistia (yhdessä 30GB tai 62GB SSD), lupaa akun käyttöikä on jopa kahdeksan tuntia ja taloja USB, SD-korttipaikka ja Bluetooth 3.0-moduuli. Nyt CL900 on saatavissa vain valita vähittäiskauppiaat, vaikka Motion myy oheislaitteita ja tarvikkeita suoraan sen päällä. Tutustu lähde linkkejä lisätietoja.

Motion Computingin CL900 tablet nyt tilattavissa, alkaen 899 dollaria perin ilmestynyt Engadget Ma, 11 toukokuu 2011 12:12:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Motion Computing , (2) | Lähetä | Kommentit

Älä Geeks hyödyntää paremmin aikuisille?

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/5Is6f23tNKw/Do-Geeks-Make-Better-Adults:

McGrew kirjoittaa "Mikä saa ihmiset epäsuosittuja käytävillä lukion lähinnä haluttomuus mukaisia, taipumus kääntää menestystä aikuinen. Robbins luetellaan useita yrityksiä, kuten Yahoo!-että etusijalle palkkaaminen omituinen henkilöitä jotka karttavat perinteisen ajattelun. Hän myös nimi tarkastusten historialliset ja nykyiset kuuluisuudet, kuten ohjaaja Steven Spielberg (joka oli pilkanneet siitä, että juutalaisten lukiossa) ja Lady Gaga (itse kuvattu entisen teatterin friikki "), jonka weirdness johti myöhemmin kuuluisuuteen. (Muut nyt validoitu Entinen ulkopuolisten hän touts: Steve Jobs, Taylor Swift, Bruce Springsteen ja Angelina Jolie.) "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






NASAsatellite Snaps ensimmäinen kuva Target Asteroid

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/bSVv7ql-w9Q/NASAsatellite-Snaps-First-Image-of-Target-Asteroid:

coondoggie kirjoittaa "NASA sanoi tänään, että sen Dawn avaruusalus ampui ensimmäisen kuvan jättiläinen asteroidi Vesta se toivoo kohtaaminen heinäkuussa. 530 km (330 mailin) ​​halkaisija asteroidi näkyy pieni, kirkas helmi taustalla tähtiä. Vesta tunnetaan myös protoplanet, koska se on iso elin, että lähes muodostettiin planeetalla ja se on toiseksi eniten massiivinen esinettä asteroidivyöhykkeen, NASA sanoo.


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






LG Optimus Musta tarkastelu

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/05/11/lg-optimus-black-review/:


Jos pyysi meitä suunnittelemaan ihanteelliset Android puhelin, se saattaa päätyä näyttämään LG: n Optimus Black . Luurin, joka oli aikoinaan tunnettiin koodinimellä " B "ominaisuudet puhdas, tyylikäs ja erittäin ohut ulkoa, joka on koristeltu 4 tuuman IPS näyttö pystyy tuottamaan 700 saivareita kirkkauteen. Ei tavallinen litania lisätty ominaisuuksia, liian, kuten 5 megapikselin shooter kyky tallentaa 720p videon, erityisesti G-Key liikkeen valvontaa, ja Wi-Fi Direct peer-to-peer-tiedostonjako siirrot. Tietenkin ulkonäkö ja tärkeimmät toiminnot ovat vain jäävuoren huippu, joka on käyttäjien kokemuksia, joten jos haluat tietää vuoristoinen koko Liity tauon jälkeen ja syvä sukellus LG: n uusin Android puhelin.


Jatkaa lukeneisuus LG Optimus Musta tarkastelu


LG Optimus Musta tarkistaa alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 11 toukokuu 2011 11:09:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Kehittäjä syyttää Applen pilaa eBook Business

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/RACaS0zlf80/Developer-Blames-Apple-For-Ruining-eBook-Business:

Anonyymi lukija kirjoittaa "kirjakauppias ja App kehittäjä syyttää Applen kirjallisesti sen viimeisessä luvussa, väittäen iPad valmistaja oli ajanut sen pois liiketoimintaan." Apple on tehnyt täysin mahdotonta kenellekään, mutta Apple tekemään voittoa myymällä modernia kirjoja kaikista IOS laite "BeamItDown sanoi." Luultavasti kaikki Apple ja IOS ja sitten Apple tappoi meidät muuttamalla sääntöjä kesken pelin. "yhtiö syyttää Applen päätös määrätä 30% provision myydyistä kirjoista kautta sovellukset onneton loppu. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Zeus crimeware Kit Source Code Vuotaa

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/VJrV95Y1Pw0/Zeus-Crimeware-Kit-Source-Code-Leaked:

Trailrunner7 kirjoittaa "lähdekoodin surullisen Zeus crimeware pakki, joka on myyty maan foorumeilla vuosia, on vuotanut ja on nyt saatavana kaikille nähdä, jos he tietävät, mistä etsiä. Security tutkijat viikonloppuna huomasin, että tiedostot näkyvät sisältää lähdekoodi Zeus crimeware pakki alkoivat avautuvat eri foorumeilla suosimissa hyökkääjät ja nettirikollisista. Zeus hyödyntää sarja on kenties tunnetuin sarja lajissaan juuri nyt, ja on käytetty erilaisia ​​hyökkääjät useille haittaohjelmat kampanjoiden ja kohdennettujen hyökkäysten. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Google varastointi on nyt kaikille kehittäjille

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/R249Mn2iabw/Google-Storage-Is-Now-Available-To-All-Developers:

aabelro kirjoittaa "Google on ilmoittanut I / O 2011 saatavuutta niiden varastointi palvelu kaikille kehittäjille ilman tarjouskilpailua. palvelua on parannettu OAuth 2,0 tukea, yksinkertaistettuja huomioon hallinnan kautta API Console, uusi EU varastointi alueella , ja uusi API version. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Skitsofreeninen tietokone voi auttaa meitä ymmärtämään vastaavasti kärsimään ihmisten

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/05/11/schizophrenic-computer-may-help-us-understand-similarly-afflicte/:


Vaikka me yleensä mieluummin meidän tietokoneita olla täydellinen, looginen ja psykologisesti sovi, joskus enemmän opittavaa skitsofreeninen yksi. University of Texas kokeilu on tuomittu tietokone dementia praecox, rasitamme pii sielu, jonka oireet yleensä vain ahdistaa ihmisiä. Kertomalla koneen neuroverkon hoitaa kaiken, mitä se tietää erittäin tärkeänä, tiimi toivoo tukea kliinisen tutkimuksen ymmärtämistä skitsofreeninen aivot - seuraava suosittu teoria, joka viittaa kärsivät potilaat menettävät kyvyn unohtaa tai ohittaa aiheettomia tiedot, jolloin ne tekevät epäloogisia yhteyksiä ja vainoharhainen hyppää syy. Toki tarpeeksi, kone menetti sen, ja alkoi pyöriä villi, harhainen tarinoita, lopulta vaati vastuun terrori-iskun. Yikes. Emme kiirehdittävä robotti maailmanloppu , jos emme ohjelmointi koneita hulluksi tahallaan, eikö?

Skitsofreeninen tietokone voi auttaa meitä ymmärtämään samoin kärsivät ihmiset alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 11 toukokuu 2011 09:31:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Forbes | lähde University of Texas | Lähetä | Kommentit