søndag den 10. april 2011

Tutkijat Rakenna Puettavat generaattorit

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/4VrsaEykrm4/Researchers-Build-Wearable-Generators:

schliz kirjoittaa "From itnews artikkeli:" Bioengineers yliopiston Auckland ovat kehittäneet halpa, kevyt kumi generaattorit, jotka voisivat sato jopa watin tehon jos upotettu kengät. tutkijat rakennettu "dielektriset elastomeerit generaattori" teknologiaa käytetään liikkeet joustava, ei-johtavalla materiaalilla rakentaa maksu liitteenä elektrodeja. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Larry Turn

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/JbPk6Gmxlpw/:

Array

Uusi Symbian UI tähtiä veti promo vid vie kolme UK huimaavan spin

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/10/nokia-x7-stars-in-pulled-promo-vid-takes-three-uk-for-a-dizzyin/:









Jotain on tekeillä Espoossa ja YouTube vain antoi meille erittäin hyvän käsityksen siitä, mitä se voisi olla - vain kaksi päivää jäljellä ennen Nokian Lontoo ilmoitusta , uusi Symbian-käyttöliittymä on avautumisen promootiovideoitaan ohella tyylikäs X7 ja tyylikäs E6 . Valitettavasti kaikki kolme tällaista videot on lueteltu yksityisten nyt, mutta onnistuimme napata yksi oikea ennen kuin se sai purkitettu, demoing parantaa Symbianin kanssa Tasainen vieritys että seuraa yksi sormi, selain väitetyt kolme kertaa nopeammin ja muotokuva QWERTY-näppäimistö - kyllä - kaikki kiitos Kolmen kuningaskunnan edustaja. Etsi loput kaksi (tällä hetkellä käytössä) videoita tauon jälkeen, ja kerro meille, jos näet ne herätä kylmäpresipitaattien nukkua, kiitos!

Jatka käsittelyssä Uusi Symbian UI tähtiä veti promo vid vie kolme UK huimaavan spin


Uusi Symbian UI tähtiä veti promo vid vie kolme UK huimaavan spin perin ilmestynyt Engadget Sun, 10 huhtikuu 2011 15:28:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Mobiflip.de , Nokia Blog | lähde YouTube | Lähetä | Kommentit

Weird Science juomat itse kuolemaan välttää sydänkohtauksen

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/4taVUD4uL7k/ws-drinks-itself-to-death-to-avoid-having-a-heart-attack.ars:


Parannetaan viina saanti on netto voitto: Mitä tapahtuu, kun väestön alkoholin kulutus nousee yhtäkkiä? Suomi oli ystävällisesti tehdä kokeilun meille pudottamalla vero viina n. kolmasosa. Nyt tutkijat ovat ajaa numerot jälkeisinä vuosina muutos. Alkoholiin liittyvät kuolemat eivät mene kesken keski-ikäisten kanssa suurin lisää tulossa naisten välillä 50 ja 70, kun määrä kasvoivat 40 prosenttia. Kuitenkin määrä alkoholin aiheuttamaa kuolemantapausta kuukaudessa oli pieni, joten kokonaismäärä kasvaa noin 7 kuolemantapausta vuodessa 100000 ihmistä kuukaudessa. Se on helppo korvata hyötyä vanhuksille, mutta jos yli 70 näki ison laskun aiheuttamia kuolemia sydän-ongelmia.


Blind, asuvat luola, ja Insomniac, mutta hallitseva: Se on hallitseva geneettisesti. Paljon lajeja sopeutumaan elämään luolissa välttää polttamista energian mukana tukevat silmän, ei koskaan käytetä. Meksikon luola kalat ovat suuri malli tutkia, että koska ne ovat kehittyneet lajeista, jotka ovat edelleen läsnä pinnalla lähistöllä ja voivat risteytyä. On käynyt ilmi luolasta väestön insomniacs , ainakin verrattuna niiden pinta sukulaisten ja jos rotu hybridejä, ne eläimet ovat myös insomniacs matala nukkua vaatimukset ovat ilmeisesti geneettisesti hallitseva. Kumma juttu tässä on, että eri luola populaatiot näyttävät eri joukko mutaatioita, joiden avulla ne luopuvat nukkua.


Lue loput tämän artikkelin ...


Lue kommentteja tähän virkaan





Gillmor Gang 4.10.11 (TCTV)

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/N74venaUDgU/:

Array

HTC Desire S tarkastelu

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/10/htc-desire-s-review/:


Tähän aikaan viime vuonna, HTC oli kaksi Android älypuhelimet ja yleisopetuksen: 3,7-tuumainen Desire , varustettiin uusin ja suurin, ja 3,2-tuumainen Legend, joka oli humbler on silmälasit, mutta tarjosi uutuuden alumiininen unibody rakentamiseen . Nähtyään että strategia tuottaa tulosta komeasti, yhtiön palata vuonna 2011 vastaava ehdotus. 4-tuumainen Incredible S on nyt kalliimpiin laite, kun taas 3,7-tuumainen Desire S on pienempi, alumiini-kuoritut luurin. Mikä on utelias tällä kertaa kuitenkin on, että halu S on täsmälleen sama 1GHz Snapdragon sisällä, sama grafiikka, sama WVGA päätöslauselma, ja sama 768MB RAM-muistia Incredible S. Heitä itse asiassa se tulee Maustekakut esiladattu ja muutama uusi hienosäädön Sense UI ja sinulla ihme jos tämä ei ehkä enemmän, um toivottavaa, HTC: n uusi Android duo. Vain yksi tapa selvittää, eikö? Koko tarkastelun tauon jälkeen.



Jatkaa lukeneisuus HTC Desire S tarkastelu


HTC Desire S tarkistaa alun perin ilmestynyt Engadget Sun, 10 huhtikuu 2011 13:30:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja rehujen


Kysy Slashdot: Mikä maa on paras sähköposti tietosuojalait?

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Wwmuh-48sa8/Ask-Slashdot-What-Country-Has-the-Best-Email-Privacy-Laws:

Anonyymi lukija kirjoittaa: "Koska kaikki on meneillään kykyyn hallituksen läpi sähköpostiini jos se on kolmannen osapuolen palvelinta, ihmettelin: mitkä maat ovat paras yksityisyyden lait ja mitkä ovat hyviä isäntiä ja käyttää? mieluummin maksaa nimellisen maksun on turvattu yksityisen sähköpostin kuin on hallituksen jäsenet voivat lukea sen heti, kun se on 180 päivää vanha, jos pidän sitä minun sähköpostin palveluntarjoajalta. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Miten huolissasi kuluttajia yksityisyydestä?

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/hDe3aH03_DM/:

Array

FBI Tiedotteet asiakirja, joka osoittaa Roswell UFO

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/u6Tdym-QMI4/FBI-Releases-Document-Confirming-Roswell-UFO:

schwit1 kirjoittaa "tutkijan ilmavoimien totesi, että kolme niin sanottua lentävää lautasta oli peritty takaisin New Mexicossa. Heidät kuvattiin pyöreä kunnossa esille keskusten noin 50 metriä halkaisijaltaan. Jokainen miehittivät kolme laitosta ihmisen muodon , mutta vain 3 metriä pitkä pukeutunut metallinen vaatetus erittäin hienojakoista. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Samsung julkaisi kaksi Bada 2,0 puhelimia NFC Q4, ohjelmistopäivityksen heinäkuussa?

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/10/samsung-to-release-two-bada-2-0-handsets-with-nfc-in-q4-softwar/:


Jotkut teistä Samsungers todennäköisesti ennakoida upea Wave 578 ilmestyy touko-kesäkuussa USA: n ulkopuolella, mutta surullinen uutinen on se ei mukana tuleva Bada 2.0 OS. Tuskailla ei, vaikka, kuten Venäjän blogi Bada World väittää saaneensa joitakin mehukkaita yksityiskohtia tulee piristämään Bada fanaatikkoja. Edellä dia - ilmeisesti peräisin Samsung Ranska konferenssin muutama päivä sitten - luettelot pari uutta, mutta nimeämättömän puhelimia, jotka tulee pakata uusi ohjelmisto yhdessä 7,2 Mbps HSDPA, Bluetooth 3.0, ja näennäisesti suuntaa NFC . Ero näiden kahden puhelimet? Yksi niistä näyttää olevan lippulaiva Bada 2.0 malli, joka odottaa syyskuussa lanseeratun jossa 3,65 tuuman HVGA näyttö, 5 megapikselin tärkein kamera sekä VGA kakkoskameraa. Toisen laitteen seuraa kuukautta myöhemmin, urheilu pienempiä 3,14-tuumainen QVGA-näyttö ja vain 3 megapikselin lämpökamera.



Vuonna liittyviä uutisia, TNW Intia kertoo, että Bada 2.0 on "ensimmäinen kokenut Intiassa" noin heinäkuuta, vaikkei laitteisto on mainittu täällä. Tämä saattaa merkitä sitä, että nykyiset Bada käyttäjät Intia - missä Samsungin tuotekehityksessä kehitetään 30 prosenttia Bada sovelluksia - voi olla yksi ensimmäisistä saada 2.0 päivitys, ja sen pitäisi olla kauan ennen muuta maailmaa saavat osuutensa Tämän tulikuuma kakku. Oli miten oli, olla varma, että pidämme silmämme kuorittu auki enemmän Bada 2,0 uutisia - se tulee olemaan mielenkiintoista nähdä, missä Samsungin seuraava iso push vie meidät.

Samsung julkaisi kaksi Bada 2,0 puhelimia NFC Q4, ohjelmistopäivityksen heinäkuussa? alun perin ilmestynyt Engadget Sun, 10 huhtikuu 2011 12:35:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Bada World , TNW Intia | Lähetä | Kommentit

Mitä Jos Amerikka oli lyöty Neuvostoliitto avaruuteen?

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/6HKCAeWc7Hc/What-If-America-Had-Beaten-the-Soviets-Into-Space:

MarkWhittington kirjoittaa "April 12 50 vuotta neuvostoliittolainen kosmonautti Juri Gagarin ensimmäinen avaruuslento. Coming vähemmän kuin neljä vuotta Sputnikin Gagarinin n kiertoradalla avaruudessa matkan sinkitty Yhdysvalloissa ja johtanut presidentti Kennedy ilmoitti kilpajuoksu kuuhun kuusi viikkoa myöhemmin. Herää kysymys: mitä jos Amerikka oli lyöty Neuvostoliitto avaruuteen sijaan? "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






New Information Age

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/UikcLnMC-F4/:

Array

Viewsonic V3D241wm, tietokonenäytön 3D-tekniikka

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.tecnoka.com/perifericos/viewsonic-v3d241wm-un-monitor-para-ordenador-con-tecnologia-3d/:


Viewsonic ei halua jäädä jälkeen, ja on esitellyt uuden näytön että ominaisuudet muoti tekniikka tällä hetkellä 3D.


V3D241wm Viewsonic on 24-tuumainen LED-paneeli, jossa viive 2ms, 300 kandelaa kirkkauden, kontrastin 20.000.000:1 ja 120Hz virkistystaajuuden taajuuden riippuen valmistaja nauttia 3D-sisältöä käyttäen polarisoitunut lasit monitorin mukana.



Tällä hetkellä emme tiedä, mikä hinta on euroissa, mutta UK myy noin 330 puntaa, mikä nykyisellä hinnat olisi noin 376 euroa, vaikka emme voi tätä olla hinta kun se tulee myydään Espanjassa.


Lisää | Viewsonic


RIM beta Blackberry Conferencing mahdollistaa pomosi liittyä oman concalls

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/10/rim-betas-blackberry-mobile-conferencing-allows-your-boss-to-jo/:

Tuore BlackBerry n Beta Zone portaali , RIM on ottanut käyttöön Blackberry Conferencing-sovellus pyritään ottamaan (näennäinen) mysteeri ulos liittyä neuvottelupuheluun - mikä saattaa työpaikkoja monien johtoon avustajien vaarassa. Aikataulun puhelimitse kokousten työnnetään työntekijän puhelin automaattisesti esto pois aika kalenteriin. Kun on yhdessä aika, kaikki osallistujat ovat muistutetaan kätevä 'Join Now "-painiketta, joka valitsee automaattisesti osaksi isännöi konferenssia - täydellinen pääsy koodit ja kaikki. Jos puhelu on laskenut, numerot takaisin on vain yksi klikkauksen päässä. Joo, tiedämme, sinun pitäisi jo olla pomo, mutta jos sinun ei kuva tästä yksi, voit aloittaa järjestämällä että kulma toimisto takaraivossa.

RIM beta Blackberry Conferencing mahdollistaa pomosi liittyä oman concalls perin ilmestynyt Engadget Sun, 10 huhtikuu 2011 11:22:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Puhelin Scoop | lähde BlackBerry Beta Zone | Lähetä | Kommentit

ALS Sufferer käytetyt jalat Osallistu Edellinen Patch

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/D3CXC1-UvuM/ALS-Sufferer-Used-Legs-To-Contribute-Last-Patch:

krkhan kirjoittaa "Tämä on vähän vanha, mutta koska se ei tee sitä kiinni Slashdot aikaan, mielestäni se ansaitsee otsikko nyt. Adrian Hands kärsi ALS ja oli menettänyt motorisia taitoja, kun hän käytti jalkojaan tyyppi vuonna morseaakkoset ja vahvistaa 9-vuotiaan vika Gnome. laastari toimitettiin kolme päivää ennen kuin hän kuoli. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.