lørdag den 1. januar 2011

Turvallisuus tutkija Etsii Satoja Browser Bugs

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/F4wcpmXuaOw/story01.htm:
Anonyymi lukija kirjoittaa: "PC Magazine raportoi hyvin pieniksi myöhäisillan postitse täyden tietojen listan, jossa turvallisuus tutkija Michael Zalewski yhteinen fuzzing työkalu kuulemma pystyy tunnistamaan yli sata selainvirheitä. Jotkut näistä vioista, hän sanoo voidaan jo tiedossa kolmansille Kiinassa. mietintö sisältää myös selvitys siitä, miten selaintoimittajat menestynyt vahvistaessaan puutteita toistaiseksi. Ei ole yllättävää, Microsoftin vastaus aikajanalle ilmestyy masentava. "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.




Android Tekstiviestit ajoittain eksyksissä

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/sysKMTioTBo/story01.htm:
theodp kirjoittaa "kertomukset Engadget ja muut viittaavat siihen, että Tiger Woods ja Brett Favre kannattaa välttää Android toistaiseksi. Tuntuu Android oletuksena tekstiviestit sovellus on vielä kamala tekstiviestien vikoja, jotka voivat, että ajoittain lähettää tekstejä väärälle henkilölle." Tämä on tikittävä minut pois kuin mikään muu teknologia häiriö, että olen kokenut viime vuosina, "askeltaa onneton asuntoauto on viesti pitkiä ohjekeskusteluryhmässä säiettä avasi maaliskuun 16. päivä." Jos pankki talletettu minun palkkani tulee toisen henkilön tilille en painottaa niin paljon koska en voi aina saada rahat takaisin. Miten hitossa otat sanat takaisin? "Voi anteeksi pomo sinulla oli selvittää, että mielestäni olet idiootti, voinko silti pitää työni, ota kiltti?" "Yli at Google Code, Issue 9392 - SMS ovat ajoittain lähetetään väärin ja sattumanvaraiselta yhteyttä - harjoittaa etusijalle" Normaali "vaikka se on 600 + kommentteja ja on merkitty tähdellä 3600 + ihmistä."

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.




Windows-ja Mac OS X tekee sitä kiinni Cr-48, näyttävät hyvältä mattamusta

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/01/windows-and-mac-os-x-make-it-onto-the-cr-48-look-great-in-matte/:
Google rakensi Cr-48 kanssa hakkerointi mielessä, joten ei ole yllätys, että emme näe muita käyttöjärjestelmiä ilmaantuu. Silti se on hauska katsella, ja yritteliäs hakkerit ovat saaneet useimmat tavanomaiset epäillyt käynnissä: ensimmäinen Ubuntu , ja nyt Mac OS X ja Windows. Se kuulostaa paljon työtä, ja olemme luvanneet, että 2011 piti olla vuosi me istuimme meidän aasit ja ei tee mitään kovaa, mutta olet tervetullut antamaan sille ammuttu! Just osuma ne lähde linkeistä ohjeet, ja noudata sen jälkeen tauon video OS X toimia.

[Kiitos Damian W.]

Jatka käsittelyssä Windows-ja Mac OS X tekee sitä kiinni Cr-48, näyttävät hyvältä mattamusta

Windows-ja Mac OS X tekee sitä kiinni Cr-48, näyttävät hyvältä mattamusta perin ilmestynyt Engadget Ma, 01 tammikuu 2011 16:05:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Jotain Kauhea , Damis648 (YouTube) | Lähetä | Kommentit

Nokia C5-03, täydellinen älypuhelin 170 euroa

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.tecnoka.com/smartphone/nokia-c5-03-un-smartphone-completo-por-170-euros/:

Jo tällä viikolla esittelemme joitakin uudistuksia on suomalainen yritys Nokia. Tällä kertaa se on vaihteessa C5-03 Nokia isoveli C5 Nokia, matkapuhelin, ja esitämme jokin aika sitten Gizmos

Nokia C5-03 on ominaista terminaalin kevyt (paino vain 90 grammaa), joka täydentää edeltäjäänsä kosketusnäyttö ja muu ominaisuus saatte hänet hyvin täydellinen älypuhelin markkinahinta, joka on tarjolla, 170 euroa.

Lisäksi kosketusnäyttö 3, 2 tuumaa, Nokia C5-03 sisältää 5 megapikselin kamera, jonka avulla video-, radio-ja GPS-yhteys, Bluetooth, WiFi ja USB.

Mitä muistia, Nokia C5-03 tarjoaa 40 Mt sisäinen, joka voidaan muuntaa jopa 16 Gt, jos käytät microSD-kortti, vaikka sarja sisältää 2 Gb

Koska käyttöjärjestelmä Nokia C5-03 toimii Symbian 1, joka tunnetaan toistaiseksi niin Symbian S60. Laite Ruokalistalla hyvä kokoelma kuvakkeet, jotka tarjoavat suoran pääsyn sähköpostitilejä ja sosiaalisia verkostoja.

Jotkin sovellukset kohokohta Nokia C5-03 on pääsy Nokia Music Store ja Ovi Store, josta voi ostaa musiikkia ja sovelluksia Nokian puhelimissa. Toisaalta, Nokia C5-03 tarjoaa näyttö kaikenlaisten Microsoft Office-asiakirjat, PDF-ja zip.

Hinta Nokian C5-03, kuten sanoin meillä on 170 euroa.

Unkarin virkamiehet voivat nyt Sensuuri Media

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/tnCPmxvDBRs/story01.htm:
Anonyymi lukija kirjoittaa: "Unkari on asetettu tiedotusvälineiden sääntelemiseksi, kuten web-julkaistua sisältöä, uudessa sovellettavan lain tänään. Laki edellyttää, että kaikki tiedotusvälineet tarjoavat" tasapainoinen näkemys "ja ei saa olla vastoin julkisen moraalin, ja asettaa kaikki julkaisut valvonnassa uuden sääntelyelimen, jonka huippu jäsenet ovat kaikki olleet ehdolla pääministeri Viktor Orban. Orban, jonka vahva tavoin on verrattu Putinin, ovat kiristyneet otteensa yli Unkarissa. "Seitsemässä kuukautta sitten Orban nousi valtaan kaksi kolmasosaa parlamentin enemmistöä, hän on toteuttanut taannehtivasti veroja rikotaan perustuslakia, hillitsi perustuslakituomioistuimen valtaa tehokkaasti kansallisti yksityisten eläkerahastojen ja laittaa tuomio-puolue liittolaisineen vastaa vähintään neljä riippumattomien elinten, mukaan lukien tarkastusvirastolle. " Kansalaiset tuomittu soveltaen uuden lain voi vielä haastaa sitä Euroopan ihmisoikeustuomioistuin - Nähdään muutaman vuoden. "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.




Onko teollistuneessa maailmassa saavutti huippunsa Travel?

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/iMDDpM1H1Ws/story01.htm:
Harperdog lähettää tämän ote Miller-McCune: "tutkimus (abstrakti) kahdeksan teollisuusmaiden, mukaan lukien Yhdysvallat, osoittaa, että näennäisesti armoton suuntaukset - yhä useammat ihmiset, enemmän autoja ja ajaminen - pysähtyi vuonna alkuvuosina 21. vuosisadalla, ja ennen viimeaikaisesta leviämisestä polttoaineen hinnan. Se voisi olla merkki, tutkijat sanoivat, että kysyntä matka ja kysyntä auton omistus kyseisissä maissa on saavuttanut saturaatiopisteen. "Kun puhutaan" öljyhuipun, "miksi ei mahdollisuutta" huippu matka ", kun selvästi tasapainotila on saavutettu?" kysyi toinen kirjoittaja Lee Schipper ... Useimmat kahdeksassa tutkimuksessa ovat kokeneet lasku kilometriä autolla ajettuna asukasta kohti viime vuosina. Yhdysvallat näyttää saavuttaneen huippunsa vuositasolla 8100 kilometriä autolla asukasta kohti, ja Japani on tilan vakaana 2500 kilometriä. "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.




HTC EVO Shift 4G nochalantly osoittaa Facebookiin Amazon ennakkoon

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/01/htc-evo-shift-4g-nochalantly-shows-up-for-amazon-pre-order/:
Entä jos kukaan ei ole vaivautunut ilmoittamaan se vielä? Sprintin tuleva EVO Shift 4G Android puhelin on ilmaantunut Amazon langaton pistorasia, joskin EVO : n spec sheet. Olimme kiireisiä innoissaan sen 8 megapikselin kamera HD videon kaappaamiseen ja 1,3 megapikselin eteen päin Imager, mutta sitten huomasimme, ne tiedot ei todennäköisesti kuulu EVO Shift 4G kun luemme merkinnän sanomalla Tämä puhelin on " julkaistu kesäkuussa 2010 . " Tuotteen imagon ja otsikko on yksiselitteinen kuitenkin ja molemmat tarjoavat sinulle EVO Shift 4G-liukusäädintä, joka on sekä painettuna 200 dollaria kahden vuoden sopimuksen. Selvästi joku sai hänen EVOs sekaisin ja on HTC: n toisen 4G kissa Sprint verkon pussista hieman etuajassa.

[Kiitos, Ryan]

HTC EVO Shift 4G nochalantly osoittaa Facebookiin Amazon ennakkoon perin ilmestynyt Engadget Ma, 01 tammikuu 2011 14:07:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Amazon | Lähetä | Kommentit

Korvaavat perinteiset Storage, tietokannoista In Memory Analytics

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/F2FQMgwxRFg/story01.htm:
storagedude kirjoittaa "Perinteiset tietokannat ja varastointi verkkoja, vaikka näiden urheilutapahtumien nopeat solid state drives, eivät tarjoa riittävästi suorituskykyä reaaliajassa analytiikka villitys lakaistaan yritykset, synnyttää in-muistiin analytics tai data mining suoritetaan muistista rajoitukset perinteisen datapolku. Lopputuloksena voisi olla, että varastointi ja tietokannat työnnetään syrjäinen datakeskusten ja muistin analytiikan tulee uutta kriittistä IT-infrastruktuuria. Artikkelista: "Isoja toimittajia, kuten Microsoft ja SAP ostaa sisällytettyjen-muistiin analytiikan ratkaista Big Data haasteita, suuri kysymys on mitä tämä suuntaus merkitsee perinteisen datakeskusinfrastruktuuria. Will varastointi, jopa flash, tarvitaan tulevaisuudessa, koska vaatimus reaaliaikaista tietoa analyysi ja nykyiset suuntaukset suunnittelu reaaliaikaiseen tietojen analytics? Vai varastoinnista siirtyy sydän datakeskusten ja tullut vain keino varmuuskopiointi ja palautus kriittisiin reaaliaikaisen apps? "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.




Windows XP osittain uudelleen luotu LittleBigPlanet 2, ups panoksia gamer kunnianhimo (video)

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/01/windows-xp-partially-re-created-in-littlebigplanet-2-ups-the-st/:

Olemme nähneet CHIP-8-emulaattori ja jopa virtuaalinen CPU sisäänrakennettu pelejä, mutta olemme vielä kohdata peli virkistys Windows. Kiitos kvartetti ahkeria LittleBigPlanet 2 beta pelaajia, mutta voimme vihdoinkin tarkistaa, että pois meidän kopio 100 Nörttihenkiset Projektit Sinun täytyy todistaa ennen kuolemaa. Kuten video käy ilmi, merkittävä Windows toimintoja he jäljittelevät Tähän mennessä on työ Käynnistä-valikko ja hiiri, moninpeli tukee erilaisia bloatware pelejä, ja jopa hyvä ole "Blue Screen of Death. Se on aika vaikuttava juttuja kunnianhimoinen tasohyppelyä otsikko, joka ei virallisesti aluksen tammikuun puoliväliin saakka. Tarpeetonta sanoa, kun täysi versio saapuu, odotamme työkopion Lion käynnissä stat. Kuulit meidän seudullamme - olemme asettamalla rima, että korkeat.

Windows XP osittain uudelleen luotu LittleBigPlanet 2, ups panoksia gamer kunnianhimo (video) alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 01 tammikuu 2011 12:33:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Kotaku | lähde Playstation Lifestyle | Lähetä | Kommentit

Ubisoftin Draconian DRM Paikka?

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/BP3i6ZCv-us/story01.htm:
Anonyymi lukija kirjoittaa: "Näyttää siltä, että Ubisoftin kiistanalainen DRM järjestelmä käynnistettiin viime vuonna, että tarvitaan pelaajat ovat jatkuvasti yhteydessä Internetiin on paikka ei enää lopettaa pelin, kun yhteydet laskee, vaikka Internet-yhteys on edelleen tarpeen, kun aloitat pelin . "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.