mandag den 12. september 2011

IBM: n Watson asettaa puuttua sairausvakuutus, vie "Diagnoosi $ 1000"

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/12/ibms-watson-set-to-tackle-health-insurance-takes-diagnosis-fo/:

Kun puuttua teidän tech tukea suru , kuuluisa Watson on siirrymme puhdistaa sairausvakuutuksen alalla. Aivan oikein, IBM showstopper me kaikki tiedämme ja rakkautta trouncing trivia Kings on Jeopardy on palkattu yksi suurimmista sairausvakuutus yhtiön Yhdysvalloissa. Wellpoint Inc. hyödyntävät järjestelmän pikavauhtia ja terveydenhuollon tietokanta rinnalla potilasasiakirjojen - mahdollistaa supertietokoneen opas hoitovaihtoehdoista ja määrätä lääkkeitä. Toteutuessaan tiedot yhdistetään kolmesta lähteestä muutamassa sekunnissa: potilaan kaavio / Arkisto lääkärin, vakuutusyhtiön potilaskertomusta ja lääketieteellistä tietämystä että Watson jo on. Pilottiohjelma heitetään ulos ensi vuonna useita syöpä tiloja, akateeminen terveyskeskukset ja onkologia käytäntöjä. Vielä ei ole, kun Watson School of Medicine alkaa ottaa vastaan ​​hakemuksia.

IBM: n Watson asettaa puuttua sairausvakuutus, vie "Diagnoosi $ 1000" alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 12 syyskuu 2011 17:24:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde Associated Press | Lähetä | Kommentit

Wacom Cintiq 24HD kuvia lähteä liikkeelle, alamme harjoitella meidän tikku

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/12/wacom-cintiq-24hd-images-break-cover-we-start-practicing-our-st/:


Olemme kaikki pyörryksissä koska Cintiq 24HD waltzed kautta FCC viime kuussa ... ja nyt, meillä on vielä enemmän syytä olla innoissaan. Vaikka vahvistamaton, merkit edelleen viittaavat 24-tuumainen HD-näyttö (1920 x 1200 tuettu) - joihin Wacom on toteuttanut jalusta, joka näyttää antavan käyttäjälle mahdollisuuden räätälöidä katselukulma perustuu käsillä olevaan tehtävään. Mukaan CG Everything, perifeerinen sanotaan ylpeillä 2048 tasoille paineantureiden kanssa 60 asteen kaltevuussensorin 92 prosenttia Adobe RGB värikylläisyyttä, 190 kamman kirkkauden, 550:1 kontrastisuhde ja 13ms vasteaika. Olemme edelleen odottamassa Wacom vahvistukseksi kaiken tämän, mutta jotka mieluummin heittää varovaisuutta tuuli voi hemmotella alla.








[Kiitos kaikille, jotka lähetetään tämän]

Wacom Cintiq 24HD kuvia lähteä liikkeelle, alamme harjoitella meidän tikku alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 12 syyskuu 2011 17:38:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde CG Everything | Lähetä | Kommentit

Japanin rikkain mies Outlines Renewable Energy Plan

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/BjwVo0yAj9A/Japans-Richest-Man-Outlines-Renewable-Energy-Plan:

itwbennett kirjoittaa "puhuessaan käynnistää hänen Japanin Renewable Energy Foundation, Masayoshi Son, perustaja ja toimitusjohtaja Softbank, hahmotellut suunnitelman elvyttää Japanin energiainfrastruktuuriin. Poika sanoi maasta voisi siirtymistä uusiutuviin energialähteisiin 60 prosenttia sen sähköä yli kahden seuraavan vuosikymmenen aikana. Hän vaati 2000000000000 jeni (US $ 26 miljardia) "Super grid" eri puolilla maata, ja vedenalainen rannikolla, joka zip sähköä noin edullisesti ja tehokkaasti vastaamaan kysyntään. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Growing Up Geek: Billy Steele

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/12/growing-up-geek-billy-steele/:

Tervetuloa Growing Up Geek , jatkuva toiminto, jossa me katsomaan takaisin meidän nuoriso ja kertoa tarinoita kasvamassa nörtit, että olemme. Tänään meillä on ikioma avustava toimittaja, Billy Steele .




Katso että dapper nuorukaiselta oikeassa? Et ikinä usko joku pukeutuneena että goofily lapsena kasvaisi jopa olla tech blogger, nyt sinä? Se on totta - ja en ole koskaan ajatellut niin joko - mutta kuten olisin tullut selvittää, minun epäsovinnainen lapsuuden auttaisi muokkaamaan minun nörtti tietoisten useammalla kuin yhdellä tavalla. Kaikki alkaa siitä, että minut kasvatettiin minun isovanhemmat, joka oli mahtava, mutta yleensä siitä, että olin ainakin vuoden jäljessä kaikilla suosittu vehkeet. Tämä merkitsi myös sitä, että minun oli pakko pitää kiinni asioita hieman pidempi, joten kun ystäväni olivat urheilupalvelut "N64, olin vielä Rockin 'Contra NES: (ei häpeä).



Otan askeleen takaisin hetkeksi. Oma ensikosketus teknologiaan ainetta oli korkea-mittarilukema Atari on äitini luona. Hän oli koko kirjaston pelejä, mutta vain kaksi, että minä välittänyt olivat Frogger ja Grand Prix. Pari vuotta myöhemmin, kun olen saanut, että himoittu OG Nintendo, olen säilynyt jatkuvasti ruokavaliota Excitebike, Bases Loaded ja Tecmo Super Bowl. Pelattuaan kunnes en voinut nähdä suoraan - useaan otteeseen niin alkeis-poika - olen voinut koota kourallinen voittamaton vuodenaikoina Amerikan joukkue Dallas Cowboys. Olen nyt ottanut ahdingosta Panthers "fani, mutta minä eksyä.

Jatka lukemista Growing Up Geek: Billy Steele


Growing Up Geek: Billy Steele perin ilmestynyt Engadget Ma, 12 syyskuu 2011 16:05:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Angelbird n PCIe-pohjainen SSD: se on todellinen, se on merenkulku, se on 800MB / s

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/12/angelbirds-pcie-based-ssd-its-real-its-shipping-its-800mb/:


Muista, että 1GB / s PCIe SSD järjestelmän Angelbird meillä piiriin vuosi sitten? No, yritys vain meille se on vihdoin saatavilla. Suorituskyvyn vaatimukset ovat vaatimattomampia kuin näimme beta vaiheessa, mutta emme suunniltaan: uusi vertailukohtana on 800MB / s lukee ja 750MB / s kirjoittaa, saavutetaan 3000 dollaria setup kuten neljä 240 Gt SSD-moduulit asennetaan Wings PCI -e kortti 32GB SSD sisäänrakennettu. Täytyy pitää jotain takaisin päivittäis? Et voi vähentää SSD hidastamatta kaiken alas, mutta neljä 60GB asemat halvin Wings Lite PCIe kortti pitäisi tyydyttää kaikkein jännitystä hakevien on vajaa grand. Toivomme Smart Modular kiinnittää huomiota.

Jatka lukemista Angelbird n PCIe-pohjainen SSD: se on todellinen, se on merenkulku, se on 800MB / s


Angelbird n PCIe-pohjainen SSD: se on todellinen, se on merenkulku, se on 800MB / s alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 12 syyskuu 2011 16:32:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde Angelbird | Lähetä | Kommentit

50 New eksoplaneettojen Found, miljardeja enemmän Odota

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/BBGCpyFyMSQ/50-New-Exoplanets-Found-Billions-More-Await:

Bad tähtitieteilijä kirjoittaa "Tähtitieteilijät käytettäessä herkkää spektrografi on juuri ilmoittanut olemassa 50 enemmän planeettoja kiertävät lähistöllä Sun-tähtiä. Tärkeitä huomioita: 1) kuusitoista ovat super-maapalloja, ja 2) 40% kaikista Sun tähtiä näyttävät ainakin yksi planeetta vähemmän massaa kuin Saturnuksen. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Kysyntä Custom Datacenter Palvelimet Rising

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/h4NpGiF2tHg/Demand-For-Custom-Datacenter-Servers-Rising:

Hänen ensimmäinen Lähetetty jättämistä, SpaceCracker kirjoittaa "Tämän Bloombergin artikkelissa, laitteisto jättiläisiä kuten HP ja Dell ovat häviämässä Intel ja muille, jotka olemme mukautettu nopeammin suuntaus siirtymässä perinteisistä, suoraan hyllyltä palvelimet räätälöityihin räätälöityjä koneita. "Ostajat sanovat custom palvelimet tarjoavat halvempaa ja tehokkaampaa tapaa kokouksen noususuhdanne kysyntä henkilötietoja jaetun kautta Web. paljon, että kysyntä voidaan täyttää vähemmän kalliita koneita riistettiin osia, päivityksiä ja varmuuskopiointi palvelut että palvelin päättäjät perinteisesti tarjota suuryrityksille. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Fordin sähköiset E-Bike Concept pakkauksissa Galaxy S II baarit, moottori pyörä

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/12/ford-electric-e-bike-concept-packs-a-galaxy-s-ii-on-the-bars-mo/:

Ford E-Bike Concept

Fordin jo LUMOSIVAT meille Evos käsite , mutta slinkiest hybridi olemme nähneet tähän mennessä täällä Frankfurtissa ei ole neljä pyörää, vaan kaksi. Se on käsite polkupyörän Ford pyysi - odota sitä - E-Bike Concept. Se pakkauksissa sähkömoottori rakennettu etupyörä, joka voi valtaa se enintään nopeudella 25 km / h, ajaa 9.2Ah akku. Tai voit voimalla se perinteinen tapa, jonka polkien, vääntömomentti välittyy takapyörän yli hiili vyö. (Öljyinen ketjut ovat niin viime vuosisadalla.)



Ehkä vieläkin mielenkiintoisempaa on se, mitä lepää ylös ohjaustankoon. Ei, ei iDevice - virkistävän se Galaxy S II . Läpi joitakin räätälöidyt ohjelmistot, ratsastajat voivat muuttaa jousitus tiloja ja tietenkin tarkkailla akun lataus, puhumattakaan saada vähän apua Google Navigointi ja ehkä pumppu joitakin Pandora liikaa. Sana "Concept" otsikossa täällä ja hintelä runkorakenne pitäisi antaa sinulle vihjeen siitä, milloin tämä asia tulee nähdä tuotantoa - tuskin koskaan. Mutta me olla taas päivittää jos koskaan muutu.


Fordin sähköiset E-Bike Concept pakkauksissa Galaxy S II baarit, moottori pyörän perin ilmestynyt Engadget Ma, 12 syyskuu 2011 15:23:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Asus Eee Pad Slider varten ennakkoon Amazon, alkaen 480 dollaria

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/12/asus-eee-pad-slider-up-for-pre-order-at-amazon-starting-at-480/:


Vielä mitään virallista aloituspäivää Asus n oudon näköinen 10,1 tuuman hybridi, mutta olemme jo nähneet todisteita ja syyskuun tiedote ja nyt on koko rumpu-rulla ennakkoon sivuja jopa Amazon. Luet 580 dollaria ja 32 gigatavun malli valkoisena tai Mokka, tai 100 dollaria vähemmän jos tyytyä 16GB variantin ja ahtaa loput digitaalisen omaisuutensa päälle microSD tai - kyllä ​​indeedy - jotkut USB 2.0 ulkoisia tallennuslaitteita. Tarpeetonta sanoa, kaikki sävyt tulevat samalla Tegra 2-prosessori, Honeycomb 3,2, 1 Gt muistia, Mini HDMI out, 5MP peruutuskameran ja 1.2MP eteen tyhjennyskauha. Tässä vaiheessa kaikki nämä liukusäätimiä tarvitsee vain kääntää ylös.



[Kiitos, Peter]

Asus Eee Pad Slider varten ennakkoon Amazon, alkaen 480 dollaria perin ilmestynyt Engadget Ma, 12 syyskuu 2011 15:41:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde Amazon [1] , Amazon [2] , Amazon [3] , Amazon [4] | Lähetä | Kommentit

Fusion Garage menossa, kun Alempi hinta tablet Market

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/KQjl0Ri8wXs/Fusion-Garage-Going-After-Lower-Price-Tablet-Market:

nk497 kirjoittaa "Fusion Autotalli on laskenut hinnan sen seurannan JooJoo tablet, leikkaus Grid10 hinta on $ 200 299 dollaria Yhdysvalloissa ja £ 259 Isossa-Britanniassa. suorasanainen toimitusjohtaja Chandrasekar Rathakrishnan on selvästi seurannut HP kosketusalustan palo myynti , ja huomasi merkitys hinnan, kun se tulee ottaa Applen iPad. Hän sanoi, ettei ole mitään järkeä ostaa "huono kopion" Apple-tablet samaan hintaan. "At 499 dollaria, miksi ostaisit - se on kuin menisi Kiinaan ja ostaa [fake] Louis Vuitton laukku, samaan hintaan kuin todellinen Louis Vuitton laukkuja. Siinä ei ole järkeä, kun tiedät sen rip-off tuote, "hän sanoi."


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






PostgreSQL 9.1 Released

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Uc8UWxGLyLE/PostgreSQL-91-Released:

Hänen ensimmäinen Lähetetty jättämistä, sega_sai kirjoittaa "uusi versio avoimen lähdekoodin tietokanta PostgreSQL julkaistiin. Tämä versio sisältää monia tärkeitä ja mielenkiintoisia ominaisuuksia, kuten synkroninen replikointi, sarjoittaa tilannekuvan eristäminen, tukea per-sarakkeen collations, K-lähimmän naapurin indeksointi, Ulkomaiset tiedot kääreet, tukea SELinux luvan valvontaa ja monet muut. täydellinen lista muutoksista löytyy täältä "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Microsoftin Mouse Without Borders: KVM joka tappoi KVM (video)

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/12/microsofts-mouse-without-borders-the-kvm-that-killed-the-kvm/:


Tähän asti käytössä useita tietokoneita yhdellä näppäimistöllä ja hiirellä on taipumus vaatia KVMs tai madonreikiä , mutta Microsoft Developer Truong Do on parempi idea. Töissä Microsoftin Garage - Redmond n työajan jälkeen lemmikkiprojektiksi ohjelma - hän rakensi Mouse Without Borders: ohjelmisto, jonka avulla voit hallita tietokoneita samassa langattomassa verkossa yksillä tuotantopanosten jos se oli yksi kone usean näytön. Jopa neljä järjestelmiä voidaan sitoa yhteen ja ohjelmistot säädetään myös saumattoman vedä ja pudota-tiedostojen siirron. Microsoft julkaisee sen maksutta lähde linkkiä, plus näet Truong Älä puhu jopa hänen luomuksensa tauon jälkeen.

Jatka lukemista Microsoftin Mouse Without Borders: KVM joka tappoi KVM (video)


Microsoftin Mouse Without Borders: KVM joka tappoi KVM (video) alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 12 syyskuu 2011 14:33:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink Geek.com | lähde Microsoft TechNet , hiiri Without Borders (Lataa) | Lähetä | Kommentit

Määrärahat Bill uhkaa Future Space Science Missions

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/D_V8R_rDDyo/Appropriations-Bill-Threatens-Future-Space-Science-Missions:

ColdWetDog kirjoittaa "lyhyt tarina Atlantin toteaa Yhdysvaltain senaatin energia määrärahojen lasku ei ole toimittanut varoja jatkaa plutonium-238-tuotanto, tarvitaan radioisotooppijätteeseen generaattorit NASAn planeettojenvälisten koetin ohjelmia. Ei PU-238 tarkoittaa enää tehtäviä kuin Cassini- Huygens, tai ne, jotka menevät paikkoihin, joissa aurinkokennot eivät tuota tarpeeksi virtaa. Artikkelissa todetaan, että ainoa lähde PU-238 on Venäjä - joko hallituksen tai vetouistelua läpi Siperian ja Venäjän rannikkoa etsivät vanhoja Neuvostoliiton aikana majakat ja voimalaitoksissa. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.