mandag den 12. september 2011

Engadget n älypuhelin ostajan opas: Fall 2011 painos

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/12/engadgets-smartphone-buyers-guide-fall-2011-edition/:


Ostokset uusi älypuhelin on jännittävä ja vaikea kokemus. Se pitää lupauksen jotain parempaa ja pelko kahden vuoden sitoutumista. Saat gadget harrastajat, vaan kyse on myös tutkien eri tiedot ja arviot, ja pohdiskelisit mitä tulee ulos lähiajan. Kun me julkaista tämän ostajan opas, kohtaamme mahdollisuudet mullistaa langattoman teknologian ala. Samsungin Galaxy S II kokoonpano saapuu kolme suurta yhdysvaltalaisten lentoyhtiöiden , seuraava iPhone alati häämöttää kaukaisuudessa , ja uuden sukupolven Windows-puhelimia on lähellä meitä. Saatat kysyä, "Miksi kukaan ostaa älypuhelimen tänään, kun jotain parempaa on tulossa huomenna?" Ystävät, se on siunaus ja kirous Mobile World - siellä on aina jotain parempaa tulossa. Et voi odottaa ikuisesti, vaikka, ja jos haluat ostaa älypuhelimen tänään olemme täällä, jotta helpompi ja auttaa sinua tekemään tietoisen päätöksen.



Vaikka valintamme ovat joskus kiistanalaisia, ne ovat tukena, joilla on kokemusta, että voit luottaa. Jos etsit tehdä nopeita päätöksiä ilman suurempia ponnistuksia, voit olla varma, että valinnat ei ohjata sinua väärin. Silti, suosittelemme kouluttaa itse ennen kuin päättää älypuhelimen, joka parhaiten sopii tarpeisiisi. Meidän Pohjamaalattu sarja on erinomainen paikka aloittaa, jossa voit oppia kaksiytimisiä ja mobiili näyttää . Kuten aina, olet kannustetaan jakamaan omia kokemuksia kommentit, ja toivomme sinulla on hauskaa listalle omia suosikkejasi, too. Vain muistaa, että meillä on 80 dollaria yläraja meidän budjetin valintoja. Verrattuna meidän edelliseen ostajan opas , Samsung on alkanut menettää asemiaan, ja samalla Android ylläpitää määräävää asemaa, se on löytänyt yllättäviä kilpailu. Utelias näkemään, miten se pelattiin? Lue, koska olemme pyöristää ylöspäin paras älypuhelinten päivän.

Jatka lukemista Engadget n älypuhelin ostajan opas: Fall 2011 painos


Engadget n älypuhelin ostajan opas: Fall 2011 painos alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 12 syyskuu 2011 12:05:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar