tirsdag den 15. marts 2011

RIM: n BBM Social Platform menee open beta, jonka avulla devs paista BBM osaksi BlackBerry apps

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/15/rims-bbm-social-platform-goes-to-open-beta-lets-devs-bake-bbm/:

Ilmoitettu kello BlackBerryn 2010 Developer Conference viime syksynä, BBM Social Platform on juuri tullut saataville asianomaisten kolmansien osapuolten devs beta muodossa. Tietenkin, saatat olla toivoen, että se avaa BlackBerry Messenger muiden (lue: ei BlackBerry) alustojen kautta API ... mutta joo, se ei tapahdu aivan vielä . Sen sijaan, SDK mahdollistaa ihmiset kehitysmaissa BlackBerry OS integroida BBM valmiuksia omaan apps, ja luettelo voimavaroista on melko laaja: voit lukea ja päivittää käyttäjäprofiileja, upottaa BBM chatit sisällä app, ja siirtää tiedostoja vain muutamia ja isot (käyttäjän luvalla, tietenkin). Nykyinen beta toimii Java-sovelluksia, mutta RIM: n kovasti työtä askartelu uuden version julkaisu huhtikuussa, että lisäilen WebWorks verkkosovellus yhteensopivuus.

RIM: n BBM Social Platform menee open beta, jonka avulla devs paista BBM osaksi BlackBerry apps perin ilmestynyt Engadget on ti, 15 maaliskuu 2011 17:08:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Inside BlackBerry Developer's Blog | Lähetä | Kommentit

Time Warner Cable Aloittaa iPad app. Live TV

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/mDy8GL7-0k0/Time-Warner-Cable-Launches-iPad-App-With-Live-TV:

ShadowFoxx kirjoittaa "Time Warner Cable Inc. käynnistää iPad sovellus, joka toistaa TV-, hänestä tuli ensimmäinen kaapeli yritys tehdä niin. Sovellus on ladattavissa ilmaiseksi tiistaiaamuna, mutta se toimii vain ihmisiä, jotka tilaavat sekä video Internet-palvelun New Yorkissa sijaitsevan kaapelin yritys. Silloinkin se toimii vain kotona, kun iPad on liitetty yhtiön kaapelimodeemin kautta Wi-Fi-reititin. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Verizon luopuu Xoom ja Galaxy Tab aktivointi maksuja hankintoihin 1 maaliskuu tietyssä ajassa tarjous

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/15/verizon-waives-xoom-and-galaxy-tab-activation-fees-effective-re/:


Vuonna odottamattomissa anteliaisuutta, Verizon on päättänyt romu 35 dollaria aktivointimaksu se maksuja ostot 3G varustettu Motorola Xoom ja Galaxy Tab tabletteja, jolloin asiakkaiden lompakot hieman painavampi ja sydämet hieman kevyempi. Tämä muutos tulee voimaan kuukauden sen kuukauden sopimukset alkaen ensimmäisestä tämän kuun tai myöhemmin - eli mukava pikku tuen saavalle Android tabletti kautta Big Red maaliskuun jälkeen 1. - mutta olemme myös kuulo on " ll olla rajoitetun ajan tarjous. Intel on ilmoittanut sähköpostitse Mobile Burn ja Droid-Life on myös saanut asiakirjan sanoi niin paljon, kun olemme parhaillaan vahvistaa sen itse. Yhtä kaikki, se näyttää turvallista mennä (vaatimaton) juhliin menossa.

Verizon luopuu Xoom ja Galaxy Tab aktivointi maksuja hankintoihin 1 maaliskuu on rajoitetun ajan tarjous alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 15 maaliskuu 2011 15:52:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Mobile Burn , Droid-Life | Lähetä | Kommentit

NASA rakentaminen verkosto Smart Kamerat Across USA

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/zP2wywyUIrk/NASA-Building-Network-of-Smart-Cameras-Across-US:

kkleiner kirjoittaa "merkittävä valtion virasto etsii huopa USA kamerat koskaan lopeta niiden valvonta. Mutta älä huoli, yksityisyyden Asiantuntijat, jotka kamerat on vakoilee taivas, ei siviilejä. NASAn koko taivaan Fireball-verkosto useita kameroita, jotka jäljittävät meteoriitit koska ne tulevat ilmakehään. Huolellisella triangulaatiota NASA ei vain tiedä, missä meteoriitit ovat maahan, he voivat päättää, mistä he tulivat hyvin. Yksi hienoimmista osista koko taivaan Fireball Network on, että se on täysin automatisoitu. Meteorit havaitsee tietokone, joka lähettää kuvia, videoleikkeitä ja tietojen analysointi William Cooke, johtaja NASAn Meteoroidi ympäristövirasto. Nyt voit saada samat tiedot kuin Cooke, liian - Kaikki taivaan Fireball Verkoston verkkosivusto julkisesti tallentaa kaikki tiedot voit lukaista. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Lexar nyt merenkulku 128GB ja 64GB SDXC kortit tulevaisuudessa suoraan kotiovellesi

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/15/lexar-now-shipping-128gb-and-64gb-sdxc-cards-from-the-future-str/:


Yksi monia ilmoitukset CES 2011 oli Lexar uuden parin luokan 10 SDXC muistikortit , yksi kokoinen on 64GB ja muut touting mahtava 128GB kapasiteettia. Kaksi suorituskyky - vähintään siirtonopeus 20MBps - ja varastointi parantajien osalta DSLRs ja videokamerat ovat nyt alkaneet Toimitus pyysi vaivaiset 200 dollaria ja 330 dollaria, vastaavasti. Nämä ovat jyrkkiä hinta mäkiä kiivetä, on varma, mutta he maapähkinöitä verrattuna alkuperäiseen 400 dollaria ja 700 dollaria MSRPs että Lexar oli touting jo tammikuussa. Ja hei, että Professional tarra adorning uudet kortit ei ole vahingossa joko Lexar tarjoaa rajoitettu elinikäinen takuu jokaisen varastointi solu. Koko lehdistötiedote ja paikoista, joissa voit ostaa uuden SDXC ihanuuksia odottaa tauon jälkeen.

Jatka käsittelyssä Lexar nyt merenkulun 128GB ja 64GB SDXC kortit tulevaisuudessa suoraan kotiovellesi


Lexar nyt merenkulku 128GB ja 64GB SDXC kortit tulevaisuudessa suoraan kotiovellesi perin ilmestynyt Engadget on ti, 15 maaliskuu 2011 16:17:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink dpreview | | Lähetä | Kommentit

Utahin kuvernööri "kunnia" With Blackhole palkinto

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/VEZe8z9bLyg/Utah-Governor-Honored-With-Blackhole-Award:

Kansallinen yhdistys ammattitoimittajien suunnitelmia "kunnian" Utah Gov Gary Herbert kanssa ensimmäistä kertaa Black Hole palkinto rajoittava uusi Open Records laki. Artikkelista: "David Cuillier, SPJ: n Freedom of Information komitean päällikkö ja journalismin professorina Arizonan yliopistossa, sanoi hän yrittää esittää palkinnon Herbert keskiviikkona. Palkinto, Cuillier sanoi, on osa Sunshine viikko, vuosittain aloitteen vuonna 2002 alkaneen suuremman avoimuuden edistämiseksi hallituksen. Ehdokkaita oli kerätty ympäri maata, mutta Cuillier sanoi "ei ollut kysymys" palkinto pitäisi mennä Herbert kuin pääjohtajan valtion. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Hinnanalennuksella Onko ainoa keino pysäyttää piratismi

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/9-wm7jTPy5Q/Cutting-Prices-Is-the-Only-Way-To-Stop-Piracy:

Stoobalou kirjoittaa "Ainoa keino pysäyttää piratismi on alentaa hintoja. Se tuomiosta merkittävän uuden akateemisen tutkimuksen että arvioi tekijänoikeusrikkomukseen ei pysäyttää" kolmen rikkeen laajakaistan katkeamisesta, lisäämällä sensuuria tai ankaraa uusia lakeja alle väärentämisen sopimus ACTA. piratismia Project julkaisi viime viikolla Social Science Research Council, raportoi, että laiton kopiointi elokuvia, musiikkia, videopelejä ja ohjelmistot on "paremmin kuvailla globaalin hinnoittelun ongelma" - ja ainoa tapa puuttumiseksi on tekijänoikeuksien haltijoiden veloita kuluttajaa vähemmän rahaa heidän tuotteitaan. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






HTC Ignite, pääministeri ja Pyramid tekee pinnasta?

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/15/htc-ignite-prime-and-pyramid-renders-surface/:


Jo ennen Incredible S oli ilmoittanut yhtiön uusi huippuluokan taaksepäin helmikuussa huhuttu Pyramid oli tuleva HTC puhelin, joka pyydystää jokaisen mielikuvitus kiitos ei pieni osa sen lupauksen dual-core prosessori - jotain Incredible S etenkin puuttuu. Emme olleet nähneet mitä tämä peto voisi näyttää, mutta ... asti. Kiinan sivusto xda.cn on lähetetty väitetty tekee of the Pyramid etu-ja taka-, osoittaa tarkasti kehitystä HTC: n nykyinen muotokieli sekä saamiset 4,3-tuumainen 960 x 540-näyttö, 8 megapikselin ensisijainen ja 1,3 megapikselin edessä kamera, 768 Mt keskusmuistia ja Android 3.0 (että viime vähän ei kuulosta oikein meitä, vaikka - Android 2.x Sense olisi uskottava). Huhuja on tämä sidottu ja käynnistää T-Mobilen jossain vaiheessa tänä vuonna, se olis kiva jos se tapahtui CTIA ensi viikolla, mutta ottaen huomioon miten sitoi ne voisivat olla Sprintin näyttelyssä , on vaikea sanoa, onko että "ll tapahtua.



Liikettä, meillä on joitakin visuaalisia todisteita tästä, että HTC: n painamalla sen Windows puhelinlinja. Ensimmäinen kahdesta, Ignite, näyttää keskialuetta pöydältä ansiosta 800MHz Qualcomm-prosessori (kellotaajuudella hitaampi kuin nykyinen erän 1GHz yksiköihin, jotka ovat siellä), pelkkä 3,7-tuumainen näyttö ja 5 megapikselin kamera ympäri takaisin . Prime puolestaan ​​näyttää pikkuveljestä 7 Pro ansiosta liukuva QWERTY-näppäimistö ja vastaavat tiedot on Ignite - ei myyntihittejä millään venyttää, mutta HTC (yhdessä muiden OEM) voidaan odottaa vetäytyä isot aseet asti Mango . Tsekkaa nämä tekee tällä lähde linkkiä.

HTC Ignite, pääministeri ja Pyramid tekee pinnasta? alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 15 maaliskuu 2011 13:51:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink PocketNow | lähde xda.cn | Lähetä | Kommentit

Nokia kerää suunnittelu patentti tabletti, herättää N8 estetiikka

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/15/nokia-collects-design-patent-for-tablet-evokes-n8-aesthetics/:


Ei ole mikään salaisuus, että Nokian on valu kiinnostunut silmän yli tabletti markkinoilla ja nyt meillä on vähän ylimääräistä näyttöä aikomuksensa kohteliaisuus Yhdysvaltain patenttivirastossa. FBI on juuri julkaissut suunnittelu patentti myönnetään suomalainen yritys tabletti laite, joka haettiin 28 toukokuu 2010. Valitettavasti tätä päivämäärää kertoo meille, mitä me tarkastelemme on todennäköisesti hyllytetty MeeGo kone että koskaan tehnyt sitä ennemminkin kuin tuleva maailman valloittaja, mutta silti, tässä se on meille kaikille gawk kello ja ihailla. Päätellen 3,5 mm kuulokeliitäntä ääriviivat - joka, kuten muut katkoviivoja on luonnos, ei kuulu patentti - emme todennäköisesti katsot 9 - tai 10-tuumainen liuskekivi, jonka muotoilu muistuttaa meitä eniten akuutisti Nokian N8 puhelimessa. Katso lisää kuvia galleriassa alla ennen paluuta mielen luola haaveilla mitä olisi voinut olla ... tai ehkä vielä.



[Kiitos, Pradeep]


Nokia kerää suunnittelu patentti tabletti, herättää N8 estetiikka perin ilmestynyt Engadget on ti, 15 maaliskuu 2011 14:14:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde USPTO | Lähetä | Kommentit

Jeff & Rob Listan Lucasfilm

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/4E9me3MP-XQ/Jeff-amp-Rob-Visit-Lucasfilm:

Viime syksynä Hemos aloitti työt Perforce: yksi asiakkaille on Lucasfilm. Yksi asia johti toiseen, ja viime viikolla sain vierailla Presidio laitos San Franciscossa. Heidän turvallisuuspolitiikka estää minua sanomasta mitään super sweet minä näin sisälle rakennukseen, mutta voin lähettää tämän kuvan meistä vieressä Yoda patsas oven edessä. Kiitos Matt Janulewicz saada meille oven ja näyttää meille noin, Daryll Jacobson avaamisesta viileä oven ja Tina Mills ja painamalla sitten. Voin nyt sanoa, että olen ollut fyysisesti lähempänä Starwars.com kuin minun Slashdot.org vuodesta 1998, jolloin se elivät pöydälläni. Lopuksi haaste on heitetty: Jos työskentelet jossain viileä (Pixar? Apple? NASA? Valkoinen talo? Comerica Park?) Pisara minulle sähköpostia! En yllä käyttämällä T-paidat kuin lahjontaa nähdä hienoja paikkoja!


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Nintendo tekstit ensin 3DS mainos Yhdysvalloissa whets kasvava ruokahalu (video)

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/15/nintendo-posts-first-3ds-advert-for-the-us-whets-growing-appeti/:


Muutaman viime jäljellä sieluja Pohjois-Amerikassa ei ole tietoinen siitä, että Nintendo 3DS on tulossa myöhemmin tässä kuussa , japanilainen yhtiö on rullattu pois sen ensimmäinen Yhdysvaltain kaupallinen. Järkyttävän tarpeeksi, se ei näy mitään ei ole vielä ilmoitettu, mutta nyt olisi sellainen myöhäistä kavahtaa yllätyksiä meille kuitenkin, eikö? Se on kannettava konsoli lasit ilman 3D - joka toimii kohtuullisen hyvin - ja se on tehnyt Nintendon, mikä tarkoittaa puoli ihmiset teidän kadulla luultavasti oma tähän aikaan ensi kuussa. Hyppää ohi tauon nähdä amerikkalaiset kaupalliset ja sen aiemman julkaissut UK sisarus - löydät hauska vastakkainasettelu esitys tyylien vertailua tehtäessä.

Jatkaa lukeneisuus Nintendo tekstit ensin 3DS mainos Yhdysvalloissa whets kasvava ruokahalu (video)


Nintendo tekstit ensin 3DS mainos Yhdysvalloissa whets kasvava ruokahalu (video) alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 15 maaliskuu 2011 12:52:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink TG Daily | lähde Nintendo3DS (YouTube) | Lähetä | Kommentit

Apple käsiraudat Web apps iPhone aloitusruudusta

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/WNssaE2GrFk/Apple-Handcuffs-Web-Apps-On-iPhone-Home-Screen:

SF Polack kirjoittaa "Applen IOS 4,3, HTML5 ja JavaScript-sovellukset ovat käytössä huomattavasti hitaammin, kun he alkavat iPhone tai iPad aloitusnäytön kuin Safari ja OS on suorittamista haittaavista nämä sovellukset muilla tavoin. Lopputulos on se, että vaikeampaa verkkosovelluksia kilpailemaan kotoperäisten IOS app myydään App Store, jossa Apple tekee 30 prosenttia liikevaihdosta. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Uusi Adobe Flash 0-päivä

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/OrF6fM_9NmA/New-Adobe-Flash-0-Day:

Trailrunner7 kirjoittaa "Adobe varoittaa sen käyttäjille kriittistä haavoittuvuutta Flash, joka vaikuttaa Adobe Readerin ja Acrobatin, samoin, ja sitä käytetään joissakin kohdistettuja hyökkäyksiä juuri nyt. Haavoittuvuus Flash Player vaikuttaa Readerin ja Acrobatin, jotka molemmat ovat Flash toimintoja, mutta se ei vaikuta Reader X. Adobe virkamiehet sanoivat, että lukija X: n suojattu tila hiekkalaatikko estäisi onnistuneen hyödyntää. Yhtiö aikoo olla laastari vaikuttaa tuotteiden valmis ensi viikolla kaikille alustoille, kuten Windows, Mac, Linux Android ja Solaris. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.