tirsdag den 25. januar 2011

PayPal Useimmat Phished, Facebook Eniten Estetyt

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Ju1LyqjrP2c/PayPal-Most-Phished-Facebook-Most-Blocked:
Orome1 kirjoittaa "Auki julkaisemia tilastoja, joista sivustot olivat yleisesti tukossa - ja mitkä sivustot käyttäjät olivat usein mahdollisuus tutustua - vuonna 2010. Mietinnössä lisäksi tiedot yritysten online-huijareita kohteena vuonna 2010, sekä jossa valtaosa verkkuurkintasivujen asiantuntijaa. Facebook on sekä yksi tukossa ja eniten sallittujen sivustojen, mikä push / pull sallia sosiaalisten sivustojen kouluissa ja työpaikoilla. Toisaalta, 45 prosenttia kaikista phishing yritettiin vuonna 2010 oli kohteena PayPal. "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.


PSA: Käsite Ink Adam voidaan unbricked, ja tässä on 80Mt korjata

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/25/psa-notion-ink-adam-can-be-unbricked-and-heres-the-80mb-fix/:
Oli ilon kyyneliin on käsite Ink Adam käynnistää, mutta myös kyyneleitä sääli, sillä omistajat kauan odotettu Pixel Qi tabletti jotka latasivat ensimmäinen OTA päivitys oli heidän liuskekivi raa'asti muurattiin . Onneksi käsite Ink joukkue näyttää liikkeeseen nopea korjata, koska voit ladata levyltä suoraan yhtiön verkkosivuilta ja flash sitä mukavasti omassa kotona. Olettaen sinulla Windows-tai Linux-PC kätevä, se on vain 80 Mt lataus pois, ja löydät tiedosto linkit ja yksityiskohtaisemmat ohjeet heti tauon. Otamme myös huomata, että tämä antaa hakkeriyhteisö kiehtova tilaisuus kurkistaa kautta Adam koodin - jos löydät jotain mielenkiintoista, muista kertoa meille!

Jatka käsittelyssä PSA: käsite Ink Adam voidaan unbricked, ja tässä on 80Mt korjata

PSA: Käsite Ink Adam voidaan unbricked, ja tässä on 80Mt korjata alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 25 tammikuu 2011 16:49:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Android yhteisön | lähde Käsite Ink Fan | Lähetä | Kommentit

State of the Union-osoite Goes Web 2.0

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/H6xafHiwPR0/State-of-the-Union-Address-Goes-Web-20:
CWmike kirjoittaa "Valkoinen talo on napauttamalla Web 2.0-teknologiaa tavoittaa amerikkalaiset aikana ja sen jälkeen presidentin State of the Union-osoitteen tänään. Vaikka presidentti Barack Obama tekee vuotuisessa puheessaan alkaen klo 9 pm ET, viralliset Valkoinen talo Web-sivusto on live stream puheen sekä kaavioita ja tilastoja tarjota yhteydessä ja korostaa keskeistä seikkaa. "Käytämme viimeistelevät uusi ominaisuus WhiteHouse.gov, joka tarjoaa tehostettua katsojan kokemus presidentti Obaman valtio Unionin osoite, "kirjoitti Macon Phillips, Valkoisen talon johtajan uusi media, blogi. Välittömästi State of the Union-osoitteen, Valkoisen talon isäntä Avoinna Kysymyksiä tapahtuma hermona. Useat ylimmässä hallinnossa virkamiehet ovat Fielding Ennakkoratkaisukysymykset Valkoisen talon Facebook-sivulla, Valkoinen talo verkkolomakkeella tai Twitterin kautta käyttämällä # sotu hashtag ja vastaa @ Whitehouse. Ja keskiviikkona, lehdistösihteeri Robert Gibbs ottaa kansalaisten kysymyksiin Twitterin kautta ennen hänen jälkeinen tila unionin tiedotus. Kiinnostuneille voi seurata @ PressSec hermona selville, kun Gibbs ottaa kysymyksiä ja lähettää videon vastauksia. Voit lähettää kysymyksen hänelle vastaamaan @ PressSec käyttäen hashtag # 1Q. Klo 14:30 Itä torstaina Obama tekee kysymyksiä elää YouTubessa. "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.


Verizon kiihtyy kauppa-, päivitys-ohjelmissa ennen iPhone 4 käynnistää

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/25/verizon-ramps-up-trade-in-upgrade-programs-in-advance-of-iphone/:
Ei aivan valtava yllätys täällä, mutta se näyttää Verizon tulee tekemään kaikkensa pari ihmisiä, joilla uusi iPhone 4 , kun se käynnistää on kuljettajan ensi kuussa, vaikka he juuri ostanut uuden puhelimen Verizon tai toisen operaattorin . Aikana sijoittaja kokouksessa tällä viikolla, Verizon talousjohtaja Fran Shammo osoitti, että lentoliikenteen harjoittaja käyttää nykyisiä vaihto-ohjelma (joka käynnistettiin lokakuussa) houkutella mahdollisille asiakkaille, joiden Verizon edustaja täsmennettävä, että se on "aktiivisemmin "edistää suunnitelman johtaa jopa iPhone 4 käynnistää - Tämän ohjelman 16GB iPhone 4 AT & T net sinulle 212 dollaria luottoa. Sen lisäksi, Verizon on myös tuloaan uusi "Special Päivitä Tarjous", jonka avulla nykyiset asiakkaat kauppaan puhelin he äskettäin ostettu Visa Debit ($ 200 ja älypuhelinten kauppa-, tai $ 75-ominaisuus puhelin). Vain ne, jotka ovat ostaneet puhelimen välillä 26 marraskuu 2010 ja 10 tammikuu 2011 voi saada, vaikka, ja et juuri saada, että käteistä heti - sinun on ensin ostettava toinen ja aktivoida iPhone 4 klo koko vähittäismyyntihinta lähetä kauppa-puhelimessa 30 päivän kuluessa aktivoinnista, ja sitten odottamaan neljä-kuusi viikkoa saada maksukortin.

Verizon kiihtyy kauppa-, päivitys-ohjelmissa ennen iPhonen 4 käynnistää alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 25 tammikuu 2011 16:12:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink FierceWireless | lähde Verizon | Lähetä | Kommentit

NASAn Commercial Suunnitelmat Kennedy Space Centerissä

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/xJXLU0IWIN0/NASAs-Commercial-Plans-for-Kennedy-Space-Center:
coondoggie kirjoittaa "vai ei NASA laukaisi kaksi tai kolme sukkula tehtäviä, NASAn kunnianarvoisa keskus toiminnan, Kennedy Space Centerissä tarvitaan uuden tehtävän. Siksi NASA sanoi tänään se odotti Morph keskuksen ainutlaatuinen tila raketti palvelut uuteen enemmän kaupallinen asema jälkeen sukkulat stop alla. Palveluihin todennäköisesti nousee reilusti yli muiden, NASA voisi löytää kilpailua kaupallisen käynnistää hanke. "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.


HTC Flyer spec sheet vuotoja Android 2.3, kynä ja 7-tuumainen näyttö?

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/25/htc-flyer-spec-sheet-leaks-with-android-2-3-stylus-and-7-inch-s/:
Mietitkö, millaista herkkuja ehkä sisällä HTC: n tulevasta tabletteja ? Norja tech sivusto Amobil ei - ne sanovat pari sisällä lähteistä lusikalla syöttää kaikki olennaiset tiedot. Sillä väitetty HTC Flyer - jotka voivat olla kuvassa oikealla - joka sisältää samaa 1GHz Qualcomm MSM8255 siru löydät useita high-end puhelinten , 1 Gt RAM, sekä 7-tuumainen, 1024 x 600 kapasitiivinen kosketusnäyttö, eteen päin 1,3 megapikselin kamera ja takana 5 megapikselin lämpökamera, ja pikku-4GB flash varastointi pitää kaikki sovellukset (joka kuulostaa hieman hämärä meitä). On myös väitetty 3G data-ja Skype-puheluita, HDMI-portti, DLNA-tuen ja vilpittömässä mielessä toimiville todellisille kynällä kirjoittaa, vaikka se ei ole selvää, onko meillä rumoring fancy kahden digitoijan näyttö tai yksinkertaisesti pakkaus-ja kapasitiivinen kynä.

Vaikka Amobil n lähteiden mukaan tabletti on valitettavasti rajoitettu Android 2.3 ulos portista, sillä väitetysti on upouusi tabletti versio HTC: n Sense UI suunniteltu tarjoamaan "desktop tuntuu", joka voisi olla kiva osatekijä "HTC Sensation" tavaramerkki hetkellä kelluva noin Internetissä. Jos näin on, älä odota, että käyttöliittymä on vain yksi pöydältä, mutta - viimeinen osa tätä ah-niin-mehukas huhu on, että HTC on myös muka sai 10-tuumainen LTE tabletti (ehkä Scribe ?) saapuvat toisella vuosipuoliskolla.

HTC Flyer spec sheet vuotoja Android 2.3, kynä ja 7-tuumainen näyttö? alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 25 tammikuu 2011 14:38:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Android yhteisön , Electronista | lähde Amobil (1) , (2) | Lähetä | Kommentit

IOS 4.3-valmis apps alkaa nousee vuonna App Storesta

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/25/ios-4-3-ready-apps-begin-turning-up-in-the-app-store/:
Apple vieläkään ei tarjoa paljon vihiä IOS 4,3 julkaisupäivän - muut kuin vilkkaampi kuin tavallinen beeta aikataulu - mutta se näyttää nyt voidaan olla askeleen lähempänä yleistä roll out. Mikä näyttää olevan ensimmäinen sovellus, joka hyödyntää joidenkin IOS 4,3 erityispiirteet on nyt kerännyt Applen hyväksyntää ja kääntyi App Store, joka näyttäisi viittaavan siihen, ettei ole enää suuria muutoksia tai vikoja, jotka on tasoitettava ( kuitenkin, että voi varmasti aina muuttaa). App itse on Matthew Gallagherin StreamToMe, joka toimii 2,99 dollaria ja sisältää nyt radiosoittoa video-tuki, joka on tullut apps on viimeksi tarkistettu OS - osuma lähde linkkiä tarkistaa sitä itse.

IOS 4.3-valmis apps alkaa nousee vuonna App Storesta perin ilmestynyt Engadget on ti, 25 tammikuu 2011 14:13:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink TiPb | lähde iTunes Esikatselu | Lähetä | Kommentit

Roskapostin tasot Alin Vuodesta 2009

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/a1eo7Ygrqx4/Spam-Levels-Lowest-Since-2009:
wiredmikey writes "jälkeen kahden viikon rajun vähenemisen in spam levels, roskapostin osuus on nykyään 78,6 prosenttia kaikista sähköpostiliikenteestä, vähiten maaliskuusta 2009, jolloin maailmanlaajuinen spam oli 75,7 prosenttia kaikista sähköpostiliikenteestä, according to Symantecin tammikuu 2011 MessageLabs Intelligence Report, joka julkaistiin tänään. roskapostin määrää liikkeessä tässä kuussa oli 65,9% pienempi kuin vastaavana aikana vuosi sitten, tammikuussa 2010, kun roskapostin osuus oli 83,9% kaikesta sähköpostiliikenteestä. "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.


Dodge imee Photoshop: Verizon Droid AT & T: n 3G

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/25/dodge-sucks-at-photoshop-the-verizon-droid-with-atandt-3g/:
Dodge imee Photoshop: Verizon Droid käynnissä AT & T: n 3G
Oletko koskaan toivonut saisit Verizon -merkitty puhelin käynnissä AT & T , ja tee se täysin baareja ja 3G yhtä? Hanki itsellesi jokin Dodgen uusi ja ilmainen virtuaalinen tuotteen käyttöohjeissa saatavilla nyt iPhonelle ja pian tulossa BlackBerry-ja Android. He jatkoa sellainen asia Chrysler ilmoitti takaisin CES , juuri kerroit näet tietoja auton ja ehkä viritysosat liikaa. He nyt saatavilla Durango ja laturi, kattavaan Avenger, Journey ja Grand Caravan tulossa ennen kuukauden loppua. Täydelliset tiedot apps PR alla, mutta valitettavasti ei tietoa tarkalleen missä meidän pitäisi pysyä SIM-kortin meidän Droid .

[Kiitos, Joe]

Jatka käsittelyssä Dodge imee Photoshop: Verizon Droid AT & T: n 3G

Dodge imee Photoshop: Verizon Droid AT & T: n 3G perin ilmestynyt Engadget on ti, 25 tammikuu 2011 13:51:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Autoblog | | Lähetä | Kommentit

Google Voice numeron siirtämiskustannusten virallisesti käynnistetty

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/25/google-voice-number-porting-officially-launched/:
Kun vähän varaslähdön , Google on vihdoin virallisesti käytössä Google Voice numeron siirtämiskustannusten kaikille nykyisille käyttäjille. 20 dollaria on kaikki se kestää vaihdat päärata aikana palveluun, vaikka joudut perumaan nykyisiä palvelusopimuksia, jotta se kaikki tapahtuisi. Palvelu on tällä hetkellä vain nykyisen GV käyttäjiä, joten et voi avata uutta tiliä ja satama heti, mutta Google sanoo, uusia tilejä saa vaihtoehto "lähiviikkoina". Niin - joku siellä aikoo ryhtyä toimeen?

Jatkaa lukeneisuus Google Voice numeron siirrettävyyttä virallisesti käynnistetty

Google Voice numeron siirtämiskustannusten käynnistettiin virallisesti perin ilmestynyt Engadget on ti, 25 tammikuu 2011 13:27:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Google Voice blogi | Lähetä | Kommentit

Fedora Infrastruktuuri haavoittuvan

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/53XZP6aDiZc/Fedora-Infrastructure-Compromised:
Trailrunner7 kirjoittaa "infrastruktuurin Fedora-projekti on vaarantunut viikonloppuna ja tilin omistaja on Fedora muokkaaja oli ottanut hyökkääjä. Kuitenkin Fedora virkamiehet sanoivat he eivät usko, että hyökkääjä pystyi ajamaan muutoksia Fedora paketti järjestelmän tai tehdä mitään todellisia muutoksia infrastruktuuriin. hyökkäys näyttää kohdistettu tietyllä käyttäjätilillä, joka oli joitakin arvokkaita oikeuksia. hyökkääjä pystyi kompromissi tilille ulkoisesti, ja sitten oli kyky muodostaa etäyhteyden Joissakin Fedora järjestelmissä. Hyökkääjä muutti myös tilin SSH-avainten, Fedora virkamiesten sanoi. "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.


Kiinan Kartta Maailma nyt tarjoaa karttoja ja POI sisällä suuri palomuuri

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/25/chinas-map-world-now-providing-maps-and-pois-within-the-great-f/:
Kiinan Kartta Maailma on mitä tapahtuu, kun Google Maps menee sosialistinen
Kuka tarvitsee valtion tukema online karttapalvelu? Miksi Kiina , tietenkin. Tiedämme, että erityisesti valtion ei juuri luota Googles ja ties kuinka kauas harhaan sen Google Maps palvelua voivat johtaa näiden vaikutuksille kansalaisille. Joten nyt on Map World luoma valtio puhemiehistön ja kartoitustekniikan ja katsotaan "arvovaltainen, uskottava ja yhtenäinen." Palvelu on ollut pois viime vuodesta, mutta on vasta viime aikoina menettänyt beta tag. Olemme viettänyt muutaman minuutin klikkaamalla ympärille ja se varmasti vaikuttaa kohtuullisen kattava, tarjoaa kartta-ja satelliitti näkemyksiä sekä 120000 paikoista ja jopa 3D-näkymät joissakin kaupungeissa, joka voisi löytää tiesi luolan KIRF kaikki paljon helpompaa.

Kiinan Kartta Maailma nyt tarjoaa karttoja ja POI sisällä suuri palomuuri perin ilmestynyt Engadget on ti, 25 tammikuu 2011 13:06:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Telematiikka Uutiset | lähde Kartta World | Lähetä | Kommentit

LG prepping Optimus 3D helmikuussa ilmoitusta?

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/25/lg-prepping-optimus-3d-for-february-announcement/:
Keskustelu 3D ominaisuuksia LG: n tulevassa G-Slate on yhä vähemmän ja vähemmän uskottavalta kuulostava päivä päivältä, rajattu pois tällä viikolla pari doozies: ensimmäinen pois, Carphone Warehouse Hollannin etuvartio - kutsutaan yksinkertaisesti Phone House on - lyhyesti lähetetty teaser tulevan "Optimus 3D" Android älypuhelimen, vaikka sivu on sittemmin poistettu. Toiseksi maailman Tech Median (meille mukana) sai juuri kutsua LG rähinä Mobile World Congress ensi kuussa, jos se kiusaa uusi Optimus malli, joka vie meidät "uuteen ulottuvuuteen." Melko vahva enteili siellä, ei sanot? Tämä kaikki toimii itse ulos parin viikon aikana - mutta emme varoittaa sinua juuri nyt, LG: jos tämä aine ei silmälasien vapaa, me odotamme sinua ostamaan meille kaikille Guccis (onneksi kertoimet ovat hyviä he käyttävät, että 4,3 tuuman lasit-rasian demoed CES tässä kuussa).

LG prepping Optimus 3D helmikuussa ilmoitusta? alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 25 tammikuu 2011 12:45:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde All About puhelimet | Lähetä | Kommentit

Kolmas sisällön Popular BT-portaalit ovat väärennettyjä

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/rme3dZ2dfu8/Third-of-Content-On-Popular-BT-Portals-Are-Fake:
siliconbits kirjoittaa "julkaiseman tutkimuksen ryhmä tutkijoita, joista suurin osa perustuu Euroopassa, analysoi kustantajat sisällöstä kaksi merkittävää BitTorrent portaaleja, Pirate Bay ja Mininova ja selvisi, että lähes kolmasosa kaikista tiedostoista kaksi paikkaa olivat väärennös. "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.