tirsdag den 22. marts 2011

Kepler toipuu jälkeen 144 Hour "häiriö"

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/2uqFSXxicS0/Kepler-Recovers-After-144-Hour-Glitch:

coondoggie kirjoittaa "oli todennäköisesti melko suuri helpotuksen huokaus on NASAn Ames Research Center tällä viikolla konsernin tähti satelliitti Kepler toipunut häiriö, joka vei sen offline 144 tuntia. NASA: n mukaan häiriö tapahtui 14. maaliskuuta heti avaruusalus liikkeeseen verkkokortti (NIC) reset-komennon toteuttaa tietokoneohjelma päivitys. aikana reset, NIC lähetti kelpaa reaktio pyörän tiedot lennon ohjelmisto, joka aiheutti avaruusalus tulee vikasietotilassa, NASA ilmoitti. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Nokia C5-03, täydellinen älypuhelin 170 euroa

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.tecnoka.com/smartphone/nokia-c5-03-un-smartphone-completo-por-170-euros/:


Jo tällä viikolla esittelemme joitakin uudistuksia on suomalainen yritys Nokia. Tällä kertaa se on vaihteessa C5-03 Nokia isoveli C5 Nokia, matkapuhelin, ja esitämme jokin aika sitten Gizmos


Nokia C5-03 on ominaista terminaalin kevyt (paino vain 90 grammaa), joka täydentää edeltäjäänsä kosketusnäyttö ja muu ominaisuus saatte hänet hyvin täydellinen älypuhelin markkinahinta, joka on tarjolla, 170 euroa.



Lisäksi kosketusnäyttö 3, 2 tuumaa, Nokia C5-03 sisältää 5 megapikselin kamera, jonka avulla video-, radio-ja GPS-yhteys, Bluetooth, WiFi ja USB.


Mitä muistia, Nokia C5-03 tarjoaa 40 Mt sisäinen, joka voidaan muuntaa jopa 16 Gt, jos käytät microSD-kortti, vaikka sarja sisältää 2 Gb


Koska käyttöjärjestelmä Nokia C5-03 toimii Symbian 1, joka tunnetaan toistaiseksi niin Symbian S60. Laite Ruokalistalla hyvä kokoelma kuvakkeet, jotka tarjoavat suoran pääsyn sähköpostitilejä ja sosiaalisia verkostoja.


Jotkin sovellukset kohokohta Nokia C5-03 on pääsy Nokia Music Store ja Ovi Store, josta voi ostaa musiikkia ja sovelluksia Nokian puhelimissa. Toisaalta, Nokia C5-03 tarjoaa näyttö kaikenlaisten Microsoft Office-asiakirjat, PDF-ja zip.


Hinta Nokian C5-03, kuten sanoin meillä on 170 euroa.


Gigabyten 15,6 tuuman P2532: maailman ohuin toisen sukupolven Core i7 laptop (video)

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/22/gigabytes-15-6-inch-p2532-worlds-thinnest-second-gen-core-i7/:


Epäilemme, että eräät muut kannettavan valmistajan on tulossa ulos kolostaan ​​noin 4,98 sekunnin täällä kumoamaan Gigabyte väittää, mutta jo nyt 15,6-tuumainen P2532 yläpuolella on maapallon ohuin kannettava tietokone toisen sukupolven ( Sandy Bridge ) Core i7 CPU. Se ei ole "ultrathin" sinänsä, mutta pakkaus niin vakava määrä hevosvoimaa, se taatusti ruokahaluttomat puolta. Meidän kaverukset yli vuoden TweakTown onnistuimme ne koivet yhdessä, ja he totesivat, että se urheiluun 1920 x 1080 resoluution näyttö, 500GB (7200) kovalevy, NVIDIA GeForce GT550M (2GB) kanssa Optimus tekniikkaa, DVD-poltin, kaksi USB 3.0-porttia, HDMI-portti, neljä kaiutinta, hätävara subwoofer ja ilmanvaihto satamia kuin katsotaan tavallisesti terveitä. Yhtiö myös tarjoaa jopa muutama sana vaihdettavissa kannet, joissa pastelli keltainen erityisesti kiinni silmämme - ei voi sanoa, että se oikeista syistä, mutta eksyä. Valitettavasti ei ole hinta tai julkaisupäivää jakaa ihan vielä, mutta käytännön video juuri ohi tauko. Pää alas ja osuma pelata, ei sinua?

Jatka käsittelyssä Gigabyten 15,6 tuuman P2532: maailman ohuin toisen sukupolven Core i7 laptop (video)


Gigabyten 15,6 tuuman P2532: maailman ohuin toisen sukupolven Core i7 laptop (video) alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 22 maaliskuu 2011 16:56:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde TweakTown | Lähetä | Kommentit

Lietteen pullo antaa vihjeitä elämän alkuperää

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/AofWrsvw-Hk/Sludge-In-Flask-Gives-Clues-To-Origin-of-Life:

sciencehabit kirjoittaa "vuonna 1950, tutkija Stanley Miller teki useita kokeiluja, joissa hän zapped kaasutäytteisestä pulloja sähköä. Kuuluisin näistä on julkaistu vuonna 1952 osoitti, että tällainen prosessi voi johtaa aminohappoja, rakennus lohkot proteiineja. Mutta myöhemmin kokeilu, joka toteutettiin vuonna 1958, istui pöydälle - ei analysoitu Miller. Nyt tutkijat ovat palanneet ja analysoitiin lietteen alareunassa tämä pullo ja löysin jopa enemmän aminohappoja kuin ennen - ja parempia todisteita siitä, että salama ja vulkaaniset kaasut voivat osaltaan luoda elämää maapallolla. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Sprintin HTC EVO Näytä 4G käytännön (video)

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/22/sprints-htc-evo-view-4g-hands-on-with-video/:


No, jos olisit pitää ajan tasalla tapahtumista on Mobile World Congress , sitten Sprintin EVO Näytä 4G julkisti tänään CTIA saattaa tuntua tuttuja HTC Flyer näit siellä. Nämä kaksi HTC laitteet ovat pääosin samat, vain muutamia pieniä kosmeettisia eroja ja joitakin UI muutoksia näkyy video, joka seuraa. Emme ole vielä täysin varma Scribe kynä, vaikka se on varmasti viihdyttävä juttu pelata. Evernote app tekee suuren käyttää kynää mahdollistaa kuvien intiimissä ja tallentaa, toteaa tallennettu - ääni-ja tekstinsyöttötapaa - ja tietysti kaikki voidaan jakaa. Emme ole massiivisia ihmisten täällä Engadget, ja olemme tyytyväisiä voidessamme ilmoittaa, että laite voi silti pysyä istutettu melko mukavasti kädessä. Standout virkistyskäyttö on mahdollisuus pudottaa apps lockscreen pieneen tavoite, ja on, että sovellus avaa välittömästi eikä tarvitse mennä etsimään sitä, kun olet avannut laitteen. Kaikki tämä ja enemmän on vain alaosaan.



Jatka käsittelyssä Sprintin HTC EVO Näytä 4G käytännön (video)


Sprintin HTC EVO Näytä 4G käytännön (video) alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 22 maaliskuu 2011 15:55:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Hyvää 80-vuotiaaksi, William Shatner!

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/5nZLvSyPL2M/Happy-80th-Birthday-William-Shatner:

Gregg kirjoittaa "Tänään toinen pelle legenda juhlii syntymäpäiväänsä. tunnetaan parhaiten roolistaan ​​kapteeni James T. Kirk, William Shatner on vakiinnuttanut itsensä pelle science fiction opin ikuisesti. Nykyään hän alkaa hänen yhdeksäs vuosikymmen tällä planeetalla - kyllä, kapteeni Kirk on nyt 80 vuotta vanha. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Google kuluttaa $ 1 miljoonaa Throttling havaitseminen

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/So82YkNTqZ0/Google-Spends-1-Million-For-Throttling-Detection:

foamrat kirjoittaa "Google on myöntänyt 1000000 dollaria ja Georgia Tech tutkijoille, jotta he voivat kehittää yksinkertaisia ​​työkaluja tunnistaa Internet kuristus, valtion sensuuria, ja muut" avoimuus "ongelmia".


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






LG saa virkamiehen WCP-700 Wireless Lataaminen Pad, ei tarjoa hinnoittelu

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/22/lg-gets-official-with-wcp-700-wireless-charging-pad-fails-to-pr/:


Niin, siellä on hyviä uutisia ja huonoja. Luonnollisesti aiomme aloittaa entisen. Kuukauden kuluttua meillä huomasi tämän merkin salainen noin Mobile World Congress, LG on vihdoin ottanut (virallinen) kääreet pois sen saapuvan WCP-700 Wireless Lataaminen Pad. Se on melko tuttu muotoilu - ohut (6,29-x 3,54-x 0,39 tuuman) induktiivinen lataus-alusta akku LED kertoa nykytilanteen asioita. Olemme vierasta tämä kaveri on suunniteltu toimimaan aluksi Verizon sidottu Revolution , mutta koska LG ei ole mitään mainintaa siitä, mitä puhelimet / asiat lopulta yhteen, se täytyy pysyä vain, että nyt. Mitä huonoja uutisia? No, lukuun ottamatta ei tiedä, mitä tämä yksikkö on (mitattuna yhteensopivuus), olemme myös vasemmalle pimeässä, kun se tulee hinnoitteluun ja aluksen päivämäärä. Mutta hei, ainakin meillä trio korkean resoluution kuvia gawk klo.


Jatkaa lukeneisuus LG saa virkamiehen WCP-700 Wireless Lataaminen Pad, ei tarjoa hinnoittelu


LG saa virkamiehen WCP-700 Wireless Lataaminen Pad, ei tarjoa hinnoittelun perin ilmestynyt Engadget on ti, 22 maaliskuu 2011 14:33:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

HTC EVO 3D ensimmäinen käytännön!

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/22/htc-evo-3d-first-hands-on/:


Olemme vain laittaa meidän tassut on EVO 3D ensimmäistä kertaa, ja mikä iski meille heti, että se ei ole niin vahva, iso tai valtava, 4,3-tuumainen näyttö tai silmälasit saattavat olla uskot - jos olet perehtynyt EVO 4G, tunnet olosi kotoisaksi täällä (ja ehkä jopa iloisesti yllättynyt). Ruudun stereoskooppisen 3D vaikutus on suunnilleen yhtä hyvä kuin mitä olemme nähneet Optimus 3D aiemmin - erittäin hyvä päineen kanssa vähenee tehokkaasti kuin siirrät pään puolelle. 2D / 3D kytkin pitkin on kamera, ei näyttö, näyttää siltä, ​​että kaikki hoito näytön ominaisuuksia hallitaan ohjelmiston yksin. Tutustu laukausta Alla olevassa galleriassa, nyt jos sinun anteeksi, me aiomme mennä leikkimään tämä hirviö hieman!


HTC EVO 3D ensimmäinen käytännön! perin ilmestynyt Engadget on ti, 22 maaliskuu 2011 14:34:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Kiina alkaa Censoring Puhelut Mid Lause

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/UvuTg_T_YNE/China-Starts-Censoring-Phone-Calls-Mid-Sentence:

bhagwad kirjoittaa "Monet tutkimukset ovat ilmi, että Kiina on katkaisu puheluita puolivälissä virke, kun kiistanalainen sanoja kuten" protesti "käytetään. Tuntuu Kiinan ankara sensuuri järjestelmä menee ylikierroksilla entistäkin kehittyneempiä sensuroimatta. Tietenkin tämä tulee kannoilla Google syyttäen heitä liata Gmailia samoin. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Contour käynnistää etsin App, jonka avulla iPhonen puhu ContourGPS (video)

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/22/contour-launches-viewfinder-app-lets-your-iphone-talk-to-your-c/:

Contour käynnistää etsin App, jonka avulla iPhonen puhu ContourGPS

Helmet cam harrastaja? Contour on ContourGPS on tällä hetkellä suurin valikoima liitännät, ja yksi niistä vaihtoehdoista, Bluetooth, on vihdoin jotain hyvääkin. Yhtiö on juuri kääntää kytkin ja käyttöön sen etsimen app että viimeksi nähnyt CES , joka mahdollistaa IOS laitteiden vetää suoraa videokuvaa kameran, vaikka se on vielä kiinni puolella päätä ja kattaa mudassa. Käyttäjät voivat myös muokata kameran asetuksia reaaliajassa, mikä on valtava askel eteenpäin edellisestä prosessi edellyttää kytkettynä nokka ja käynnistetään joitakin ohjelmia. On kuitenkin saalis: käyttö laitteen täytyy asentaa pienen kortin, jota kutsutaan ConnectView, tulee kamera. Tämä tikkari asettaa sinut takaisin 29,99 dollaria, mutta emme kertoneet tuleva Android vapauttaa app voi tehdä ilman. Valitettavasti tämä versio ei pitkin kunnes valitettavasti epämääräinen "Spring", mutta IOS maku on vapaasti ladattavissa juuri nyt App Storesta.

Jatka käsittelyssä Contour käynnistää etsin App, jonka avulla iPhonen puhu ContourGPS (video)


Contour käynnistää etsin App, jonka avulla iPhonen puhu ContourGPS (video) alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 22 maaliskuu 2011 14:57:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Korkeuskäyrä | Lähetä | Kommentit

Sprint tekee EVO Näytä 4G tabletti virallista: 1.5GHz, WiMAX, 7-tuumainen näyttö

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/22/sprint-makes-evo-view-4g-tablet-official-1-5ghz-wimax-7-inch/:


Sprint on lopettanut pelissä kaino noin yksi pahimmista-vuoti laitteiden miesmuistiin ja on vihdoin tehnyt virkamies. EVO Näytä 4G on 7-tuumainen, 1024 x 600 Android tabletti 1.5GHz prosessori, 5 megapikselin taka-ja 1,3 megapikselin eteen päin kameraa, WiMAX radio, ja HTC: n rakastava soveltaa Sense UI. Jos kaikki tämä kuulostaa tutulta, se tulee olemaan, koska me todella puhumme HTC: n Flyer tabletti esitteli viime kuussa MWC, ja aivan kuten se, EVO Näytä myös ominaisuus HTC Scribe kapasitiivinen kynällä. Kaikki tiedämme käynnistää ja hinnoittelu on nyt, että se tulee olemaan saatavilla "tänä kesänä."

Sprint tekee EVO Näytä 4G tabletti virallista: 1.5GHz, WiMAX, 7-tuumainen näyttö perin ilmestynyt Engadget on ti, 22 maaliskuu 2011 13:55:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

NASAn Orion Moon Craft paljastettiin

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/hIKTiX0QIY8/NASAs-Orion-Moon-Craft-Unveiled:

Velcroman1 kirjoittaa "Lockheed Martin tiistaina julkisti ensimmäisen Orion avaruusalus, osa siitä, mitä NASA on suunnitellut kuin sprawlingly kunnianhimoinen Constellation hanke, joka tarjoaa tilalle avaruussukkulan - ja keinot lautta ihmisiin ulkoavaruuteen ja takaisin kuuhun . Orion ja seuralainen Ares Raskaslastialusten raketti olivat osa Constellation, ohjelma peruttu presidentti Barack Obaman 2011 budjettiesitykseen. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.