tirsdag den 4. januar 2011

45 vuotta myöhemmin, Onko Mooren laki pätevät edelleen?

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/AZ9wgiro1Hk/story01.htm:
Velcroman1 kirjoittaa "Intel on pakattu vain ujo miljardin transistorit 216 neliömillimetreinä piitä, jotka muodostavat sen uusin siru, jokainen paljon, paljon ohuempi kuin suikale hiuksista. Tämä häkellyttävä taidonnäyte insinöörin ei oikeastaan meille yllätys, eikö? Sehän on vain Mooren lain toiminta ei ole sitä? Vuonna 1965 artikkelin "Elektroniikka" lehden Gordon Moore, tuleva perustaja siru Juggernaut Intel ennusti tietokoneen tehosta kaksinkertaistaa noin joka 18 kuukautta. Tai ehkä hän sanoi 12 kuukautta. Vai oliko se 24 kuukautta? Oikeastaan missään artikkelissa ei Moore todella selväksi, että kuuluisa julistus, eikä sana "laki" edes esiinny artikkelissa ollenkaan. Silti ajatus on osoittautunut huomattavan kimmoisa ajan, pääsy julkisten henkeen ja majoitus pitää kuin itsepäinen tietokonevirus et pysty poistamaan. Mutta ei se pidä paikkaansa? Kummallista, että näyttää riippuvan enemmän kuin mitään, kuka sinä kysyä. "Kyllä se vielä asioissa, ja kyllä me vielä seuranta, sanoi Mark Bohr, Intelin vanhempi mies ja johtaja prosessi arkkitehtuurin ja integraatio. "Puolijohdesirut todellisuudessa ole seurannut kehitystä ennusti Mooren laki monta vuotta", sanoi Tom Halfhill, arvostettu siru analyytikko alan raamattu Mikroprosessorin raportti. "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.




HP kutsuu paina "jännittävä webOS ilmoitus" 9. helmikuuta

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/04/hp-invites-press-to-an-exciting-webos-announcement-on-february/:
Voi pojat - tässä mennään. HP on juuri antanut kutsun painostaa webOS tapahtumaan San Franciscossa 9. helmikuuta. Minimaalinen email pyytää osallistujia "Think Big. Pienet. Ajattele Beyond. " - Ja joka varmasti kuulostaa monen tuotteen markkinoille meille. Jos olisimme vedonlyönnin tyyppejä, olimme laittaa rahaa puhelimeen (ehkä huhuja olemme kuulleet "maailman pienin" älypuhelin muuttuu todeksi), tabletti , ja paljon puhua tulevaisuudesta webOS. Yksi asia puuttuu? Nimi Palm. Näyttää, että merkki voisi olla tie ulos. Riippumatta, olemme siellä elää toimittamalla uutiset totta Engadget muoti ... joten valmistaudu!

HP kutsuu paina "jännittävä webOS ilmoitus" 9. helmikuuta alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 04 tammikuu 2011 15:07:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Saudi-Arabia vaatiminen License Online Media

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/e2gBGbSpNmw/story01.htm:
Beetle B. kirjoittaa "mukaan Saudi-Arabian johtava Englanti sanomalehti, Arab News, verkkolehdet, blogit ja foorumit nyt tarvitse rekisteröityä ministeriön viestintä-ja kulttuuriosaston toimiluvista mukaan uusia säännöksiä, ministeriö ilmoitti lauantaina on käyttöön. Abdul Aziz Khoja, ministeri tiedon ja kulttuurin sanoi, että järjestelmä on "mukainen kehitys liikkuu, että media-ala on todistamassa." Hän lisäsi, että säännöt eivät sisällä mitään rajoittavia lausekkeita sananvapautta ja että Ministeriö on tarkka siitä on avoimuus. Hän sanoi myös, että säännöt tehdään avoin parantamiseen tulevaisuudessa. "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.




Fling ohjainta voit saada fyysistä Super Megaworm iPad

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/04/fling-joystick-lets-you-get-physical-with-super-megaworm-on-the/:
Tiedätkö, jotkut käyttävät pelaamiseen hyvin vakavasti, ja ei ole epäilystäkään siitä, että hyvä osa niistä on poimien uusi perifeerinen alkaen Kymmenen One Design . Saat 24,95 dollaria, Fling tuntoon peliohjaimen lupaa parantaa joitakin iPad pelejä päällekkäin niiden virtuaalinen D-pad jossa fyysinen mini ohjainta. Eikä se - Funky kierre mekanismi tarjoaa myös vastustusta jäljittelemään force feedback, mikä tarkoittaa peukalon tietää aina sen rajoja. Tsekkaa video demo tauon jälkeen.

Jatka käsittelyssä Fling ohjainta voit saada fyysistä Super Megaworm iPad

Fling ohjainta voit saada fyysistä Super Megaworm iPad perin ilmestynyt Engadget on ti, 04 tammikuu 2011 13:31:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

NASA Nimet Best & Huonoin Sci-Fi elokuvia kaiken aikaa

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/beircMHjxMA/story01.htm:
mvar kirjoittaa "Työskentely läpi vuoden lopussa paras / huonoin elokuva luetteloita voidaan feat Olympic mittasuhteet, mutta siellä on yksi lista, joka on niin hemmetin cool et taatusti halua antaa pyörre. NASA ja tiede ja viihde Exchange on keränneet vähiten uskottava science fiction-elokuvia koskaan tehty, ja ne paremmuusjärjestykseen tuhoisa (useammalla kuin yhdellä tavalla) 2012 kaikkein "järjetön" sci-fi leffa kaiken aikaa. "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.




Samsungin WiFi-pohjaisten SH100 ampuu 14.2MP, käyttää puhelinta etsin

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/04/samsungs-wifi-enabled-sh100-shoots-in-14-2mp-uses-your-smartph/:
WiFi kamerat ovat tuskin mitään uutta, mutta on olemassa muutamia ominaisuuksia tämän Samsungin SH100 että pyydetty huomiotamme. Yhden tämä 14,2 megapikselin lämpökameran avulla voit käyttää älypuhelinta kuin "reaaliajassa" kauko etsin ja käynnistää WiFi! Lisäksi käyttäjät hyötyvät myös kameran DLNA ja langaton PC-synkronointi ominaisuudet. Vaikka tämä kuulostaa mahtava, me on odotettava maaliskuuhun asti ennen lompakossa ottaa 199,99dollari vahinkoa. Koko spec sheet tauon jälkeen.

Jatka käsittelyssä Samsung WiFi-pohjaisten SH100 ampuu 14.2MP, käyttää puhelinta etsin

Samsungin WiFi-pohjaisten SH100 ampuu 14.2MP, käyttää puhelinta etsin perin ilmestynyt Engadget on ti, 04 tammikuu 2011 11:15:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Iomega Personal Cloud laitteet isäntä tietosi, älä vesihöyry

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/04/iomega-personal-cloud-devices-host-your-data-not-your-water-vap/:
Lisäksi uusi maku Iomega että EMC fanboys löytyy maukas. Suurempi yritys kuluttaa pienempiä takaisin vuonna 2008 ja vaikka olemme nähneet paljon tuotteita sen jälkeen, kukaan ei ole oikeastaan tuonut kaksi yhdessä kuin uusi henkilökohtainen Cloud painos Home Media Network Hard Drives. Teoriassa ainakin. Ajatuksena on, että tämä on fiksu NAS , luo oma pieni puff ja isännöi tietojen yleinen saatavuus, mutta välttää " huolimaton computing "kirous säilyttämällä valvonta tietosi. Se tulee luonnollisesti olla mukava uusi Iomega TV ja jos ostat kaksi asiaa, voit olla yksi suorittaa automaattisen kauko varmuuskopio toiselle. Se sellainen ominaisuus, että pitäisi tehdä tiukka budjetoitua tietohallintopäällikkö korvia piristyä. Kuinka tiukka? Kaksi ensimmäistä mallia Iomega Home Media Network Hard Drive Cloud Edition-laitteisiin käynnistää tässä kuussa: 1 Tt varten 169,99 dollaria ja kaksinkertainen verrattuna 229,99 dollaria.

Jatka käsittelyssä Iomega Personal Cloud laitteet isäntä tietosi, älä vesihöyry

Iomega Personal Cloud laitteet isäntä tietosi, ei sinun vesihöyry perin ilmestynyt Engadget on ti, 04 tammikuu 2011 11:22:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Googlen Next Challenge-Spam Tulokset

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/83pfCfVRs4s/story01.htm:
krou kirjoittaa "Guardian tech blogi on käynnissä mielenkiintoinen Googlen seuraava iso haaste, joka käsittelee roskapostittajat se auttoi luomaan." Google on 900 punnan gorilla haku, jossa noin 90% markkinoista (pois lukien Kiina ja Venäjä), ja siellä koko teollisuutta, joka on kasvanut erityisesti ympärille kutitus gorilla tehdä onnelliseksi ja rikastuttaa ticklers. " He lainaavat Paul Kedrosky joka toteaa, että "Google on tullut käärme, joka liian helposti kuluttaa omaa avainsanan häntäänsä. Tunnistaa joitakin sanoja, jotka näkyvät kannattavia haut - vuodesta laitteita, mesoteliooma puvut, kajakin opetukset - suoltaa sisältöä edullisesti ja säännöllisesti, ja olet valmis. Webissä, kukaan ei tiedä et sisällön kahvimylly. " Onko etsivät arvosteluja, tuotteet, yritykset tai jopa akateemista tutkimusta, kaavin sivustot sijoitus korkeampi kuin alkuperäinen sisältö. Artikkelissa spekuloi, että Google voi yrittää korjata ongelmaa, mutta Googlen näkökulmasta useimmat näistä tyyppi sivustot käyttävät AdSense-mainoksia, ja tuloja Google (89% napsautusten tulee tulosten ensimmäisellä sivulla), joten Google ei ole kannustinta muuttaa asioita liikaa. Vaihtoehtoisesti ihmiset voisivat lopettaa Googlen, "koska sen haku on pirun hyvin rikki .. . kysymys on, olisiko näkyvissä tarpeeksi - eli onko tarpeeksi moni tekisi niin - että se osoittaisi Googlen tutka on tehtävä ensisijainen tavoite. "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.




Tesla Model S on 17-tuumainen tietoviihdettä konsoli, powered by Tegra, BMW NVIDIA tech liian

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/04/tesla-model-s-to-have-17-inch-infotainment-console-powered-by-t/:
Tesla on touting maailman suurin keskikonsoli sen tulevan S-mallin tänään: Titanic 17-tuumainen kosketusnäyttö powered by NVIDIA: n Tegra siru. Infotainment, ilmastointi ja navigointi kaikki hallinnoidaan laaja kojelaudan Dominator, kun NVIDIA laitteisto ottaa myös vastuun pitää 12,3-tuumainen mittariston LCD päivitetty. Koska S-mallin, kuten Roadster sitä ennen, on kaikki-sähköauto, oletat energiatehokkuus on melko tärkeä näkökohta valinnassa infotainment järjestelmän ja Tesla todetaan myös keskeisenä etuna Tegra, jossa kuvataan se kuin "power-niukka." Toinen Motor Company koukkaaminen kanssa NVIDIA on BMW, joka lupaa, että kaikki sen tulevia malleja 2011 hyötyy Green Team GPU virtaa niiden iDrive navigointi-ja tietojärjestelmiin. Emme tiedä, mitä täsmälleen GPU käyttää, mutta "visuaalisesti rikas" next-gen UI on luvattu, venyttely on 1280 x 600 resoluutio. Löydät molemmat lehdistötiedotteet tauon jälkeen.

Jatka käsittelyssä Tesla Model S on 17-tuumainen tietoviihdettä konsoli, powered by Tegra, BMW NVIDIA tech liian

Tesla Model S on 17-tuumainen tietoviihdettä konsoli, powered by Tegra, BMW NVIDIA tech liian perin ilmestynyt Engadget on ti, 04 tammikuu 2011 10:37:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

HSTi debytoida StreamStick WiFi dongles video on demand

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/04/hsti-debuts-streamstick-wifi-dongles-for-video-on-demand/:
Onko sattumaa, että "stream" ja "extreme" ovat sellaisia samankaltaisia kuulostava ilmaisu? Vain katsomaan täysin radikaalia jätkä, joka slathered koko HSTi CES Booth ja päättää itse. Seuranta viime vuoden Wireless Media Stick , StreamStick on langaton vastaanotin suunnattu valmistajille, jonka avulla ne voivat tarjota media streaming omistettu laitteen rajoittamattoman määrän USB-packin "televisiot, DVD / Blu-ray-soittimet peli konsolien ja digiboksit kautta-WiFi. Loppukäyttäjälle tämä tarkoittaa, että kun liität USB-tikku TV, streaming kopio Troll 2 juuri vuokrattu Amazon (esimerkiksi) näkyy tiedosto, jonka voit klikata ja soittaa, kuin jos se oli paikallisesti tallennettu. "StreamStick", sanoo toimitusjohtaja Ramesh Uppal "mahdollistaa sisällön tarjoajien, minkä kokoisia tahansa, saada lukuisia mediasoittimia, räjähdysmäisesti kasvava asiakkaidensa tavoittaa vaikka ymmärränkin uusia tulovirtoja, että he eivät olisi muuten." Ja me tiedämme, kuinka paljon rakastat tulovirtoja! Tutustu PR tauon jälkeen kaikki asian ydin.

Jatka käsittelyssä HSTi ensiesiintymisensä StreamStick WiFi dongles video on demand

HSTi debytoida StreamStick WiFi dongles video on demand perin ilmestynyt Engadget on ti, 04 tammikuu 2011 10:05:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

HTC EVO 4G Shift käsitelty video Wirefly

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/04/htc-evo-4g-shift-handled-on-video-by-wirefly/:
Kind of epätavallista huipputason kolmannen osapuolen vähittäiskauppias voittamaan kaikki muutkin (mukaan lukien valmistajan ja operaattorin) ja boolin kanssa yksityiskohtainen live video uuden älypuhelimen - mutta hei, oikeasti, jotka aiomme valittaa? Wirefly on lähetetty lähes 10 minuutin esittely EVO 4G Shift että Sprint juuri tehty virallista tänä aamuna, vertaamalla sitä sekä alkuperäinen EVO 4G ja Droid 2 niin saat tuntuman lyhennettä mitat (suhteellisesti ottaen, anyway) . Se näyttää melko nopeasti videon ja kuvan Quadrant pisteet yli 1400 näyttäisi varmuuskopioida vaikutelma - mutta luonnollisesti olemme varmoja siitä voi saada jopa paremmin joidenkin huolellinen ROM säätämistä ja ajoissa päivittää piparkakut . Seuraa tauko koko video.

Jatkaa lukeneisuus HTC EVO 4G Shift käsitelty video Wirefly

HTC EVO 4G Shift käsitelty video Wirefly perin ilmestynyt Engadget on ti, 04 tammikuu 2011 10:09:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Wirefly | Lähetä | Kommentit