lørdag den 22. januar 2011

Onko Vastatoimet vastaus verkkohyökkäykset?

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/H_W6EWkfe7c/Is-Retaliation-the-Answer-To-Cyber-Attacks:
coondoggie kirjoittaa "Pitäisikö kostaa hyökkäykset tulee vain yksi turvallisuus työkalu suurten IT kaupat käyttävät torjua verkkohyökkäyksiä? On kiistanalainen ajatus, ja laki yleensä frowns on verkkohyökkäykset yleensä, mutta Black Hat DC konferenssissa viime viikolla, jotkut puhujat aloitti kysymys siitä, miten organisaatioiden tulisi vastahyökkäys vastaan vastustajansa selvästi käyttäen hyökkäys työkaluja murtautua ja kukistaa yrityksen tietoturvaa. "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.


Nexus Yksi saa pienen päivityksen Android 2.2.2, korjaa SMS reititys tiedotteet

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/22/nexus-one-gets-tiny-update-to-android-2-2-2-probably-fixes-sms/:
Ei olisi pekkaa pahempi sen Samsungin seuraaja , Nexus on saada pienet yli-the-air päivityksen ja lähettämällä käyttäjille aistiharhoja päässä Android 2.2.1 (versio FRG83D) ja FRG83G rakentaa Android 2.2.2 . Kun niitä syntyy hyvin häikäistynyt ja hämmentynyt toisella puolella, mitä he löydä? Puhuimme Googlen ja se on vain muutaman bugikorjauksia, mutta yksi heistä on varsin tärkeää - tämä päivitys jää aikakirjoihin historian kuin se, ettei vahingossa lähetä humoristinen teksti on tarkoitettu työtoverisi sinun Deathly vakava pomo. Niin, ja jos se kuulostaa jotain haluat olla välittömästi eikä odottaa virallista mukaa, löydät tiedoston sinun Googlen palvelimille juuri nyt.

[Kiitos kaikille, jotka lähettivät tämän]

Nexus Yksi saa pienen päivityksen Android 2.2.2, korjaa SMS reititys asioita perin ilmestynyt Engadget Ma, 22 tammikuu 2011 17:18:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Android ja Me | lähde FRG83D päivitys (Google) | Lähetä | Kommentit

MicroHP - Uudet tietotekniset Giant?

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/S8BVeyF_hlo/MicroHP-mdash-the-New-IT-Giant:
storagedude kirjoittaa "Vaikka se on mennyt huomaamatta useimmat IT-alan harrastajien kanssa tällä viikolla ilmoitus Microsoftin ja HP, jotka molemmat ovat yhdistetty integroitu laitteiden yritysten business intelligence ja sähköposti voisi olla alku läheisempi suhde kahden IT jättiläiset kuin ne pyrkivät torjumaan kasvavaa laitteiston ja ohjelmiston hallitsevuus IBM ja Oracle. Artikkelista: "Yhdistä Microsoft ja HP - kutsua sitä MicroHP - ja mitä sinulla on? koko Windows-plus-Linux scale-out laitteiston ja ohjelmiston kokoonpano, poikkeuksellisen vahva asema sekä SaaS / julkisen pilvi ja datakeskusten, ja valtava läsnäolo Business Desktop. Tämä antaisi tällaisen yhdistetyn yksikön tuottaa hyvin viritetty laitteet kuten kuumassa paikassa kuten BI / analytics - kuten Microsoft ja HP ovat juuri tehneet. "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.


BMW työskentelevät sähkö 5-sarjan sedan Kiinan, emme vieläkään pääse diesel

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/22/bmw-working-on-electric-5-series-sedan-for-china-we-still-cant/:
BMW työskentelevät sähkö 5-sarjan sedan Kiinan, emme vieläkään pääse diesel
Eikö tulen muualla lopulta, mutta nyt sähköinen versio BMW : n mittasuhteiltaan runsaat 5-sarjan sedan etsii tarkoitettu yksinomaan Kiinaan. Osana yhtiön kanssa Brilliance China Autot, BMW Brilliance Automotive aikoo luoda puhtaan EV 5-sarja ja näytä se pois tänä vuonna - jossain vaiheessa. Ei vielä yksityiskohdat ovat tiedossa auto, vaikka emme aivan varma, miksi näin tapahtuu. EV ovat yhä suosittuja siellä Kiina taistelee livahtaa massiivista ulkomaista öljyriippuvuutta ja BMW näki samoin massiivinen 87 prosenttia hypätä kasvu sen myynti Kiinassa vuonna 2010. Niin, siellä on sinun motiivi, mutta tulemme vielä odotettava hieman muulle yksityiskohtia.

BMW työskentelevät sähkö 5-sarjan sedan Kiinan, emme vieläkään pääse diesel perin ilmestynyt Engadget Ma, 22 tammikuu 2011 16:16:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink AutoBlog Green | lähde Automotive News Europe | Lähetä | Kommentit

Nokia C5-03, täydellinen älypuhelin 170 euroa

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.tecnoka.com/smartphone/nokia-c5-03-un-smartphone-completo-por-170-euros/:

Jo tällä viikolla esittelemme joitakin uudistuksia on suomalainen yritys Nokia. Tällä kertaa se on vaihteessa C5-03 Nokia isoveli C5 Nokia, matkapuhelin, ja esitämme jokin aika sitten Gizmos

Nokia C5-03 on ominaista terminaalin kevyt (paino vain 90 grammaa), joka täydentää edeltäjäänsä kosketusnäyttö ja muu ominaisuus saatte hänet hyvin täydellinen älypuhelin markkinahinta, joka on tarjolla, 170 euroa.

Lisäksi kosketusnäyttö 3, 2 tuumaa, Nokia C5-03 sisältää 5 megapikselin kamera, jonka avulla video-, radio-ja GPS-yhteys, Bluetooth, WiFi ja USB.

Mitä muistia, Nokia C5-03 tarjoaa 40 Mt sisäinen, joka voidaan muuntaa jopa 16 Gt, jos käytät microSD-kortti, vaikka sarja sisältää 2 Gb

Koska käyttöjärjestelmä Nokia C5-03 toimii Symbian 1, joka tunnetaan toistaiseksi niin Symbian S60. Laite Ruokalistalla hyvä kokoelma kuvakkeet, jotka tarjoavat suoran pääsyn sähköpostitilejä ja sosiaalisia verkostoja.

Jotkin sovellukset kohokohta Nokia C5-03 on pääsy Nokia Music Store ja Ovi Store, josta voi ostaa musiikkia ja sovelluksia Nokian puhelimissa. Toisaalta, Nokia C5-03 tarjoaa näyttö kaikenlaisten Microsoft Office-asiakirjat, PDF-ja zip.

Hinta Nokian C5-03, kuten sanoin meillä on 170 euroa.

Betelgeuse räjäyttää pian - tai ei

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/8PCvV_hIp70/Betelgeuse-To-Blow-Up-Soon-mdash-Or-Not:
rubycodez kirjoittaa "aalto 2012 liittyvien hoopla on osuma Internetissä noin tähti, joka tekee" oikea olkapää "Orionin metsästäjän: Betelgeuse. Tähtitieteilijä Phil letittää jälleen laittaa huhuja levätä. tähti todellakin räjähtää tyypin II supernova, ja kun se sen on kirkkaampi kuin Venus katsottuna Maa, joskaan ei niin kirkas kuin täysikuu. Se näkyy yötaivaalla viikkoja, ja se voisi näkyä päivä taivaalla aikaa. Mutta tässä tapauksessa voisi tapahtua tänään tai 100000 vuotta tästä eteenpäin, tai jopa miljoonan vuoden kuluttua. Koska Betelgeuse on yli 600 valovuoden päässä, sen väkivaltainen kuolema ei haittaa Earth millään tavalla, mutta varmasti antaa valtavan kultakaivos Tieteellisen tiedon supernovat. Kuten nörttejä, voimme vain toivoa ydin Betelgeuse läpikäy rikkoutumiseen meidän elinaikanamme. "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.


Visualisoidaan: tilaa älypuhelimen sotien

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/22/visualized-the-state-of-the-smartphone-wars/:
Koska AT & T: n iPhone yksinoikeus vastahakoisesti teeters annetun partaalla Oblivion näyttää hyvää aikaa tehdä vielä viimeisen tarkastella älypuhelimen leikkipaikka, miten se on ennen V-Day . New York Times on kätevästi tehnyt, että työtä meille Yllä olevassa kaaviossa, joka samanaikaisesti antaa meille tunteen tasolla verrattaessa Yhdysvaltojen lentoyhtiöihin ja vahvistetaan ulos pitoisuus Android laitteiden näitä verkkoja. Se osoittaa myös iso rasvaa kolahtaa IOS AT & T, joten se suurin harjoittajan kannalta yhdistetyn iPhone ja Android käyttäjät - ei mitään järkyttävää siellä, mutta tosi hauskaa tulee olemaan kun tarkastelemme tätä samaa tietoa muutaman kuukauden päästä . Voiko iPhone fragmentti itse koko neljän suuren verkon? Will AT & T: n Android vakaa koskaan kunnioitettava? Virittäydy seuraava erä "hauska, mutta enimmäkseen merkityksetön tilastojen selvittää.

Visualisoidaan: tilaa älypuhelimen sotien perin ilmestynyt Engadget Ma, 22 tammikuu 2011 15:02:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Gizmodo | lähde New York Times Bits Blogi | Lähetä | Kommentit

Google ei toimittanut Relicensed Java Code After All

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/bjel48YE4pA/Google-Didnt-Ship-Relicensed-Java-Code-After-All:
RedK kirjoittaa "vuonna jatkoa eilisen uutisia Google ilmeisesti relicensing luottamuksellisia Oracle-tunnus Java alle ASL, näyttää siltä, että bloggaaja, joka alun perin ilmoitettu kysymys oli tavallinen väärin, koska tiedostot hän ilmoitti rikkoivat Oraclen tekijänoikeutta ei ei oikeastaan alusta Android. Google on myös poistettu monta näistä tiedostoista, jotka olivat enimmäkseen käytettiin yksikkönä testeissä. "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.


Apple hakkeri kaivaa ylös Qualcomm baseband todisteeksi hajottaa iTunes?

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/22/apple-hacker-digs-up-qualcomm-baseband-proof-by-decompiling-itun/:
Olemme hieman lyhyellä henkilöstöä koskevat Qualcommin piirisarjaan insinöörit tällä hetkellä, joten anna anteeksi, jos emme voi vahvistaa välittömästi tämän tarinan, mutta olemme kuulemistilaisuudessa iPhone hakkeri Zibri on löytänyt todisteita Apple / Qualcomm yhdessä hänen ikioma rakentaa iTunes. Zibri väittää, että repii uusimman version, hän löysi koodinpätkän edellä, joka sisältää tiedostot, joiden väitetään yksinoikeudella "rakennuspalikat" Qualcommin radio firmware. Tämä ei kerro mitään siitä pitäisi iPhone 5 tai iPad 2, valitettavasti, koska se on luultavasti vain viitataan että CDMA piirisarjan vuonna Verizon iPhone 4 ... mutta oikea rakennuspalikat, voi veneen tahansa määrän ihmeitä.

Apple hakkeri kaivaa ylös Qualcomm baseband todisteeksi hajottaa iTunes? alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 22 tammikuu 2011 13:44:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Apple Insider | lähde Zibri blogi | Lähetä | Kommentit

Biotech tekevä yhtiö fossiiliset polttoaineet "kirjasto" Bacteria

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ZS5QLe50CyQ/Biotech-Company-Making-Fossil-Fuels-With-a-Library-of-Bacteria:
Saysys lähettää ote tarinan Globe and Mail: "Syyskuussa yksityisomistuksessa erittäin salaisia Yhdysvaltain biotekniikan yritys nimeltä Joule Unlimited sai patentin" oma organismi "- geenitekniikalla sinilevä, joka tuottaa nestemäisiä hiilivetyjä: dieselpolttoaine , lentopetrolin ja bensiini. Tämä läpimurto teknologiaa, yhtiö sanoo, toimittaa uusia toimituksia nestemäisiä fossiilisia polttoaineita lähes kaikkialla maapallolla, ja periaatteessa rajattomasti määrä ja energia-hinta vastaa 30 dollaria (US) raakaöljytynnyrin. Se toimittaa, yhtiö sanoo, "fossiilisten polttoaineiden kysyntää." ... Joule sanoo nyt on "kirjasto" fossiilisia polttoaineita organismien työssä sen Massachusetts labs, jokainen suunniteltu tuottamaan eri polttoainetta. Se on todistettu prosessi "on tuottanut etanolia (esimerkiksi) nopeudella vastaa 10000 US gallonaa eekkeri vuodessa. odottaa, että tämä tuotto voi iskeä 25000 litraa eekkeri vuosi skaalattaessa kaupalliseen tuotantoon, joka vastaa noin 800 tynnyriä raakaöljyä eekkeri vuodessa. "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.


Shogun Bros Chameleon X-1 arvostelu: hiiri, joka on peliohjain, liian

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/22/shogun-bros-chameleon-x-1-review-the-mouse-thats-a-gamepad-t/:
Maapähkinävoi ja hyytelöä. Gin tonic. Persikat ja kerma. Jostain kumman yhdistelmät hoksaat pariksi, mutta entä hiiri ja PC-peliohjain? Nämä kaksi tuotetta ovat mitä Hong Kong perifeerinen valmistaja on päättänyt yhdistää, ja tulos oli Shogun Bros Chameleon X-1 - pelihiiri voit selata löytää Kaksitoista painiketta ja kaksi miniatyyri analogiset sauvat pohjalle. Se toimii peliohjain, varmasti tarpeeksi, ja toimii yhden käden multimedia kaukosäädin liikaa. Mutta onko se hyvä? Olemme käyttäneet sitä tärkein reuna yli viikon, ja tauon jälkeen, niin kerromme.

Jatka käsittelyssä Shogun Bros Chameleon X-1 arvostelu: hiiri, joka on peliohjain, liian

Shogun Bros Chameleon X-1 arvostelu: hiiri, joka on peliohjain, liian perin ilmestynyt Engadget Ma, 22 tammikuu 2011 12:30:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Sarjakuvat Koodi Dead

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/yAUrI9Y1TWM/Comics-Code-Dead:
tverbeek kirjoittaa "Yli puoli vuosisataa tukahduttaa sarjakuvalehti teollisuuden, Comics Code Authority on käytännössä kuollut. Luotu vastauksena Fredric Wertham n Seduction of Innocent yksi varhaisista think-of-the-lasten sensuuri kampanjoita, ja kongressin kuulemistilaisuudet, Code säädetyn, tarkistuslista vaatimukset ja rajoitukset sarjakuvat jaettavien lehtikioski myyjät tehokkaasti sitä, että Pohjois-Amerikassa, vain yksinkertaisia tarinoita lapsille olisi kertonut käyttäen keskipitkällä peräkkäisiä taidetta. Vähitellen menetti sen hampaat, ja yhä useammat kustantajat luopui lehtikioski jakelua ja jättää koodin, mutta vuosisadan vaihteessa USA: n suurin sarjakuvat kustantajien vielä osallistunut. Marvel lopetti sen vuonna 2001, kannattaa itse soveltaa arviot tyylistä jälkeen MPAA: n ja järjestelmäriskineuvoston. Viime vuonna Bongo (julkaisijat Simpsonit sarjakuvat) hiljaa pudonnut pois. Nyt DC ja Archie, viimeksi kustantajat mielellään altistamalla ne kirjat hyväksyntää, ovat ilmoittaneet, että he luopuvansa käyttää CCA, DC jälkeen Marvelin esimerkki , ja Archie (joka hiljattain käyttöön avoimesti homo tukeva luonne, jotain jyrkästi kieltänyt alkuperäisen koodin) harjoittavat omalla standardit. Code serkut - MPAA ja EJRK luokitukset, RIAA Parental Advisory, ja sekava varoitukset TV osoittaa - elävät yhä, mutta ainakin Pohjois-Amerikan sarjakuva kustantajat eivät enää kohdistu ulkoisia sensuuria. "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.


Audi Auto Union Type C e-tron tutkimus tuo sinun pow-pow-Power Wheels häpeään

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/22/audi-auto-union-type-c-e-tron-study-puts-your-pow-pow-power-whee/:
Huippunopeus 18mph, ja valikoima 15 mailia? Maksut vain kaksi tuntia? Ei, tämä ei ole tulevaisuutta kuljetus puhumme täällä, se on lelu. Lelu Audi , kaikki paikat. Yhtiö on luonut tämän sähkö-käyttöinen ja puoli-asteikko virkistys Auto Union Type C, grand prix kilpa 1930-luvun lopun, ja tehnyt sen e-Tron varjolla, sovelletaan monikerin sen aikuiseksi linja EV, kuten uhkea e-tron Spyder . Tämä yksi on tarkoitettu kaikenikäisille lapsille - niin kauan kuin he lyhyempi 5'11''- ja se on esillä International Toy Fair Nürnberg. Tässä vaiheessa ei ole mitään mainintaa suunnitelma sen tuottamiseen eikä hinta jos Audi ei, mutta varmasti se on yksi niistä ", jos sinun täytyy kysyä" asioita - että runko on valmistettu kokonaan hiilikuidusta, ja että tavaraa ei halpaa.

Jatka käsittelyssä Audi Auto Union Type C e-tron tutkimus tuo sinun pow-pow-Power Wheels häpeään

Audi Auto Union Type C e-tron tutkimus tuo sinun pow-pow-Power Wheels häpeään perin ilmestynyt Engadget Ma, 22 tammikuu 2011 10:57:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink ElectricCarsReport | | Lähetä | Kommentit