onsdag den 31. august 2011

Kosketusalusta pitkäikäisyys saa vauhtia Android / Ubuntu portit

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/CK33G34KQN8/touchpad-longevity-gets-a-boost-from-androidubuntu-ports.ars:


HP jarruttaa kunnianhimoisesta webOS strategia aiemmin tässä kuussa Julistettuaan aikoo purkaa koko kuluttajan Rautakaupassa . Vaikka alustan saattaisi elää tulevilla lisenssinhaltijoiden, HP ei aio tuottaa uusia tuotteita, joiden ohjelmisto. Purkaa nykyinen määrä kosketusalustan tablets, HP alkoi palo myynti ja laittaa 499 dollaria laitetta Napattavissa on antelias 99 dollaria. Myydä-off kohtasi valtava kysyntä, kehotukset HP syttyvät tuotantoa yhden juoksutetaan .


Iso vastaamattomat kysymys on kuitenkin se, mitä tapahtuu, kun HP lopulta irtoaa sitoutumista käyttöjärjestelmä. Jos lisenssinsaajien ei ota yli taloudenhoito webOS ja alustan pysähtyy, ne Tasohiirien aio olla erityisen hyödyllistä. Onneksi harrastaja yhteisö on keksiä joitakin teknisiä ratkaisuja ja löytää tapoja saada lisää kolmannen osapuolen ohjelmistoja ja varajäsenten käyttöjärjestelmät kosketusalustan.


Lue loput tämän artikkelin ...


Lue kommentteja tähän virkaan





Onko Sprintin ennenaikaisesti Fee hyppäämällä 350 dollaria?

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/Yy7e6dDpWvI/:

sprintlogo

Tämä koko järjestelmä kaksivuotisen sopimuksen ja päättyy ennenaikaisesti palkkiot on ylivoimaisesti pahinta omistaa ja nauttia älypuhelin. Myönnettäköön, sopimukset vähentävät todellista hintaa puhelimen melko vähän, mutta se on silti erittäin ärsyttävää allekirjoittamaan joitakin upouusi superphone vain joitakin loistava puhelin käynnistää muutamaa viikkoa myöhemmin. Ja jos sopimus itsessään ei ollut ärsyttävää tarpeeksi, Sprint päättää korottaa sen ennenaikaiseen irtisanomiseen maksu on 150 dollaria.


Kiitos pari kotka silmät haltuunsa Sprint Feed , olemme saaneet vilkaista jossain "Dealer News" joka sanoo nykyinen 200 dollaria ETF osoitteessa Sprint on nyt 350 dollaria ETF. Alkaen 9. syyskuuta rikkovia sopimus tahansa älypuhelin, tablet, netbook ja kannettavan johtaa sinua yskiminen 350 dollaria.



Tämä tarkoittaa, jos sinulla on jo sopimus Sprint, ja halutessaan jättäytyä sen jotain Galaxy S II Epic 4G Touch , joka oli juuri paljastettiin viime yönä, sinun vain velkaa Sprint 200 dollaria. Mutta jos olet harkitsee siirtyvät "nyt verkkoa" sinulle parhaiten hyppiä sillä. Sinulla on vain reilu viikko lukita itsesi sisään


Sprintin ollut määrittelemällä itsensä yhtä lentoyhtiötä, joka tarjoaa rajattomasti tietoa. Vanavedessä ehdotetun Verizon-T-Mobile sulautumisen, että verkon että "katsoo ulos kansan" menee pitkälle Sprint. Mutta vaikka toimitusjohtaja Dan Hesse on sanonut, että "mitään ei taata ikuisesti." Onko tämä hinta Vaeltaa ennenaikaisesti maksu merkki tulevista asioista? Emme todellakaan toivo sitä, mutta vain aika näyttää.












Yritys:

Sprint Nextel

Kotisivu:


Perustamispäivä:

1999

IPO:

NYSE: S



Sprint Nextel tarjoaa kattavan valikoiman langattomien ja kiinteiden viestintäpalveluiden tuo vapautta liikkuvuuden kuluttajille, yrityksille ja julkishallinnon käyttäjille. Sprint Nextel tunnetaan laajalti kehittää, ...










iPhone App Downloads Drop Heinäkuussa kannustetut Asenna Crackdown syyttää (kiitos?)

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/YuAe-4Kv8Ok/:

fiksu

Markkinointi teknologiayhtiö Fiksu on julkaissut uusia tietoja , jotka osoittavat laskusuuntaus mobiilisovellus laitoksissa iPhonessa. Korotuksen väljästi, on marginaalinen, koska koko iPhonen käyttäjäkunta, mutta mitään ei nousuliikkeestä on utelias.


Sanoo Fiksu oli putoaminen 4505000 iPhone asentaa päivässä kesäkuusta 4250000 App laitteistot per päivä heinäkuussa.



Fiksu App Store Kilpailukykyinen Indeksi mittaa keskimääräinen yhteenlaskettu päivittäinen Lataa tilavuus Top 200 vapaa iPhone apps Yhdysvalloissa, ja ostaa tarvitsemansa tiedot 2700000000 Mobile App toimia kirjannut apps Fiksu for Mobile-sovelluksen käyttäjä hankinta alustalla. Nämä toimet ovat app käynnistyy, rekisteröinnit ja-app ostot, muun muassa.


Sanoo Fiksu toimitusjohtaja Miika Adler, "Yksi syy [varten laskusuuntaus] voitaisiin puuttuminen kannustetut promootioita joista monet olivat käyttäneet ostoja lataukset ja lisätä listalla. App markkinoijat ovat alkaneet jakaa talousarvionsa ei kannustetut promootioita, joka voi tuottaa enemmän uskollinen käyttäjä muuntokurssi pienemmillä nettokustannukset. "


Kuten ehkä muistatte, Apple tukahduttaa kannustetut asentaa huhtikuussa , ja alkoi hylätä apps, jotka käyttävät maksullisia asentaa tai tarjoavat seinät iTunes App Storesta.


Fiksu toteaa myös, että kustannukset hankkia uskollinen käyttäjä (mukaan sen kustannukset per Kanta Käyttäjä Index) vähenivät. Heinäkuussa seuraavien neljän kuukauden kasvaa, kustannukset kastetaan 5,5% to $ 1,20.


Joten on Applen tehoiskuun kannustetut asentaa todella syyllinen täällä? Tätä varten meidän kääntyi markkinajohtaja sovelluksen jakelu ja ansioita, Tapjoy . Mielenkiintoista, sillä ei ollut kommentti.


Mutta Pietari Farago on Flurry Analytics vahvisti, että yleinen suuntaus on oikea huhtikuusta juhannukseen, mutta hän ei voinut mennä takuuseen Fiksu erityisiin numeroihin. "Kun halvemmalla hinta per hankinta poistettiin (kannustin asentaa), näemme hinnat nousevat", hän toteaa.












Yritys:

FIKSU


Perustamispäivä:

12/2008

Rahoitus:

$ 5.5M








IBM Buys rikoksentorjunnan ja Data Intelligence Software Developer i2

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/5KeRFnyuB7M/:

i2

IBM on ilmoittaa hankinnan i2, joka tarjoaa älykkyys ja tutkimuksen hallintaohjelmisto lainvalvonta-, puolustus, kansallinen turvallisuus ja yksityisen sektorin organisaatiot. Rahallisesti ei paljasteta.


Yli 4500 asiakasta 150 maassa, i2 on antaa älykkyyttä Analytics rikollisuuden ja petosten torjunnan aloilla kuten pankki-, puolustus-, terveydenhuolto-, vakuutus-, lainvalvonta, kansallisen turvallisuuden ja vähittäiskauppa. i2 ratkaisuja tällä hetkellä käytössä 12 Top 20 vähittäispankkien maailmanlaajuisesti ja kahdeksan Top 10 suurinta yritystä maailmassa.


i2 ei ei korvaa ihmisen älykkyyttä, mutta auttaa parantamaan tekniikkaa, joka voi ajaa rikollisuuden torjuntaan, petosten torjunta ja terrorismin torjuntaa. i2 integroidaan IBM Software Group.


IBM sanoo hankinta auttaa IBM: n asiakkaita valjaat tiedot petosten ja turvallisuusuhkia. Valitse Julkaisu: Käyttämällä IBM reaaliaikainen analyyttiset ratkaisut yhdessä teknologiaa i2, julkiset laitokset ja yksityiset yritykset taistelee petoksia on nyt valmiudet parempi kerätä, analysoida ja käsitellä kaikki tarvittavat tiedot käytettävissään.


Vaikka sen jo elokuussa, ja tämä on vain yksi kourallinen yritysostojen IBM on tehnyt tänä vuonna. Toisin kuin 2010 (IBM käytti 6000000000dollari hankkia 17 yritystä vuonna 2010), 2011 on melko hillitty vuosi IBM kannalta ostaa yrityksiä. Tämän vuoden ostot kuuluvat kiinteistö ohjelmistoyritys Tririga.












Yritys:

IBM


Perustamispäivä:

1896

IPO:

NYSE: IBMm



IBM, lyhenne International Business Machines, on monikansallinen tietokone tekniikka ja konsultointi Corporation. Yhtiö on yksi harvoista tietotekniikka yritysten jatkuva historia ...










Xbox 360 modders väittävät CPU hakata, tehdä puolueen kuin N64 (video)

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/08/31/xbox-360-modders-claim-cpu-hack-make-it-party-like-an-n64-vide/:


Turvajärjestelmä rakennettu 360: n emolevy on enemmän kerroksia kuin sipuli, minkä vuoksi aiemmat hakata ovat yleensä keskittyneet optisen aseman sijaan. Mutta pari Katkaisijoiden nimeltään Gligli ja Tiros väittävät vihdoin vapauttanut konsolin prosessorin, jolloin kaikki 360 vaihtoehtoa käynnistää homebrew ohjelmia samalla tehdä niistä haavoittumaton laikkuja lähetetään ulos Microsoft. Video tauon jälkeen muka osoittaa työnsä hedelmät, mukaan lukien N64 emulaattori käytössä versio Linuxista. Se ei oikeastaan ​​todista mitään, paitsi ehkä pituudet nämä kaverit ovat menneet: he käyttävät eri laitteisto työkaluja hidastaa konsolin prosessoria ja sitten sekoittaa ns glitch "pulsseja ponnisteluja, jotta se unohtaa sen normaali käynnistyksen valvonnan. Varmasti ei temppu keskimäärin F-Zero X Racer, varsinkin kun nopeus edistäviä noin kopiosuojauksen kuten tämä voi olla varjoisassa silmissä oikeutta. (Vielä yksi asia: älkää lannistaa videon ääniraita - lähtee outo, mutta paranee, vauva.)



[Kiitos, Rodolfo]

Jatka lukemista Xbox 360 modders väittävät CPU hakata, tehdä puolueen kuin N64 (video)


Xbox 360 modders väittävät CPU hakata, tehdä puolueen kuin N64 (video) alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 31 elokuu 2011 08:00:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde Xbox-Scene | Lähetä | Kommentit

Windows Phone 7 Mango tulee olemaan mukavampi Macien, päivitä Connector App nyt

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/08/31/windows-phone-7-mango-will-play-nicer-with-macs-update-your-con/:


Windows Phone 7.5 puetaan enemmän Mac-ystävällinen pyjamat, kun se tulee. Microsoftin Connector App juuri päivitetty versioon 2.0 ja se mahdollistaa sekä Marketplace tukea ja soittoääni siirrot Mango varustettuja puhelimia. Lisäksi pakkauksissa joitakin muita parannuksia, jotka jo työskentelevät WP 7.0, mukaan lukien vedä ja pudota-tiedoston tuominen Selaa Device-ikkuna, parempi varmuuskopiointi ja palautus toiminnot, ja täysi synkronointi ja tuoda tuki Applen Aperture-ohjelmisto. Connector 2.0 on valmis ja odottaa milloin App Storesta ja Mango pitäisi säkissä päätään vuoren ympärillä minä päivänä tahansa.

Windows Phone 7 Mango tulee olemaan mukavampi Macien, päivitä Connector App nyt alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 31 elokuu 2011 08:31:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink Pocket Lint | | Lähetä | Kommentit

Tuhkarokko kiihtyvää koska pelkäävät Rokotus

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/8SGMEoZ8X0Q/Measles-Resurgent-Due-To-Fear-of-Vaccination:

florescent_beige kirjoittaa "Syyskuun Mayo Clinic Proceedings, Gregory Puola, MD kirjoittaa, että" yli 150 tapausta tuhkarokko on raportoitu Yhdysvalloissa jo tänä vuonna ja on ollut samanlaisia ​​taudinpurkausten Euroopassa merkki tauti tekee hälyttävä comebackin (abstrakti). ilmestyminen on potentiaalisesti tappava virus on seurausta perusteettomia pelkoja yhteys tuhkarokko ammuttu ja autismin jotka ovat tehneet joitakin vanhempia vastaan ​​lasten rokottaminen. "" Tämä seuraa äskettäin vapautettiin massiivinen katsaus tutkimuksia sivuvaikutuksia rokotuksesta, tiivistää tänne luontoon, joka ei löytänyt vakuuttavaa tukea ajatukselle, että MMR laukausta aiheutti autismin.


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Colorio E-820: Epsonin uusi valokuvatulostin on kannettava, Comes With näytön ja kaukosäätimen

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/4dTzSGa0h9M/:

E-820

Epson julkisti [JP] Colorio E-820 Japanin markkinoille tänään, valokuvatulostin ja langaton näppäimistö asettaa jotenkin suunniteltu, kuten tietokoneen 1970 tai 1990 (ainakin kun tarkastellaan päävalikosta). Uusinta linja vastaavia laitteita, tämä 5760 × 1440 dpi mustesuihkutulostimen sopii kuvien tulostukseen sekä kuvia ja postikortteja ilman tietokonetta.


Käyttäjät voivat luoda postikortteja valitsemalla välillä 1055 eri esiaseteltavat malleja ja käyttää 7 tuuman LCD-näyttö (800 x 480 resoluutio) tarkistaa töitään ennen tulostamista. Näppäimistö on lisätä kommentteja, terveisiä, jne. kuvia ja postikortteja.


Laite voi kantaa käyttämällä kahva ja tukee USB-tikkuja, SDXC tai microSDHC-kortteja, xD-Picture kortit ja Memory Stick Pro-kortit.



Epson kertoo näytön voi käyttää digitaalinen valokuvakehys, liian (ja heittää kaukosäätimen että toiminto).



E820 on kooltaan klo 235 × 158 × 192mm ja painaa 2,6 kg. Se kauppoihin Japanissa 15. syyskuuta (hinta: 718 dollaria).









Facebookin BandPage "Luoja RootMusic Nostaa 16 miljoonaa dollaria

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/vOnugGLsHaU/:

root

RootMusic , yrityksen takana BandPage , alustan, joka auttaa muusikoita hyödyntää heidän Facebook läsnäolo on herättänyt B-sarjan kierroksen rahoitusta, joka on viritetty +16.000.000dollari jälkeen nostaa 2.300.000 dollaria aiemmin tänä vuonna.


Rahoituskierroksen johti GGV Capitalille uuden sijoittajan Northgate Capital ja nykyisten Backer Mohr Davidow Ventures mukana.


Koska sen käynnistämisestä - mikä oli vähemmän kuin puolitoista vuotta sitten - BandPage on kasvanut yli 30 miljoonaa kuukausittaista aktiivista käyttäjää, mikä tekee siitä 6. suurin yleistä App mukaan AppData .


Noin 250000 bändejä eri puolilta maailmaa käyttävät BandPage parantaa Facebook läsnäolo, samoin taiteilijat kuten Rihanna, Katy Perry, Arcade Fire, Bon Iver ja Kanye West.












Yritys:

ROOTMUSIC


Perustamispäivä:

10.01.2009

Rahoitus:

$ 18.3M



Music Experience tehty Facebook - Kuuntele, Share, Discover. Tee Siirrä BandPage Facebookissa. Perustimme RootMusic on tasapuoliset toimintaedellytykset; me puolestaan ​​kahden päivän ...






Lue lisää








Garmin lanseeraa StreetPilot OnDemand iPhone App tarjoaa kauttakulku aikataulut

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/08/31/garmin-launches-streetpilot-ondemand-iphone-app-offers-transit/:


Garmin tunnetaan parhaiten sen in-autojen navigointijärjestelmät , mutta tänään kaivautui syvemmälle valtakunta henkilökohtaisen navigoinnin kanssa upouusi iPhone-sovellus ikuisesti kadotettu. Jos dollari, saat standardin kävely, ajo ja joukkoliikenne suuntiin, mutta mennä palkkion 2,99 dollaria kuukaudessa tai 29,99 dollaria vuodelle, ja sinun COP enemmän lisäosia suunniteltu muuntamaan iPhonesta täysimittaiseksi PND . Kuten standardi iPhone karttajärjestelmään tai HopStop, tilaukseen perustuva versio tästä app voit integroida julkinen liikenne osaksi matkaa - mutta lisätty ominaisuus tässä on mahdollisuus tarkastella julkisen liikenteen aikatauluja kuin pystyt Google Maps -sovellus Android . Se on myös puhunut turn-by-turn suuntiin, Garminin liikenteen reititykseen ja Google-haun, joten se on kätevä vaihtoehto clunky navigointijärjestelmä. Tutustu koko PR tauon jälkeen.

Jatka lukemista Garmin lanseeraa StreetPilot OnDemand iPhone App tarjoaa kauttakulku aikataulut


Garmin lanseeraa StreetPilot OnDemand iPhone App tarjoaa kauttakulku aikataulut alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 31 elokuu 2011 07:00:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Toshiban uusi Regza WL800A HDTV lyöttäytyy älypuhelimella kautta MHL

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/08/31/toshibas-new-regza-wl800a-hdtv-hooks-up-with-your-smartphone-vi/:

MHL Consortium haluaa karkottaa HDMI-porttia meidän puhelimet hyväksi sen Mobile High-Definition Link-yhteyden, ja Tech on löytänyt tiensä puhelimia, kuten GSII ja EVO 3D . Mutta tähän asti ei ollut televisiot yhteyden. Toshiban uusin Regza linja, WL800A, on yksinäinen asetettu sen 2011 Uusimmat pakata 5-pin portti, joka vetää 1080p mobiililaitteella ja laittaa sen nyt 46 tuuman tai 55 tuuman edge-lit LED paneeli . Parasta on, MHL yhteys työntää virtaa takaisin puhelimeen samalla videon streaming - joten sinun ei tarvitse huolehtia puhelimesta kuolevien olet keskellä matkapuhelimeen elokuva maraton. Tällä hetkellä myytävänä maa oz 2329 dollari (46 tuuman) ja 3179 dollari (55 tuuman) AUD, WL800 ei Coming to America. Nyt kun GSII on laskeutunut yhdysvalloissa Toivotaan jotkut MHL varustettu tv ​​perässä.

Toshiban uusi Regza WL800A HDTV lyöttäytyy älypuhelimella kautta MHL alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 31 elokuu 2011 05:22:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Swarmanoid "Botit sääntö Air, Land, kirjahyllyt

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/cBUSTzL81QM/Swarmanoid-Bots-Rule-Air-Land-Bookshelves:

Nimetön lukija kirjoittaa "käsite hajautettua käsittelyä ei ole uusi, ja sen soveltaminen robotiikan johtaa luontevasti ajatukseen liuta robotteja. Kuitenkin useimmat parvi suuntautuneita robotit koostuvat monista identtisiä robotteja (kuten Kilobots) . Tässä tapauksessa on olemassa kolmenlaisia ​​robotteja: "käsi-bot," joka voi kiivetä kirjahyllyt ja napata esineitä kädet, "jalka-bot," joka voi ajaa ympäri ja tehdä käsi-bot, ja " silmä-bot, "joka lentää ympäri ja orsia kattoon antaa perspektiiviä muita robotteja." Toinen lukija huomauttaa liity myös-vaikuttava video Kinect käytetään kehittämään käyttäjäystävällisiä robotti avustaja.


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Garmz kääntyy Tule Lookk, Tavoitteet häiritä Fashion Industry Cycle

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/OlMZsWFvja8/:

77952v5-max-250x250

Like catwalk malli kääntyvällä kiitotielle, Garmz, käynnistyksen joka mahdollistaa tulevan muotisuunnittelijat on leikata perinteinen verkko ostajien ja myy vaatteita suoraan kuluttajille, on tänään rebranding kuin Lookk ja ilmoittaa uusista Seed investointeja.


Eden Ventures on ottanut johtavan investoinnin. Ehdot olivat julkistamatonta mutta lähteet sanovat Eden meni hieman yli £ 500.000. Muut enkelit sijoittajat ovat liittyneet kierroksella lukien 500 startup perustaja Dave McClure, Kima Ventures, ja Angel sijoittajat Sherry Coutu, Richard Titus, Tom Hulme ja Net-a-Porter perustaja Carmen Busquets. Käynnistys on entinen 2010 Seedcamp voittaja ja otti standardin £ 50000 investoinnin jälkeen.


Lookk avulla uusi muotisuunnittelijoiden ladata malleja - Nämä ovat sitten äänestetään kuluttajat. Setelisarjan valmistetaan Lookk oman talon kanssa Lookk vastuussa valmistus, jakelu ja maksaminen kappaletta, mukaan lukien kaikki siihen liittyvät kulut.


Kuten voitte kuvitella olemassa paljon pyrkivä muotisuunnittelijat kuka hyppää niin mahdollisuus hypätä-sammakko suhteellisen hitaasti liikkuvan muotialalla.


Andreas Klinger, co-perustaja ja COO Lookk, sanoo nimenmuutos ei tarkoita muutosta liiketoimintamallia tai suunta yritys, mutta yritetään paremmin sen valituksen suunnittelijoille. Uusi sivusto on varmasti paljon paremman näköinen, että edellinen inkarnaatio.


Hän kertoo, että se kestää useita vuosia saada mainetta muotisuunnittelija joukossa ostaa verkkoja. "Ostajat eivät voi luottaa uuden suunnittelijan nimet myydä joten niitä ei varastossa vaatteensa ja kuluttajat eivät voi ostaa sitä LooKK korjaa tätä ongelmaa lahjomalla suunnittelijoiden ja kuluttajien yhteen", hän sanoi.


Kuitenkin mielestäni sosiaalinen näkökulma Garmz aikonut niin virus kuin se saattaisi ehkä. Sivustolla on 16000 Facebook faneja, niin ei niin paljon kuin voisi luulla jälkeen hyvä toimintavuosi. Tämä ehkä selittää uudelleen brändin.


Sivustolla on myös kasvot jonkinlaista kilpailua tapaisena. NotJustALabel.com on markkinapaikka avant-garde muoti, esimerkiksi. Kuitenkin mikään muu sivusto ei koko end-to lopettaa prosessin kaikki saakka mukana tekemässä malleja. Tämä luo este vastaan ​​kilpailuun, jossa Lookk voi hyödyntää.


McClure sanoo ne suullisesti sovittu epävirallisesti mitattuna vuosi sitten, mutta dokumentointi kesti odotettua kauemmin. Hän kertoo joukkueen yhdistyvät "Great design herkkyys, SEO rakenne - hyvä yhdistelmä tech visuaalisen suunnittelun taitoja. On harvinaista löytää yhdistelmä hakkeri ja hipster taidot toinen joukkue samaan aikaan. Ja olen innoissani siitä väkijoukon sourcing pelaa kuten Lookk. "


Käynnistys takana on Tamas Locher, Andreas Klinger ja Gilbert Wedam.












Yritys:

GARMZ

Kotisivu:








Scosche n RDTX-PRO iPhone ja iPod touch havaitsee säteilyä, varoja hyväntekeväisyyteen

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/08/31/scosches-rdtx-pro-for-iphone-and-ipod-touch-detects-radiation/:


Scoshe tarjoaa jo melko vaikuttava valikoima ja varusteita , mutta sen nyt haarautunut ulos joitakin tuntemattomille vesille uusimpaan tarjoaa. Yhtiö on juuri julkistanut uuden RDTX-PRO säteilyn ilmaisin ja sovellus iPhone-ja iPod touch, joka käynnistää Japanissa ensi kuussa. Ilman kalibrointia tarvita, laite pitää sinun iOS handheld kautta telakkaliitin ja tarjoaa gammasäteilyn havaitsemiseen edellä 60keV sisällä + / - 5% tarkkuudella. Jos tämä ei riitä, perifeerinen voidaan käyttää myös erillisenä hälytyksen radioaktiivisuus enintään 96 tuntia, ja edellä mainittu app avulla voit jakaa löytösi Facebookissa, Twitterissä tai Google Maps. Etkö ole vieläkään vakuuttunut Scosche taistelee hyvän taistelun? No, 10 dollaria jokaisesta 330 dollaria yksikkö myi hyötyvät ryhmä hyväntekeväisyysjärjestöt omistettu auttamalla niitä, joita Tohoku maanjäristys ja tsunami vuonna Japanissa. Saat tarkemmin UI, kurkistaa Galleria alla, tai täydellinen pilaantunut, osuma PR tauon jälkeen.


Galleria: Scosche RDTX-PRO




Jatka lukemista Scosche n RDTX-PRO iPhone ja iPod touch havaitsee säteilyä, varoja hyväntekeväisyyteen


Scosche n RDTX-PRO iPhone ja iPod touch havaitsee säteilyä, varoja hyväntekeväisyyteen alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 31 elokuu 2011 02:00:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

ComScore puhelut Android Top Dog, Apple vetää pitemmälle RIM

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/08/31/comscore-calls-android-top-dog-apple-pulls-further-ahead-of-rim/:


Mukaan ComScore, ulos 82.200.000 ihmistä Yhdysvalloissa ja älypuhelin (jopa kymmenen prosenttia viimeisellä neljänneksellä ), Android tuli ensin suurin alustan jälleen syömällä peräti 41,8 prosenttia markkinoista kuin pomo. Vuonna ei-niin-hyvänä kakkosena, Apple pystyi kelo 27 prosenttia, jonka jälkeen RIM Kolmanneksi paikalle 21,7 prosenttia - laski 4 prosenttiyksikköä enemmän kuin viime neljänneksellä. Vetämällä ylös takana on Microsoftin kanssa 5,7 prosenttia, ja lopuksi Symbian kanssa synkkä 1,9 prosenttia - molemmat alas verrattuna edelliseen kolmen kuukauden aikana. Sikäli kuin Yhdysvalloissa laitevalmistajia menee, Samsung on edelleen päällä ja 25,5 prosentin markkinaosuus, kun taas LG sai 20,9 prosenttia ja lopulta Motorola 14,1 prosenttia, laskua 1,5 prosenttiyksikköä ennen. Apple pystyi repiä jotkut seisovat OEM tilaa 9,5 prosentin osuus, kun BlackBerry-maker RIM vain vangiksi 7,6 prosenttia. Taistelun palkat, näyttää androidien, iPhone, ja Blackberrys (oh my) ovat edelleen päällä - ainakin tällä vuosineljänneksellä. Tutustu PR tauon jälkeen koko tuloskortti.

Jatka lukemista ComScore puhelut Android Top Dog, Apple vetää pitemmälle RIM


ComScore puhelut Android Top Dog, Apple vetää kauemmas RIM alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 31 elokuu 2011 04:09:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink TG Daily | lähde comScore | Lähetä | Kommentit

iPad telakka ostoskorin pitää futista tuulettimet ja niiden muut puolikkaat onnellinen

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/08/31/ipad-dock-shopping-cart-keeps-footie-fans-and-their-other-halves/:


British jalkapallofanit sopia hyvin harvoja asioita: kuinka paljon jokainen haluaa Jimmy Bullard, Arsene Wenger tarve ostaa kunnon keskus-puoli ja miten tuskallista se on vetää ostoksilla juuri ennen alkulaukaus lauantaina. Se kannattajien ja kaukonäköistä ihmisiä Sky, jotka ovat vastaus, ainakin että viimeinen. Yhtiö on lyöttäytynyt kanssa supermarket Sainsburyn (joka on track record ja innovaatio ) oikeudenkäyntiä uusi vaunu aurinkosähköllä toimiva iPad telakka ja kaiuttimet. Nyt voit katsella pelin, tai jotain muuta kautta Sky Go App laitteeseen ja saada ostoksilla tehdä samaan aikaan. Huolissaan Internetissä niin kiinni Juan Mata n jalkatyö että voit olla vaaraksi muille? Rest helppo, ostoskori on lähestymiskytkimet kiinnitetty sinulle, kun olet aikeissa huitaista eläkeläinen. Se on kokeiltava vuonna Cromwell Road Sainsburyn Länsi-Lontoossa - kaikki mitä tarvitset kokeilla sitä itse on iPad, Sky Go pääsy ja halu olla kärjessä urheilua ja teknologiaa. Jos ajatus huutaen "taksin Bent!" alas hedelmät aisle valitukset, voit saalis toinen kuva sekä lehdistötiedote tauon jälkeen.

Jatka lukemista iPad telakka ostoskorin pitää futista tuulettimet ja niiden muut puolikkaat onnellinen


iPad telakka ostoskorin pitää futista tuulettimet ja niiden muut puolikkaat onnellinen alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 31 elokuu 2011 02:55:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink Daily Telegraph | | Lähetä | Kommentit

Juno katsoo taaksepäin, valokuvia Maa-Kuu-järjestelmä

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ShagLizY4pc/Juno-Looks-Back-Photographs-Earth-Moon-System:

astroengine kirjoittaa "Katse takaisin, koska se zoomaa kautta planeettojen tilaa, vähemmän kuin kuukausi osaksi 445 miljoonan kilometrin, viiden vuoden matka Jättiläisplaneetta Jupiter, Nasan avaruusalus Juno kiinni muotokuva Maan ja Kuun. Juno oli 6 miljoonaa kilometriä pois tuolloin. "Tämä on merkittävä nähtävyys ihmiset saavat nähdä aivan liian harvoin", sanoi Scott Bolton, Juno päätutkija Lounais tutkimuslaitos San Antonio. "Tämä näkemys planeettamme osoittaa, miten Maan näyttää ulkoapäin, havainnollistaa erityinen näkökulmamme roolia ja asemaa maailmankaikkeudessa. Näemme nöyryyttävä vielä kaunis näkymä itsestämme. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.