onsdag den 31. august 2011

KNO n Oppikirjat Is Top back-to-School iPad Yhdellä Download 8 sekunnin välein

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/2nH2vvqB3Cs/:

Kno downloads map

Koska opiskelijat alkavat menossa takaisin yliopistoon, he lataavat KNO uudet oppikirjat sovellus iPad joukoittain. Se on tällä hetkellä nro 1 iPad koulutus App, nro 2 bruttoutusmenettelyksi iPad yleistä, ja top-25 ilmaiseksi App (suositumpi kuin edes Kindle iPad). Sovellus ladataan kerran 8 sekunnin välein. Kartasta kuvaa lataukset kuluneen 24 tunnin aikana.


App itsessään on ilmainen, mutta sitten KNO myy digitaalista college oppikirjoja kuin-app ostoksia. Tiedä tarjoaa tällä hetkellä yli 100000 oppikirjoja, joita voidaan selityksin varustetuksi, korostettuna, ja myös lukea verkossa tai Facebook. Jälkeen luopua oman Ylisuuret oppikirja tablet, KNO julkaissut digitaalisen oppikirja lukija ja Store iPad viime kesäkuussa. Viime viikkoina, KNO lisätty joukko uusia ominaisuuksia kuten automaattisen tietokilpailuja, toiminta virta toteaa, integrointi Khan Akatemian videoita verkossa, ja 3D-malleja molekyylejä syntyy lennossa.


Korkeakoulujen kanssa eniten KNO opiskelijat ovat toistaiseksi ASU ja Arizonan yliopiston, Harvardin, ja UT Austin.


Varhainen numerot viittaavat vahva alku KNO tällä lukukaudella, se on ensimmäinen todellinen saatavuus opiskelijoiden keskuudessa. Valitus ladata oppikirjojen iPadisi sijaan lugging noin paperikopiot reppuun on ilmeinen. Se ei maksa mitään ladata App, ja maksaa yhdelle tai kahdelle oppikirjat kokeilla sitä on melko vähän riskiä useimmille opiskelijoille. KNO todellinen testi kuitenkin tulee myöhemmin lukukauden kun alussa suers päättää hakea lisää KNO oppikirjoja tai pää takaisin kampuksen kirjakaupassa.


Alla on pari demo videoita komeilu KNO n uusimmat ominaisuudet:




Ingen kommentarer:

Send en kommentar