onsdag den 31. august 2011

OpenDNS ja Googlen kanssa CDNs DNS pyörimisnopeuden

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/yBkHOHfLFtc/opendns-and-google-working-with-cdns-on-dns-speedup.ars:


Ryhmä DNS tarjoajat ja sisällön toimittamiseen verkon (CDN) yritykset ovat kehittäneet uuden laajennuksen DNS protokolla, joka pyrkii tehokkaammin ohjata käyttäjät lähimpänä CDN päätepisteen. Google, OpenDNS, BitGravity, EdgeCast ja CDNetworks ovat yritykset osallistuvat aloitteeseen, jossa ne vaativat Global Internet pyörimisnopeuden.


Uusi DNS-protokolla laajennus, joka on dokumentoitu IETF-luonnos, määrittää keinot mukaan lukien osa käyttäjän IP-osoitteen DNS pyyntöjä, jotta nimipalvelin voidaan tarkemmin paikantaa määränpää on topologisesti lähimpänä käyttäjä. Varmistetaan, että liikenne ohjataan CDN päätepisteet, jotka ovat lähellä käyttäjä saattaisi vähentää latenssia ja ruuhkia korkean vaikutus verkkopalvelut, kuten videoiden suoratoisto.


Uudessa pöytäkirjassa laajennus on jo otettu käyttöön OpenDNS ja Googlen Public DNS. Se toimii CDN palvelut allekirjoittivat osallistua vaivaa. Google ja OpenDNS saavamme pöytäkirjan jatkamisesta Virallinen IETF standardia. Muut mahdolliset omaksujat-kuten Internet ISP-ovat vapaasti toteuttaa sen Työselitysohje.


Se ei ole kovin selkeä käytännössä miten suuri vaikutus tällä on verkon suorituskykyyn. On syytä huomata, että geoip lookup tekniikka on jo käytössä noin arvovaltainen DNS-palvelimia paikkatietoinen reititys. Uudessa pöytäkirjassa laajennus kuulemma käsitellään joitakin rajoituksia edelliseen lähestymistapoja.


Lue kommentteja tähän virkaan





Ingen kommentarer:

Send en kommentar