onsdag den 31. august 2011

Motorola Pro + julkisti kanssa Gingerbread, muutamia muita parannuksia

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/08/30/motorola-pro-announced-with-gingerbread-few-other-improvements/:



Kuten on käynyt ilmi, Plus on tulossa uusi Moto jatko. Pian Julistettuaan Uhmaa + , puhelin, joka tarjoaa kohtalaisesti kolahtaa specs edeltäjäänsä, HelloMoto on palannut sen jälleen Pro +. Tämä ilmeinen jatkotoimet Motorolan Pro (tai Droid Pro , koska se tunnetaan Yhdysvalloissa) ei tuo paljon parannusta pöytään. Se on koristeltu samalla 1GHz CPU, 3,1 tuuman VGA (640 x 480) näyttö, 512 Mt muistia ja viiden megapikselin kamera, suurimmat erot uudessa mallissa ovat sisällyttäminen Android 2.3, 4 Gt sisäistä tallennustilaa, parempi akku ( 1600 mAh) ja pyöreä muotoilu - toisin kuin alkuperäisen n neliö näyttää. Se johtuu Aasiassa ja Euroopassa alkaa lokakuussa, joten pidä silmällä ... jos että "Plus" riittää innosta sinua. Head alla koko lehdistötiedote.

Jatka lukemista Motorola Pro + julkisti kanssa Gingerbread, muutamia muita parannuksia


Motorola Pro + julkisti kanssa Gingerbread, muutamia muita parannuksia alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 30 elokuu 2011 16:50:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde PRNewswire | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar