fredag den 28. januar 2011

Viewsonic V3D241wm, tietokonenäytön 3D-tekniikka

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.tecnoka.com/perifericos/viewsonic-v3d241wm-un-monitor-para-ordenador-con-tecnologia-3d/:

Viewsonic ei halua jäädä jälkeen, ja on esitellyt uuden näytön että ominaisuudet muoti tekniikka tällä hetkellä 3D.

V3D241wm Viewsonic on 24-tuumainen LED-paneeli, jossa viive 2ms, 300 kandelaa kirkkauden, kontrastin 20.000.000:1 ja 120Hz virkistystaajuuden taajuuden riippuen valmistaja nauttia 3D-sisältöä käyttäen polarisoitunut lasit monitorin mukana.

Tällä hetkellä emme tiedä, mikä hinta on euroissa, mutta UK myy noin 330 puntaa, mikä nykyisellä hinnat olisi noin 376 euroa, vaikka emme voi tätä olla hinta kun se tulee myydään Espanjassa.

Lisää | Viewsonic

FBI Suorittaa 40 etsintöjä varten "Nimetön"

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/JKs5wio8T8Y/FBI-Executes-40-Search-Warrants-For-Anonymous:
CWmike kirjoittaa "poliisiviranomaiset maailmaa kääntyvät ylös lämpöä löyhästi järjestäytyneen ryhmän Wikileaks aktivisteja. Eilen uutiset UK poliisi pidätti viisi ihmistä, Yhdysvaltain viranomaiset ilmoittivat, että yli 40 etsintöjä on teloitettu Yhdysvalloissa yhteydessä viime kuussa Web-pohjaisia hyökkäyksiä vastaan, jotka olivat katkenneet siteet Wikileaks. Tutkimukset ovat myös käynnissä Alankomaissa, Saksassa ja Ranskassa, FBI ilmoitti torstaina. Vt saatuihin tietoihin Saksan viranomaisten FBI ratsasi Dallas ISP räätälöityjä palveluja viime kuussa, etsii todisteet johonkin chat-palvelimia käytetään Anonymous. Toinen palvelin oli jäljitettiin Fremont, California's Hurricane Electric. Torstaina Web-sivu käyttää Anonymous koordinoida tätä viimeisimmän DDoS hyökkäyksiä offline-tilassa, ja konsernin Twitter-ja Blogspot sivut olivat vaiti. " Reader Ajehals edistää linkki kuningaskunnan Piraattipuolueen selitys siitä, miten lakia sovelletaan DDoS hyökkäyksiä.

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.


Valkoinen talo kannattaa suunnitella varata 700MHz D Block "yleisen turvallisuuden verkkoon

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/28/white-house-backs-plan-to-reserve-700mhz-d-block-for-public-sa/:
Yleinen turvallisuus virastojen USA on ajaa jonkin aikaa on niin sanottu D Block -osan 700MHz langattomien taajuuksien kaiken itselleen , ja se näyttää ne nyt virallisesti luottaa tuen Valkoisessa talossa, että vaivaa. Obaman hallinto ilmoitti tänään, että se tausta aikoo varata radioaaltojen - arvo on arviolta 3 miljardia dollari, jos ne myytiin huutokaupassa - uuden kansallisen julkisen turvaverkon, ja se myös aikoo pyytää kongressia hyväksymään lisämenoja tarvitaan itse rakentaa verkko, joka FCC Ennusteet saattavat maksaa jopa 15 miljardia dollaria. Kuten Wall Street Journal huomauttaa, kohtalo ehdotettu verkko on nyt paljolti Talon republikaanit, jotka jäävät jakautunut suunnitelma - vaikka jotkut keskeiset jäsenet ovat tulleet ulos tukevat sitä viime päivinä.

Valkoinen talo kannattaa suunnitella varata 700MHz D Block "yleisen turvallisuuden verkkoon alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 28 tammikuu 2011 16:48:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Daily Wireless | lähde Wall Street Journal | Lähetä | Kommentit

YK: maailmanlaajuinen Internetin käyttäjien osui kahteen miljardiin kännykkään liittymät top viisi miljardia

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/28/un-worldwide-internet-users-hit-two-billion-cellphone-subscript/:
YK: n International Telecommunication Union ennusti viime syksynä, että Internetin käyttäjien määrä maailmassa olisi osui kahteen miljardiin vuoden 2010 loppuun mennessä, ja se on nyt antanut kattavan raportin, joka vahvistaa juuri sitä - 2,08 miljardia, on erityinen. Koska ITU: n Hamadoun Toure toteaa, että numero merkitsee valtavaa harppausta siitä vain 250 miljoonaa internetin käyttäjää, joka oli kymmenen vuotta sitten, ja se tarkoittaa, että noin kolmasosa maailman väestöstä on nyt internetyhteys jonkinlainen - niistä, 555 miljoonaa kiinteän laajakaistaliittymän, ja 950 miljoonaa mobiililaajakaistan. Aivan yhtä vaikuttava kuin että (jos ei enemmän), on määrä kännykkä liittymiä maailmassa, joka on nyt ylittänyt viiden miljardin euron rajan. Se on jopa 500 miljoonasta alussa vuonna 2000, vaikka virasto toteaa, että se osuus oli vain "tilaukset", eikä yksittäisiä käyttäjiä. Mitenkään leikkaamista, mutta se on melko ennätys kasvun ensi vuosikymmenellä 21. vuosisadalla.

YK: maailmanlaajuinen Internetin käyttäjien osui kahteen miljardiin kännykkään liittymät top viisi miljardia perin ilmestynyt Engadget on ti, 28 tammikuu 2011 17:15:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink @ BryanAlexander (Twitter) | lähde ITU , AFP | Lähetä | Kommentit

EU hyväksyy Intelin McAfee ostaa jälkeen yhteentoimivuus Pantti

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/nekOPHrJFeQ/EU-Approves-Intels-McAfee-Purchase-After-Interoperability-Pledge:
Anonyymi lukija vinkkejä uutinen, että Euroopan unioni on antanut hyväksyntänsä Intelin osto McAfee 7700000000 dollari jälkeen chipmaker lupasi se ei yritä tukahduttaa kilpailua muiden turvallisuuden ohjelmia käynnissä Intel laitteisto tai McAfee-ohjelmisto on käynnissä kilpailevien laitteiden. "Sopimuksen mukaan Intel sitoutunut antamaan muiden turvallisuuteen toimittajien kanssa tarvittava tekniikka hyödyntää samoja toimintoja sen prosessorit ja piirisarjat käytettävissä McAfee. Lisäksi Intel sitoutui jatkamaan ottaa McAfee-ohjelmisto tukee tuotteiden kilpailevien chipmakers, joka sisältäisi Advanced Micro Devices. Euroopan komissio valvoo Intelin noudattamista. "esittämät sitoumukset Intel löydettävä oikea tasapaino, sillä ne mahdollistavat säilyttämisen sekä kilpailun myönteiset vaikutukset sulautuman" Joaquin Almunia, provisiot VP vastaa kilpailupolitiikan sanoi julkilausuman. "Nämä muutokset varmistavat, että voimakkaaseen kilpailuun säilyy ja että kuluttajat saavat parhaan tuloksen hinnan, valikoiman ja laadun tietoturva tuotteita."

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.


Kantasolututkimus ajautumassa IP tiiliseinät

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/mI3dQJx6S1k/Stem-Cell-Research-Running-Into-IP-Brick-Walls:
hlovy kirjoittaa "voiton tavoittelu voi - kyllä, järkyttävän - ajaa biotekniikan tutkimus. Mutta mukaan raportin AFP-uutistoimisto, tämä sama pyrkimys tehdä rahaa todella jarruttavan kantasolututkimuksesta. With tutkimus jo takaisin vuosina johtuen valtion tutkimuslaitokset kieltoja, Yhdysvaltain tiedemiehet kohtaavat tiesulkujen takia muissa yliopistoissa tai yritysten on turvattu yksinoikeuksia. "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.


Flip Mino HD 802.11n WiFi osumia FCC

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/28/flip-mino-hd-with-802-11n-wifi-hits-the-fcc/:
Olimme saaneet kuulla huhuja, että seuraavan sukupolven Flip kameran kanssa WiFi osuisi joskus ensimmäisellä vuosipuoliskolla, ja mikä tämä on? Uusi Flip videokamera sekä 2,4 ja 5 GHz 802.11n WiFi vain piipahti vuonna FCC tietokantaan. Perustuu muoto FCC merkin sijainti HDMI-porttia, ja M3260 mallin numero, se varmasti näyttää jäsenen Mino perhe, mutta se on oikeastaan kaikki tiedämme - vaikka olisimme panostaa, 5GHz tuki on niin se voi palkki elokuvia FlipShare TV . Näemme, näemme.

Flip Mino HD 802.11n WiFi osumia FCC perin ilmestynyt Engadget on ti, 28 tammikuu 2011 15:30:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde FCC | Lähetä | Kommentit

Engadget Show palaa sunnuntaina Steve Wozniak!

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/28/the-engadget-show-returns-this-sunday-with-steve-wozniak/:
Tyhjennä kalenterit kaikille, sillä tänä sunnuntaina, 30. tammikuuta jäljittelemätön co-perustaja Apple Steve Wozniak on liityit ensimmäisen Engadget Show 2011! On ilta muistaa kuin Woz liittyy meihin ilta Frank, silmien avaamisesta, ja kaikki noin mahtava keskustelu. Otamme streaming elää 18:00 Cooper unionin Rose Auditorio ja meillä noin 200 paikkaa saatavilla ensin tullutta palvellaan ensin "-pohjalta, jos haluat liittyä meihin henkilökohtaisesti. Otamme myös musiikkia lahjakas Zen Albatross ja tavallinen hullu lahjoituksista. Luottamus kun sanomme, että tämä episodi tulee olemaan eeppinen.

MUISTUTUS: Näytä tullaan tapahtuu kaunis uudessa paikassa, Rose auditoriossa Cooper unionin uuden lukuvuoden Building (ts. ei TimesCenter), joka sijaitsee Manhattanin 41 Cooper Square . Istuin on erittäin vähäistä, joten sinne aikaisin!

Liput ovat - kuten aina - ilmaiseksi kaikille, jotka haluaisivat osallistua, mutta istuimet on rajallinen, ja liput ensin tullutta palvellaan ensin ... joten sinne aikaisin! Tässä päivitetty info uuden pääsylippupolitiikan että sinun täytyy tietää:
  • Ei ole pääsymaksu - liput ovat täysin ilmaisia
  • Tapahtuma on kaikenikäisille
  • Lipunmyynti alkaa klo Cooper unionin uuden lukuvuoden rakennuksen 14:00 sunnuntaina 30. tammikuuta ovet auki istuimet 17:15 ja show alkaa klo 18:00
  • Meillä on nyt liitetty istuimet, joten ensimmäiset ihmiset saavat lippuja saa etusijalle istuimet. Tämä tarkoittaa myös sitä, että kun saat lipun, sinun paikkasi on taattu - sinun ei tarvitse palata linjassa saada hyvä paikka.
  • Et voi kerätä lippuja ystävien tai perheen - joku haluaisi tulla paikalla on saada lippu
  • Istumapaikkoja on rajoitettu (vain noin 200 paikkaa teatteri), ja kun olemme täynnä, olemme täysin
  • Paikka sijaitsee 41 Cooper Square New York, NY 10003 (kartta tauon jälkeen)
  • Näyttää pituus on noin tunti
Valitettavasti emme käynnissä tavallinen teksti-win arvontaan tämä episodi (tiedämme se on perseestä, mutta se käsistä), joten jos haluat paikan joudut näy henkilöä. Jos olet jäsen, media, joka haluaa osallistua, ota meihin yhteyttä: engadgetshowmedia [at] Engadget [dot] com, ja yritämme vastata sinulle. Kaikki muut tiedotusvälineet kysymykset voi lähettää osoitteeseen: engadgetshow [at] Engadget [dot] com.


Tilaa Show:

[ iTunes ] Tilaa Show suoraan iTunesissa (M4V).
[ Zune ] Tilaa Show suoraan Zune Marketplace (M4V).
[ RSS M4V ] Lisää Engadget Show rehu (M4V) RSS-lukijaohjelman, ja on se toimitetaan automaattisesti.

Jatka käsittelyssä Engadget Show palaa sunnuntaina Steve Wozniak!

Engadget Show palaa sunnuntaina Steve Wozniak! perin ilmestynyt Engadget on ti, 28 tammikuu 2011 15:49:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Kaksitoista Etelä's BookArc Air stand cozies ympärille MacBook Air

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/28/twelve-souths-bookarc-for-air-stand-cozies-up-around-your-macbo/:
Kaksitoista Etelä valmistettu jokseenkin nimen itsensä käsityö odottamaton (ja yleensä visuaalisesti miellyttävä) tarvikkeet kaikkeen Apple, mutta ouftit uusin vain tuntuu erityisen tarpeeton. BookAir Air on kuvattu vertikaalinen seistä MacBook Air , jonka avulla voit nostin uuden ultraportable pystyasennossa käytettäväksi työpöydän näyttö ja näppäimistö. Tietysti meillä on uskoa, että vain muutama sana yksilöiden ole todellista kiinnostusta käyttämällä MBA-kassa, mutta hei, ainakin siellä on nyt seistä teidän pitäisi mahtua tähän ryhmään. Hän tulee myyntiin pian 39,99 dollaria, ja ensimmäisten siirroista päänsä ulos ensi kuussa.

Jatka käsittelyssä Kaksitoista etelän BookArc Air stand cozies ympärille MacBook Air

Kaksitoista Etelä's BookArc Air stand cozies ympärille MacBook Air alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 28 tammikuu 2011 15:07:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Kaksitoista Etelä- | Lähetä | Kommentit

Razer tallustaa ulos lievästi uudistettu DeathAdder Black Edition USB Gaming Mouse

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/28/razer-trots-out-mildly-overhauled-deathadder-black-edition-usb/:
Kun sinulla on hyvä asia liikkuvaa, miksi lopettaa? Se mantra soveltaa Razer uusin, joka on itse asiassa kolmas DeathAdder vapautuu. Saatat muistaa alkuperäisen slinking pois jo vuonna 2006 , ja southpaws läsnä vihdoin yhden oman maaliskuussa viime vuonna. Tänään, jotta juhlia laitteen Wood vuotta, Razer menettää USB-liitäntä DeathAdder Black Edition. Kaikki aikomukset ja tarkoituksiin, tämä on sama DeathAdder että tulimme rakkaus kestää vuosikymmenen, mutta aina niin hieman viritetty muotoilu lisää luistamaton kumi puolin ja kaikki musta viimeistely. Se tulee aluksen maailmanlaajuisesti ensi kuussa 59,99 dollaria / € 59.99, tilaukset otetaan oikea ... noin .. nyt.

Jatka käsittelyssä Razer tallustaa ulos lievästi uudistettu DeathAdder Black Edition USB Gaming Mouse

Razer tallustaa ulos lievästi uudistettu DeathAdder Black Edition USB Gaming Mouse perin ilmestynyt Engadget on ti, 28 tammikuu 2011 14:45:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Razer | Lähetä | Kommentit

Mitä on Galaxy?

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/o2nXLc1euuo/What-Exactly-Is-a-Galaxy:
sciencehabit kirjoittaa "yllättävää kuin se saattaakin kuulostaa, tähtitieteilijät eivät ole vastaus tähän peruskysymykseen. Ei ole sovittu, kun kokoelma tähtiä lakkaa olemasta klusterin ja alkaa on jotain enemmän. Nyt, kaiku viime kinastella Pluton asema planeettana, pari astrofyysikkoja Australiasta ja Saksasta halua aloittaa keskustelua aiheesta - ja he ovat jopa perustanut verkkosivuston, että ihmiset äänestävät. " Vaikka olemme aiheesta galakseja, lukija mvar huomautti, että tähtitieteilijät tietojen avulla Hubble on havainnut, mitä voisi olla uusi ennätys ja kaukaisin tunnettu galaksi, joka sijaitsee noin 13,2 miljardia valovuotta päässä Maasta.

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.


Visualisoidaan: Googlen jaksollisen API

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/28/visualized-googles-table-of-apis/:
Googlen maailmaan API-ja kehittäjätyökalut voi olla hämmentävä, mutta yhtiö on nyt ainakin toi vähän, jotta kaaos oman ottamaan jaksollisen elementtejä . Kuten huomaatte yllä, Android vie kärkipaikan yleensä varattu vedyn todellinen jaksollisessa, ja loput API ja kehittäjä tuotteet ovat ryhmitelty niiden luokkiin - ja tietenkin liittyy omilla sivustoilla. Osuma alla olevaa linkkiä tarkistaa taulukossa sen interaktiivinen muoto.

Visualisoidaan: Googlen jaksollisen API perin ilmestynyt Engadget on ti, 28 tammikuu 2011 14:21:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Google | Lähetä | Kommentit

Facebook Roskapostittaja dollarin sakot 360 miljoonaa

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ef6tBczpsUA/Facebook-Spammer-Fined-360-Million:
Anonyymi lukija kirjoittaa: "Facebook on saanut 360.500.000 dollaria vahingonkorvauksia vastaan roskapostittaja Philip Porembski, joka phished kirjautumistiedot vähintään 116000 Facebook käyttäjät ja lähetettiin yli 7,2 miljoonaa roskapostiviesteistä uhrien online ystäviä. Facebook väitti saaneensa yli 8000 kanteluja Käyttäjien seurauksena roskapostin kampanja, ja yli 4500 käyttäjää oli deaktivoitu tilinsä. "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.


Motorola hissit henkemme uusia Atrix 4G video

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/28/motorola-lifts-our-spirits-with-new-atrix-4g-video/:
On tunne alas tämä kylmä ja kolkko tammikuussa? No, Motorola "ottaa käyttöön" sinut uuden älypuhelimen! CES valloittaja me jo tiedämme Atrix 4G on saanut ensimmäiset promo video Mothership ottaa esiin kannettavan tietokoneen ja HD multimedia telakoita (antoi meille kunnon kurkistaa telakoituna UI molempien), dual-core prosessori ja siihen liittyvät pelaamista valtakirjaa , ja, tietenkin, että upea QHD näyttötarkkuutta luurin itse. Se kaikki on asetettu hyvin mieltä ylentävä soundtrack, connoting kaikki kaunis tilaisuus ja mahdollisuus, että meidän yhteinen älypuhelin tulevaisuus tuo tullessaan.

[Kiitos, engadgeteer]

Jatka käsittelyssä Motorola hissit henkemme uusia Atrix 4G video

Motorola hissit henkemme uusia Atrix 4G video perin ilmestynyt Engadget on ti, 28 tammikuu 2011 13:42:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Pocketnow | lähde Motorola (YouTube) | Lähetä | Kommentit