torsdag den 4. august 2011

Googlen osoitteet Microsoftin patenttia hyökkäys vastaus, sanoo se ei sortunut sen tarjous

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/08/04/google-addresses-microsofts-patent-attack-response-says-it-d/:

Apple saattaa silti olla pysyä pois Fray, mutta näyttää siltä, ​​meillä on nyt täysi-edestakaisin Googlen ja Microsoftin jälkeen entinen yhtiön blogikirjoituksen eilen , että väitetyt "vihamielinen järjestämä kampanja" vastaan ​​Android puolelta Microsoft, Apple, Oracle ja muut. Viimeisimmät Sana tulee jälleen Googlen johtaja ja lakiasiainjohtaja David Drummond, joka on päivitetty hänen alkuperäiseen viestiin kanssa vastauksena siihen, mitä hän kutsuu Microsoftin "vääriä Sainpas." Kuten voit palautusmenettely myöhään eilen, Microsoft toi esiin, että se oli tarjonnut Google mahdollisuus tehdä tarjous yhdessä sen kanssa Novell patentteja, ja että Google kääntyi se alas. Mukaan Drummond, mutta tällainen yhteinen hankinta olisi "poistettu mitään suojaa näihin patentteihin voisi tarjoutua Android hyökkäyksiä vastaan ​​Microsoft ja sen hinnoittelu kanssa" ja että se "ei taivu." Lisäksi hän todetaan edelleen, että oikeusministeriö on mahdollinen väliintulo hankinta - mikä edellytti voittanut ryhmä antaa luvan avoimen lähdekoodin - vain varmuuskopioitu Googlen tapauksessa ja vahvisti alkuperäisessä kohdassa, että sen "kilpailijat käyvät patentti sota Android ja yhdessä estää meitä saamasta patenttia, joka auttaisi tasapainottamaan vaa'at. " Ei vieläkään vastausta Microsoft tätä, mutta me Suosittelen pysyä kuulolla.

Googlen osoitteet Microsoftin patenttia hyökkäys vastaus, sanoo se ei sortunut sen tarjous alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 04 elokuu 2011 16:28:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde Virallinen Google Blog | Lähetä | Kommentit

Engadget Podcast, live at 17:00 ET!

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/08/04/the-engadget-podcast-live-at-5-00pm-et/:


Ja me ollaan taas! No, jotkut meistä ainakin. Timin ottaen podcast pois tällä viikolla, mutta älä pelkää - Brian saa seurakseen tykkää Darren Murph, Richard Lawler, ja Dana Wollman. Viritä - Siitä tulee hauskaa yhdessä!

Jatka lukemista Engadget Podcast, live at 17:00 ET!


Engadget Podcast, live at 17:00 ET! alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 04 elokuu 2011 16:30:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

NASA julkisti Discovery suolaisen veden On Mars <wbr> ... Ehkä

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Cez7p3YLnrU/NASA-Announces-Discovery-of-Salty-Water-On-Marsnobr-wbrnobr-Maybe:

Tänään luvattiin mysteeri ilmoituksen NASA on viimein tehty: dotancohen kirjoittaa "NASA Orbiter on löytänyt mahdollisia todisteita veden pinnalla Mars, joka virtaa kausiluonteisesti. Vesi todennäköisesti olisi suolaista, sopusoinnussa suolaista Marsin ympäristöstä." Lisää Anonymous lukija: "Dark, sormi kaltaisia ​​piirteitä esiin ja laajentaa alas jotkut Martian rinteissä loppukeväästä läpi kesän, fade talvella, ja palaa aikana ensi keväänä, NASA sanoo, ja toistuvat havainnot ovat jäljitti kausivaihtelut Näihin toistuviin ominaisuuksia useilla jyrkillä rinteillä keskellä leveysasteilla Marsin eteläisellä pallonpuoliskolla. " Löydät lisää väitti löytää NASA TV.


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Xamarin ensimmäinen Mono Release - Proof of Life!

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/0wwRgv7dsTc/Xamarins-First-Mono-Release---Proof-of-Life:

mikejuk kirjoittaa "viivattava omasta entinen Mono joukkue, nyt PERUSKOOSTUMUS Xamarin, on juuri antanut sen ensimmäinen versio Mono. Tämä on lähinnä pieni julkaisu, jossa on paljon korjauksia, mutta se on todiste elämän Mono projektin jälkeen laski Attachmate. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Viewsonic V3D241wm tietokonenäyttö 3D

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.tecnoka.com/perifericos/viewsonic-v3d241wm-un-monitor-para-ordenador-con-tecnologia-3d/:


Viewsonic ei halua jäädä jälkeen on esitellyt uuden näytön, joka on teknologia hetkellä muodissa 3D.


V3D241wm Viewsonic on 24-tuumainen LED paneeli 2ms latenssi, 300 cd kirkkauden, kontrastin ja 20.000.000:1 virkistystaajuutta 120Hz, taajuus valmistajasta riippuen nauttia 3D-sisältöä käyttäen polarisoitunut lasit monitorin mukana.



Tällä hetkellä emme tiedä, mitä hinta euroissa, mutta UK myy noin 330 puntaa, mikä valuuttavarantosaamisten olisi noin 376 euroa, vaikka emme voi tehdä tätä hintaa kun saat olla myynnissä Espanjassa.


Lisätietoja | Viewsonic


Saudi-Arabia rakentaminen maailman korkein rakennus

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/u6M-GAoPCss/Saudi-Arabia-Constructing-Worlds-Tallest-Building:

kkleiner kirjoittaa "1000 metriä tai 3280 metriä. Se tarkoittaa kahta kolmasosaa mailin. Kun kuningaskunta Tower on rakennettu laitamilla Jeddah, Saudi-Arabiassa se ei vain tullut korkein rakennus maailmassa, se murskaa vanha ennätys . kokonaiskustannukset torni on noin $ 1,2 miljardia euroa. Siinä Four Seasons Hotel, Four Seasons Serviced Apartments, ylellisyys asuntoyhtiöitä, huippuluokan toimistotilojen ja maailman suurin observatorio. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Rare Earth Talletus löydetty Yhdysvalloissa

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/u_l8O2PMsKk/Rare-Earth-Deposit-Discovered-In-US:

s31523 kirjoittaa "Kun Kiina ottaa 97% markkinaosuus Lantanoidien monet maat ovat hermostuneita siitä voi päästä toimitukset keskeisiä elementtejä, joita tarvitaan korkean teknologian vaihteella. Quantum Harvinaisten maametallien kehitys Corp. on kertonut löytäneensä potentiaali valtava lähde Lantanoidien, oikealle keskellä Yhdysvaltain Vaikka USGS raportoi, että Yhdysvallat on arviolta 13 miljoonaa tonnia käytettävissä kaivos (noin 1 / 3 Kiinan valuuttavaranto), löytää muuta säännöllistä lähde on erittäin tärkeää maailmanlaajuisen vakauden. mahdollista tuottoa talletuksen löytyy Nebraska, voisi olla maailman suurin lähde niobium ja muiden harvinaisten maametallien. Voisiko tämä olla seuraava kultakuume? "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Tarina Viimeisimmät Patent Reform

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/sPuVck9EYDU/The-Story-Behind-Recent-Patent-Reform:

rmstar kirjoittaa "Eräässä artikkelissa otsikolla" Spoilsmen: miten kongressi Corrupted Patent Reform "Huffington Post reportteri Zach Carter ottaa tarkasteluun tarina viime patentti uudistustyöhön. On mielenkiintoista ja pelottavaa huomioon kuinka rikki lainsäädäntöprosessin on, kun se tulee immateriaalioikeuksia. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Smart Power Grid voi aiheuttaa hävitystä Itself

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/1Ggm9ZtqGs4/Smart-Power-Grid-Could-Wreak-Havoc-On-Itself:

MrSeb kirjoittaa "Smart sähköverkon seuranta, jonka avulla voit valita tarkan halvin aika juosta astianpesukoneen tai lataa sähköauton voi laittaa liikaa valtaa (niin sanotusti) käsissä kuluttajien, mukaan uusi tutkimus MIT. Tutkijat sanoa, että käyttäjät saavat minuutti-by minuutin hintatiedot saattavat ajan ulkopuolella huipputeho käyttää nopeammin kuin laitokset voidaan spool heidän voimalaitoksissa. Toisin sanoen, se on ok, jos olet ainoa henkilö veloittaa Chevy Volt on 2am aamulla, mutta jos koko kaupunki se täsmälleen samaan aikaan ... siellä on kysymyksiä. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Stanford &quot;Intro AI&quot; Kurssi tarjotaan ilmainen Online

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/xQv3G8GcAHg/Stanford-Intro-To-AI-Course-Offered-Free-Online:

Nimetön lukija kirjoittaa "IEEE Spectrum kertoo, että Stanfordin CS221 kurssi" Johdatus Artificial Intelligence "tarjotaan verkossa ilmaiseksi. Kuka tahansa voi rekisteröityä ja ottaa tietysti mukana useita satoja Stanfordin undergrads. Kouluttajat Sebastian Thrun, tunnettu itse ajaa autoa, ja Peter Norvig, johtaja tutkimuksen Googlen. Online opiskelijat todella on tehtävä kaikki samaa työtä kuin Stanfordin opiskelijat. Tulee olla vähintään 10 tuntia viikossa opiskelun ohella viikoittain arvostellaan kotitehtävät ja väli-ja loppukokeet. kouluttajat, jotka ovat käytettävissä vastaamaan kysymyksiin, antaa todistuksen niille, jotka suorittavat kurssin, samoin arvosanasta, jota voidaan verrata luokilla Stanfordin opiskelijat. Kurssi, joka kestää 10 viikkoa, alkaa lokakuun 2. ja online-ilmoittautuminen on nyt auki. " Kun kysyttiin miten he käsittelevät kymmenellä tuhannella opiskelijaa, professori Thrun vastasi: "Käytämme ikään kuin Google Moderaattori varmistaa Peter ja minä vastaan ​​tärkeimpiin kysymyksiin. Hypoteesia että jopa luokan 10000, siellä vain olla kiinteä useita todella mielenkiintoisia kysymyksiä (kuten 15 viikossa). On olemassa työkaluja löytää niitä. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Oraclen Java säännöt tuhoavat yhteisön

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/-gtJVZBloX0/Oracles-Java-Policies-Are-Destroying-the-Community:

snydeq kirjoittaa "Neil McAllister näkee Oraclen buginen Java SE 7 Release kuin vain uusimmat erehdys ja asennus litania huonosta käytöksestä." Kuka oli ensimmäinen varoittaa Java Community? Apache Foundation. Voi ironia. Tämä on sama Apache säätiö, joka erosi Java Community Process toimeenpanokomiteaa protestin jälkeen Oracle toistuvasti kieltäytynyt annettava sen käyttöön Java Technology Compatibility Kit, "McAllister kirjoittaa." Näyttää siltä, ​​että Oracle haluaisi mitään parempaa kuin Stomp Apache ja sen avoimen lähdekoodin Java pyrkimyksiä puhtaan olemattomiin. ""


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






DOS, Backdoor, ja Easter Egg löytyy Siemens S7

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/I83EdHNOOtY/DOS-Backdoor-and-Easter-Egg-Found-In-Siemens-S7:

chicksdaddy kirjoittaa kanssa tehtävään Threat Post. Valitse artikkeli: "Dillon Beresford käytetty esitys Black Hat tiedotustilaisuudet keskiviikkona yksityiskohtiin enemmän ohjelmistojen haavoittuvuutta teollisuuden ohjaimet Siemensin, mukaan lukien vakava hyödyntää etäältä palvelunestohyökkäykset haavoittuvuus, enemmän kovakoodatuilla hallinnollisia salasanoja ja jopa pääsiäismunia ohjelma haudattu koodi, joka toimii teollisuuden koneet ympäri maailmaa. haastattelussa tiistai-iltana, Beresford sanoi hän on raportoinut 18 eri asiaa Siemensin ja virkamiehiä ICS CERT, Computer Emergency Response Team Industrial Control Sector. Siemens sanoi sen valmistautuu laastari joillekin reikää, joista yksi, joka sallisi etähyökkääjän hankkia järjestelmänvalvojan hallita koneita ohjataan tiettyjen mallien sen Step 7 teollisuuden valvonta ohjelmisto. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Oraclen Java politiikan tuhoavat yhteisön

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/tf9urh4wiAs/Oracles-Java-Polices-Are-Destroying-the-Community:

snydeq kirjoittaa "Neil McAllister näkee Oraclen buginen Java SE 7 Release kuin vain uusimmat erehdys ja asennus litania huonosta käytöksestä." Kuka oli ensimmäinen varoittaa Java Community? Apache Foundation. Voi ironia. Tämä on sama Apache säätiö, joka erosi Java Community Process toimeenpanokomiteaa protestin jälkeen Oracle toistuvasti kieltäytynyt annettava sen käyttöön Java Technology Compatibility Kit, "McAllister kirjoittaa." Näyttää siltä, ​​että Oracle haluaisi mitään parempaa kuin Stomp Apache ja sen avoimen lähdekoodin Java pyrkimyksiä puhtaan olemattomiin. ""


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.