torsdag den 4. august 2011

Google-haku avautuu SCADA ja tuomiopäivän skenaarioita

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/08/04/google-search-opens-scada-systems-to-doomsday-scenarios/:


Google, palvelu niin suuri se tuli verbi, voivat nyt lisätä tietoturvariski sen roster tahattomia tuloksia. Hakusivua häntä vahingossa isäntänä etäkäyttää hallintoneuvoston Ohjaus ja Data Acquisition ( SCADA ) järjestelmien Black Hat konferenssissa Demo johti FusionX Tom Parker. Tietoturvayhtiö CTO käveli osallistujat läpi tarvittavat toimet haltuunsa maailmanlaajuisen palvelujen infrastruktuurin - voimalaitokset, yhden - mutta vähällä on todella harjoittaa haavoittuvia verkkoja. Käyttämällä jono koodia, ainutlaatuinen ohjelmoitava logiikka (tietokoneiden takana huvipuisto ratsastaa ja kokoonpanolinjat) Parker pystyi vetämään ylös vedenpuhdistuslaitosta n RTU pumppu, ja jopa löytänyt sen katastrofin kutsuva "1234" salasana - kaikki kautta Google-haun. Ravistamalla päätäsi epäuskoisena? Olemme samaa mieltä, mutta Parker vakuutti joukosta tällaisia ​​ulkopuolisia hyökkäyksiä edellyttävät huomattavan määrän ja koordinointia, ja "olisi erittäin haastavaa vetää pois." Paniikkikohtaus kulunut pois vielä? Hyvä, nyt ohjata näitä pelkoja on välitön päivänä robotti-helmed tilintekoa .


Google-haku avautuu SCADA järjestelmiä tuomiopäivän skenaarioita alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 04 elokuu 2011 05:26:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde CNET | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar