fredag den 8. juli 2011

DHS myöntää tuntemus Infected Import Tech

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/u-UYXCmk5EA/DHS-Admits-Knowledge-of-Infected-Import-Tech:

smitty777 kirjoittaa "apulaisosastopäälliköllä Schaffer DHS: n kansallisen suojelun ja ohjelmat linja tunnusti olevansa tietoinen ulkomaisten teknologiaa, joka oli tuotu vakoiluohjelmia, haittaohjelmat ja muut turvallisuusriskit. Artikkelin mukaan" Vielä huolestuttavampaa, kuulo erikseen mainittu laitteistokomponenttien mahdollisesti vaarantuu - mikä nostaa esiin kysymyksiä siitä, ehkä, jotain yhtä harmittomia kuin flash-muistiin tai upotettu RFID siruja voidaan käyttää asianomaisten ulkomaisten osapuolten kanssa. " Nämä kuulemiset pidettiin heinäkuun 7. ja "tutkia luonne ja laajuus nykyinen uhka Amerikan infrastruktuuria."


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






T-Mobilen myTouch 4G Diaesitykset pois sen kameran kyljykset (video)

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/08/t-mobile-mytouch-4g-slide-shows-off-its-camera-chops-video/:




Olemme tunteneet lähtien ilmoitti hiljattain, että T-Mobilen myTouch 4G Slide on liikkuvan valokuvaajan iloksi ja nyt saamme nähdä kameran UI seikkailujaan video. Koska nopea muistutus, rahdinkuljettajan tuleva Gingerbread älypuhelin tehdään HTC ja ominaisuuksia Sense 3.0, dia-out QWERTY-näppäimistö, dual-core 1.2GHz Snapdragon -prosessori, 3,7 tuuman WVGA Super LCD-näyttö, HSPA +-yhteys AWS spektrin , ja temppu 8 megapikselin ampuja. F2.2 laajakulmaobjektiivi yhdistetään hämärässä pystyy anturi ja dual-LED-salama, mutta se on kameran ohjelmisto, joka todella loistaa. Kuten on Sensation , löydät tuki 1080p HD-videotallennus, mutta myTouch 4G Slide lisää useita kohtauksia, nolla laukaisuviive tekniikka, jatkuva automaattitarkennus, HDR still kaapata sekä panoraama ja purskahti tilat sekä erillinen kaksivaiheinen laukaisin. Vaikka me epäilemättä se syrjäyttää Nokian N8 ajan niin raaka kuvanlaadun Odotamme epäkohtien HTC: n uusin ominaisuus pakattu ampuja näyttämään kyntensä, kun luuri ensiesiintymisensä tässä kuussa hintaan € 199 sopimusta.

T-Mobilen myTouch 4G Diaesitykset pois sen kameran kyljykset (video) alun perin ilmestynyt Engadget Pe, 08 heinäkuu 2011 15:04:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink PhoneArena , TmoNews | lähde YouTube | Lähetä | Kommentit

Law Enforcement haluaa kokeilla "Ennakoiva Policing"

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/9YvJ4U3YIzg/Law-Enforcement-Wants-To-Try-Predictive-Policing:

Harperdog tämän ote tarinan käyttäen tilastot rikollisuuden torjumiseksi: "On hienoa, kun poliisit kiinni rikollisia jälkeen he ovat tehneet likaisen työn. Mutta entä jos poliisi voisi pysäyttää rikos ennen kuin se oli edes tehnyt? Vaikka se saattaa kuulostaa fantasia suoraan Philip K. Dick romaani, se on tavoite poliisilaitosten välille Los Angeles Memphis ovat aktiivisesti kanssa apua Department of Justice ja kourallinen huippuluokan tutkijoita. Sitä kutsutaan "ennakoiva poliisitoiminta." Ajatus: Vaikka kukaan ei osaa ennustaa yksittäisiä rikoksia, on mahdollista ennustaa malleja, missä ja milloin asunnot ovat todennäköisesti burgled tai autoja varastetaan analysoimalla rekkalasteittain menneisyyden rikosten raportit ja muut tiedot on hienostunut tietokonealgoritmeja. "Tiedämme, missä rikoksen on tapahtunut viime kuussa, mutta se ei tarkoita sitä on siellä ensi kuussa, "Los Angeles Police Department luutnantti Sean Malinowski sanoo." Ainoa tapa jatkaa ovat rikollisuuden vähentäminen on aloittaa ennakointi missä rikos tulee tapahtua. '"


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






AT & T lanseeraa USBConnect Force 4G USB-modeemi, tarjoaa se zilch sopimusoikeuden

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/08/atandt-launches-usbconnect-force-4g-usb-modem-offers-for-zilch-on/:


Sinun on parasta olla hiton varma AT & T: n tietopalvelu on vankka teidän kulmille ennen harppaus, mutta jos olet onnistunut selviytymään tähän pitkään sans USB WWAN dongle ... No, tässä on mahdollisuus kasvaa niin paljon enemmän yhteydessä sähköpostiisi. Ma Bell on juuri antanut uusimmat USB-modeemi, USBConnect Force 4G. Hinnoitellaan suorastaan ​​herkullinen +0,00dollari kanssa kahden vuoden sopimuksen (tai 89,99 dollaria straight-up), Huawei rakennettu Stick tukee rahdinkuljettajan "4G" (lue: HSPA + ) palveluja ja tarjoaa microSD-korttipaikka kaupanpäällisiksi. Mielenkiintoista, AT & T: n avulla käyttäjät voivat ostaa tätä jälkikäteen maksettuja ja prepaid vaihtoehtoja, ja tietenkin datapalvelujen n saatavilla yli 200 kansojen niille hullu tarpeeksi maksaa siitä . Jos olet menossa post-paid, saat 5 Gt tietoja 50 dollaria / kk, kun taas prepaid ostajat voivat valita 100 Mt 15 dollaria (päivän paketti), 300MB $ 30 (viikoittain paketti) tai 1GB hintaan € 50 (kuukauden paketin). Se tulee toimimaan sekä Mac-ja PC-alustoille, ja se olisi hyllyille heinäkuuhun 17.

Jatka lukemista AT & T lanseeraa USBConnect Force 4G USB-modeemi, tarjoaa se zilch sopimusoikeuden


AT & T lanseeraa USBConnect Force 4G USB-modeemi, tarjoaa se zilch olla sopimus alun perin ilmestynyt Engadget Pe, 08 heinäkuu 2011 13:48:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink Hot Hardware | lähde AT & T | Lähetä | Kommentit

Syntymä Optogenetics

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/A5bMdUAQlJU/The-Birth-of-Optogenetics:

Dr. Tom kirjoittaa "Tutkijat MIT: ssä ja muissa labs luoneet siirtogeenisiä neuronien että tulen kun se altistetaan valolle. Tekniikka tavoitteet erityisiä solutyyppejä elää kädellisillä. Ne ovat jo puhuvat mahdollisuuksia hoidon ja käyttäytymisen muutosten optisesti edistämällä erityisiä aivojen piirejä . "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Kirja-arvostelu: valvonta-tai turvallisuus?

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/j7sZZ_Ox1uQ/Book-Review-Surveillance-Or-Security:

brothke kirjoittaa "valvonta tai turvallisuus?: riskeihin New Salakuuntelu Technologies on vaikea kirja luokitella. Se ei ole kyse turvallisuudesta, mutta se käsittelee laajasti sitä. Se ei ole lakikirjassa, mutta oikeudellisia aiheita ovat läpitunkevaa kaikkialla. Se ei televiestintä-kirja, mutta laajasti yksityiskohtia Telco kysymyksiä. Viime kädessä kirja on tärkein katsaus turvallisuutta ja yksityisyyttä sekä luonnetta seurannan nykyhetkeen. " Lue alta koko loppuelämänsä Ben katsaus.


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Gov't Docs Paljasta Kanadan verkon riippumattomuus Enforcement jättäminen

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/1x0ZdPbwEms/Govt-Docs-Reveal-Canadas-Net-Neutrality-Enforcement-Failure:

Nimetön lukija kirjoittaa "tutkimuksen täytäntöönpanoa Kanadan verkon riippumattomuuteen säännöistä paljastaa, että lähes kaikki suuret Kanadan Internet-palveluntarjoajat ovat olleet tavoite valituksia, mutta on ollut vähän, jos ollenkaan, seurauksista valitusprosessin. Michael Geist saatu sisäinen CRTC asiakirjoja kaikkien verkon riippumattomuuteen valitukset ja todennut, että Rogers oli alkuun kohde, ensisijaisesti kuristus pääsy World of Warcraft. Muita merkittäviä asioita ovat Bell kuristus pääsy hotfile.com ja Barrett Xplore, satelliitti Internet-palveluntarjoajan, tekee VoIP käyttökelvottomaksi. Huolimatta paljastuksia, ei ole sakkoja, ei tarkastuksia, ja CRTC kieltäytyi jopa selvittämään joitakin tapauksia, että näyttäisi aiheuttavan ilmeistä verkon riippumattomuuteen koskee. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Saksan parlamentti tukee Nuclear Exit vuoteen 2022 mennessä

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/R21bQHsr3TU/German-Parliament-Backs-Nuclear-Exit-By-2022:

fysdt lähettää tämä lainaus AFP raportti: "Saksan parlamentin sinetöity suunnitelmia perjantaista asteittain ydinenergian vuoteen 2022, jolloin maan ensimmäinen merkittävä teollinen valta ottaa askel vanavedessä katastrofin Japanin Fukushima kasvi. ydinvoima exit Järjestelmän selvittänyt viimeisen esteensä vuonna Bundesrat ylähuone, joka edustaa 16 alueen valtioita, kun hyväksytystä lainsäädännöstä liittopäivien alahuone ylivoimaisella enemmistöllä viime viikolla. Saksan seitsemän vanhinta reaktoria olivat jo katkaista Japanin massiivinen 11 maaliskuu maanjäristys ja tsunami iski ulos jäähdytysjärjestelmät klo Fukushima Daiichi kasvi, aiheuttaen reaktorin ylikuumenemisen ja säteilyn vuotaa. edelleen reaktori on suljettu vuosia teknisten ongelmien takia. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






NJ tuomari GPS Tracking Puolison Legal

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/pVY5sA3Dh6k/NJ-Judge-Rules-GPS-Tracking-of-Spouse-Legal:

Endoflow2010 kirjoittaa "käyttö GPS-laitteen avulla voit seurata olinpaikasta ei loukkaa yksityisyyttä New Jersey, valtion muutoksenhakutuomioistuin paneeli tänään. Perustuu taistelu avioeron Gloucester County pari, päätös auttaa selventämään sääntöjä teknologiaa yhä palveluksessa epäilyttävien puolisot - joista monet palkata yksityisetsivää. Ei osavaltion lakien käyttää GPS satelliittiseurantalaitteet, ja päätös, joka ei vaikuta poliiseja, on ensimmäinen käsitellä, sanoi Jimmie Mesis, entinen presidentti ja New Jersey Licensed yksityisten tutkijoiden yhdistys. "Käytämme vain sitä, kun olemme varmoja, meillä on asianmukaiset edellytykset," [yksityisetsivä Lisa Reed] sanoi ja huomautti, että tutkijat Varmista GPS laitteet on asennettu autoihin julkisen kaduilla ja eivät yksityiset alueilla, ja että puoliso on joitakin oikeudellisia tai taloudellisia yhteys auton. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






UK Poliisi Database Abuse "erittäin tungettelevia"

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/MjdrOiUZA64/UK-Police-Database-Abuse-Hugely-Intrusive:

twoheadedboy kirjoittaa "Poliisi tietokantaan hyväksikäyttö on leimattu" erittäin häiritsevää "kun raportti osoitti yli 900 upseeria ja henkilökunta oli rikkonut tietosuojalakia kolmen viime vuoden aikana. Lisäksi 243 poliisia ja henkilökunta saivat tuomioita rikkomisesta lakien vahvistetaan jonka DPA. "Meidän tutkimus osoittaa, että ei vain poliisin työntekijöitä on todettu ajaa taustan kirjaa tarkastuksia ystäviä ja mahdollisia yhteistyökumppaneita, mutta osa on tuomittu kulkee arkaluonteisia tietoja rikollisjengien ja huumekauppiaiden," sanoi Daniel Hamilton, johtaja sekä Big Brother Watch. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Avaruussukkula Atlantis käynnistää Final Flight

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/eIjEuTWgW0Q/Space-Shuttle-Atlantis-Launches-On-Final-Flight:

Avaruussukkula Atlantis on juuri käynnistänyt päässä Kennedy Space Centerissä Floridassa. STS-135 sinetöi lennon sukkula ohjelmaa, 30 vuotta Columbia koskettanut taivasta aikana STS-1. Tehtävä yhteenveto (PDF) hahmotellaan STS-135 miehistö ja tapahtuma aikajanalla. NASA: n käynnistää blogi on seurannut lähtölaskenta koko aamun, ja oma CmdrTaco on tweeting livenä paikan päällä. NASA TV on myös suoratoistona. Ilmatieteen raportit käynnistää näytti epävarmaa aluksi, mutta aukko huono sää juuri oikeaan aikaan saa kaiken voi edetä suunnitellusti. Atlantis onnistuneesti saavuttanut alustavan kiertoradalle mitä NASA virallinen nimeltään "virheetön" käynnistää.


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.