tirsdag den 30. november 2010

Nokia C5-03, täydellinen älypuhelin 170 euroa

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.tecnoka.com/smartphone/nokia-c5-03-un-smartphone-completo-por-170-euros/:

Jo tällä viikolla esittelemme joitakin uudistuksia on suomalainen yritys Nokia. Tällä kertaa se on vaihteessa C5-03 Nokia isoveli C5 Nokia, matkapuhelin, ja esitämme jokin aika sitten Gizmos

Nokia C5-03 on ominaista terminaalin kevyt (paino vain 90 grammaa), joka täydentää edeltäjäänsä kosketusnäyttö ja muu ominaisuus saatte hänet hyvin täydellinen älypuhelin markkinahinta, joka on tarjolla, 170 euroa.

Lisäksi kosketusnäyttö 3, 2 tuumaa, Nokia C5-03 sisältää 5 megapikselin kamera, jonka avulla video-, radio-ja GPS-yhteys, Bluetooth, WiFi ja USB.

Mitä muistia, Nokia C5-03 tarjoaa 40 Mt sisäinen, joka voidaan muuntaa jopa 16 Gt, jos käytät microSD-kortti, vaikka sarja sisältää 2 Gb

Koska käyttöjärjestelmä Nokia C5-03 toimii Symbian 1, joka tunnetaan toistaiseksi niin Symbian S60. Laite Ruokalistalla hyvä kokoelma kuvakkeet, jotka tarjoavat suoran pääsyn sähköpostitilejä ja sosiaalisia verkostoja.

Jotkin sovellukset kohokohta Nokia C5-03 on pääsy Nokia Music Store ja Ovi Store, josta voi ostaa musiikkia ja sovelluksia Nokian puhelimissa. Toisaalta, Nokia C5-03 tarjoaa näyttö kaikenlaisten Microsoft Office-asiakirjat, PDF-ja zip.

Hinta Nokian C5-03, kuten sanoin meillä on 170 euroa.

GNU Savannah Sivuston haavoittuvan

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/OW5AVsuG1H0/story01.htm:
Trailrunner7 kirjoittaa "kuuluvan alueen Savannah GNU vapaiden ohjelmistojen arkisto hyökkäsi äskettäin, mikä kompromissi salattuja salasanoja ja mahdollistamalla hyökkääjät saavat käyttää vain hankkeen materiaalia. Kompromissi oli tulos SQL injection hyökkäys savannah.gnu. org-sivuston sisällä viime päivinä ja sivusto on edelleen paikalla nyt. ilmoitus sivusto kertoo, että ryhmä on valmis prosessi palauttaa kaikki tiedot puhdas taaksepäin ja tuo yhteys on joitakin resursseja, mutta on silti keskellä säätämällä suojausasetukset. "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.




Korkein oikeus kieltäytyy P2P "viaton Sharing" Asia

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/gFLEa1b-QRY/story01.htm:
yoyo81 kirjoittaa "Korkein oikeus on kieltäytynyt kuulla" viaton rikkominen tapaus ", jossa Whitney Harper jakanut musiikkia perheen tietokoneesta, kun hän oli teini-ikäinen ja sittemmin hitti oikeusjuttu alkaen RIAA. vetoomustuomioistuin kumosi aiemman tuomion alkaen liittovaltion tuomioistuimessa, joka vähentää vahingonkorvauksia 200 dollaria sijaan lakisääteisten 750 dollaria väittäen "viattomuus" ollut puolustus, varsinkin kun tekijänoikeusmerkintöjä näkyvät kaikissa phonorecords. Hän valitti korkeimpaan oikeuteen, joka hylkäsi kuulla hänen asiaansa, mutta oikeus Alito totesi, "Tämä määräys annettiin vuonna 1988 eli paljon ennen digitaalisia musiikkitiedostoja tuli internetissä" ja edelleen, "Haluan antaa tarkistamaan tässä tapauksessa, koska ei monissa tapauksissa esittää asiaa todennäköisesti tavoittaa tuomioistuinten of Appeals." Nyt kuitenkin, Harper's tuomio pysyy voimassa: 750 dollaria jokaisesta 37 kappaletta kyseessä, tai 27.750 dollaria. "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.




Motorola jakaa verhoaa 4. tammikuuta

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/11/30/motorola-split-wraps-up-on-january-4th/:
Juuri ajoissa CES , eh? Tiesimme, että se oli tapahtunut jossain vaiheessa tammikuussa , ja Motorola on juuri ilmoittanut, että se tulee virallisesti jakaa kahteen yhtiöön, joka 04 tammikuu 2011. Oikeastaan se ei ole teknisesti tarkka: Motorola Liikkuvuus - puhelin-ja set-top box pojat - on irrotettiin omaksi kokonaisuuden, kun taas emoyhtiö muuttaa nimensä Motorola Motorolan Solutions, joka vastaa yhtiön tarvittavan infrastruktuurin . Osakkeenomistajat nykyisen yhtiön palveluksesta 21 joulukuu saa yhden osakkeen liikkuvuuden aina kahdeksan osakkeista heillä on hallussaan juuri nyt, ja loput yritys antaa 1-for-7 käänteinen split, kun on neljäs , voit tarkastella kahdella osakesymboleja: MMI liikkuvuutta ja MSI ratkaisuja. Joten ... kuka ostaa? Seuraa tauko virallisessa lehdistötiedotteessa.

Jatka käsittelyssä Motorola jakaa verhoaa 4. tammikuuta

Motorola jakaa verhoaa 4. tammikuuta perin ilmestynyt Engadget on ti, 30 marraskuu 2010 17:19:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Paikka Pro tekee lyhyen ulkonäkö Dellin sivuilla: $ 150-sopimuksen 14 joulukuu käynnistää?

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/11/30/venue-pro-makes-brief-appearance-on-dells-website-150-on-cont/:
Ei ole merkki vasemmalla nyt, mutta näyttää siltä, kukaan muu kuin Tapahtumapaikka Pro antoi lyhyen ulkonäkö Dellin sivuilla aiemmin tänään, täydellinen muutamia keskeisiä tietoja laitteesta. Nimittäin, että se ilmeisesti ajaa 150 dollaria kahden vuoden sopimuksen tai 500 dollaria pois-sopimus (joka on vähän erilainen kuin lähtöhinta oli Microsoftin myymälää), ja että se alkaa kuljettava 14. joulukuuta. Tietenkin se on täysin mahdollista, että Dell vetää sivu, jotta joitakin muutoksia nämä yksityiskohdat - ja ottaen huomioon Paikka Pro käynnistää toistaiseksi , että ehkä jopa todennäköistä.

Paikka Pro tekee lyhyen ulkonäkö Dellin sivuilla: $ 150-sopimuksen 14 joulukuu käynnistää? alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 30 marraskuu 2010 17:39:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Electronista | lähde Pocket Nyt , Dell (inaktiivinen) | Lähetä | Kommentit

Microsoft Ups Online sota, sanoo Googlen "Ellei"

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/CNZvbGXml_U/story01.htm:
CWmike kirjoittaa "nostaa panoksia sen sanasota, Microsoft sanoi tiistaina, että Google ei yksinkertaisesti ymmärrä, mitä yritykset tarvitsevat, ja epäonnistuvat ajaa tiensä yritys. Tässä muokattu versio hänen haastattelussa Computerworldin, Microsoftin vanhempi johtaja Online Services, Tom Rizzo, kertoo Googlen tietosuoja-asioista, skannaus käyttäjän tiedot, ero kuluttajan ja yrityksen tarpeet, ja hänen epäilyksensä Google elossa yrityksessä avaruudessa. Hän myös sanoi, että hän ajattelee Google on järkyttynyt nähdessäni Microsoftin vauhtia osaksi yrityksen pilvi alalla. "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.




Last Stop For Space Station-sidottu Software

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/MfOvyJw4jrI/story01.htm:
Yleensä vältän diaesityksen tyyppi artikkeleita, mutta tämä on oikeastaan aika mielenkiintoinen. Se alkaa "Tämä NASA lab sisältää virkistys tietojärjestelmien löytyi laivalla International Space Station. Se on paikka, jossa lopullinen vika testaus tapahtuu ennen ohjelmisto on ladattu asemalle ja jos ohjelmisto insinöörit uudestaan vikoja, joita esiintyy laivalla asemalla yrittää auttaa korjaamaan niitä. "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.




FCC tutkii Comcast / Netflix estää uhka, Level 3 vastaa kuin analyytikot säestää

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/11/30/fcc-looking-into-comcast-netflix-blocking-threat-level-3-resp/:
Uutiset että Comcast oli uhannut estää Internetin runkoverkossa Level 3 , joka on yksi niistä yrityksistä tuottaa Katso heti virtoja, käännekohtaa alan eilen. Net neutraalisuuden kannattaa suunnattu niin taisteluun, Comcast vaati se oli vain valvoa samoja järjestelyjä muihin verkkoihin kiinni mennessä, kun Roger Ebert ja me muut fretted yli Netflix-yhteys. Tänään, Level 3 antoi vastauksen Comcast, väittäen sitä "häiritsevää perustavanlaatuisesta asiasta", joka on vapaasti käyttää kaikkia Internetin sisällöstä asiakkailleen. Samaan aikaan, monikanava News huomauttaa teollisuuden analyytikot sanovat Level 3: n vaatimukset liikenteen syrjintään ", näyttävät olevan perusteettomia" kun VideoNuze editori Richmond olettaa Level 3 voi olla "tarjouksen liian aggressiivisesti Netflix liiketoiminta ja yrittää nyt saada takaisin." Useimmat vahingollista Level 3: n väite on omia sanoja riita, jossa se vaati korvausta siitä Cogent käyttää liikaa sen verkon kaistanleveyttä:
"Esimerkiksi Cogent oli lähettämässä paljon liikennettä tason 3 verkkoa kuin tason 3 oli lähettää Cogent verkkoon. On tärkeää pitää mielessä, että liikenteen saamat Level 3 on peering-suhde on muuttanut toiseen Level 3: n verkon huomattavan kustannuksella. Yksinkertaisesti sanottuna tämä tarkoittaa, että maksamatta, Cogent käytti paljon tason 3: n verkossa, paljon enemmän aikaa, kuin päinvastoin. tarkastuksen jälkeen päätimme, että se oli epäreilua meitä voitaisiin tukea Cogent liiketoimintaa. "
Beyond analyytikko mielipiteitä ja teeskentelyn kysymys siitä, onko Comcast on valta asettaa hinnoittelua pääsyn verkkoon, luo tietullit Taso 3 on syyttäen sitä on, on vielä kysymys. Tämä varmasti tulevat pelaamaan FCC, jossa puheenjohtaja Julius Genachowski mainittu tämänpäiväisessä kokouksessaan, että virasto tutkii Level 3: n vaatimuksia samalla se jatkaa uudelleen liittyminen Comcast ja NBC. Sikäli kuin Netflix purojen? Turvallinen nyt, vaikka yhtiö ei kommentoi, Level 3 ei ole ainoa tarjoaja se tukeutuu pääsyä ja miten tahansa käsitellä se voisi päästä Comcast voi vaikuttaa palvelun on vielä epäselvä.

FCC tutkii Comcast / Netflix estää uhka, Level 3 vastaa kuin analyytikot säestää alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 30 marraskuu 2010 15:56:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Monikanavainen Uutiset | lähde Taso 3 vastausta , Videonuze | Lähetä | Kommentit

Samsung vapauttaa "GPS palauttaminen" app Captivate ja muut Galaxy S-mallit

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/11/30/samsung-releases-gps-restore-app-for-captivate-and-other-galax/:
Näyttää Samsung ei ole vielä ratkaistu GPS suru monista sen Galaxy S malleja tavalla jokaiselle käyttäjälle - valitusten kohtuuttoman pitkät (tai mahdoton) lukko kertaa edelleen trickle tervetulleiksi postilaatikkoon tähän päivään. Tämän vuoksi ihmiset saattaisivat olla kiinnostuneita uutisista, että Samsung Mobile on Tweeting noin "GPS Palauta sovellus", että se heitetään yhteen pyyhkimiseen GPS osajärjestelmän ja tehden tehtaan tuore. Nyt me ensimmäisenä myöntämässä - emme täysin ymmärrä, miten "palauttaa" sirrillään GPS alkuperäiseen sirrillään valtio tee mitään hyvää, mutta jätämme sen Sammyn sekava jaarittelu:
"Vuoden online valvonta on runsaasti GPS tweaks että heikentää GPS: n suorituskykyä. Usein ei varmuuskopiointi suoritetaan palauttaa arvot ennen muutoksia. Samsung on julkaissut sovelluksen, joka palauttaa GPS asetukset suositellaan tehdasasetuksiin ja optinum [sic] suorituskyky . "
Oikea sitten. Se on yhteensopiva vain Captivatella ja Elävä tällä hetkellä - ei sanaakaan muuta kuin Epic 4G , lumota , tai ihastuttaa , mutta ihmiset AT & T ja T-Mobile olisi voitava napata sen pois markkinoilta.

Samsung vapauttaa "GPS palauttaminen" app Captivate ja muut Galaxy S-mallit perin ilmestynyt Engadget on ti, 30 marraskuu 2010 16:19:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde @ SamsungMobileUS (Twitter) , Samsung | Lähetä | Kommentit

Panasonic tyytyväinen törmäystesti kuluttajat handheld pelaamista Jungle

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/11/30/panasonic-welcoming-crash-test-consumers-to-the-handheld-gaming/:
Vuonna mielenkiintoinen ja tärkeä konsolin käynnistää, Panasonic on saavuttaa ulkopuolella kertaiseksi ja haluavat jotkut valitset Yhdysvaltain kuluttajat testata sen tulevan Jungle pelaamista kannettava . Ei tietoja testiohjelma annettiin, ja se ei ole paljon tapa uutisia, mutta se on kaikkein olemme kuulleet pois Panasonic, koska se ilmoitti online-pelaamista-centric kannettavien lokakuussa - emme vielä tiedä milloin Jungle laskeutuu tai kuinka paljon se maksaa. Ainakin Panasonic ei ole lyhyt itsearviointiin: "Me tiedämme muut yritykset siellä on perinteinen käsin pelaamista kuulu ... Olemme tekemässä jotain aivan erilaista." Et voi kiistää, että meidän täytyy vain odottaa ja katsoa, jos Panasonic voi vetää sen pois.

Panasonic tyytyväinen törmäystesti kuluttajat handheld pelaamista Jungle perin ilmestynyt Engadget on ti, 30 marraskuu 2010 13:58:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink CNET | lähde Bloomberg | Lähetä | Kommentit

AT & T Goes jälkeen kuparilanka Thieves

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/OqESvtBpK24/story01.htm:
coondoggie kirjoittaa "kupari varkaita kohdistaminen Atlanta on nyt suunnattu itseään AT & T, joka tarjoaa nyt 3000 dollaria ja informaatio, jotka johtavat heidän pidätyksensä. Atlanta lehti perustuslain raportoi, että yksi viime kolme päivää venyttää, lähes 7000 asiakasta ja kaksi koulua menetti kiinteän verkon palvelujen . FBI on sanonut aiemmin, että nousu varkaus metalli uhkaa kriittinen infrastruktuuri kohdentamalla sähköasemat, solu tornit, puhelin maalinjoja, rautatiet, kaivot, rakennustyömailla, ja vapautunut koteja tuottoisan voittoa. "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.




Olut on tehty juuri Koirat

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/BS9Zm9rhew0/story01.htm:
Jokainen koiranomistajat tietävät ei ole mitään säälittävää kuin katsella koiran kerjätä siemailla herkullisia olutta. Nyt, kiitos tulevaisuuden pohtimiseen panimot, voit vihdoin juoda koiran kanssa. Australian lemmikki deli ja boutique Paws Point, ja amerikkalainen panimo Dog Star Brewing Company, on suunniteltu oluita erityisesti koirille. Molemmat oluet ovat alkoholittomia, hiilihapottomien ja puhalsi lihalla maun, mikä tekee niistä vähemmän kuin ihanteellinen kaikille, mutta eniten vaivaa perheen joulua.

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.