tirsdag den 30. november 2010

Sandisk, Sony ja Nikon ehdottaa 500MB sekunnissa muistikortti yli 2 teratavun kapasiteetti

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/11/30/sandisk-sony-and-nikon-propose-500mb-per-second-memory-card-wi/:
Vaikka CompactFlash Association scoots pitkin on enintään siirtonopeus 167MB sekunnissa sen juuri julkaissut CF6.0 erittely, Sandisk, Sony ja Nikon ovat jo tulevaisuuteen. Kolmikko on juuri virallisesti ehdottanut uuden muistikortin, joka siirtyy PATA ja PCI Express-sarjaportti saavuttaa tiedonsiirtonopeus jopa 500 megatavua sekunnissa mahdollisuuksia laajentaa enintään varastointikapasiteetti yli 2 teratavua. Ehdotettu määritelmä, jonka vihjeitä korkeaa suorituskykyä koskevia vaatimuksia me pian kohtaavat DSLRs ja videokameroiden päivitetään kaapata sarjakuvaus ja isoja RAW-kuvia ja yhä enemmän videokuvaa. Luonnollisesti spec mahdollistaa myös photogs siirtää troves tietoja nopeammin tietokoneita jälkikäsittely ja yhdistää nopea siirtää mittausmenetelmäänsä pidentää akun käyttöikää. CompactFlash Association on jo ilmoittanut uuden työryhmän tutkimaan ehdotusta. Canonin Shigeto Kanda, CFA: n hallituksen puheenjohtaja, oli tämä sanoa,
Tulevaisuuden ammatti valokuvaus ja video sovellukset vaativat muistikortteja nopeampi luku / kirjoitus nopeudet. Kehittäminen uutta korkean suorituskyvyn kortti vakiona sarjaliitäntä täyttää vaativammankin ammattilaisen kuvantamisen alalla tulevina vuosina ja avaa oven jännittäviä uusia sovelluksia.
Kuulostaa hiljainen hyväksyntä meille. Ja oikeastaan, mitä tuo Sony ja Sandisk yhdessä tulevan tallennusmuodon on pidettävä myönteisenä askeleena. Paitsi tietenkin, olet SD Card Association .

Jatka käsittelyssä Sandisk, Sony ja Nikon ehdottaa 500MB sekunnissa muistikortti yli 2 teratavun kapasiteetti

Sandisk, Sony ja Nikon ehdottaa 500MB sekunnissa muistikortti yli 2 teratavun kapasiteetti perin ilmestynyt Engadget on ti, 30 marraskuu 2010 01:40:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar