torsdag den 27. oktober 2011

Maaseudun laajakaista Vaihda POTS saajana Yhdysvaltain Gov't Avustukset

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/L-QV1A0uPm4/rural-broadband-to-replace-pots-as-beneficiary-of-us-govt-subsidies:




IDG kertoo, että "Yhdysvaltain Federal Communications Commission on äänestänyt uudistaa vuosikymmeniä vanha järjestelmä puhelin tukien maaseudulla, jossa rahoitus keskitetään Laajakaistamarkkinoiden. FCC: n äänestetään torstaina olisi siirtyminen yleispalvelurahaston n (USF n) Korkean kustannustason ohjelma Nyt tukeminen puhepalvelun, uuteen Connect America Fund keskittyy laajakaistayhteyksien alueille, joilla ei vielä ole palvelu. FCC tulee korkki laajakaista rahastoon 4,5 miljardia dollari vuodessa, nykyinen budjetti USF kalliilla ohjelma, rahoitetaan vero puhelinlaskuja. " Että korkki, sanoo Reutersin, on "ensimmäinen budjettirajoite koskaan asetettu ohjelma."


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.


Leikkaus Avaa Heatsink Heatpipe To Katso Inside

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/TUaTrWT6VDI/cutting-open-a-heatsink-heatpipe-to-see-inside:




Nimetön lukija kirjoittaa "Frostytech pääsee sydämeen Zalmanin CNPS11X heatsink leikkaamalla osa heatpipe päässä CPU Cooler tarkastaa sen sisäinen komposiitti heatpipe Wick rakennetta. Siinäpä syvällinen heatsink arvostelusi! Mielenkiintoisia kuvia dissektoitujen heatpipe n komposiitti Wick - sintrattu kupari jauhe päälle ja aksiaalinen ura Wick alla - että olet todennäköisesti nähdä muualla. 1960-luvun lopulla ensimmäiset kaupalliset heatpipes käytti NASAn vakauttaa satelliitti lämpötiloissa; nyt ne vakauttaa monen ytimen prosessorit. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.


Hakkerit Lyhyesti Hallittu Yhdysvaltain hallituksen Satelliitit

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/4860bdwO9JU/hackers-briefly-controlled-us-government-satellites:




Orome1 kirjoittaa "Kaksi Yhdysvaltain satelliittia on peukaloitu hakkerit - mahdollisesti kiinalaiset - vuosina 2007 ja 2008, väittää Pian julkaistaan ​​raportti Yhdysvaltojen ja Kiinan talous-ja Security Review komissiolle. Kaksi satelliittikaiutinta, Landsat-7 ja Terra AM-1, oli häiritsi neljä eri kertaa, jolloin hyökkääjät voivat olla komennossa satelliitit kahdesta yli kaksitoista minuuttia kerrallaan. Onneksi molemmat satelliittien käytetään ainoastaan ​​tarkkailemalla maapallon ilmastoon ja maastoon , ja hakkerit eivät koskaan todella väärin valtaansa niitä millään tavalla. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.


Miten Rob Pankki: One Sosiaalinen insinööri tarina

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/B1jY426IPRg/how-to-rob-a-bank-one-social-engineers-story:




itwbennett kirjoittaa "Tänään rikolliset eivät ole varastaa rahaa - se on niin eilen mukaan ammatillista sosiaalista insinööri Jim Stickley. haastattelussa CSO n Joan Goodchild, Stickley kertoo kuinka hän on murtautunut rahoituslaitosten suuria ja pieniä, ja varastettu heidän arkaluonteiset tiedot. In kumppani tarina, Stickley kävelee vaiheet hän vie huijata asiakkaita luulemaan että hän on siellä paloturvallisuudesta, kun hän on todella todistaa ne helppo kohde tietomurto. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.


Canon S100 käytännön (video)

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/10/27/canon-s100-hands-on-video/:

Canon Powershot S100

Onnistuimme livahtaa vähän käytännön aikaa Powershot S100 täällä PhotoPlus vuonna Manhattan.The Jatkoa kohtaan Canonin S95 on melko liukas kohta ja ampua. Se ei ole kaikkein kompakti kamera sen tilaa, mutta uusi Powershot on yllättävän kevyt. Se sai terveen 12,1 megapikselin CMOS-kenno parantaa suorituskyvyn hämärässä ja 5x optinen zoom, joista jälkimmäinen voisi varmasti tehdä kolahtaa. S100 tallentaa 1080p HD video ja urheilu kätevä, omistettu elokuva-painike (vaihto ei tilaa täällä). High-end point-and-shoot ei pakata liian paljon yllätyksiä, mutta se varmasti tuntuu arvoisen seuraajan erittäin pidetty S95. Valitettavasti Canon vieläkään ei sitoudu yritys julkaisupäivää, vain sanomalla, että se ilmestyy marraskuussa noin 430 dollaria.



Terrence O'Brien mukana tekemässä tätä raporttia.


Jatka lukemista Canon S100 käytännön (video)


Canon S100 käytännön (video) alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 27 lokakuu 2011 13:14:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Skype Desktop SDK tuoda videopuhelut kolmannen osapuolen apps

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/Z91jmUhM50k/skype-desktop-sdk-to-bring-video-calling-to-third-party-apps.ars:


Skype on käynnistämässä kehittäjä esikatsella SkypeKit työpöytä-SDK, joka sisältää tuen videopuheluihin. SDK, joka mahdollistaa kolmannen osapuolen työpöydän sovelluksia natiivisti sisällyttää Skype video chat-toimintoja, ottaa Skype askeleen lähemmäs kohti irrottamista suosittu palvelu yrityksen oman client-ohjelmisto.


Suljettu beta SkypeKit SDK lanseerattiin viime vuonna. Tuolloin se oli vain tuettu Linux-käyttöjärjestelmän ja oli tarkoitettu ainoastaan ​​käytettäväksi mobiili-ja sulautettujen laitteiden. Tavoitteena oli mahdollistaa aiempaa laajemman Skype integroimisen kulutuselektroniikan tuotteissa, kuten televisiot. SkypeKit SDK Beta myöhemmin laajennettu kokeellisen versiot Windows-ja Mac OS X.


SkypeKit SDK laitteiden vihdoin syntyi suljettu beta kesäkuussa. Tällä viikolla Skype on seuraavana kanssa kehittäjä esikatsella uusia SkypeKit varten Desktop SDK. Ennen Tämän SDK, perinteiset kolmannen osapuolen Desktop Applications että halusi toimimaan yhdessä Skypen verkon täytynyt turvautua asettaa julkisen API paljasti yhtiön virallinen asiakas. Tämä tarkoitti sitä, että käyttäjien piti erikseen asentaa virallista asiakas ja sen on pyörittävä taustalla.


Uusi SkypeKit varten Desktop SDK ei ole rajoituksia vanhan Skype API. Se mahdollistaa työpöydän sovelluksia on natiivi tuki Skype kommunikaatioprotokollien lukien video chat, ilman virallista asiakas. Lisäksi mahdollistaa tiivis Skype yhdentymisen erilaisia ​​tuotteita, kuten PC-pelejä, se avaa myös oven muiden valmistajien vaihtoehtoja Virallinen asiakkaalle.


Skypen kehittäjien sivuilla esiin Multiprotocol Trillian chat client yhtenä sovelluksia on jo hyödyntää uuden SDK. Trillian kehittäjä Cerulean Studios, joka sai jo pääsy SDK, julkaisi Skype-yhteensopivia beta Windows elokuun lopussa. Se on ensimmäinen versio Trillian, joka tarjoaa Skype integraatio sans virallinen client.


Yhä useammat laitteet, joissa on sisäänrakennettu eteenpäin suunnatut web viittaa siihen, että on olemassa suuri mahdollisuus videochat tarjoajille. Vaikka Skypen videopuhelut protokolla on kaukana avoin standardi, saatavuus SDK kolmannen osapuolen kehittäjät voisivat edistää vakiinnuttaa yhtiön palvelun tekemällä sitä laajemmin saatavilla.


Lue kommentteja tähän virkaan





Motorola Pro + 4G ratsastaa huomioon Kanada marraskuun 7. päivänä, kick off kengät ja pysyä samalla

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/10/27/motorola-pro-4g-rides-into-canada-november-7th-will-kick-off-s/:



Tiesimme, joita se aikoi armo Eurooppaan ja Aasiaan läsnäolollaan tässä kuussa, mutta nyt olemme kuulo Motorola Pro + 4G on valmis tekemään sen Pohjois-Amerikan debyyttinsä Bell Kanada. Emme näe mitään suuria eroja tässä suhteessa merentakaisten malliin, vaikka lisäys "4G" on otsikko on selvä poikkeus. Laite tarjoaa 1GHz CPU, 512MB RAM, Android 2.3, 5MP kamera, 3,1 tuuman VGA (640 x 480) näyttö, jossa Gorilla Glass , HSPA 14,4 (siis "4G" nimi) ja paljon yritysystävällinen turvallisuus ominaisuuksia. Tiedämme, että se tulee olemaan lyömällä hyllyt marraskuun 7. päivänä, mutta hinnasta ei ole ilmoitettu tähän mennessä. Selvittää koko roska, etelään tiedotetta varten.

Jatka lukemista Motorola Pro + 4G ratsastaa huomioon Kanada marraskuun 7. päivänä, kick off kengät ja pysyä samalla


Motorola Pro + 4G ratsastaa huomioon Kanada marraskuun 7. päivänä, kick off kengät ja siellä voi viipyä alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 27 lokakuu 2011 06:49:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde Motorola | Lähetä | Kommentit

Nintendo viestiä ensimmäisellä puoliskolla tappio voitto raportissa, viiltää ennuste jälleen

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/10/27/nintendo-posts-first-half-loss-in-earnings-report-slashes-forec/:


Nintendo n uusin tulos raportti voi olla yksi sen kaikkein unohtuva. Yhtiö tappiollinen ¥ 70270000000 (923.000.000 dollaria) tänä aamuna kertomus kuuden ensimmäisen kuukauden päättyneellä tilikaudella 30. syyskuuta. Se on huomattavasti syvempi kuin ¥ 2010000000 menetys Nintendo Lähetetty samana aikana viime vuonna, vaikka Nintendo johtuvan tuloksen, osittain vahvistui jeniä ja notko kysyntä sen 3DS konsoli. Liikevaihto puolestaan ​​laski 40,6 prosenttia vertailukauteen nähden ¥ 215740000000 (2840000000 dollaria), kun valmistaja raportoitu liiketappio ¥ 57340000000. Tilanne näyttää niin synkältä, itse asiassa, että Nintendo on päättänyt leikata sen rahoitussuunnitelmat jälleen , ennustaa nettotappio ¥ 20 miljardin koko vuoden (päättyi maaliskuu 2012) verrattuna ¥ 20 miljardin voitot sen ennustetaan vasta heinäkuussa. Ja kuten Bloomberg huomauttaa, jos nämä prognostications pitävät paikkansa, niin se merkitsisi Nintendon ensimmäinen vuotuinen tappio täydet 30 vuotta. Auts. Tutustu koko raportti itsellesi lähteellä linkin alla.

Nintendo viestiä ensimmäisellä puoliskolla tappio voitto raportissa, viiltää ennuste jälleen alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 27 lokakuu 2011 04:28:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink Wall Street Journal , Bloomberg | lähde Nintendo (PDF) | Lähetä | Kommentit

USA: n rahoitus Aggressiivinen Tech Leikkaa Solar sähkö maksaa

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/TZsX2gE2SbM/us-funds-aggressive-tech-to-cut-solar-power-costs:




coondoggie kirjoittaa "Yhdysvaltain energiaministeriön haluaa tutkijoita ja tiedemiehiä" ajatella ulkopuolella laatikkoon "ja keksiä" erittäin häiritsevä Keskittyminen Solar Power Technologies, joka täyttää 6/kWh kustannukset tavoitteensa vuosikymmenen lopulla. " DOE "SunShot Keskittyminen Solar Power T & D on multimillion dollari pyrkii joka aikoo tutkia sitä, mikä se kutsuu inkrementaalinen lähiajan tutkimustoiminnan tukemiseen transformative tekniikoita, murtaa suorituskyvyn esteet tunnetaan nykyään kuten tehokkuutta ja lämpötilan rajoituksia."


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.


Righthaven osuma suurin hieno vielä: 119,488 dollari

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/T1TJbEricyI/righthaven-hit-with-largest-fine-yet-119488.ars:


Nevadan homegrown Copyright Troll, Righthaven, alkoi elämä on suunnitelma säästää sanomalehden liiketoiminnan kautta rikkomisesta oikeusjuttuja-mutta lähes huikea epäpätevyys on jättänyt yhtiön vastaanottavana hienoja jälkeen hienon liittovaltion tuomarit. Tänään, Righthaven iski uusi hieno 116718dollari oikeudenkäyntikuluja ja 2770 dollari kustannuksia.


Tapauksessa Righthaven vs. Thomas DiBiase, oli toinen pikku-rikkomisesta vaateista Righthaven. Yritys yleensä käyttää oikeusjuttuja poimia asutusta muutama tuhat dollaria, mutta DiBiase kieltäytyi sopia maksamisesta. Sen sijaan hän lawyered ylös - ja onnistui saamaan tapauksessa hylkäsi 22. kesäkuuta perustuu siihen, että Righthaven ei itse omista tekijänoikeuksia, joiden vetäjinä haastaa ihmisiä. (Katso ensimmäinen kommentti "huikea epäpätevyyttä.")


Tämä tarkoitti sitä, että Righthaven saattaa velkaa asianajokulut voidaan DiBiase n oikeudellinen joukkue. Liittovaltion tuomari Roger Hunt of Nevada tänään totesi, että 116,718 dollari maksu pyynnön, että joukkue oli "kohtuullinen ja tarpeellinen", ja hän löi Righthaven sen suurin sakko mennessä.


Ja huonot uutiset putoaa. Erillisessä tapauksessa Righthaven vs. Newsblaze Asianajotoimisto varten Randazza Legal Group-joka on jo voittanut useita pienempiä palkintoja Righthaven mutta on ollut jonkin verran vaikeuksia saada maksettu tänään jättänyt pakotteita liikettä vastaan ​​avain Righthaven neuvon, Shawn Mangano.


Seuraamuksia liike väittää, että "Righthaven n riita kampanja tässä asiassa (ja tässä kaupunginosassa) on ylittänyt innokas asianajo ja on tullut harmillinen, tarpeettomasti kerrannaisvaikutuksia, ja tarkoituksella tuhlaileva", ja se kysyy $ 11,925,50 sakot. Perustiedot väite: Mangano on pitänyt tehdä oikeudellisia perusteita Righthaven n monista tapauksista jotka on perusteellisesti litigated ja ampui alas muissa tapauksissa.



Onko Mangano on valvoa tämän oikeudenkäynnin tai vain seuraavat Righthaven n Svengali kaltainen tilauksia, hän on moninkertaistunut menettely tässä kaupunginosassa kohtuuttoman vastoin selvä ennakkotapaus, ja vilpillisessä mielessä (tai ainakin piittaamattomasti). Avustajana kirjaamisen aina, kun Righthaven väitteet on irtisanottu jos hänellä seisoo, hän on tietoinen ratkaistaan ​​ennakkotapaus tämän piirin, joka on sopusoinnussa lain yhdeksännen Circuit. Saat Mangano on edelleen johdonmukaisesti vastustavat näitä johtosäännöt ja tuomioita, etsien joko kohtelu olisi johdonmukaista Righthaven seisoo tästä District, tai siitä aiheutuu viivästystä ja taloudellista haittaa päälle Righthaven n vastaajien, on kohtuuton ja haitantekona käyttö kontradiktorisen menettelyn.



Lue kommentteja tähän virkaan





Dell Latitude ST tablet saa virallista epämääräisiä lehdistötiedote, kuolleita linkkejä (video)

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/10/27/dell-latitude-st-tablet-gets-official-with-vague-press-release/:


Muista, että Latitude ST että Dell antoi meille vilkaista on aiemmin tällä viikolla? No se on hidastumassa inching matkalla kohti virallista julkaisupäivää, näkyvän Dellin yhtiön blogissa varhain tänä aamuna. Windows 7-pohjainen yritys tablet on powered by Intel Atom-prosessori ja sisältää 10-tuumainen monikosketusnäyttö kanssa kynä, WiFi, mobiililaajakaista vaihtoehtoja, eteen ja taakse kameroita ja mikrofoni. Myös kestävyys ominaisuuksia, kuten Gorilla Lasi ja kumipuskurin, jotta se voi selviytyä iskuja, joissa on muhkeat Office matot. Port yksityiskohdat ovat melko epämääräinen PR, vaikka USB, HDMI ja SD-kortinlukija saavat 15 sekuntia of Famen promo video. Myös turvatekijöitä, kuten kauko-kovalevy pyyhkiä, Microsoft Bitlocker tuki (tämä on Windows 7 tablet, kun kaikki) ja Kensington-lukko. Hintatiedot ovat poissa ja tuotesivulla ei ole elää ihan vielä (vaikka se ei estänyt Dell mistä linkittää sen blogikirjoitus), mutta näyttää siltä, ​​että voisimme nähdä nämä aluksen heti marraskuussa 1st. Valmis saat napauttamalla ja piirroksen? Hyppää ohi tauko yritys montaasi, jossa on lääkäreitä, kasvattajia ja puku-urheilun liiketoiminnan ammattilaisia.

Jatka lukemista Dell Latitude ST tablet saa virallista epämääräisiä lehdistötiedote, kuolleita linkkejä (video)


Dell Latitude ST tablet saa virallista epämääräisiä lehdistötiedote, kuolleita linkkejä (video) alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 27 lokakuu 2011 05:14:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde Dell yhteisön | Lähetä | Kommentit

LSI ostaa SandForce varten 370.000.000 dollaria, näyttää tehostamaan SSD peli

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/10/27/lsi-acquires-sandforce-for-370-million-looks-to-step-up-its-ss/:

SandForce on takana monta SSD sen päivän, mutta se näyttää vihdoin noin asettua, ja mennä naimisiin. Eilen, LSI ilmoitti suunnitelmastaan ​​ostaa Flash-muisti yhtiö osana 370000000 dollaria sopimus. Kauppa tuo SandForce n prosessorit ja energiatehokkaan DuraClass teknologian alle LSI katolla, jolloin puolijohde suunnittelija joitakin uusia flash tulivoimaa ja lisäsysäyksen osaksi orastavaa markkinoilla. Konkreettisia tuloksia, tietenkin, jäävät nähtäväksi, mutta se on varmasti ole ensimmäinen kerta näiden kahden on tanssinut. SandForce loppujen lopuksi jos moottori LSI n WarpDrive kokoonpanolla, ja oletettavasti tehdä paljon enemmän, kun yritysosto menee läpi. Ennen hyväksyntää, hankinta olisi saatava valmiiksi vuoden ensimmäisellä neljänneksellä 2012. Full PR tauon jälkeen.

Jatka lukemista LSI hankkii SandForce varten 370.000.000 dollaria, näyttää tehostamaan SSD peli


LSI ostaa SandForce varten 370.000.000 dollaria, näyttää tehostamaan SSD peli alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 27 lokakuu 2011 02:45:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink Forbes | lähde Reuters | Lähetä | Kommentit

Spotify tulee MeeGo auttavat pitämään N9 yritys

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/10/27/spotify-comes-to-meego-to-help-keep-your-n9-company/:


Katse tuoda lahja kappaleen uuteen, hieman Limited Edition Nokia N9 ? Hyviä uutisia, Spotify tarjoaa ovensa MeeGo jumalia, jolloin sen musiikkia streaming palvelut liukas luurin Poiketen Nokia Store. App on ilmainen, mutta vaatii tavanomaista Spotify Premium-tilin saada mitään todellista nautintoa ulos juttu.

Spotify tulee MeeGo auttavat pitämään N9 yhtiö alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 27 lokakuu 2011 03:40:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink SlashGear | lähde Nokia Store | Lähetä | Kommentit