søndag den 28. august 2011

Weird Science torjuu sperma matala-status kaverit

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/cn9GklouuTk/weird-science-rejects-the-sperm-of-low-status-mates.ars:



Sosiaalinen alaistensa riski rejection-niiden sperman: Kanat ei tarvitse olla liian nirso noin joille ne perämies kanssa, he silti käyttää jonkin verran valvoa kuka isiä niiden jälkeläisiä. Kanat on kyky poistaa sperma, joka on juuri jätetty niihin. Nyt tulee sana, että kanat ottaa sosiaalista asemaa mies huomioon päättäessään, mitä spermaa jotta heittää. Huolimatta siitä, että "malleja siittiöiden käyttöastetta naaraat on vaikea osoittaa", kirjoittajat onnistui mitata sekä määrän siittiöitä, joka on tullut ulos ja mitä se edustaa kannalta murto-osa kokonaismäärästä hylätään sperma ("heittoistuimet intensiteetti," niiden kannalta). Urokset, jotka ovat alempana nokkimisjärjestyksessä kärsivät eniten ulosheittoaukon intensiteettiä.


Tuntuu helpompi vastata "Joko ollaan perillä?" myöntävästi kotimatkalla: tutkijat ovat nyt tulleet toimeen " paluumatkan vaikutus ", joka on tunne että tulee kotiin kaukainen kohde menee nopeammin kuin sinne oli ensimmäinen paikka. Jälkeen osoittaa, että se koskee matka polkupyörällä ja bussilla, ja vaikka ihmiset yksinkertaisesti katsomassa joku muu matka, tekijät olivat jotkut paluumuuttoa eri, yhtä kaukana reittiä. Paluumatkalla vaikutus vielä tapahtunut. Kirjoittajat ehdottavat, että useimmat ihmiset aliarvioivat matkaan ennen sitä, luo vaikutelman, että se kestää kauan. Tämä vaikutelma sitten perustaa ne kokea tuottoa kuin lyhyempi, vaikka se ei ole.


Lue loput tämän artikkelin ...


Lue kommentteja tähän virkaan





HealthTech FAIL: Lessons for yrittäjiä Terveys startups Gone pieleen

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/XA8lowyYbz0/:

Train Wreck

Toimittajan huomautus: Tämä guest viesti oli kirjoittanut Dave Chase, toimitusjohtaja Avado.com , potilaan suhde rahastoyhtiö, joka oli TechCrunch Häiritä finalisti . Aiemmin hän toimi liikkeenjohdon konsulttina Accenturen terveydenhuollon käytännön konsultoinnista 25 sairaalaa ja oli perustaja Microsoftin Health liiketoimintaa. Voit seurata häntä viserrys @ chasedave .


HealthTech on jatkuvasti kasvava ala, mutta 1000000000dollari allas pääomasijoittajien kaadetaan startup viime vuoden aikana, terveys vain yritykset saivat noin 3 prosenttia kyseisestä kokonaismäärästä. Ei monet HealthTech startups on pystynyt varmistamaan näitä suuria venture kierrosta, mutta viime viikolla korosti voimakkaasti toista HealthTech yritys, joka näyttää tekevän oikein: Zocdoc, joka nosti 50 miljoonan dollarin kierroksella DST aiemmin tässä kuussa, ja tarjosi muutaman takeaways varten startups haluavat oppia Zocdoc kokemuksista. ( Katso viesti täällä .


Kuten edellä venture numerot Rip virkaa näyttää, monet startups todellakaan ole osoittaneet samaa viisautta Zocdoc on osoittanut, mikä on johtanut yhä useammat HealthTech vikoja viime vuosina. Eräs tuore tutkimus erityisesti korostaa tätä ilmiötä. Kun haastattelemalla 110 digitaalinen terveys yrittäjiä, RockHealth äskettäin julkaissut tulokset tutkimuksesta osoittaa irrota välillä yrityksiä, jotka ovat itse palaveriin rahoitusta ja monet ovat tulleet esiin tyhjä.


Tämä irrottaa valottaa päälle, miksi niin monet HealthTech yritykset eivät ole tehdä vaikutusta, tai ovat joutuneet läpikäy merkittävää kääntyy selviytyäkseen. Alla joitakin alkuun syitä HealthTech Käynnistys ei onnistu:


Ei ole erityisiä Focus tai Hyväksyminen piste


On hyvin dokumentoitu, että siinä ei keskitytä tappaa startup ovatko ne terveydenhuollon tai ei, mutta se on erityisen yleistä terveydenhuoltoa. Terveydenhuollon teollisuus kärsii runsaasti kipupisteitä ja on vakava tarve häiriöitä, joten on houkuttelevaa uusille aloittaville yrittää ratkaista niitä kaikkia tehdä suurin vaikutus. Nämä startup ovat unohdetaan vanha sanonta siitä, miten syödä elefantti - yksi purema kerrallaan. Liian monet startups ovat pureminen pois enemmän kuin he voivat pureskella. On parasta valita yksi merkittävä kivun valitse osoite ja mennä sen kanssa.


Odotettu kuluttajille mahdollisuuden maksaa


Lukuun ottamatta laihtuminen ohjelmia, ei ole paljon esimerkkejä kuluttajat maksavat suoraan terveyspalveluissa. Ajan myötä tämä todennäköisesti muuttuu enemmän taakka terveydenhuollon kustannuksia saa siirtää kuluttajille korostettiin II osan Healthcare Häiriöt sarja (ks. linkit alla). Kuitenkin olisin hyvin varovainen minkä tahansa liiketoiminnan odottaa saada kuluttajat maksavat lyhyellä aikavälillä.


Odotettu kuluttaja syöttää paljon tietoa


Vaikka uskon oli suurempi syy, miksi Google Health epäonnistui , odottavat kuluttajat syöttää tietoja on yksi suurista tekijöistä miksi Personal Health Records (PHR) on epäonnistunut saamaan mielekäs veto. Useimmat PHRs luottaa syöttävän henkilön tiedot ja harvat ovat valmiita tekemään niin.


Pakollinen valtavia summia


Tämä yleensä tapahtuu kupla jaksoja, jolloin siellä oli suuri visio ja vaahtoava rahoituksen markkinat heitti valtavia rahasummia. Loppujen lopuksi he eivät olleet kestäviä toimilupia.


Sosiaalinen verkosto Paradox

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/g3KlacRt2LQ/:

6078046193_ca2a1d1b0c_o

Toimittajan huomautus: Nina Khosla on suunnittelija ja perustaja Teethie , sosiaalinen bloggaaminen käynnistyksen elinympäristön rakentamiseen aihepiiriin perustuvan yhteisöjä. Voit seurata häntä @ ninakix .


Vuosien On ollut radikaali muutos tavassa, jolla olemme vuorovaikutuksessa meidän ystävyysverkostoja verkossa. Sitä käytetään olla, että meillä oli muutama ystävämme (online-tai offline ystävät) on palvelu, jonka avulla voimme yhdistää ystäviä Internetin kautta ja nähdä, mitä niiden toiminta. Jos Internet käytetään olla hieman pelottava maailma täynnä vieraita, olemme yhtäkkiä oli ystävällistä ankkurit tutkia tätä maailmaa. Toki useimmat ystävämme ollut verkossa, tai ainakaan samoja palveluja, mutta tuttuus oli lohdullinen ja kyky nähdä mitä muutama ystävämme tekivät pystyimme löytämään uutta sisältöä ja uusia ystäviä.


Me rakastui sivustoja, jotka saivat meidät tuntemaan olemassa ihmisiä, jotka ovat samankaltaisia ​​kuin meille, jotka me puhumme ja joilla on yhteisiä kokemuksia. Mutta sitten jotkut näistä verkostoista - Facebook ja Twitter erityisesti - alkoi kasvaa räjähdysmäisesti. Facebook helpottaa kulttuurinen normi käyttämällä palvelua "ystävä" kaikki tiesimme. Yhtäkkiä meillä oli tonnia ystävämme kaikkialla menimme. Kanssa kokemusten jakaminen verkossa tiloissa kanssa muutamia ystäviä, logiikka määräävät, että on enemmän ystävämme verkossa tekisi tätä kokemusta rikkaampi. Mutta niin ei käynyt.


Sen sijaan on uusi trendi tapahtuu: Emme ole aidosti huomiota ystävämme olemme yhteydessä verkossa. Ota Twitter, esimerkiksi. Twitter käytetään olla hyvä paikka monille varhaisten puhua tech. Se ei ollut niin kauan sitten, että oli niin vähän ihmisiä, Twitterissä, että voisit lukea joka ikinen Tweet kuulumissasi.


Mutta kun verkko alkoi tulla enemmän tiheä, ja ihmiset löysivät useammat ihmiset tiesivät ja pidin Twitterissä, he alkoivat jälkeen satoja ihmisiä, ja lukeminen kaikki tweetejä kävi mahdottomaksi. Tämä on niin tosiasia, että koko yritystä perustuvat oletukseen, että sinulla on liikaa kavereita Facebookissa ja Twitterissä todella kiinnittää huomiota, mitä he sanovat.


Esimerkiksi Flipboard muun muassa korostaa sen kykyä kertoa teille parhaan ystäväsi "Twitter ja Facebook virkaa. Nämä yritykset, ja jopa Facebookin uutissyöte älykkyys, auttavat meitä käsittelemään irrota olemme ystäviemme kanssa, koska meillä connectedness-ne ovat lajittelun kautta tulva tiedot tästä laajennettu verkko luonut meille.


Siinä piilee paradoksi sosiaalinen verkosto, ettei kukaan halua myöntää: koska koko verkko kasvaa, kykymme olla sosiaalinen vähenee.


Kuin mitään muuta, verkkojen ja tiedon virtaa heille lakien mukaan kysynnän ja tarjonnan. Koska bittien määrä, kuvia ja linkkejä tulossa näissä verkoissa kasvoi, jokainen näistä näkymättömästi kääntyi laskuun arvoinen.


Ehkä se selittää jännitystä yli uusia tuotteita. Kun pienempi miehistö ihmiset käyttävät työkalua, kuten Foursquare, voimme seurata ystävämme "paikoissa ja olinpaikasta. Pienemmässä mittakaavassa, tietäen tämä tieto ja että voimme odottaa, että muutkin ovat nähneet sen olkaamme kaikki on pieni salaisuus, se teki varhaista käyttöä Twitter tuntuu hieman taianomainen. Mutta kuten ystävien määrä alkaa lisääntyä, erityisesti yli että taika Dunbar numero 150-loitsu alkaa kulua pois. Tässä mittakaavassa, emme yksinkertaisesti voi helposti seurata kaiken. Kun meidän yhteyksien määrä nousee yli 150 kaikki muuttuu yksinkertaisesti kommentit, koska todellisia keskusteluja vero meidän


OMG / JK: Hei, muistan kun oli elokuussa Hidas kuukausi?

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/ggDzYRkPaRw/:



Hanki valmis. Tämä on yksi eeppinen jakso OMG / JK.


Se on ollut pari viikkoa sitten edellisen show - ja ne viikot ovat olleet täynnä uutisia. Google ilmoitti, että se on hankkimassa Motorola, joka vaikuttaa merkittävästi tulevaisuuteen Android. Facebook teki muutamia muutoksia sen paikat tuote-ja tietosuoja-asetukset. Ja suruviestin, Steve Jobs ilmoitti, että hän väistyy toimitusjohtajana Apple.


Älä huolestu, jakso ei ole kovin pitkä - se kelloja noin puoli tuntia, ja mielestämme se on hyvä.


Tässä muutamia tarinoita merkitystä tämän viikon episodi:










Galaxy S II LTE ja Galaxy tab 8,9 LTE ​​ilmoitti, asetettu debyytti IFA

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/08/28/galaxy-s-ii-lte-and-galaxy-tab-8-9-lte-announced-set-to-debut-a/:

Galaxy S II LTE ja Galaxy tab 8,9 LTE

No, jos luulit Samsung tehtiin säätämistä Galaxy S II , olitte hyvin väärässä. Korealainen yritys valmistautuu paljastaa Galaxy S II LTE IFA Berliinissä tällä viikolla ohella LTE version edelleen vaikeasti Galaxy tab 8,9 - ja me siellä saada joitakin käsiä ajoissa. Molemmat laitteet ovat urheilu päivitetty dual-core prosessori pyörii 1,5 GHz, kun taas S II on myös saada koko kolahtaa ja liikkuvat jopa 4,5-tuumainen näyttö. Tab pysyy muuten ennallaan, rokkaavaa sama 1200 x 800-näyttö ja Super-hoikka (8.6mm paksu) suunnittelu. Oikeasti, emme tiedä mitä muuta sinun tulee tietää - 4G LTE ja over-the-top prosessori? OK, ehkä hinta ja saatavuus olisi mukavaa, mutta sinun täytyy vain tyytyä joitakin PR nyt. Check it out tauon jälkeen.

Jatka lukemista Galaxy S II LTE ja Galaxy tab 8,9 LTE ilmoitti, asetettu debyytti IFA


Galaxy S II LTE ja Galaxy tab 8,9 LTE ilmoitti, asetettu debyytti IFA alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 28 elokuu 2011 12:32:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

HTC HD2 pitää vetreä Mango RTM ja custom ROM, näyttää selvästi viimeisen esteensä (video)

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/08/28/htc-hd2-keeps-spry-with-mango-rtm-and-custom-rom-looks-to-clear/:


Te todennäköisesti tiedätte HTC HD2 kuin puhelin, joka vain ei voida pitää aiemmin. Vaikka se alkoi elämän kanssa Windows Mobile 6.5, se on koska tapasi voitollisen kanssa Android, MeeGo, ja viimeksi ... nodos . Nyt, kun vuoto Windows Phone Mango RTM , asiat ovat noin lämmetä uudelleen. Ensinnäkin olemme törmännyt video, joka osoittaa selkeästi HD2 gobbling up version 7720 tämän trooppisen hedelmän ilman hetkeäkään. Myös xda-kehittäjät jäsentä YukiXDA ja xboxmod vapautamme oman käsityksensä ROM perustuu tässä julkaisussa. Molemmat hankkeet ovat tällä hetkellä jarruttaa OS kyvyttömyys kunnolla tunnistaa puhelimen microSD-kortin, mutta se näyttää olevan viimeinen vaihe ennen täyden mittakaavan julkaisu. Jos olet kiinnostunut, tarkista video tauon jälkeen ja varmista, että kirjanmerkin lähde linkkiä. Elämä on saamassa paljon muuta mielenkiintoista oman HD2.

Jatkaa lukeneisuus HTC HD2 pitää vetreä Mango RTM ja custom ROM, näyttää selvästi viimeisen esteensä (video)


HTC HD2 pitää vetreä Mango RTM ja custom ROM, näyttää selvästi viimeisen esteensä (video) alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 28 elokuu 2011 14:07:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink WMPoweruser | lähde XDA-Developers | Lähetä | Kommentit

Eyeborg elokuvantekijä tulipalot up silmä-cam dokumentoida kärjessä protetiikka (video)

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/08/28/eyeborg-filmmaker-fires-up-eye-cam-to-document-cutting-edge-pros/:

Eyeborg

Vuoden 2008 lopulla elokuvantekijä Rob Spence , kiinnitti huomiota, kun hän ilmoitti suunnitelmasta hillo videokamera hänen kallo korvaamaan silmän hän hävisi valitettava onnettomuus. Sen sijaan kameran liittämistä hänen aivot, Spence pyrki tulla ns "lifecaster," tallennus syövät ulkoinen laite. Nyt hänen Bionic silmä on käynnissä, ja hän jopa kumppanuuteen kanssa pikku yritys nimeltä Square Enix luoda dokumentti state-of-the-art proteesien ja kybernetiikan. Lyhytelokuva, upotettu tauon jälkeen, sai tehtäväkseen Juhlistaakseen Deus Ex: Human Revolution. Mutta tämä ei ole vain joitakin liian pitkiä mainoksessa peli, se on vakava tutkia kärjessä jalka, käsivarsi, ja silmä tekniikkaa. Check it out alla, mutta varoitan - on olemassa muutama kuva, joka ei ehkä istu hyvin heikomman vatsat.

Jatka lukemista Eyeborg elokuvantekijä tulipalot up silmä-cam dokumentoida kärjessä protetiikka (video)


Eyeborg elokuvantekijä tulipalot up silmä-cam dokumentoida kärjessä protetiikka (video) alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 28 elokuu 2011 16:38:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde Eyeborg Project | Lähetä | Kommentit

Sony paljasti hinnat ja koot Onko Google TV?

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.tecnoka.com/television/sony-deja-ver-los-precios-y-los-tamanos-de-%c2%bfgoogle-tv/:


Näyttäisi olevan joku yhtiön sisällä, tai ovat tyytymättömiä maksaa ja haluaa pilata yllätys, että yhtiö on valmis tiistai 12. lokakuuta tai oikeastaan ​​on halu kulunut. Miksi? Koska ei vain vuotanut tietoja (joka ei vielä tiedetä, ovatko ne totta) mahdollisista koot ovat Google-TV, mutta myös nimillä on ilmestynyt joka olisi nimeltään mallit kyseessä.


Niiden nimet ovat: NSX-24GT1 24 tuumaa, NSX-32GT1 31 tuumaa, NSX-40GT1 40 tuuman NSX-46GT1, (kyllä, arvasit oikein) on 46 tuumaa. Silti he myös riski, että niiden hinnat olisivat kokonaistyöaika 1300, 1400 ja 1900 dollaria.



Kumma juttu: jos tämä on totta, halvin malli Googlen TV olisi vieläkin kalliimpaa (300 dollaria), että 32-tuuman malli kalliimpaa kuin Sony on ihmisiä heidän luetteloomme.


Viewsonic V3D241wm tietokonenäyttö 3D

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.tecnoka.com/perifericos/viewsonic-v3d241wm-un-monitor-para-ordenador-con-tecnologia-3d/:


Viewsonic ei halua jäädä jälkeen on esitellyt uuden näytön, joka on teknologia hetkellä muodissa 3D.


V3D241wm Viewsonic on 24-tuumainen LED-paneeli, jossa latenssi on 2 ms, 300 cd kirkkauden, kontrastin ja 20.000.000:1 virkistystaajuutta 120Hz, taajuus valmistajasta riippuen nauttia 3D-sisältöä käyttäen polarisoitunut lasit monitorin mukana.



Tällä hetkellä emme tiedä, mitä hinta euroissa, mutta Iso-Britannia myy noin 330 puntaa, mikä valuuttavarantosaamisten olisi noin 376 euroa, vaikka emme voi tehdä tätä hintaa kun saat olla myynnissä Espanjassa.


Lisätietoja | Viewsonic


Nokia C5-03, täydellinen älypuhelimen 170 euroa

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.tecnoka.com/smartphone/nokia-c5-03-un-smartphone-completo-por-170-euros/:


Jo tällä viikolla esittelemme muutamia uutuuksista Suomalainen yritys Nokia. Tällä kertaa se on vaihteessa Nokia C5-03 Nokia vanhempi veli C5, mobiili, ja esitämme jokin aika sitten Gizmos


Nokia C5-03 on ominaista terminaali kevyt (painaa vain 90 grammaa), joka täydentää sen edeltäjä, joissa on kosketusnäyttö ja joitakin muita caracterísitcas jotka tekevät hänestä erittäin täydellinen älypuhelin markkinahintaan tarjotaan, 170 euroa.



Paitsi kosketusnäyttö 3, 2 tuumaa, Nokia C5-03 ominaisuudet 5 megapikselin kamera, jonka avulla video, radio ja GPS-yhteys, Bluetooth, WiFi ja USB.


Mitä muistia, Nokia C5-03 on 40 megatavua sisäistä, jotka voidaan muuntaa jopa 16 Gt, jos käytät microSD-kortin, vaikka sarja sisältää 2 Gb


Koska käyttöjärjestelmä Nokia C5-03 toimii Symbian 1, joka oli tiedossa vasta nyt Symbian S60. Laitteen valikossa on hyvä kokoelma kuvakkeet tarjoavat suoran pääsyn sähköpostitilejä ja sosiaalisia verkostoja.


Jotkin sovellukset kohokohta Nokia C5-03 on pääsy Nokia Music Store ja Ovi Store, josta voit ostaa musiikkia tai mobiilisovelluksia Nokia. Toisaalta, Nokia C5-03 tarjoaa näytön kaikkien Microsoft Office-asiakirjat, PDF-ja zip.


Hinta Nokia C5-03 kun me keskustelimme saat 170 euroa.


Kysy Slashdot: Math Curriculum Ymmärtää Yleinen suhteellisuusteoria?

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/QqJHFllnsgA/Ask-Slashdot-Math-Curriculum-To-Understand-General-Relativity:

Ensimmäisen kerran hyväksytty lähettäjä sjwaste kirjoittaa "Slashdot viestit melkoinen joukko fysiikan tarinoita. Monet meistä, minä mukaan lukien, ei taustan ymmärtää heitä. Joten haluaisin kysyä Slashdot matematiikka / fysiikka yhteisö rakentaa opetussuunnitelma että saa minut, keskimäärin college grad kaksi lukukautta kemia, yksi calculus, ja ehkä 2-3 sovellettu tilastot kursseja, aina ymmärtää matematiikan yleinen suhteellisuusteoria. Mitä minun täytyy oppia, missä järjestyksessä ja mitä teksteissä pitäisi käyttää? Ennen saan tapettiin täällä, tiedän tämä ei viikonlopun projekti, mutta näyttää siltä kuin se voisi olla hauskaa tehdä vapaa-ajallani seuraavan ... vuosikymmenellä. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Google on Trimmaus Chromen pelin alustaa

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/tTF1FsaJnB4/Google-Is-Grooming-Chrome-As-a-Game-Platform:

Nimetön lukija kirjoittaa tähän pätkä ajateltavissa Tech: "Perjantaina huomasin, että Google on voimakkaasti ajaa uuden pelin, pelin kehittäjä konferenssi, joka keskittyy HTML5-pohjaisten pelien sisältöä - ja tietenkin sisältöä, joka toimii web-selaimissa. Se, että tällainen tapahtuma on jo olemassa ja että siellä on peli sisältöä kehitetään HTML5, on aivan upeita itse. Google kuitenkin myös huomattava, että sandboxed natiivi client (NaCl) ja 3D (lisäksi 2D) on saatavilla Chrome pian, jonka avulla selain muodostaa yhteyden perinteinen C ja C + +-koodin kautta integroidun Pepper API. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Mass tuomioistuimen mukaan perustuslain suojaa kuvaamisen-Duty Poliisi

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Fsh7ZAK9xoc/Mass-Court-Says-Constitution-Protects-Filming-On-Duty-Police:

Jopa maassa ja maailmassa, jossa tekijänoikeus voidaan väittää verukkeena estää sinua ottamasta kuva jättiläinen veistos julkisen, verorahoitteinen puisto, ja avoimesti tallennus vierailevat poliisin oman omaisuus voidaan tulkita laitonta Salakuuntelu se joskus tuntuu liioitella ja virallisuus ihmisiä vastaan ​​ottamalla valokuvia tai videon kuvaamiseen ei tunne rajoja. Se on erityinen huoli nyt että näennäisesti kaikille yli 10-vuotiaana on mukanaan kamera, jolla voi ottaa ihmisarvoisen valokuvia ja teräväpiirtovideoita. On virkistävää, siis lukea että Yhdysvaltain liittovaltion vetoomustuomioistuin on todennut perustuslain vastaiseksi pidätys Massachusetts lawer joka käytti puhelimen video-levy pidättämisen Boston Common. (Tässä hallitsevan itseään, koska PDF.) Siihen liittyvä artikkeli tarjoama lukija schwit1: "Päätöksessään jonka avulla Simon Glik jatkaa oikeusjuttu, USA hovioikeuden ensimmäisen Circuit Bostonissa sanoi Salakuuntelu perussääntönsä joka Glik pidätettiin ja takavarikoitiin hänen puhelimensa rikkoi hänen ensimmäisen ja neljännen tarkistuksen oikeuksia. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.