lørdag den 4. december 2010

Puhekupla-muotoinen Puhu-er nyt myynnissä, otamme kuunnella

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/04/speech-bubble-shaped-speak-er-now-on-sale-we-take-a-listen/:
Jopa tunnettu pistorasiaan kuin Art Lebedev Studios , on vaikea saada omituinen, design-centric tuotteita vuonna kaupallistetaan, rotu-to-bottom maailmassa. Aivan liian usein unia kuolee tuotantolinja, ja jotkut parhaista suunniteltu vaihdetta maailman karsinoissa suunnitteluasteella. Tavalla tai toisella, Sherwood Forlee ja Mihoko Ouchi ovat onnistuneet voittamaan perinteisen tuotannon rajoitukset ja saatettava tämä erityisesti mielikuvitusta elämään. Jos sinun muistaa, olemme kuulleet. 'S Puhu-er jo tammikuussa tämän vuoden, ja vaikka tiesimme suunnitelmat olemassa toimitukset alkavat 'em loppukäyttäjille ennen aamunkoittoa 2011 pidimme terve taso epäilyksen - ei ole mitään aivan kuten sydän-wrenching kuin ottaa kupla puhkesi, kun ratcheting ota toivoo jopa liian korkea, tiedäthän? Tänään olemme innoissamme sanoa, että Puhu-er on nyt kuljettava niille, joilla on 99,95 dollaria ylimääräistä, ja jos välität kuulla, mitä mieltä me olemme kaikkein awesome asettaa desk puhujat tällä planeetalla on koskaan nähty, pää aivan viime tauko.

Jatka käsittelyssä Puhe kupla-muotoiset Puhu-er nyt myynnissä, otamme kuunnella

Puhekupla-muotoinen Puhu-er nyt myynnissä, otamme kuunnella perin ilmestynyt Engadget Ma, 04 joulukuu 2010 17:25:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Puhu-er | Lähetä | Kommentit

Kiina Näkymät Internet "Ohjattava"

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/A8KkXW-9GLc/story01.htm:
Radcliffe_V kirjoittaa "mukaan vuotanut kaapelin kautta Wikileaks, Kiinan hallitus näkemyksiä internetin hyvin hallittavissa, vaikka Länsi näkemyksiä toisin. New York Timesin artikkeli valottaa myös siitä, missä määrin Kiinan hallitus on verkkohyökkäykset vastaan Yhdysvaltain omaisuutta ja yrityksiä tällaisia kuin Google. "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.




Lufthansa aloittaa lennon aikana WiFi mannertenvälisillä lennoilla, vahtimestari "tulevaisuudessa"

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/04/lufthansa-launches-in-flight-wifi-on-intercontinental-flights-u/:
Ei vain ole kahdella tavalla siitä: mitä Lufthansa on onnistunut saavuttamaan tässä on suorastaan uskomatonta. Vaikka innokas Jetsetters on nauttia lennon aikana langaton verkkoyhteys (valitse) Kotimaan reiteillä muutaman vuoden ajan, lennon aikana hauskaa on tulossa äkillisen pysäyttää, kun lennolle lento edellyttää passi. Unelma pitkän matkan lennon aikana internet on tuntunut kaukainen, mutta näyttää siltä, että tulevaisuus on todellakin tapahtuu tänään. Harjoittajan FlyNet palvelu on käynnistettävä uudelleen tällä viikolla, ja apua Panasonic ja 802.11n jumalia että on, se on nyt tarjolla laajakaistayhteys mannertenvälisillä reiteillä. Aluksi palvelu on vain valita Pohjois-Atlantin reiteille, mutta pääsy pitäisi olla saatavilla "lähes koko Lufthansan mannertenvälisiä verkkoon vuoden 2011 loppuun mennessä."

Mitään erityistä suorituskykyä lukuja sitä mukaa, mutta yritys ei kutsuvat sitä "erittäin nopeasti", ja tarpeeksi nopea avata suuria liitetiedostoja "viipymättä". Parempi vielä, lentoyhtiö, jonka avulla matkapuhelin tietojen saatavuutta (GSM ja GPRS) on ensi vuoden keväällä, jolloin mahtipontinen "bigwigs voi lähettää ja vastaanottaa kallein tekstiviestejä elämänsä. Deutsche Telekom on tarjota todellisia internet-palvelun, jossa hinnoittelu asettaa sellaisenaan: € 10,95 (tai 3500 mailia) tunti tai € 19,95 (tai 7000 km) ja 24 tunnin tapahtui, että mahdollistaa myös asiakkaat käyttää web " kaikilla Lufthansan liityntälentoja varustettu hotspot aikana voimassaoloaikana sekä lennon jälkeen Lufthansan lounge-tiloissa. " Niin, ja me mainita, että se on täysin ilmainen kautta 31 tammikuu 2011? Se on.

Jatka käsittelyssä Lufthansa aloittaa lennon aikana WiFi mannertenvälisillä lennoilla, vahtimestari "tulevaisuudessa"

Lufthansa aloittaa lennon aikana WiFi mannertenvälisillä lennoilla, vahtimestari "tulevaisuudessa" alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 04 joulukuu 2010 15:59:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Gadling | lähde Lufthansa |

Oviaukkojen Sneak Non-Default satamat hakkeroitu palvelimet

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/rTqAWzT7QxE/story01.htm:
UnmaskParasites kirjoittaa "Jos haluat ajaa liikennettä heidän verkkokaupoista, ohjelmistojen merirosvot hakata hyvämaineinen oikeutettua sivustot suonensisäisten piilotettu spammy yhteyksiä ja luoda käytäväsivut. Googlen hakutuloksissa on vakavasti myrkytetty tällaisten ovien. Laiminlyönnit ylläpitäjien vaarantuneiden sivustojen tekee tästä järjestelmästä toteuttamiskelpoinen - oviaukkoihin jäädä huomaamatta vuosia. Ei niin kauan sitten, hakkerit alkoivat uudelleen määrittää Apache alttiita palvelimia, jotta ne palvelevat käytäväsivut pois ei-default-porttia, silti hyödyntää käyttäen vakiintuneita verkkotunnuksia. "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.




Laki ja multiverse

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ZHkFCRZGZDU/story01.htm:
Anonyymi lukija kirjoittaa "jwz lähetetty linkki voimakkaasti nörtti blogin mukana kirjoittamassa kaksi asianajajia, jotka kirjoittavat soveltaa reaalimaailman oikeuden sarjakuvia. Esimerkki aiheita ovat Mutants ja syrjinnän vastaisten lakien (kolmiosainen sarja!), On Batman valtion näyttelijä?, ja federalismi ja Keene laki. "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.




Flix on Stix kioskit tulossa: se on kuin Redbox, mutta USB-muistitikkujen

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/04/flix-on-stix-kiosks-coming-soon-its-like-redbox-but-with-usb/:
Käsite on kaukana uusien - Warner ja Paramount allekirjoittanut jo vuonna kukoistus kutsutaan "2009" tarjoaa elokuvia SD-kortteja, ja valitse Blockbuster vuokra kioskit ovat popping heidät ulos siitä lähtien. Mutta Flix on Stix on odotettavissa käänne malleja, jotka ovat jo siellä, ja se on yksi että epäilemättä jonkin verran vaikeuksia päästä samantasoista hyväksyntää Redbox . Laita yksinkertaisesti (tai mahdollisimman yksinkertaisesti), kuluttajat valssi jopa kioski, valitse TV-ohjelma, peli tai elokuva, ja sitten he valita, haluavatko he ostaa tai vuokrata otsikko. Porukka on vielä tullut puhtaaksi hinnoittelussa, mutta (oletettavasti pilkkasivat asti) video upotettu tauon jälkeen näyttää vuokratasoon $ 1, $ 2, $ 3 ja $ 4 3, 6, 9 ja 12 päivää. Ei myöskään ole selviä viitteitä siitä, miten tv-jaksoja ja pelit käsitellään, mutta olemme kuulemistilaisuudessa, että käyttäjät voivat joko tuoda omat USB-muistitikku (USB 3.0 on hyväksytty!) Tai halutessaan hankkia yksi suoraan koneesta. Pyyhkäistä Visa tai Mastercard (c'mon, ei Discover tai AMEX?), Ja sitten ... odota.

Itse asiassa tämä on omiaan olla suurin este. Mitä päätöslauselmia tarjotaan? Mitä jos valitset 1080p elokuva, joka 7Gb, ja vain 4GB USB ajaa? Tai vielä parempaa, mitä jos sinulla 8GB USB 2.0 ajaa ja lääkärin tapaaminen kymmenen minuuttia? Koomisesti tarpeeksi, esittelyvideo todella näyttää suojelija pelaa pokeria, kun hän odottaa siirtoa valmis - jotain kertoo, että ei aio mennä yli hyvin mahdollisille asiakkaille jonossa. Olemme arvaamaan, että useimmat ihmiset ovat rauhan oikealle, jos odottaa ostaa jotain laatikko yli muutaman minuutin, ja koska luonteen tämän järjestelmän, se kuulostaa, että skenaario on lähes taattu tapahtua mainos nauseum. Joka tapauksessa, odottavat ensimmäistä näistä avautumisen parin kolmen kuukauden ja sillä välin me kaivaa lisätietoja hinnoittelusta ja jakelun suunnitelmia.

Jatka käsittelyssä Flix on Stix kioskit tulossa: se on kuin Redbox, mutta USB-muistitikkujen

Flix on Stix kioskit tulossa: se on kuin Redbox, mutta USB-muistitikkujen perin ilmestynyt Engadget Ma, 04 joulukuu 2010 14:58:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Yahoo! Tech | lähde Flix on Stix | Lähetä | Kommentit

Applen iPhone 4 (laillisesti) myynnissä ensimmäistä kertaa: 50 dollaria pois Radio Shack

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/04/apple-iphone-4-legitimately-on-sale-for-the-first-time-50-of/:
Jäänyt musta perjantai ? Hyvää sinulle. Nyt vielä markkinoilla iPhone 4 ? Jos näin on, sinun pitäisi luultavasti kohta auton lähimpään Radio Shack, STAT. Ensimmäistä kertaa sitten tulee myyntiin kesäkuussa, Applen iPhone 4 laillisesti myynnissä jälleenmyyjältä, joka todella on olemassa eikä myy henkilötietojasi noin tollo ja offshore paratiisi olet koskaan kuullut. (Ei, Walmart on 2 dollaria säästöä ei lasketa.) Olemme kertoneet, että 50 dollaria pois myynnistä tehdään ylösajamiseen tietoisuuden ympäröivän Radio Shack (tosin hillitty) langattoman liiketoiminnan, ja jos me pitäisi arvata, me " d sanoa se luultavasti toimi täydellisesti. Siitä lähtien luurin toimitukset alkoivat tänä kesänä, menossa oli 199 dollaria (sopimusoikeuden) ja 16GB malli tai 299 dollaria (myös sopimus) ja 32GB maku, tämä sopimus hakata 50 dollaria jokaisesta, ja siellä on jopa 8GB iPhone 3GS ja 49 dollaria Jos etsit tehdä asioita vielä alhaisempi. Parempi vielä, Shack : n tarjoaa 75 dollaria kauppa-luottoa mitään toiminnallista / ei-säröillä iPhone 3G sekä 125 dollaria 3GS kuten kunnossa, mikä tarkoittaa, että voit kävellä tänään ojentamista 3GS, ja kävellä pois iPhonen kanssa 4 25 dollaria (plus aktivointi palkkiot). Luonnollisesti paljon saatavilla vain tiili-ja laasti paikoissa (lue: ei online-tilassa), ja hauskaa tulee lähelle joulukuun 11. päivää. Niin, kuka on?

Applen iPhone 4 (laillisesti) myynnissä ensimmäistä kertaa: 50 dollaria pois Radio Shack perin ilmestynyt Engadget Ma, 04 joulukuu 2010 14:01:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Radio Shack | Lähetä | Kommentit

Android Market päivitys tuo kauan odotettu "liittyvät" välilehti, samanlainen sovellus ehdotuksia

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/04/android-market-update-brings-long-awaited-related-tab/:
Muista, että "Related"-välilehti bongasimme on Googlen oma Gingerbread video ? Näyttää siltä, sinun ei tarvitse odottaa Android 2.3 nauttia saalista ottaa El Goog selvittää, mitä muita samantyyppisiä sovelluksia saatat kuten lataamisen jälkeen yksi. Tänä aamuna aallot Android lojalistit löytävät uuden välilehden niiden markkinoilla, Droid 2 ja Nexus sekä nähdä päivitys täällä Engadget HQ. Luonnollisesti se toimii aivan kuten App Storen vastaava, mutta se jää nähtäväksi, miten tarkkoja neuvoja. Kun tarkastellaan "liittyvät" varten (myös hiljattain päivittänyt) Engadget app, Etsimme kohteita olisimme mieluummin luetellaan ensin noin sivun tai niin alas, mutta emme varmasti mix-ja ottelun insinöörien Mountain Katso jo hienosäätöä asioita kuin tälläkin hetkellä. Tiedätkö aikana lyhyistä ne eivät valmistautuu tiistain iso Chrome paljastaa .


[Kiitos kaikille, jotka lähettivät tämän]

Android Market päivitys tuo kauan odotettu "liittyvät" välilehti, samanlainen sovellus ehdotuksia perin ilmestynyt Engadget Ma, 04 joulukuu 2010 13:43:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

OpenSUSE tarjota Rolling Release Arkiston

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/AilJNAEhGH8/story01.htm:
dkd903 kirjoittaa "Vaikka huhut Ubuntu siirtymistä liikkuvaa julkaisussa on pysäytettävä, toinen merkittävä Linux-jakelu etsii tarjota liikkuvan julkaisu. Vuonna viesti openSUSE-projektin postituslistalle, openSUSE kehittäjä Greg Kroah-Hartman ilmoitti uusi projekti - openSUSE Tumbleweed. OpenSUSE Tumbleweed antaa liikkuvan release niille openSUSE käyttäjille, jotka haluavat olla liikkuvaa julkaisu. Se tulee olemaan repo jossa viimeisin vakaa versio sovelluksia. "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.