torsdag den 17. marts 2011

Onko Käyntikortti Dead?

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/_aFaS0fFXYU/Is-the-Business-Card-Dead:

theodp kirjoittaa "Osallistuvat SXSW, HBR n Susy Jackson oli tyrmistynyt löytää rakkaan käyntikortteja enää tehdä cachet he takaisin seuraavana päivänä. Kirjoittaa Jackson:" Minulla oli ihana keskustella kahden nuoren yrittäjien New Yorkin ja kun se oli aika osa keinoja, olen käyttänyt tätä vanhaa linjaa: "Tässä annan teille kortti." Molemmat keskeytetty, etsii epävarma vai en ollut vakava. Sitten näin ymmärrystä pestä niitä. Puhuin unohdettu kieli. Käyntikortti. Kuinka arvokas. " Ja kun Jackson arvostaa mukavuutta vaihtaa sähköisen käyntikortin, Twitter kahvat ja puhelinnumeroita (kutoma), hän on edelleen mammanpoika hyvän käyntikortin: "Jotkut kortit ovat pelkkää, toiset puhuvat haltijalle persoonallisuuden kautta outoa leikata koot , omituinen värimaailma, tai fiksu sanaleikkejä. Jokainen kertoo minulle jotain enemmän henkilö, joka antoi sen minulle kuin minä voinut tietää heidän yhteystiedot yksin. " Joten, miten kertoa ovat Käyntikortit Tech Giants? "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Venäjän VimpelCom Buys Tuuli Mobile Kanadassa

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/zxjWHORguG4/Russias-VimpelCom-Buys-Wind-Mobile-In-Canada:

silverpig kirjoittaa "Tuuli Mobilen toimitusjohtaja ja hallituksen puheenjohtaja Tony Lacavera ilmoitti tuulen mobiilisivuston että VimpelCom on päättänyt ostaa Wind Telecomille 6000000000dollari. paljon pitäisi mennä läpi, että tämän vuoden puolivälissä ja se voi antaa kanadalaiset halvempaa kansainvälisten ja verkkovierailujen hinnat, kuten sekä antaa Tuuli ylimääräistä vaikutusvaltaansa sen toimittajien ja matkapuhelinvalmistajille. Kauppa on erityisen mielenkiintoinen, koska Tuuli on yksi uusia tulokkaita Kanadan langaton operaattori teollisuuden ja on joutunut käsittelemään kysymyksiä Kanadan ulkomainen omistus sääntöjä. odottaa paljon tarkastusoikeuden CRTC, Bell, Telus, ja Rogers. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Nokia C5-03, täydellinen älypuhelin 170 euroa

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.tecnoka.com/smartphone/nokia-c5-03-un-smartphone-completo-por-170-euros/:


Jo tällä viikolla esittelemme joitakin uudistuksia on suomalainen yritys Nokia. Tällä kertaa se on vaihteessa C5-03 Nokia isoveli C5 Nokia, matkapuhelin, ja esitämme jokin aika sitten Gizmos


Nokia C5-03 on ominaista terminaalin kevyt (paino vain 90 grammaa), joka täydentää edeltäjäänsä kosketusnäyttö ja muu ominaisuus saatte hänet hyvin täydellinen älypuhelin markkinahinta, joka on tarjolla, 170 euroa.



Lisäksi kosketusnäyttö 3, 2 tuumaa, Nokia C5-03 sisältää 5 megapikselin kamera, jonka avulla video-, radio-ja GPS-yhteys, Bluetooth, WiFi ja USB.


Mitä muistia, Nokia C5-03 tarjoaa 40 Mt sisäinen, joka voidaan muuntaa jopa 16 Gt, jos käytät microSD-kortti, vaikka sarja sisältää 2 Gb


Koska käyttöjärjestelmä Nokia C5-03 toimii Symbian 1, joka tunnetaan toistaiseksi niin Symbian S60. Laite Ruokalistalla hyvä kokoelma kuvakkeet, jotka tarjoavat suoran pääsyn sähköpostitilejä ja sosiaalisia verkostoja.


Jotkin sovellukset kohokohta Nokia C5-03 on pääsy Nokia Music Store ja Ovi Store, josta voi ostaa musiikkia ja sovelluksia Nokian puhelimissa. Toisaalta, Nokia C5-03 tarjoaa näyttö kaikenlaisten Microsoft Office-asiakirjat, PDF-ja zip.


Hinta Nokian C5-03, kuten sanoin meillä on 170 euroa.


Pirskota Hits yleinen saatavuus

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/j8qiMgHeZWA/Drizzle-Hits-General-Availability:

snydeq kirjoittaa "MySQL haarukka tihkusadetta on luovutettu yleiseen saatavuuteen, jolloin yritykset vaihtoehto Oracle omistuksessa MySQL, InfoWorld raportteja." organisaatioita, jotka ovat pyrkineet vähemmän kallis vaihtoehto Oraclen brändin MySQL - tai muunnos puuttuu ominaisuus pullistua - nyt vaihtoehto, tihkusadetta n tekijät pitävät valmis paketti Linux-jakeluissa. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Toshiba ja Hitachi LCD kasvit vaurioitunut, se suljettiin kuukausi

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/17/toshiba-and-hitachi-lcd-plants-damaged-will-shut-down-for-a-mon/:



Et voi olla 9,0 richterin maanjäristys rikkomatta muutamia tehtaita, erityisesti niitä, jotka tuottavat hauras nestekide näytöt, ja tällä viikolla Toshiba, Hitachi ja Panasonic ovat kunkin raportointikauden vahingoista, jotka ovat pakottaneet heidät lähelle LCD tuotantolaitosten Tsunamin ja Quake. Panasonic ei ole varma, milloin se tehtaan Chiban prefektuuri voisi jatkaa kamasta lasi voileipiä , kertoo Bloomberg että "on ollut jonkin verran vahinkoa, mutta ei tulipalo tai romahtaa", mutta sekä Hitachi ja Toshiba ovat kuulemma pysäyttää noin kokoonpanolinjat varten noin kuukausi käsitellä vahinkoja. Se on luultavasti vielä liian aikaista puhua paneeli puutteesta - vaikka ne näyttävät pian - mutta kerromme, miten asiat edistystä.

Toshiba ja Hitachi LCD kasvit vaurioitunut, se suljettiin kuun alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 17 maaliskuu 2011 16:39:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Nikkei , Reuters , Bloomberg | Lähetä | Kommentit

Sex rikoksentekijän Väitteet poliisin kautta kulkee häntä Animated Emoticons

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/j0iOVVOTQT4/Sex-Offender-Claims-Police-Entrapped-Him-With-Animated-Emoticons:

60-vuotias John Jacques on valittanut hänen vakaumustaan ​​ja aloittaa seksuaalisuuteen graafinen online keskusteluja poliisi poseeraa kuin 13-vuotias tyttö, sanoi poliisin ansaan hän käyttää animoituja hymiöitä aikana keskustelut. Artikkelista: "Jacques vaatii syyttäjiä pidätetty näyttöä, kun he eivät käytä tietokoneohjelma, joka olisi osoittanut tuomariston animoituja hymiöitä, jotka hän väitti oli" selviä todisteita houkuttelu. " Hän ei tue hänen väitteensä kanssa oikeusperustaa, vetoomustuomioistuin totesi. "Meidän ymmärrä, miten katsot hymiöitä kuten animaatiot olisi johtanut tuomaristo päätellä, että hän oli joutunut liian yllyttämisen," tuomioistuinten kirjoitti. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Lisäpäivityksiä jälkeinen Tsumami Japani

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/1dNQY3uV4x4/Further-Updates-On-Post-Tsumami-Japan:

DarkStarZumaBeach muistuttaa usein päivitettävä sivu Kansainvälisen atomienergiajärjestön kanssa päivityksiä tilannetta Japanin Fukushima ydinvoimalaitos, joka raportoi täsmällisessä mutta luettavia tietoja vaaroista ja edistystä siellä. Viimeisin päivitys sanoo, että tehtaan yksikkö 2 on jälleen kytketty virta, ja insinöörien suunnitelman uudelleen valtaa yksikkö 2 kerran sumuttamalla vettä laitteen päälle 3 reaktorirakennus on valmis. " Lue lisää siitä tsunamin jälkimainingeissa.


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






FastMac U-Socket tarkastelu

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/17/fastmac-u-socket-review/:


FastMac n U-Socket voi olla pyörähti vaarallisen lähelle vaporware alueella sen jälkeen tuntui loputtoman sarjan viivästymisistä, mutta se alkoi vihdoin kuljettava ulos jo tammikuussa kuin tarpeeksi kärsivällinen roikkua kiinni niiden ennakkoon, ja me viime aikoina saanut meidän käsissämme yksi onko se todella kannatti odottaa. Lyhyt se on, että se todella työtä kuten on luvattu, kun saat sen asennettu, vaikka se ei ehkä ole aivan niin kivuttomasti kuin olet odottanut. Lue meidän koko arvostelu.


Galleria: FastMac U-Socket




Jatka käsittelyssä FastMac U-Socket tarkastelu


FastMac U-Socket tarkistaa alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 17 maaliskuu 2011 14:40:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Gtk 3,2 Will Let You Run sovellusten selain

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/jDlZWbXrygU/Gtk-32-Will-Let-You-Run-Applications-In-a-Browser:

Anonyymi lukija esittää kiehtovan herkkupala: "Gtk + 3.2 avulla voit käyttää mitä tahansa hakemuksen selaimen ansiosta uusi HTML5 gdk backend. Tämä tarkoittaa, että voit ajaa GIMP Gedit, video editor tai mitä tahansa, etänä (tai samalla tietokoneella), web-selaimen avulla. Kuvittele mahdollisuuksia! " Tässä vaiheessa, sanoo artikkelin, se on vain mahdollista Firefox 4.


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Nexus S Beats iPhone 4 In "Real World" Web-selailu Testit

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/hTDemMxtPyk/Nexus-S-Beats-iPhone-4-In-Real-World-Web-Browsing-Tests:

bongey kirjoittaa "sarjassa mitattujen reaalimaailman web kuorma testit, Android-pohjaisen Nexus S puhelin näytti iPhone 4. Android-puhelin ja iPhone 4 mediaani latausajat olivat 2.144s ja 3.254s osalta. otoskoko oli 45000 sivua kuormia, yli 1000 sivustoja. Tästä seuraa myös huhut siitä, että Apple on tarkoituksellisesti hidastaa verkkosovelluksia tehdä äidinkielen sovellukset edullisempia. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Google porsaanreiät on tullut Facebook / Twitter porsaanreiät

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/z3qEpKRfdmw/:

Array

Nokia puhuu kehitettyyn "Harmattan" vapauttamaan MeeGo toukokuun konferenssissa, mutta se ei ole mitään uutta

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/17/nokia-talking-homegrown-harmattan-release-of-meego-at-may-conf/:

Osa melusta on tehty tänään yli uutinen, että Nokia tulee olemaan chattailuun jopa sen Harmattan lava toukokuun MeeGo konferenssissa San Franciscossa, mikä viittaa siihen, että Nokia tulee julkaisemaan Harmattan laitteiden edeltäjä sen MeeGo tarjontaansa - jonkinlainen jälkiselvittely Maemo 6 läksiäiset ennen Espoon alkaa ottamaan MeeGo vakavasti. Todellisuudessa ei ole mitään uutta tässä: se on ollut tiedossa jo viime vuonna, että Harmattan oli tapahtumassa - ja se etsii enemmän kuin koskaan, kuten se on Nokian täysi-MeeGo pelata, joilla veti koodin yli työstä on jo tehty Maemo 6. Abstrakti Harmattan istunnon konferenssissa sanoo, että Nokia "selventää" suhdetta hankkeen ja MeeGo oikea, mutta missään vaiheessa ole Nokian skirted ympärille että Harmattan oli vielä töitä - ja yhtiön sitoutumista MeeGo pidemmälle 2011-tuotelinjan iso kysymysmerkki nyt, emme olisi yllättynyt, jos Harmattan oli pitkälle MeeGo ekosysteemin Nokia koskaan saanut.

Nokia puhuu kehitettyyn "Harmattan" vapauttamaan MeeGo toukokuun konferenssissa, mutta se ei ole mitään uutta perin ilmestynyt Engadget Ma, 17 maaliskuu 2011 12:59:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink SlashGear | lähde My Nokia Blog , MeeGo | Lähetä | Kommentit

Onko Android Onko Linux Copyright ongelma?

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/-yBrquhT-C8/Does-Android-Have-a-Linux-Copyright-Problem:

Anonyymi lukija kirjoittaa: "TheRegister sanoo Googlen yrittää puhdistaa tekijänoikeuden From header-tiedostoja on laittaa liikkuvia kehittäjät vaarassa pakko paljastaa omaa lähdekoodia mukaan oikeudellisia asiantuntijoita. Tällä kertaa se ei ole patentteja tai Android on uudelleentulkinta Java, joka aiheuttaa ongelmia, mutta Linux-koodin, joka kokoaa alas Android itse. keskustelu alkoi Huffington Postin artikkeli IP asianajaja Edward Naughton, jolla on vakavia epäilyksiä Googlen näkemys Linux-ytimen header-tiedostot. Hän puolestaan ​​linkit tekijänoikeuslain professori Ray Nimmer blogi viesti julkistamista riskejä copyleft alustoilla. Ja IP bloggaaja Florian Müllerin mielestä Google joutuu vakavaan Linux tekijänoikeusloukkaus. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.