onsdag den 26. januar 2011

<em>Black Eye Peas</em> jäsen liittyy Intel johtajan

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/HjdFKt9GWsg/emBlack-Eye-Peasem-Member-Joins-Intel-As-Director:
siliconbits kirjoittaa "mukaan ITProPortal:" Semiconductor jättiläinen Intel on ilmoittanut, että se on palkannut artisti Will.i.am johtajana Creative Innovaatio, joka on uusi virka sikäli kuin tiedämme. Will.i.am on kolmasosa populaarimusiikin ryhmän Black Eyed Peas, ja jäljittelee kuin Lady Gaga, joka on yhteistyössä Polaroid tuottaa noin groovaavaa tuotteita. "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.


Facebook voi kehittää, testata VoIP puhelut suoraan verkkosivujensa kautta

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/26/facebook-may-be-developing-testing-voip-calls-straight-through/:
Mieti tätä kaikkein spekulatiivisia hieman uutinen nyt, mutta muutama facebookers on tänään edessään uusi, tähänkin näkymätön "Soita"-painiketta, kun vierailet heidän ystäviensä profiileja. Muussaamiseen tätä kuvaketta ei yhdistä ne ja niiden kaverit eivät näytä saaneen mitään ilmoituksia lainkaan, mutta tosiasia on, että maailman suosituin sivusto vain jotain vähän erilaista. Looginen epäilys on, että Skype kumppanuus , joka näki Facebook Connect soluttautua web puhelinpalvelu on nyt hedelmää toiseen suuntaan kanssamme nähdä hieman Skype toiminnot on rakennettu sosiaalinen verkosto.

[Kiitos kaikille, jotka lähettivät tämän]

Facebook voi kehittää, testata VoIP puhelut suoraan verkkosivustollaan perin ilmestynyt Engadget Ma, 26 tammikuu 2011 16:50:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink ReadWriteWeb | lähde AroundThe.Net , Daily Mitä | Lähetä | Kommentit

Android 3.0 Honeycomb esikatsella emulaattori käytännön

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/26/android-3-0-honeycomb-preview-emulator-hands-on/:
Siksi olemme juuri asentanut Googlen ensimmäiseksi julkiseksi esikatsella sen tabletin keskittyneitä Android 3.0 Honeycomb käyttöjärjestelmä , varhainen rakentaa alustan SDK että ominaisuudet "kuin lopullinen koodi ja API, se on ensisijaisesti tarkoitettu kehittäjille, jotka haluavat saada etumatka tehdessään tabletti app unelmista totta, mutta luonnollisesti meidän piti asentaa ja ottaa sen koeajolle itse. Tässä ovat nopeita huomioita:
  • Kuten Android SDK emulaattorit ennen , Honeycomb on erittäin hidas - lähes siihen pisteeseen hyödyttömyyden tässä tapauksessa. Annamme heille Mulligan, koska tämä on esikatselu rakentaa, mutta vakavasti, emme suosittele asennat tämän ellet nauti vetämällä hiukset pois.
  • Ei näyttäisi olevan jonkinlainen suunta vika, joka estää meitä menemästä maisema, joka on mitä halusimme. Anteeksi siitä! Olemme ampui video sivuttain ja kääntää kaikki meidän kuvat, jos pystymme se rikki tai uudempi rakentaminen on julkaissut kanssa suunta oikein toimi, me päivittää.
  • Selain näyttää hyvältä - erityisesti käyttöliittymään, joka aikoo tehdä työpöydälle selaimen käyttäjät tuntevat olonsa kotoisaksi ehkä enemmän kuin mikään muu tabletti selaaminen mennessä. Kuten muun emulaattori, se oli liian hidas todella käyttää - ja se piti kaatuu meitä - mutta emme kaivaa näyttää.
  • Järjestelmä lisääminen ja hallitseminen vekottimet on ilo käyttää - se tekee koko työpöydän pääsee yhden ruudun, ja pidämme paljon tietoja voit esikatsella kunkin widgetin ennen kuin päättää käyttää sitä, ja jos se sijoitettaisiin.
  • Yleensä ikkuna-animaatioita ja näytön siirtymiä näyttää siistiltä, mutta yksikään ei ollut tasainen tai tarpeeksi nopea emulaattori tietää varmasti. Tuomariston edelleen, kunnes tämä pääsee nopeammin tai käytämme Honeycomb todellisiin tablettia.
  • Emme ole rakastunut himmeä, litistynyt segmentoitu näyttää, että Google käyttää ajaksi oikeassa alakulmassa, emme toivoen siellä on runsaasti vaihtoehtoisia fontteja saatavilla.
Koska emulaattori ei anna "Google kokemus" rakentaa pääsy Android Market, Gmail, tai muu "merkkituotteita" Google-sovellukset, emme pysty syvänmeren sukellus, miten reaalimaailman sovelluksia ovat menossa katsomaan alusta - mutta onnea, Motorolan Xoom olisi kuljettava muutaman viikon kuluessa. Sillä välin, tutustu video tauon jälkeen!

Jatka käsittelyssä Android 3.0 Honeycomb esikatsella emulaattori käytännön

Android 3.0 Honeycomb esikatsella emulaattori käytännön perin ilmestynyt Engadget Ma, 26 tammikuu 2011 16:56:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Facebook Aloittaa Sosiaali Kirjautuminen ja HTTPS

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/1hJLgDnenrs/Facebook-Launches-Social-Login-and-HTTPS:
dkd903 kirjoittaa "Facebook on ottanut käyttöön kaksi uutta ominaisuutta. Ensinnäkin on todella innovatiivinen tapa varmistaa todellisten käyttäjien sijaan käyttämällä CAPTCHA. käyttäminen sosiaalisen Kirjaudu ominaisuus (tai sosiaalinen Authentication kuten Facebook kutsuu sitä), käyttäjät näytetään muutamia kuvia heidän ystävilleen ja sitten he kysytään nimi henkilölle nuo kuvat. He myös käynnistänyt HTTPS. Yhtiö sanoo: "Tästä päivästä lähtien me toimitamme sinulle mahdollisuuden kokea Facebook kokonaan HTTPS. Sinun pitäisi harkita jotta tämä vaihtoehto, jos käytät usein ole julkista Internet-yhteysosoitteet osoitteessa kahviloissa, lentokentillä, kirjastot tai koulut. "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.


Nissan ylösajon Leaf tuotannon, yritämme vastata kysyntään

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/26/nissan-ramping-up-leaf-production-trying-to-meet-demand/:
Nissan ylösajon Leaf tuotannon, yritämme vastata kysyntään
Kun tekee parhaansa laskea odotuksia joukosta ne, joilla Leaf ennakkotilauksia, Nissan tekee nyt kaikkensa ylösajamiseen tuotannon asioista. Vain 3000 autoja yhteensä on tuotettu lokakuusta lähtien yhtiön tehtaan Tokion ulkopuolella, mutta maaliskuun loppuun Nissan lupaa olla pumppaaminen että monet jokainen kuukausi. Vuonna 2012 tehdas Tennesseessä tulee verkossa, ja vuonna 2013 toinen uusi tehdas, tämä Sunderlandissa, Englannissa. Tämä tarkoittaa, että jos yritys aikoo täyttää lupauksensa ja 25000 Leafs (lehdet?) Teillä loppuun mennessä 2012 lähes kaikki on lähtöisin Japanista - luultavasti yhden tai useampia veneitä.

Nissan ylösajon Leaf tuotannon, yritämme vastata kysyntään perin ilmestynyt Engadget Ma, 26 tammikuu 2011 16:12:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde CNET Green Tech | Lähetä | Kommentit

Hack tuo USB kytkettynä HTC Windows Phone 7 laitteita, Dell Paikka Pro

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/26/hack-brings-usb-tethering-to-htc-windows-phone-7-devices-dell-v/:
Läpileikkaava takaisin ja edelleen ympäröivä Windows Phone 7 kytkettynä kaksi uutta hakata, yksi on huomattavasti helpompaa kuin muissa täytäntöönpanemiseksi. Kun löytää vaihtoehto Samsungin Focus ja Omnia 7 viime vuoden lopulla, suunnittelu mielissä haltuunsa xda-kehittäjät ovat nyt paljastunut menetelmä mahdollistaa USB Internet-jako HTC: n osata muutama sana Windows Phone 7 puhelimia. Valitettavasti sinun täytyy avata laitteen lukituksen ennen tämän toimii, mutta asia on varmasti erilainen Dellin Paikka Pro . Sillä, että yksi, sinun tarvitsee vain muuttaa. INF-tiedosto - ei avata tarvita. Hit linkeistä pirullinen tiedot ja yritä perustaa P2P tilalla käyttää puhelinta 3G-yhteys. Kuulemme harjoittajia mikään kovin ihastunut että uhkarohkeutta.

[Kiitos, Lake]

Hack tuo USB kytkettynä HTC Windows Phone 7 laitteita, Dell Paikka Pro perin ilmestynyt Engadget Ma, 26 tammikuu 2011 15:05:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Mobile Tech World (1) , (2) | lähde Matkapuhelinfoorumi | Lähetä | Kommentit

NY Times pitää luominen Wikileaks tyyppi sivusto

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/wv1Hl7XbWQw/NY-Times-Considers-Creating-a-WikiLeaks-Type-Site:
eko3 kirjoittaa "New York Times pohtii vaihtoehtoja luoda talon mukaan, joka voisi helpottaa mahdollisten leakers tarjota suuria tiedostoja paperille. Artikkelista:" Executive toimittaja Bill Keller kertoi Cutline että hän ei mennä yksityiskohtiin, "varsinkin kun mitään ei naulattiin alas." Mutta kun kysyi, voisiko hän kuvitella järjestelmää, kuten Al Jazeera n kalvoyksikön, Keller sanoi paperi on "katsot jotain tämänsuuntaista. '"

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.


Pääkirjoitus: vioista julkaisematonta puhelimissa ei ole väliä

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/26/editorial-bugs-on-unreleased-phones-dont-matter/:
Ei tarina menee noin tänään väitetty ongelma virranhallinta yksikön vaikuttavat Motorolan ensimmäisen kaksi dual-core älypuhelimet - AT & T: n Atrix 4G ja Verizon Droid Bionic - joka johtaa hodgepodge kysymyksiä: ylikuumenemisen, outo RF vaihtelu, luettelo jatkuu. Kuulostaa tragedia tehdä, eikö? Pahin vielä, PMU ongelma sanotaan olevan "merkittävä unfixable virhe, joka plakin [sic] sen ikuisesti." Bummer!

Mutta let's takaisin ylös ja tutkia tosiasiat täällä. Ensinnäkin, kuten parhaiten voimme kertoa, lähteet ovat kaksi julisteiden HowardForums säiettä, joista ei ole edes tietoa omakohtaisesti - hän oli väitetty uutiset "joku, joka testaa laitteet." Lisäksi ei oikeastaan ole sellaista asiaa kuin "unfixable" vika, ehkä irrota useita kerroksia ohjelmistot ja laitteistot korjata ongelman riippuen siitä, miten perustavanlaatuinen virhe osoittautuu, mutta insinöörit ovat osoittautuneet kerta toisensa jälkeen, että "unfixable" ei ole oikeastaan niiden sanaston ( valkoinen maali syrjään , tietenkin).

Jatka käsittelyssä Pääkirjoitus: vioista julkaisematonta puhelimissa ei ole väliä

Pääkirjoitus: vioista julkaisematonta puhelimissa ei ole väliä perin ilmestynyt Engadget Ma, 26 tammikuu 2011 14:36:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Electronista | lähde HowardForums | Lähetä | Kommentit

Android 3.0 Honeycomb SDK esikatsella menee elää

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/26/android-3-0-honeycomb-sdk-preview-goes-live/:
Se on silti tulee vähän ennen kuin voit saada käsiinsä Xoom , mutta jos haluat aloittaa pelaamisen kanssa Honeycomb SDK nyt - ja hei, kehittäjät, me sinun kannattaa tehdä juuri niin - - Google on nyt tehnyt sen mahdolliseksi. Versio Android 3.0 SDK mainostettu "esikatselu" on nyt ladattavissa, jossa "ei-lopullinen" API ja järjestelmän kuvia, jotka auttavat mahdollisten Android tabletti devs saada jalat märkä kun he valmistautuvat väistämätön hyökkäystä näitä asioita tulevina kuukausina. Joten mene, saada se taas pääsemässä hyvää.

Android 3.0 Honeycomb SDK esikatsella menee elää perin ilmestynyt Engadget Ma, 26 tammikuu 2011 14:43:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Android Developers | Lähetä | Kommentit

BGR: BlackBerry playbook mahdollisesti käyttää Android n Dalvik virtuaalikone, voi suorittaa Android sovellukset

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/26/bgr-blackberry-playbook-to-possibly-use-androids-dalvik-virtua/:
RIM: n on hyping AIR apps ja verkkosovelluksia varten playbook jo jonkin aikaa, mutta siellä on mahdollisuus paljon suurempi asiat ovat teoksia: BGR sanoo yhtiö haluaa lisätä Java-yhteensopivuus vanhojen BlackBerry apps, ja että muiden vaihtoehtojen se harkitsee käyttäen Dalvik virtuaalikoneen löytyy Android sinne. Se tekee paljon järkeä - Dalvik on yksi maailman kehittyneimmistä Java (ish) virtuaalikoneita siellä, ja se on avointa lähdekoodia, joten RIM voisi mahdollisesti ottaa sen ja muokata sitä toimimaan nykyisten BlackBerry-sovellukset, jotka on rakennettu Java. Clever, fiksu.

Mutta ei siinä kaikki: BGR menee spekuloida, että käyttämällä Dalvik mahdollistaa myös playbook ja tulevaisuudessa QNX laitteet suoraan ylös ajaa säännöllisesti Android-sovellukset, mikä on tietenkin paljon suurempi paljon kuin vain käyttämällä samaa virtuaalikoneen. Täsmälleen miten tai miksi BGR on tehdä, että hyppy on epäselvä, koska käynnissä Android-sovellukset playbook vaatisi siirrettävyyttä paljon enemmän kuin vain Dalvik, mutta se on siellä. Itse asiassa se on ollut siellä vuodesta 7. joulukuuta, kun Fortune piristyi huomautuksen siitä Gleacher & Companyn analyytikko Mark McKechnie viittaa siihen, että RIM aikoi tarjota Android yhteensopivuus, joten olemme utelias, jos tämä huhu on vain jotakin muuta matkan netin kautta lihan kulmahiomakone. Oikeasti, meidän panos on se, että RIM on aivan liian ylpeä voidessaan tarjota Android yhteensopivuus ja että se on vain tutkii Dalvik kuin Java-ympäristö, mutta haluaisimme olla väärässä - saamme nähdä, mitä tapahtuu.

BGR: BlackBerry playbook mahdollisesti käyttää Android n Dalvik virtuaalikone, voi suorittaa Android-sovellukset perin ilmestynyt Engadget Ma, 26 tammikuu 2011 14:14:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde BGR , Fortune | Lähetä | Kommentit

Senators Bash ISP ja Push Laaja verkon puolueettomuus

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/D9gsZXz0sPw/Senators-Bash-ISP-and-Push-Extensive-Net-Neutrality:
eldavojohn kirjoittaa "Muistatko, kun Verizon haastoi FCC yli verkon puolueettomuus sääntöjä? No, senaattorit Maria Cantwell (D-WA) ja Al Franken (D-MN) näet sen hieman eri tavalla ja on kirjoittanut uuden työ lakiehdotus nimeltään" Internet Vapaus, laajakaista edistäminen, ja kuluttajansuojavaliokunnan vuoden 2011 "(PDF). lakiehdotuksen vahvistetaan joitakin jyrkässä selvyys, mitä verkon puolueettomuus on suoranainen kieltäminen Internet tekemästä monia asioita kuten" (6) maksun [ta] sisällön, sovelluksen tai palveluntarjoajan pääsyä laajakaistayhteyden tarjoajien loppukäyttäjien perustuu eriasteisesti palvelun laadun tai priorisoida toimitus Internet-protokollan pakettien, (7) prioritiz [ta] kesken tai välillä sisällön, sovellusten ja palvelujen tai muun tai erityyppisten sisältöä, sovelluksia ja palveluja ainoastaan loppukäyttäjien pyynnöt on tällainen priorisointi ... (9) refus [ta] liittää verkkonsa yhteen vain ja kohtuullisin ehdoin. " Ja että ei lasketa paketteja lähetetään vain Internet-yhteyksien lisäksi myös langaton, radio, matkapuhelin tai kyyhkynen harjoittaja. Franken on jatkuvasti toistanut, että tämä on sananvapauden asiaa aikamme ja Cantwell sanoi: "Jos annamme Telecom oligarkkeja valvoa Internet-kuluttajat menettävät. toimia, FCC ja kongressi ottaa nyt asettaa pelisäännöt kilpailun laajakaista Internet, vaikuttavat innovaatioita, investointeja ja työpaikkoja tulevina vuosina. laskuuni palauttaa laajakaista poliisi takaisin tahdissa, ja luo samat velvoitteet riippumatta siitä, miten kuluttajat saavat laajakaista. "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.


AppToyz iPhone-ohjattu RC auto ja kopteri on enemmän syitä olla hauskaa puhelimeen (video)

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/26/apptoyz-iphone-controlled-rc-car-and-copter-are-more-reasons-to/:
AppToyz iPhone-ohjattu RC auto ja kopteri on enemmän syitä olla hauskaa puhelimeen (video)
Me, kuten sinä, ovat tarkastelleet kaukaa Parrot AR.Drone . Meillä oli hauskaa kokeilla sen lisätyn todellisuuden pelaamista tavoin ja vietti paljon aikaa huokailevat sen 299 dollaria hinta. Onneksi siellä on nyt paljon halvempi vaihtoehto - paljon vähemmän kehittynyt, mutta se on silti halvempaa. Se AppToyz helikopteri, tulee vähittäiskaupan pian ja maksaa (suhteellisen) edullinen 50 €, eli noin 80 dollaria. Se näyttää olevan kehittynyt standardi, pieni, infrapunaohjatuille helikoptereita, jotka ovat kaikkialla nyt, mutta tämä on hallinnassa iPhonen tai iPod touchin kohteliaisuus liitetiedoston leikkeet kuulokeportti paljon kuin sarja yleiskaukosäädin iPhone dongles olemme nähneet viime vuosina. Mukana on myös RC auto tulossa, hieman edullisempi £ 30, mutta vain kopteri on osoitettu video upotettu alla. Menkää katsomaan, ja sitten alkaa odottaa malttamattomana niiden luovutusta nykyään teilataan huhtikuuta.

Jatka käsittelyssä AppToyz iPhone-ohjattu RC auto ja kopteri on enemmän syitä olla hauskaa puhelimeen (video)

AppToyz iPhone-ohjattu RC auto ja kopteri on enemmän syitä olla hauskaa puhelimeen (video) alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 26 tammikuu 2011 13:51:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Oh Gizmo! | lähde Pocket-Lint | Lähetä | Kommentit

Microsoft: "yli 2 miljoonaa" Windows Phone 7 lisenssejä myydään valmistajille toistaiseksi

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/26/microsoft-over-2-million-windows-phone-7-licenses-sold-to-man/:
Microsoft juuri laskenut muutaman herkkupaloja tietoa meistä koskevat Windows Phone 7: n suorituskykyä markkinoilla toistaiseksi. Tässä mitä meillä:
  • "Varhainen tutkimus", sanoo 93 prosenttia WP7 asiakkaat ovat "tyytyväisiä" ja 90 prosenttia suosittelisi alustan muille. Emme tiedä yksityiskohtia tutkimusta, vaikka - asiakkaiden määrä vastanneista, aikataulu, jne..
  • Keskimäärin 100 uutta apps Marketplace päivässä, ja yli 6500 yhteensä ovat nyt käytettävissä.
  • Tärkeintä on, "yli 2 miljoonaa" lisenssejä on myyty OEM ympäri maailmaa.
Mitä tämä kertoo meille? No, let's get hyssytellään pois tieltä: iPhone 4 myi 3 miljoonaa kappaletta vuonna vajaa kuukausi sen käynnistämisen jälkeen, joten Microsoft on selvästi tilaa kiinni - mutta se ole mikään yllätys meille, analyytikot, tai Microsoft itse. Lisäksi myynti lisenssin OEM ei ole sama kuin myynti puhelimen asiakkaalle, koska monet näistä valmistettujen laitteiden istuvat hyllyille, on epäselvää, kuinka monta WP7 laitteet ovat itse asiassa käyttäjien taskuihin juuri nyt, mutta määrä on varmasti pienempi kuin "yli 2 miljoonaa euroa."

Microsoftin tulos puhelu on huomenna jossa odotamme saada tarkemmin alustan suorituskykyä, mutta yhtiö sanoo tänään, että se näkee monia syitä olla "nouseva noin perusta pitkän aikavälin menestyksen" täällä - ja se, että ne yksinkertaisesti ei ole varaa epäonnistua mobiilipelien, toivottavasti he ovat oikeassa.

Microsoft: "yli 2 miljoonaa" Windows Phone 7 lisenssejä myydään valmistajille toistaiseksi perin ilmestynyt Engadget Ma, 26 tammikuu 2011 13:30:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Eteläkorealaiset tutkijat osoittavat LTE-Advanced mukautetun RV, pisteet 600Mbps lataukset

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/26/korean-researchers-demonstrate-lte-advanced-in-a-custom-rv-scor/:
Eteläkorealaiset tutkijat osoittavat LTE-Advanced pienoisen RV, pisteet 600Mbps lataukset
Olemme vain huimaava kuin lapset matkalla Disney World at mahdollisuus LTE ja WiMAX lakaistaan kulovalkean koko maassa, mutta joku on aina tulla ja olla masentava osoittamalla pois jotakin vielä siistimpi. Nämä lapset ovat pelaajia Korean elektroniikan ja tietoliikenteen tutkimuksen laitos , sama ihmiset joka toi meidät Body Area Network takaisin vuonna 2006 ja tämä kammottava näköinen koala . Nyt he työskentelevät LTE-Advanced todellista totta 4G että tuo 600Mbps lataukset. Se kuusi kertaa, mitä voit ikinä toivoa odottaa LTE ja 40 kertaa nopeampi kuin 3G - riittää ladata 700MB tiedoston 9,3 sekuntia tai virta 3D HD videota mennä, saavutus kuin hullu kissat tekivät liikkuvan ihmisen luola osoittanut edellä. Valitettavasti meillä ei ole kuvia asia ulkopuolella, mutta emme näe antenneja. Paljon antennit.

[Kiitos, Andy]

Eteläkorealaiset tutkijat osoittavat LTE-Advanced mukautetun RV, pisteet 600Mbps lataukset perin ilmestynyt Engadget Ma, 26 tammikuu 2011 13:19:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Telecoms Korea | Lähetä | Kommentit

Neljä iskujen Asiantuntijat Need To Know About unionin jäsenvaltiossa

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/mGHKGnzt4KI/Four-Outrages-Techies-Need-To-Know-About-the-State-of-the-Union:
Mr.Intel kirjoittaa "Viime yön State of the Union-osoite sisälsi kymmenen asioita (ja neljä väkivaltaisuudet) tekniset ammattilaiset tarvitsevat tietää presidentin suunnitelmat, ja miten hänen politiikkaansa saattaa vaikuttaa sinuun, työnantajan ja perheesi pitkälle tulevaisuuteen."

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.