onsdag den 26. januar 2011

Googlen ole tyytyväinen "Android Market ostaa edullisesti, monet muutokset tulevat

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/26/google-not-happy-with-android-market-purchase-rates-many-chan/:
Googlen ole tyytyväinen "Android Market ostaa edullisesti, monet muutokset tulevat
Ottaa Market täynnä apps on erittäin hyvä asia omistajien Android puhelimia, mutta ne omistajat ostavat muutaman palkkio apps on huono asia kehittäjille, jotka pitävät markkinoiden koko. Tämä tietysti on myös huono uutinen Google, joka tekee erilaisia muutoksia rauhoitella devs, joista Android Platform Managerin Eric Chu hahmotellut Inside sosiaali-sovellukset konferenssi eilen. Kun jo nuking 24 tunnin koeaika Google valmistelee nyt in-app maksujärjestelmä, jonka avulla suoraan myyvä lisäosia, puvut, ja tarpeeksi muita teriä ja keikkuu jotta et koskaan osta täysin esillä app uudelleen.

Google neuvottelee myös enemmän harjoittajien avulla käyttäjät voivat olla app ostot näkyvät heidän laskun sijaan käyttämällä erillistä maksujärjestelmää, koska on mahdollista jo AT & T. Lopuksi ryhmä rehellinen hemmetti ihmisiin pyrkii auttamaan karsia apps, jotka rikkovat yhtiön käyttöehdot käyt läpi Market löytää vääriä tiedostoja. Ihmettelemme, jos he myös etsivät vapaa apps että varsin taitavasti tarjoavat toiminnallisuuden palkkio niistä. Nämä näyttää, ovat suurin uhka maksettu apps - ja ehkä suurin voimavara Market itse.

Googlen ole tyytyväinen "Android Market ostaa edullisesti, monet muutokset tulevat alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 26 tammikuu 2011 06:51:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Apple Otsikot | lähde Forbes | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar