mandag den 6. juni 2011

Daily Sony Hakkerointi tapahtuu Kalenteri

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/cKTIOFpTyEw/Daily-Sony-Hacking-Occurs-On-Schedule:

jjp9999 kirjoittaa "LulzSec oli vaarantunut ja ryhmän jäsenenä, Robert Cavanaugh pidätettiin FBI 6. kesäkuuta. Samalla LulzSec hakata Sony jälleen, tällä kertaa vuotaa Sony Developer Network lähdekoodin avulla tiedostojen jakaminen websites."


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






ASUS MS248B 24-tuumainen näyttö tekee kaiken yhdellä kaapelilla, kiitos USB 3.0

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/06/06/asus-ms248b-24-inch-display-does-it-all-with-one-cable-thank-yo/:


USB-käyttöinen valvoo alkoi pieni mutta vihdoin tarpeeksi suuri ollakseen perusnäyttöön. 24-tuumainen Asus MS248B on eloon yhden kaapelin kohteliaisuus USB 3.0: n ylimääräinen nykyiset ja kaistanleveys. Mikä parasta, tämä on saavutettu muutamia kompromisseja: LED-näyttö on vain 16.5mm (0.66-tuumaa) paksu, ei 1080p 2ms vasteaika, ja on 10000000:1 kontrastisuhde (vaikka tätä viimeksi spec edellyttää tavanomaista mausteita ). Jotkut extrat ei olla heitetty yli laidan, jotta virrankulutus alas - ei mitään ylimääräistä USB-tai audio-porttia, web-kortin lukija tai kykyä ketjuttaa. Mutta sitten, kuinka paljon voisit saavuttaa vain 9W?

ASUS MS248B 24-tuumainen näyttö tekee kaiken yhdellä kaapelilla, kiitos USB 3.0 perin ilmestynyt Engadget Ma, 06 kesäkuu 2011 15:43:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde ITProPortal | Lähetä | Kommentit

Engadget virka-WWDC keynote lähetys, elää!

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/06/06/engadgets-post-wwdc-keynote-broadcast-live/:







Tänä aamuna meillä oli vähän hauskaa prognosticating mitä olimme nähdä tänään WWDC Keynote osoite. Me nyt olemme nähneet, niin liittyä meihin joidenkin jälkitallennuksen analyysi aivan tapahtuman keskus. Aloitamme piakkoin, joten valitse "Play" yllä, kun asiat menevät elää.

Jatka käsittelyssä Engadget virka-WWDC keynote lähetys, elää!


Engadget virka-WWDC keynote lähetys, elää! perin ilmestynyt Engadget Ma, 06 kesäkuu 2011 16:00:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Uudet hankkeet Käytä puhelimen tiedot Track suurkaupungeissa "Mass Transit käyttö

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/jHncEP7GuqI/New-Projects-Use-Phone-Data-To-Track-Big-Cities-Mass-Transit-Use:

Anonyymi lukija huomauttaa New York Timesin artikkeli liikenteen analysointi ohjelma "" toimii ottamalla huomioon mikä kännykkä torni puhelin on yhteydessä. Sen jälkeen etsii häiriöt palvelun jälkeen merkittäviä muutoksia paikassa. Jos puhelin sijaitsevat lähellä Times Squarea yhtäkkiä menettää palvelua ja kytkee Prince Streetin ja Broadwayn 15 minuuttia myöhemmin, se on lähes varmasti matkustanut siellä käyttäen N-tai R-junat. " Toisessa mielenkiintoinen kierre, artikkeli lyhyesti toteaa, "järjestelmä myös kokeilu, jossa käytetään puhelinten mikrofoneja järkeä, kun ajajat ovat busseissa." "Artikkeli mainitsee myös samanlaisen hankkeen seurata bussien ja junien Los Angeles. .


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Microsoft julkisti <em>Halo 4,</em> TV Xbox Live-Kinect Star Wars

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ByruG_WV-qs/Microsoft-Announces-emHalo-4em-TV-For-Xbox-Live-Kinect-Star-Wars:

Nykyään Microsoft pitivät E3 lehdistötilaisuudessa, ilmoitti joitakin suuria uusia pelejä ja palveluita Xbox 360-alustalle. Halo 4 on lyhyesti paljastui, ja parhaillaan kaavaillaan loma 2012 käynnistää. Lisäksi alkuperäinen Halo on tulossa HD remake. Smash indie osuma Minecraft on tulossa 360 tänä talvena, joka tukee Kinect. Itse asiassa on valtava sysäys monta peliä päättäjät tuoda Kinect yhdentymisen uudelle tasolle - alkaen uuden Fable peli, jossa voit käyttää kädet loitsuja, EA Sports osastosta Kinect Star Wars. Keveiden pois päältä on päivityksen Xbox Liven, joka kokoaa elää TV konsoli (myös DVR-toiminnot), puheohjattavissa kautta Kinect. YouTube ja ääni etsiä Bing on tulossa myös. Päivitys on suunniteltu tänä syksynä. Kiinnostuneet voivat saalis video lehdistötilaisuudessa, joka sisältää kaikki asiaankuuluvat Pelinäytteitä kello G4TV.


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Apple WWDC: IOS 5, leijona, iCloud

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/D_Fjw2Orsbs/Apple-WWDC-iOS-5-Lion-iCloud:

Steve Jobs oli käsi tänään vauhtiin Applen WWDC Keynote. Lion otti ohjat käsiinsä ilman yllätyksiä lukuun 29,99 dollaria pricetag ja heinäkuu alus päivä. IOS on tulossa uusi "Ilmoitus Center", viserrys on integroitu, split thumbable näppäimistö iPads, langaton synkronointi, Native IM järjestelmä IOS laitteiden toimitukset Fall. iCloud on vapaa, synkronointi apps (sähköpostit, kalenterin, yhteystiedot ja iWork apps) eri laitteissa. Photostream on iCloud kuville. iTunes iCloud avulla voit uudelleen ladata kappaleita vihdoin iTunesiin Match avulla voit vastaamaan repi CD Applen kappaletta.


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Apple tuo syvä Twitter integrointi IOS

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/06/06/apple-brings-twitter-integration-to-ios/:


Applen juuri ilmoittanut, että se tuo syvä kimittää yhdentymistä kaikkien sen IOS-pohjaisia ​​laitteita, ja monet sen omista apps, kuten kamera, Kuvat, Safari ja kartat. Tämä yhdentymistä myös tietenkin ulottuu yhteystiedot, jossa voit liittää kontakteja heidän Twitter käsitellä ja päivittää tietojaan vastaavasti paljon kuin Android.



Kehittäminen ... Pysy kuulolla meidän liveblog uusimmat.


Apple tuo syvä Twitter yhdentymisen IOS perin ilmestynyt Engadget Ma, 06 kesäkuu 2011 13:58:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

X-Men: First Class

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/iiXg_JbCaBw/X-Men-First-Class:

En ollut varma mitä odottaa uuden X-Men: First Class elokuva. Edellisen 3 elokuvista on täynnä ylä-ja alamäkiä. Mitä en tajunnut, että tämä elokuva oli menossa todella Prequel. Luulin, että se piti olla vähän enemmän uudestisyntynyt, mutta se yrittää silti sovi edellisessä elokuvassa. Lue ja lyhyt katsaus, joka sisältää jonkin verran spoilereita. Teitä on varoitettu!


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Miksi There&#39;s No Nobelin Computing

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/08UYrYadVYo/Why-Theres-No-Nobel-Prize-In-Computing:

alphadogg kirjoittaa "Kun Nobel-palkinnot ovat kuperasta pois Joka syksy, etevimpiin ammattilaisten tietotekniikka-, televiestintä-ja IT ovat yleensä jätetty oman onnensa nojaan. Tämä johtuu siitä ei Nobelin näillä aloilla, ja on epätodennäköistä tulee olemaan kenellekään aika pian. mukaan Nobel-säätiön: "Nobel-palkinnot nimettyjä Will Alfred Nobel, ovat fysiikan, kemian, fysiologian tai lääketieteen, kirjallisuuden ja rauhan. Vain kerran palkinto on lisätty - Memorial Prize - Ruotsin keskuspankki palkinto Taloustiede muistoksi Alfred Nobel, oli Ruotsin keskuspankki juhlistaa kolmisatavuotispäivä vuonna 1968. Nobel-säätiön hallitus päätti myöhemmin säilyttää alkuperäisten viiden palkinnot kokonaisina eikä sallia uusia lisäyksiä. " Joten, jos IBM, Google, Apple tai joku muu syvään pussitettu tech yhtiö halusi iso lahjoitus mallin mitä Ruotsin keskuspankki teki vuonna 1968, ehkä se voisi keinuttaa Nobel-säätiön lisätä palkinnon. Mutta se mitä todennäköisimmin ei olisi virallisesti kutsutaan Nobel-palkinnon. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Kaksi Elements Lisätty Jaksollinen

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/yoQoQH5w970/Two-Elements-Added-To-Periodic-Table:

smitty777 kirjoittaa "kaksi uutta on lisätty jaksollisen elementtejä. Elements 114 ja 116 ovat painavin tunnettu, jossa atomi painot 289 ja 292 osalta. löytäjiä ehdottavat flerovium ja moscovium niminä näille kahdelle uusia löytöjä. Myös väitteet tehdään lisätä kolmessa enemmän kuin hyvin, 113, 115 ja 118 ". Olemme havainneet osa 114 aiemmin, mutta tämä on virallinen.


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Panasonic GF3 vakoileekin Micro Four Thirds harrastajia YouTube vid?

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/06/06/panasonic-gf3-spied-by-micro-four-thirds-enthusiasts-in-youtube/:

Panasonic GF3?

Ihmiset on 4 / 3 Huhuja uskovat huomasi Panasonic seuraaja kompakti Micro Four Thirds GF2 - osuvasti nimetty GF3. Sivuston kotkansilmäinen kamera fiends huomannut tuntematon Digikamera on promo video (koska poistettu YouTubesta), että urheilu vaihdettavien objektiivien ja on pienempi kuin DSLR. Suunnittelu kamera on hieman samanlainen GF2, vaikka se urheilu selvemmin marssia ja enemmän modernin ilmeen. Huhut ovat ehdottaneet, että GF3 menettäisi salamakenkä, johon tämä kiiltävä valkoinen mysteeri laite selvästi puuttuvat, ja lainaa 16 megapikselin kuvakenno päässä G3 . Odottaessasi Panasonic ilmoittaa sen pienen uuden harrastajan ampuja, jonka odotetaan tapahtuvan 13. kesäkuuta, nauttia toisen parin kuvia tauon jälkeen.

Jatkaa lukeneisuus Panasonic GF3 vakoileekin Micro Four Thirds harrastajia YouTube vid?


Panasonic GF3 vakoileekin Micro Four Thirds harrastajia YouTube vid? alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 06 kesäkuu 2011 11:44:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde 4 / 3 huhut , Mu-43.com | Lähetä | Kommentit

Miten kirjoittaa Like Mark Zuckerberg

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/6zwjqNKiih0/How-To-Write-Like-Mark-Zuckerberg:

newguy77 löytyi tarina puhu tuloksista kielitieteen asiantuntija ne oli tuotu ole omistus tapauksessa. He väittävät, sähköpostit ovat teeskenteli, koska hän käyttää heittomerkkiä oikein ja avautuu lauseita enemmän rennosti kuin masentava sähköposteja.


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.