søndag den 28. november 2010

Viewsonic V3D241wm, tietokonenäytön 3D-tekniikka

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.tecnoka.com/perifericos/viewsonic-v3d241wm-un-monitor-para-ordenador-con-tecnologia-3d/:

Viewsonic ei halua jäädä jälkeen, ja on esitellyt uuden näytön että ominaisuudet muoti tekniikka tällä hetkellä 3D.

V3D241wm Viewsonic on 24-tuumainen LED-paneeli, jossa viive 2ms, 300 kandelaa kirkkauden, kontrastin 20.000.000:1 ja 120Hz virkistystaajuuden taajuuden riippuen valmistaja nauttia 3D-sisältöä käyttäen polarisoitunut lasit monitorin mukana.

Tällä hetkellä emme tiedä, mikä hinta on euroissa, mutta UK myy noin 330 puntaa, mikä nykyisellä hinnat olisi noin 376 euroa, vaikka emme voi tätä olla hinta kun se tulee myydään Espanjassa.

Lisää | Viewsonic

Iracing maailmanmestari Gets Shot At Real Thing

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/2CnADtUlKng/story01.htm:
Jamie lähetetään linkki tarina Iracing maailmanmestari Greger Huttu, joka herätti huomiota Top Gear kaverit ja sai mahdollisuuden ajaa todellinen Star Mazda kilpailija. Iracing on realistinen ajosimulaattori, joka luo tarkan fysiikka rodun autoja ja ratoja ympäri maailmaa, eikä kukaan ole parempi kuin Greger. Top Gear halusi nähdä, kuinka virtuaalinen mestari tekisi aitoa. Vaikka hän lopulta voinut sietää fyysiset vaatimukset, Greger ajoi todella hyvin.

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.




iPhone 3G 3GS saada IOS 4.2.1 avata käyttäen riskialtista ultrasn0w kiertotapaa

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/11/28/iphone-3g-3gs-get-ios-4-2-1-unlock-using-risky-ultrasn0w-worka/:
Ei voi odottaa vielä hetken ja iPhone 3G tai iPhone 3GS on carrier-auki vielä kerran? Jos ja vain jos olet jo käytössä uusin firmware, voit itse pihistää vähän iPad koodi valita tarvittavat lukot - vaikka joitakin vakavia riskejä näin. IPhone Dev Team on uusi versio PwnageTool joka käyttää 6.15.00 baseband alkaen iPad firmware 3.2.2, joka joka sattuu toimimaan täydellisesti iPhone 3G ja 3GS koska molemmat puhelimet ja tabletit tuon ajan käyttää samaa Infineon radio siru . Jos tiedät päin IPSW ja säännöllisesti penkki-näppäintä SHSH läiskä, voit ladata kaikki tarvittavat ohjelmat heti - mutta jos et, kannattaa vältellä asian toistaiseksi. Me puhuimme riskeistä hetki sitten, ja tässä tapauksessa on melkoisesti - kuten kyvyttömyys heikentää peräisin baseband 6,15 tai koskaan tehdä täysin uudelleen, uudelleen, ja se on melko todennäköistä, että Apple ei näytä ystävällisesti annetun takuun jos he löytävät sinut käynnissä iPad ohjelmisto. Ne on taukoja, lapsi.

iPhone 3G 3GS saada IOS 4.2.1 avata käyttäen riskialtista ultrasn0w kiertää perin ilmestynyt Engadget Sun, 28 marraskuu 2010 17:41:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink @ MuscleNerd (Twitter) | lähde Dev-Team Blog | Lähetä | Kommentit

Kiinan politbyroon Behind Google Cyber-hyökkäys?

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/OQPJVReXDOk/story01.htm:
theodp kirjoittaa "Vaikka Wikileaks itse alle DoS hyökkäyksen tietoja Yhdysvaltain ulkoministeriön kaapelit saadaan Wikileaks alkavat tulla ulos kautta valtamediassa. Kaikkein uutisarvoa, raportit TechCrunch: n Erick Schönfeld, on yksi sarja, joka käsittelee massiivisen tietokone hyökkäys Google ja muut yhtiöt, jotka esiteltiin ensi kertaa viime tammikuussa. mukaan NY Times, jotkut uudet vuoti kaapeleita kohta suoraan Kiinan politbyroon varten yllytyksestä alkuperäisen iskut, jotka olisi vuodattanut lisää valoa, miksi Valkoisen talon ja valtion osasto tukee Google niin äänekkäästi aikaan. kehittäminen, kuten raataja haluaa sanoa. "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.




Miten Apple oli Spectacular Vuosi

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/wiLZlpJLKTE/story01.htm:
Hugh Pickens kirjoittaa "John Boudreau kirjoittaa Mercury News että aikana juuri päättyneellä tilikaudella Apple rikkoi neljän peräkkäisen neljännesvuosittaisen liikevaihto ja voitto kirjaa ja keskellä pahin taantuma vuosikymmeniin, palkkasi tuhannet taas vähentää työpaikkoja, mutta mitä suurin ero Apple että vaikka muu tekninen Titaanit käytti 2010 kustannusten leikkaamisen ja hankkimalla uutta teknologiaa fuusioiden, tämä 65 miljardia dollaria Yhtiö on säälimätön innovaatioita kuten käynnistyksen ja häikäilemätön edistetään tekniikoita, jotka haittaavat omien tuotelinjojen. "" Se on ollut mahtava vuosi. Taajuus uutta tavaraa vain suoperäinen mieli ", sanoo Charles Wolf, analyytikko Needham & Co:" Ei ole yritys, joka etäisesti lähellä sitä, mitä Apple tekee. Ne Energizer Bunny. "Syyskuussa 2005 Apple tappoi suositun iPod Mini tieltä iPod Nano, Apple avoimesti myöntää, että iPhone on cannibalizing sen iPodeja - ja ne eivät näytä välittävän, ja iPad tabletti voisi uhkaisi sen ydin laptop liiketoimintaa. "[Apple] on erilainen kulttuuri mielentilassa", toteaa Wolf. "Ne toimivat kuin alku, vaikka ne ovat tulossa 100 miljardia dollari yritys." "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.




AMOLED pula tulla ylijäämä vuonna 2011

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/11/28/amoled-shortage-to-become-a-surplus-in-2011/:
AMOLED pula tulla ylijäämä vuonna 2011
Samsungin kaunis Super AMOLED paneelit ovat yhä yleisempiä mobiililaitteissa, mutta ne eivät ole niin yleisiä kuin ne voisivat olla, jos siellä olisi enemmän asioita lentävät ulos Samsung Mobile Display tehtaita. Odotetusti joka on asetettu muuttaa vuonna 2011 SMD aikoo täyttää lupauksensa ja tuo toinen tuotantolaitos verkossa, kun taas muiden kilpailijoiden Koreassa, Taiwanissa ja Singaporessa ylösajo oman AMOLED tilat ensi vuonna. Samalla Kiina on sanonut toimivansa sen OLED toimitusketjun, eli ne näytöt passiivisen matriisi lajike myös lentoon kokoonpano linjat pian. Joten, 2011 saattaa silti olla vuosi kanaa joka potin, mutta se voisi olla vuoden glowy orgaanisten liisteri jokaisessa älypuhelimessa.

AMOLED pula tulla ylijäämä vuonna 2011 alun perin ilmestynyt Engadget Sun, 28 marraskuu 2010 15:01:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink PhoneArena.com | lähde Digitimes | Lähetä | Kommentit

Wikileaks mukaan Denial of Service Attack

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/VTZt3qiagec/story01.htm:
wiredmikey kirjoittaa "Wikileaks on ilmoittanut, että sen verkkosivusto on parhaillaan massa Distributed Denial of Service hyökkäys. hyökkäysriskin aikoihin odotettu vapauttamista luokiteltu ulkoministeriön asiakirjoja, joita Obaman hallinto sanoo laittaa" lukemattomia henkiä vaarassa , vaarantaa koko maailman terrorismin vastaisista toimista ja vaarantaa Yhdysvaltain suhteita sen liittolaisia. "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.




Kinect ohjata Super Mario PC uudelleen lähentyminen (video)

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/11/28/kinect-used-to-control-super-mario-on-a-pc-redefine-convergence/:
Jos, kuten mekin, olet odottanut nähdä Kinect hallinnassa todella valintakehyksen peli, odotus on nyt päättynyt. Sama kaveri, joka toi meidät Kinect valosapeli on palannut hakata jotta innokas nostalgian nauttia ottelu Super Mario hallita vain kehonsa contortions. OpenKinect käytettiin saada liikkeen tunnistava perifeerinen - alun perin tarkoitettu yksinomaan käytettäväksi Xbox 360 - kommunikoida hänen PC, mutta pelkkä NES-emulaattori hoiti tuo 25-vuotiaan putkimiehen elämää. Video odottaa tauon jälkeen.

Jatka käsittelyssä Kinect ohjata Super Mario PC uudelleen lähentyminen (video)

Kinect ohjata Super Mario PC uudelleen lähentyminen (video) alun perin ilmestynyt Engadget Sun, 28 marraskuu 2010 12:59:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Engadget saksa | lähde yankeyan (YouTube) | Lähetä | Kommentit

Linux Radio

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/i5UEM5LTCiA/story01.htm:
Anonyymi lukija kirjoittaa: "Tämä saattaa hyvinkin olla nerdiest sivusto me koskaan kohdata ... Linux Radio on online radioasema yleisradio Linux-ytimen! Aina kun joku vierailee sivustolla, satunnainen lähdetiedosto on valittuna ja luetaan ääneen, jonka Virtual Speaker näkynyt avoimen lähdekoodin puhesyntetisaattori espeak. Voiko olla hyötyä kenellekään on luultavasti vaikea vastata, mutta jännitys jos on kokemisen arvoinen ainakin kerran. Käsite voi kuitenkin osoittaa jälleen kerran hyötyä avoimen lähdekoodin yli vapaiden ohjelmistojen siitä, miten saavutuksiin mahdotonta: kuka järjissään haluaisi kuunnella binääritiedostojen lujaa? "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.




Nokia C5-03, täydellinen älypuhelin 170 euroa

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.tecnoka.com/smartphone/nokia-c5-03-un-smartphone-completo-por-170-euros/:

Jo tällä viikolla esittelemme joitakin uudistuksia on suomalainen yritys Nokia. Tällä kertaa se on vaihteessa C5-03 Nokia isoveli C5 Nokia, matkapuhelin, ja esitämme jokin aika sitten Gizmos

Nokia C5-03 on ominaista terminaalin kevyt (paino vain 90 grammaa), joka täydentää edeltäjäänsä kosketusnäyttö ja muu ominaisuus saatte hänet hyvin täydellinen älypuhelin markkinahinta, joka on tarjolla, 170 euroa.

Lisäksi kosketusnäyttö 3, 2 tuumaa, Nokia C5-03 sisältää 5 megapikselin kamera, jonka avulla video-, radio-ja GPS-yhteys, Bluetooth, WiFi ja USB.

Mitä muistia, Nokia C5-03 tarjoaa 40 Mt sisäinen, joka voidaan muuntaa jopa 16 Gt, jos käytät microSD-kortti, vaikka sarja sisältää 2 Gb

Koska käyttöjärjestelmä Nokia C5-03 toimii Symbian 1, joka tunnetaan toistaiseksi niin Symbian S60. Laite Ruokalistalla hyvä kokoelma kuvakkeet, jotka tarjoavat suoran pääsyn sähköpostitilejä ja sosiaalisia verkostoja.

Jotkin sovellukset kohokohta Nokia C5-03 on pääsy Nokia Music Store ja Ovi Store, josta voi ostaa musiikkia ja sovelluksia Nokian puhelimissa. Toisaalta, Nokia C5-03 tarjoaa näyttö kaikenlaisten Microsoft Office-asiakirjat, PDF-ja zip.

Hinta Nokian C5-03, kuten sanoin meillä on 170 euroa.

Peter Jackson NAb kolmekymmentä RED EPIC kameroita elokuva Hobitti, houkuttelevat teitä puhaltaa säästöjä

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/11/28/peter-jackson-nabs-thirty-red-epic-cameras-to-film-the-hobbit-t/:
Olemme edelleen hieman bummed että Peter Jackson koskaan tehnyt Halo , mutta tämä pitäisi paikata asioita ylös hitusen - Lord of the Rings johtaja elokuva Hobitti 3D kokonaan kolmellakymmenellä käsin työstetty RED EPIC kamerat alkaa ensi vuoden alussa. Se uutiset suoraan RED perustaja Jim Jannard, mutta ei siinä vielä kaikki, sillä rajoitettu määrä ennen tuotannon EPIC paketteja on saatavilla varhaisessa vaiheessa samoin. 58.000 dollaria ostaa teidän syvälle pussitettu orastava johtaja koneistettu EPIC-M elin, titaani PL asentaa, Bomb etsin ja 5-tuumainen LCD-kosketusnäyttö, REDmote, neljän pakkaus akut, laturi ja solid-state-varastointi-moduuli, jossa on neljä pakkaus 128GB SSD. Jannard odottaa käsin koota, että ensimmäinen erä 5K kuvantamislaitteet joulukuussa tai tammikuussa, alkaa todellinen kokoonpanolinjat kuukausi sen jälkeen, ja toivottavasti ovat laaja saatavuus on NAB huhtikuussa, mutta hän ei tee mitään lupauksia siellä. Siitä RED rullaa . PR tauon jälkeen.

[Kiitos, Patrick]

Jatka käsittelyssä Peter Jackson NAb kolmekymmentä RED EPIC kameroita elokuva Hobitti, houkuttelevat teitä puhaltaa säästöjä

Peter Jackson NAb kolmekymmentä RED EPIC kameroita elokuva Hobitti, houkuttelevat teitä puhaltaa säästöjä perin ilmestynyt Engadget Sun, 28 marraskuu 2010 11:55:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde REDUSER.net (1) , (2) , (3) | Lähetä | Kommentit

USCG Sues Copyright puolustusasianajaja

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/jW-U4BagpBA/story01.htm:
ESRB kirjoittaa "Yhdysvaltojen tekijänoikeuslain Group on haastanut Graham Syfert, asianajaja, joka loi paketti itsensä edustuksen paperityötä yksityishenkilöille haastanut P2P jakaminen tiettyjen elokuvien ja muutti ovat pakotteita vastaan sijoitettu puolustuksen asianajaja. Syfert myy näitä paketteja 20 dollaria, ja USCG vaatii 19 henkilöitä, jotka ovat käyttäneet sitä on maksanut heille yli 5000 dollaria. "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.