torsdag den 21. juli 2011

Miksi Netflix joutui korottamaan hintojaan

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/U5AjAEpdY8A/Why-Netflix-Had-To-Raise-Its-Prices:

sperlingreich kirjoittaa "Viime viikolla, kun elokuva suoratoistopalvelun Netflix nosti hintojaan 60%, yhtiön asiakkaat ottivat blogeja ja sosiaalisia verkostoja kapinaan, joka uhkaa peruuttaa merkintänsä. kuitenkin välillä kustannukset postitus DVD ja kiinnittää yhä enemmän lisenssimaksuja varten sisällön, Netflix koronnosto oli väistämätöntä. Onko se vielä hyvä elokuva bargain? Mitä vaihtoehtoisia palveluita on olemassa? "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Microsoft Q4 FY11: Liikevaihto, tulos ja voitto kaiken ylös, pelaajan odotukset

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/21/microsoft-q4-fy11-revenue-earnings-and-profits-all-up-beatin/:

Microsoft Q4 FY11: Liikevaihto, tulos ja voitto kaiken ylös, pelaajan odotukset

Uutiset ei ollut niin hyvä Nokian tänä aamuna , mutta sen uusi bedmate on paljon, paljon paremmassa kunnossa. Microsoftin Q4 tulos 2011 tilikauden lähetetyistä tuloista ja 17370000000dollari - jopa kahdeksan prosenttia samana ajanjaksona viime vuonna, ja eläimellinen 16430000000dollari ennätys Q3 . Joka ajoi 5870000000dollari nettotulojen, joka on huikeat 30 prosenttia kiivetä yli vuosi edellisestä. Kun tarkastellaan koko vuoden, liikevaihto rikkoi jälleen ennätyksellinen, kellotus on 69940000000dollari, 12 prosenttia korkeampi kuin vuotta aiemmin.



Miksi kaikki hyvä uutinen? No, Entertainment & Devices Division näki 30 prosenttia tuloista hypätä neljänneksellä 45 prosenttia vuoden aikana, kuten Xbox 360 ja Kinect edelleen myydä kuten gangbusters. Bing ja verkkopalveluja oli myös hyviä uutisia, 17 prosenttia liikevaihdon kasvun neljänneksen ansiosta sisukas hakukone saamassa yhä enemmän alaa vastaan ​​kilpailu. Mutta kaikki ei ole ruusuinen, jossa Windows liittyviä tuloja pysyä flat - alas yhteen prosenttiin tällä neljänneksellä kaksi prosenttia viime vuodesta. Windows 8 tulee varmasti kääntää asiat ympäri tällä rintamalla, mutta, eikö?

Microsoft Q4 FY11: Liikevaihto, tulos ja voitto kaiken ylös, pelaajan odotukset alun perin ilmestynyt Engadget Pe, 21 heinäkuu 2011 16:20:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink WinRumors | lähde Microsoft | Lähetä | Kommentit

Windows XP Browser

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/pizTdKGL9yY/Windows-XP-In-a-Browser:

Nimetön lukija kirjoittaa "JPC - puhdasta java PC-emulaattori - on nyt päivittänyt JPC2, ja voi ajaa WindowsXP sisällä Java Applet hiekkalaatikolla."


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Tolkkua NoSQL Standouts

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/YCVxLFj1lzo/Making-Sense-of-the-NoSQL-Standouts:

snydeq kirjoittaa "InfoWorldin Peter Wayner antaa yleiskuvan enemmän pakottavia NoSQL tietovarastot tarjolla tänään toiveita auttaa IT-ammattilaisten aloittaa kokeilemalla näistä tehokkaista työkaluista. Vuodesta Cassandra, jotta MongoDB, jotta Neo4j, jokainen näyttää suunnattu erityisesti joukko sovelluksen tyyppiä, joka tarjoaa DBAs kanssa runsaasti mahdollisuuksia kokeiluihin, ja mittari sekaannusta löytämään oikean työkalun ympäristöönsä. "On suuri etu tähän Babelization jos tarpeet projektin sopivat kyvyt yksi uusia tietokantoja . Jos he riviin hyvin, suorituskykyä parantaa voidaan uskomatonta koska hankkeen rakentajat eivät pyrkivät rakentaa yksi Dreadnought ratkaista kaikkia ongelmia, "Wayner kirjoittaa." kokeilu on myös hauskaa, koska suunnittelijat eivät pakko tehdä varma niiden tietovarastosta on drop-in korvaavan että puhuu SQL kuin syntyperäinen. '"


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






FPGA Bitstream Security Broken

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/WvlX8l6EnAg/FPGA-Bitstream-Security-Broken:

NumberField kirjoittaa "Tutkijat Saksassa julkaistiin pari papereita dokumentointiin vakavia vallan analyysi haavoittuvuuksia bittivirta salaus useiden Xilinx FPGA. Ongelma paljastaa tuotteita käyttäen FPGA kloonausta, laitteisto Troijan paikoilleen, ja reverse engineering. Valitettavasti ei ole helppoa ladattavissa korjata , koska laitteisto muutoksia. Nämä paperit ovat myös muistutus siitä, että ero tehon analyysi (DPA) on edelleen voimakas uhka suojaamattomia laitteita. Päällä FPGA edessä, vain Actel näyttää olevan puuttua DPA kysymys toistaiseksi, vaikka niiden FPGA ovat paljon pienempi kuin Xilinxin luvulla. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Microsoft paljastaa Droid-aiheisen Xbox 360 bundle Star Wars Kinect

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/21/microsoft-reveals-droid-themed-xbox-360-bundle-for-star-wars-kin/:


Kyllä, R2-D2-aiheisen Xbox 360 ja mukana kultaa C-3PO-ohjain, jotka ovat osa uutta Star Wars Kinect nippu että Microsoft virallisesti julkistettiin Comic-Con tänään. Kuten huomaatte, paketti sisältää myös matching valkoinen Kinect anturi sekä 320GB kiintolevy, ja molemmat Star Wars Kinect ja Kinect Adventures - kaikki 449 dollaria. Oliko jo mainittua, että on myös joitakin mukautettuja konsoli kuulostaa? Etsimään sitä laskeutumaan laskeneet, ja ennakkotilauksia alkaa tänään.

Microsoft paljastaa Droid-aiheisen Xbox 360 bundle Star Wars Kinect alun perin ilmestynyt Engadget Pe, 21 heinäkuu 2011 14:23:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde Joystiq | Lähetä | Kommentit

Wolfram julkisti Computational Document Format

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/z9erh6gQGlg/Wolfram-Launches-Computational-Document-Format:

Barence kirjoittaa "Wolfram Research on käynnistänyt oma tiedostomuoto, jonka se väittää on" niin jokapäiväistä kuin asiakirja, mutta kuten interaktiivinen kuin App. " Laskennallinen Document Format (CDF) avulla kirjoittajat voivat upottaa interaktiivisia karttoja, kaavioita ja grafiikkaa niiden asiakirjoihin, jolloin lukijat säätää muuttujia, miten kasvava hinta vaikuttaa voittojen tai esimerkiksi näytön eri osa aivojen. Wolfram pyrkii tehdä muodossa helppoa ei-ohjelmoijia käyttämään, joka perustuu kielelliseen komennot sen hakukoneen. "[tällä hetkellä] kuka tahansa voi tehdä Excel makro pitäisi helposti pystyä tekemään interaktiivisuutta varten CDF", sanoi Conrad Wolfram. " Missä Haluaisin saada on, että kuka tahansa voi tehdä Excel-kaavio voi tehdä interaktiivisuutta CDFS-tiedostojärjestelmiä. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Eliza on naarashirvi silmät, siro tanssi kone, puuttuu mielipuolinen laatu lattialla (video)

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/21/eliza-is-a-doe-eyed-graceful-dancing-machine-lacks-maniacal-qu/:

Eliza

Toisin kuin viimeinen erä on botit olemme nähneet, Eliza on oikeastaan ​​melko siro. Sarjakuvamainen humanoidi sai alkunsa oppaana, shuttling Ihmiset ympäri ostoskeskuksia ja Guangzhou Asian Games 2010 Experience Center. Nyt on vihdoin mahdollisuuden valottaa mitä se sai - nimittäin jotkut sairas tanssiliikkeitä. Nämä neljä Doe-eyed koneita spin, suorittaa monimutkaisia ​​käsivarsi koreografia täydellinen synkronointi ja tauko aiheuttaa tänä eeppinen numero. On selvää, seuraava askel on, että joku opettaa heille, miten Dougie. Tsekkaa videot tauon jälkeen.



[Kiitos, Robotbling]

Jatka lukemista Eliza on naarashirvi silmät, siro tanssi kone, puuttuu mielipuolinen laatu lattialla (video)


Eliza on naarashirvi silmät, siro tanssi kone, puuttuu mielipuolinen laatu lattialla (video) alun perin ilmestynyt Engadget Pe, 21 heinäkuu 2011 13:07:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde PlasticPals | Lähetä | Kommentit

Mozilla julkisti Enterprise User työryhmä

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/UbyUtQnW5g8/Mozilla-Announces-Enterprise-User-Working-Group:

Lennie lähettää tämä lainaus ilmoitus on Mozilla blogi: "Viime aikoina on ollut paljon keskustelua yritysten ja nopea vapauttaa. Online elämä kehittyy nopeammin kuin koskaan ja se on välttämätöntä, että Mozilla aikaan parannuksia Web ja Firefox nopeammin heijastaa tätä. Tämä on luonut haasteita IT-osastoille, on tuotettava paljon kriittisiä sovelluksia Firefox. Mozilla on pohjimmiltaan kyse ihmisistä ja välitämme käyttäjät ovatkin. Tämän vuoksi olemme palauttamaan Mozilla Enterprise Käyttäjän työryhmässä paikka kehittäjille, IT-henkilöstö ja Firefox-kehittäjät keskustelemaan haasteista, ideoiden ja parhaiden käytänteiden käyttöönottoon Firefox yrityksessä. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Verizon kääntää päälle 28 uutta LTE markkinoita, Louisville Sluggers nyt myös 4G

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/21/verizon-flips-the-switch-on-28-new-lte-markets-louisville-slugg/:

Verizon kääntää päälle 28 uutta LTE markkinoita, Louisville Sluggers nyt myös 4G

3G langaton on nyt vähemmän etuoikeus kuin oikea, ja sekä onnea meidän 4G verkot Samoin itsestään selvää pian. Verizon tekee osansa, käännetään päälle 28 uutta LTE markkinoilla tänään. Tämä lisää kokonaismäärä katetuissa tiloissa 102: een. Lisätty kohokohtia: Colorado Springs, Colorado, Augusta, Georgia, Louisville, Kentucky, ja Hilo. Samaan aikaan ihmiset Phoenix, Los Angeles, San Diego, Las Vegas, Dallas, San Antonio ja Seattle voi nyt vaeltaa hieman kauempana keskustasta menettämättä LTE. Täydellinen luettelo on tauon jälkeen, mutta jos et tunne onnekas vain mennä eteenpäin ja ottaa kaiken luurin. Meillä peukkuja sinulle.

Jatkaa lukemista Verizon kääntää päälle 28 uutta LTE markkinoita, Louisville Sluggers nyt myös 4G


Verizon kääntää päälle 28 uutta LTE markkinoita, Louisville Sluggers nyt saatavilla 4G alun perin ilmestynyt Engadget Pe, 21 heinäkuu 2011 11:42:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Motorola Droid 3 tarkastelua

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/21/motorola-droid-3-review/:





Kolmas erä trilogia on tyypillisesti antoisana. Empire Falls, Frodo tuhoaa rengas, Tuhkimo menee ajassa taaksepäin. (Okei, se venyttää.) Meidän päähenkilö tässä tarina on Droid 3, joka kantaa outo yhdennäköisyys sen isä ja isoisä - mutta Verizon lisäsi muutamia uusia komponentteja ja tehdä pieniä design tweaks vuonna yritetään parantaa yleistä kokemusta .



Ovatko nämä muutokset tarpeeksi pelastaa sarjan? Alkuperäinen Droid käynnistetty paljon fanfaari, laite, joka ohjaa Motorola takaisin tielle menestyksen jälkeisestä RAZR Hades. Se oli virkistävä kulta-kuormattuna muotoilu oozed eleganssia, top-of-the-line tiedot sen ajan, ja oli edelläkävijä, joka auttoi Usher Googlen mobiili OS uuteen aikakauteen. Jokainen uusi iteraatio on saanut vähemmän huomiota kuin ennen, kuitenkin ja Droid 3 kokenut tällaista hiljaista käynnistää että me räpytteli ja melkein ohi. Ei ole väliä, vaikka - niin kauan kuin puhelin voi puhua puolestaan, se ei tarvitse konfetti mukana se. Mutta onko kolmas kerta toinen viehätys varten Droid? Vai onko haudattu muita raskassarjalaisia ​​kuten Droid Bionic tai Samsung Galaxy S II Function ? Tule tauon jälkeen selvittää.




Jatka lukemista Motorola Droid 3 tarkastelua


Motorola Droid 3 tarkistaa alun perin ilmestynyt Engadget Pe, 21 heinäkuu 2011 12:00:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | |

Miksi mikään kilpailevista Whois Registry Malli on tuomittu

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/FTBCaVbKE-w/Why-Any-Competing-Whois-Registry-Model-Is-Doomed:

CowboyRobot kirjoittaa "Vuonna Paul Vixie uusin essee, hän väittää, että vaihtoehto Whois rekisterin malli on puutteellinen, ja että meidän pitäisi oppia virheistä historian ehdotti vaihtoehtoja DNS." Kaikilla Ehdotus kilpailevan Whois rekisterin malli kuin tuomittu suunnittelun ja kohtalonsa kaikki vaihtoehtoiset DNS-järjestelmän. Vaikka se onnistuu aluksi, se epäonnistuu jälkeen copycatting tapahtunut. '"


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Kuningaskunnan hallitusta Jaa rajoitetut tiedostot Cloud

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/KBJsA9Z9jGQ/UK-Government-To-Share-Restricted-Files-In-the-Cloud:

twoheadedboy kirjoittaa "Britannian hallitus haluaa käyttää pilvi jakaa vain tiedostoja. Koska koskee noin pilvi ja turvallisuutta, tämä huoli joitakin. kuitenkin paljon yksiköiden välillä käsivarsi ulko-ja (FCO) ja SaaS tarjoaja Huddle on kirjoitti. SaaS-palveluna, näytetään FCO sisäisen pilvi, joka tunnetaan hallitus Secure Application Environment (GSAE). Näin virkamiehiä, diplomaatteja ja muita valtion henkilöstön jakaa asiakirjoja aina salassa tasolle IL3 tai Rajoitettu. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.