onsdag den 21. september 2011

Massachusetts Attorney General, Victim of iTunes Fraud

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/86ebYTEBEYY/Massachusetts-Attorney-General-Victim-of-iTunes-Fraud:

chicksdaddy kirjoittaa "Massachusetts oikeusministeri Martha Coakley sanoi tiistaina, että hänen toimistonsa olisi tiedustellut liittyviä vanhoja valituksia petollinen ostoista, jotka hyödyntävät Applen suosittu online-musiikkikauppaan. Coakley oli itse joutunut identiteettivarkauden viime kuukausina, kertoi yleisölle, että hänen varastetun luottokortin tietoja käytettiin tehdä vilpillisiä iTunes ostoksia. Kysyttäessä (by Threatpost toimittaja) siitä tällaisia ​​petoksia muodostaa raportoitavan tapahtuma alla Bay valtion tiukka tietomurto ilmoituksen lain, 201 CMR 17, Coakley sanoi, että hänen toimistonsa etsisivät tätä kysymystä ja vaativat vastauksia Cupertino, joka on päättäväisesti kieltäytynyt vastaamasta median pyyntöihin pitää käyttäjän raportit petollinen iTunes ostot, ja joka ei ole raportoitu laiminlyötiin Massachusetts sääntelijät. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Apple tarjoaa Final Cut Pro X-päivitys ja ilmainen 30 päivän kokeiluversio, toivoo voimme kaikki vielä olla ystäviä

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/21/apple-offers-final-cut-pro-x-update-and-free-30-day-trial-hopes/:


Paljon ihmisiä oli vähemmän kuin innoissaan vapautuessa Applen uudelleen Final Cut Pro - itse asiassa sanoja kuten "pettynyt" tulevat mieleen, kun kuvataan vastaamaan uuden version videoeditointi ohjelmisto. Ota sydän kuitenkin massiivinen takaisku ei ole jäänyt huomiotta. Yhtiö on julkistanut version 10.0.1 Final Cut Pro-X, joka tarjoaa joitakin uusia ominaisuuksia, kuten tuki rikas XML ja Xsan, Lion koko näytön näkymä ja Media Ohjainkannatin vientiin. Apple on jopa tarjoutunut jopa harvinainen hetki nöyryyttä, myöntää, että lisäykset ovat yritys "vastaamaan näihin ongelmiin" ja "hyvin äänekkäästi asiakkaita." Yhtiö on myös haluavat työntää vastaan ​​joitakin negatiivisia lehdistön tarjoamalla jopa 30 päivää demo ohjelmiston varoa käyttäjät pelkää ottaa syöksyä. Lisää päivityksiä, kuten usean kameran tuki ja broadcast-laatuista videokuvaa seuranta on luvattu ensi vuoden alussa.

Apple tarjoaa Final Cut Pro X-päivitys ja ilmainen 30 päivän kokeiluversio, toivoo voimme kaikki vielä olla ystäviä alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 21 syyskuu 2011 16:05:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink Ars Technica | lähde Apple (1) , (2) | Lähetä | Kommentit

Roku julkisti Disney kumppanuutta, YouTube-kanava toimii

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/21/roku-announces-disney-partnership-youtube-channel-in-the-works/:


Roku on viehättävä housut pois Googlen ja henkselit pois Mickey. Median Yhtiö on valottaa paitsi kehittää YouTube-kanavalla ja kumppanuutta Disney. Kun epävirallinen yritys virus video tähteyteen oli nopeasti puristuksissa Googlen , Roku on vahvistanut kautta Facebook suunniteltiin uusi YouTube-kanavalla. Toisessa voitto Roku addikteja, yhtiö käynnisti Disney Channel, jossa fanit sarjakuva miehistö voi nauttia pienen lomakkeen sisältöä Disney.com, kuten animaation, elokuvien trailereita ja musiikkivideoita. Ensimmäisenä kytketyn laitteen tarjoamaan sisältöä Magic Kingdom, ystävyys antaa Roku joitakin vakavia vaikutusvaltaa sen kilpailijoihin , juuri sopivasti loma menojen remuaminen.

Jatka lukemista Roku julkisti Disney kumppanuutta, YouTube-kanava toimii


Roku julkisti Disney kumppanuutta, YouTube-kanava toimii alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 21 syyskuu 2011 16:32:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink Gigaom , Zatz Not Funny! | lähde Facebook | Lähetä | Kommentit

Froyo-pohjainen ViewSonic V430 älypuhelin esiintyy Venäjällä, nimettömyys lähes taattu

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/21/froyo-based-viewsonic-v430-smartphone-appears-in-russia-anonymi/:


ViewSonic on paljastanut viimeisimmän Android puhelin, V430 - vaikka olisit on hyvin vaikea sanoa kuka teki sen näyttää yksin. Laittaminen Incognito Design syrjään, elintärkeää tilastot sisältävät lihaisa WVGA 4,3 tuuman näyttö, ja 5 megapikselin ensisijainen kamera pariksi VGA eteen päin kamera, kaikki chugging pitkin 1GHz Snapdragon-prosessori. ViewSonic on kaataa vain kolme painiketta näytön alapuolella, muutos neljän näppäimen setup olemme nähneet sen edellinen Android tablets ja puhelimet. Valitettavasti Android versionumero on vastaavasti vähennetty - V430 on ilmeisesti käynnissä Android 2.2, ei Android 2.3 Gingerbread herkullisuus olemme tottuneet Google-powered älypuhelimissa vuonna 2011. V430 näyttäisi käynnistämisestä Venäjän ensimmäinen, mutta ei sanaa vielä, onko se tulee hallituksen Trans-Siperian poikki Euroopassa ja muualla. Hinta on myös Venäjän salainen.


Froyo-pohjainen ViewSonic V430 älypuhelin esiintyy Venäjällä, nimettömyys lähes taattu alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 21 syyskuu 2011 15:22:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink Unwired View | | Lähetä | Kommentit

Pakistan pyrkii Block Facebook Again

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/fMJ9eo38EIw/Pakistan-Seeks-To-Block-Facebook-Again:

Mightee kirjoittaa "Pakistan, joka oli uutinen viime vuonna estää Facebook yli" Draw Mohammad Day "kilpailua, jonka tarkoituksena on kieltää sosiaalisen verkoston uudelleen, koska toinen kierros samassa kilpailussa, raportit Pakistan tänään. Oikeusministeri Sheikh Azmat Saeed , puheenjohtajana Lahoren High Court määräsi ministeriön tietojen ja tekniikan estää pääsyn Facebook valtakunnallisesti vastaava "levittää uskonnollisen vihan Internetissä." Tuomioistuin myös ohjannut ministeriön poliisin Internet ja estää kaikki muut sivustot, jotka todettiin syyllisiksi samaa maksua, mutta se säästyi hakukoneet, kuten Google (mikä se on suunnattu muista syistä). "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Julian Assange n Luvaton Autobiography

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/0l3agajElJ8/Julian-Assanges-Unauthorized-Autobiography:

macwhizkid kirjoittaa "allekirjoittamisen jälkeen merkittävä kirja juttu omaelämäkerran, Julian Assange löysätä (väitetysti murehtia olla todistamatta itseään), mutta ei palauta £ 500,000 ennakkomaksun. julkaisija on ymmärrettävästi tyytyväinen tähän lopputulokseen ja aikoo julkaista" Maailman ensimmäinen luvaton omaelämäkerta "pienestä luonnoksesta Assange toimitettu. Kirja tulee kauppoihin huomenna, mutta olen silti toivoen että saat julkaistaan ​​varhain Wikileaks ..."


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Suunnittelija luo "Eutanasia Roller Coaster"

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/9CoLW-O22Lk/Designer-Creates-Euthanasia-Roller-Coaster:

disco_tracy kirjoittaa "Liettuan huvipuisto työntekijä ja nykyinen väitöskirjaansa Lontoon Royal College of Art Design Yhteisvaikutukset osasto, Julijonas Urbonas, on tehnyt suunnittelu hypoteettinen vuoristoradalla, joka voisi olla tulevaisuudessa inhimillinen eutanasian. Urbonas sanoo, että se on suunniteltu tuottamaan henkilön tapa kuolla "tyylikkäästi ja euforiaa." Valitse artikkeli: "Kolmen minuutin matka liittyy pitkä, hidas, kiivetä - lähes kolmannes meripeninkulman pitkä - joka nostaa yksi ylös ja korkeus yli 1600 metriä, jonka jälkeen massiivinen lasku ja seitsemän strategisesti kokoinen ja sijoitettu silmukoita. lopullinen laskeutuminen ja sarjan silmukoita kaikin minuutin. Mutta vetovoima - 10 GS - mistä spinning silmukoita on 223 kilometriä tunnissa, koska yksi minuutti on hengenvaarallinen. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Twitter avaa valokuvien jakamiseen Tekstiviesti joidenkin harjoittajien

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/21/twitter-opens-up-photo-sharing-via-text-message-on-some-carriers/:


Emme tarkalleen puuttuu tapoja jakaa valokuvia viserrys näinä päivinä, mutta yksi keskeinen alue, joka on jättänyt jälkeensä on kunnianarvoisa tekstiviesti - joka on melko tärkeää miljoonille ihmisille, joilla ei ole älypuhelimissa. Vaikka tweets tekstin kautta on ollut mahdollista alusta lähtien, Twitter on vasta nyt avautunut mahdollisuus julkaista kuva tekstiviestillä. Tämä palvelu on saatavana vain joidenkin harjoittajien aluksi - AT & T, Verizon ja Cellular Etelä Yhdysvalloissa, Vodafone, O2 ja Orange Isossa-Britanniassa, ja Rogers Kanadassa sekä Vodafone Italia, VIVA Bahrain ja TIM Brasilia - mutta Twitter kertoo, että se pyrkii tuomaan ominaisuus lisää harjoittajille. Oikeastaan ​​lähettää valokuvan kautta teksti on yhtä helppoa kuin voit odottaa (vain liittää sen viestisi ja lähetä se sopiva maasi), mutta sinun on luonnollisesti oltava tietoisia kaikista lisämaksuja operaattori voi määrätä.

Twitter avaa valokuvien jakamiseen kautta tekstiviestin Jotkut lentoyhtiöt alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 21 syyskuu 2011 15:44:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink Seuraava Web | lähde Twitter | Lähetä | Kommentit

Comcast käynnistää Suunnittele pienituloisten perheiden

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/sCPWivazV7s/Comcast-Launches-Program-For-Low-Income-Families:

wasimkadak kirjoittaa "Comcast kaulitaan sen Internet Essentials-ohjelman valtakunnallinen tänään, tarjoamalla pienituloisille perheille palveluksessaan alueellaan $ 10/month Internet-yhteydet ja pääsy 150 dollaria tietokoneisiin. Kaikki Perhe ainakin yksi lapsi joka täyttää ilmaisen lounaan ohjelman julkisissa kouluissa voi tilata hitaaseen (1.5mbps) Comcast internet-yhteyden 9,95 dollaria kuukaudessa. Comcast takaa, että se ei nosta hintaa ja tarjoaa suunnitelma ilman varusteita vuokraus tai aktivointi maksuja. Lehden tilaajat eivät voi olla "myöhässä Comcast laskun tai palauttamattomista laitteet, "ja heillä ei voi olla ollut Comcast Internet viimeisten 90 päivää."


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Amazon Tarjota Kindle E Via yleisissä kirjastoissa

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/adjw5P3wFNY/Amazon-To-Offer-Kindle-ebooks-Via-Public-Libraries:

destinyland kirjoittaa "Amazon ilmoitti tänä aamuna että he tekeminen Kindle e-kirjoja saatavilla ilmaiseksi Amerikassa 11000 paikallinen yleisissä kirjastoissa." Olemme innoissamme, että Amazon tarjoaa tällaista uutta lähestymistapaa kirjastoon eBook ... " sanoi yksi Seattlen kirjastonhoitaja ja yksi Kindle blogi lueteltu ulos alkuun etuja, joiden ne saatavilla kirjastoissa. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






LightSquared ehdottaa "yksinkertainen ja edullinen ratkaisu" siihen ärsyttävä GPS häiriöitä kysymys

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/21/lightsquared-proposes-simple-affordable-solution-to-that-pesk/:

Se ei ole ensimmäinen " ratkaisu ", joka LightSquared on ehdottanut GPS häiriöiden kysymystä, joka on mennyt sillä tavalla sen LTE verkon rakentuessa, mutta yhtiön nyt touting uusi "yksinkertainen ja edullinen ratkaisu" ongelmaan. Tämä ei varsinaisesti liity mitään muutoksia itse verkkoon, vaan muuttuu erittäin tarkka GPS-laite, jota puututaan. Tätä varten yhtiö on ilmoittanut, että se on allekirjoittanut sopimuksen Javad GNSS, jossa sanotaan, että se on pystyttävä suunnittelemaan uudelleen suodattimet ja lineaarinen vahvistimet käytetään olemassa olevia vastaanottimia ja tehdä niistä "täysin yhteensopiva LightSquared peppu 10 MHz taajuuksia." Mukaan Javad, muutokset eivät odotetaan kasvavan myyntihinta hiljattain jäsennetään laitteita kuluttajille, vaikka olisi luultavasti jonkin verran kustannuksia jälkiasentaa olemassa oleviin laitteisiin (ensimmäinen yksiköt testaukseen odotetaan olevan saatavilla ensi kuussa). Niin, se voi olla "yksinkertainen" ja "edullinen", mutta se ei tunnu se välttämättä "helppo" ratkaisu. LightSquared lehdistötiedote on tauon jälkeen.

Jatka lukemista LightSquared ehdottaa "yksinkertainen ja edullinen ratkaisu" siihen ärsyttävä GPS häiriöitä kysymys


LightSquared ehdottaa "yksinkertainen ja edullinen ratkaisu" siihen ärsyttävä GPS häiriöitä kysymys alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 21 syyskuu 2011 14:22:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Uudet RED Scarlet julkistetaan 3 marraskuu

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/21/new-red-scarlet-to-be-announced-november-3rd/:


No, näyttää siltä Canon ei ainoa yritys tekee ison kamera ilmoituksen marraskuun 3. päivä. RED toimitusjohtaja Jim Jannard on myös nyt vahvistanut, että se on myös virallisesti julkistaa sen "uuden" RED Scarlet kamera samana päivänä (ole sattumaa, se tuntuu), jolloin se yksityiskohta "kaikki muutokset" Yhtiö on tehnyt siihen. Valitettavasti siinä kaikki yhtiö sanoo nyt, vaikka Jannard lupaa, että "kun me ilmoitamme muutoksista, meillä on valmiina lähetettäväksi."



[Kiitos, Lucario]

Uudet RED Scarlet julkistetaan 3 marraskuu alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 21 syyskuu 2011 14:56:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde Punainen Käyttäjä | Lähetä | Kommentit

Yahoo Estetyt Sähköpostit Tietoja Wall Street Protestit

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/AZfAoyVyHMs/Yahoo-Blocked-Emails-About-Wall-Street-Protests:

itwbennett kirjoittaa "Ihmiset yrittävät sähköpostitse tietoa Wall Streetin protestit maanantaina käyttäen Yahoo Mail, joutuivat vastaanottavana viestejä Yahoo väittäen" epäilyttävää toimintaa ". ThinkProgress.org on YouTube-video käyttäjien yrittää lähettää sähköposteja, joissa mainitaan "OccupyWallSt.org" Web-sivuston, joka näytti olevan maaginen lause saat sähköpostia estetty. Twitterin kautta, Yahoo ilmoitti tukos oli nyt korjattu, mutta "saattaa olla jäljellä viivästyksiä."


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Kanssa 4B SMS Tweets Jalostettu Kuukausittain, Twitter antaa käyttäjien nyt Jaa kuvia tekstin kautta

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/dAkGbXDm4n8/:

photo

Ne meistä, jotka elävät maailmassa ylikansoitettu myös älypuhelimilla usein unohtaa, että on puhelimet hallitsevat tällä hetkellä maailmanlaajuisesti matkapuhelin markkinoilla. Vuonna nyökkäys kohti käyttäjää, joka ei iPhonessa tai androidien tai muu puhelin että pohjimmiltaan toimii mini tietokone, Twitter on nyt mahdollistaa sen käyttäjät voivat lähettää valokuvia VA tekstiviestillä.


Käyttäjät, jotka haluavat lähettää valokuvan Twitter tekstiviestillä voi vain ladata kuvan tekstiviestiin kuin he haluaisivat tehdä puhelimessa ja lähettää Twitteriin kuin he haluaisivat lähettää normaalin tekstiviestin Tweet - ja 404-04 Yhdysvalloissa, esimerkiksi . Valitettavasti ominaisuus ei vielä toimi DMS (ja ottaen huomioon joidenkin käyttäjien taipumus DM epäonnistuvat, ehkä se on hyvä asia).


SMS lataustoimintoa on nyt saatavilla Yhdysvalloissa AT & T, Verizon Wireless ja Cellular South, Isossa-Britanniassa on Vodafone, O2 ja Orange, Italiassa Vodafone, Kanadassa Rogers Communications, Bahrainissa on VIVA ja Brasiliassa TIM Brasilia .


Twitter muistuttaa meitä blogikirjoituksen, että yli 4 miljardia tekstiviestiä tweets lähetetään ja vastaanotetaan joka kuukausi ja SMS tweeting on saatavilla 80 maassa ja yhdeksällä eri kielellä. Se myös paljastaa, että se on edelleen lisätä ominaisuuksia, jotka parantavat SMS Twitter kokemusta kuin Fast Seuraa (jonka avulla voit vastaanottaa tekstiviestejä ilman Twitter-tili), tekstiviesti komennot ja edelleen operaattorin kattavuudesta.


Tämä on pieni uutinen viikko täynnä Facebookin ja Googlen grandstanding varma, mutta se on luultavasti paljon arvostavat miljoonien käyttäjien kanssa nyt parannetut toiminnot.













Yritys: Twitter

Kotisivu: twitter.com

Rahoitus: $ 1.16B



Twitter perustama Jack Dorsey, Biz Stone, ja Evan Williams maaliskuussa 2006 (käynnistettiin julkisesti heinäkuussa 2006), on sosiaalinen verkostoituminen ja mikro-blogging palvelun, jonka avulla käyttäjät voivat lähettää niiden uusimmat päivitykset. Päivitys on rajoitettu 140 merkkiä, ja voidaan lähettää kolmella tavalla: web-lomakkeen, tekstiviestin tai pikaviestin. Yhtiö on ollut kiireinen uusien ominaisuuksien lisäämiseen tuotetta kuten Gmail tuonti ja haku. He hiljattain käynnistänyt uuden sivuston osan "Tutki" ja ...