lørdag den 7. maj 2011

Modder miniaturizes 5,25 tuuman levyasema, tuo microSD tuki Atari 400

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/05/07/modder-miniaturizes-5-25-inch-disk-drive-brings-microsd-support/:


Et ole tarkastella retro microSD-kortin lukija, etsit Atari -yhteensopiva sarja levyasema, joka vain sattuu käyttää microSD sijaan 5,25 tuuman levykkeitä. Vuonna Zork inspiroi sovi nostalgiaa (olemme kaikki olleet siellä), laitteisto modder Rossum pariksi Atari liitin LPC1114 mikrokontrolleri, joka pystyy emuloimaan jopa kahdeksan Atari asemat, hallinnoi mukautetun, automaattiseen käynnistykseen app. Koko paketti on siististi pakattu ja pieni 3D painettu kopio alkuperäisestä Atari 810 levyasema, ja on myytävänä koskaan - mutta älä anna että pysäkki sinua: Rossum n kaaviot ovat ilmaisia ​​ottaen. Sana suurin pieni Atari-asema on vain DIY päässä.



[Kiitos, Francesco F.]

Modder miniaturizes 5,25 tuuman levyasema, tuo microSD tuki Atari 400 alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 07 toukokuu 2011 16:01:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Rossum | Lähetä | Kommentit

Rocket räjäytykset Pois ohjusten Varoitus Satellite

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/B4_Xj_gztXs/Rocket-Blasts-Off-With-Missile-Warning-Satellite:

fysdt lähettää tämä lainaus Reutersin raportti: "miehittämättömiä Atlas 5 raketti puhallettu pois Cape Canaveral Air Force Station lauantaina laittaa ensimmäisen satelliitin puolustusministeriön uuden ohjuksen hälytysjärjestelmää avaruuteen. ahtautuneena sisällä raketin nosecone oli 1,3 dollaria miljardia avaruudessa Infrapuna Systems (SBIRS) Geo-1 avaruusaluksen rakentanut Lockheed Martinin ja Northrop Grumman. satelliitti, ensimmäinen neljästä tarkoitus käynnistää seuraavien viiden vuoden aikana on tarkoitus Yhdysvaltain armeijan aikaisin ilmoitus ohjus käynnistää ja muut tiedustelu palvelut. 17600000000 dollaria SBIRS tähdistö, joka sisältää sensorit isäntä satelliittien tulee lisätä ja lopulta korvata armeijan Defense Support Program satelliitit, jotka ovat toimineet vuodesta 1970. satelliitit pestä planeettaa lämmön polkuja tuottaman alla raketit ja ohjuksia. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Viikko pelaamista: Portal 2, Super soaker, PSN edelleen alas

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/DeLVweI7dH8/week-in-gaming-portal-2-super-soaker-psn-still-down.ars:


Meidän suosituin juttu viime viikolla oli Peter Bright pohtia sitä, miksi Portal 2 oli askel alaspäin alkuperäisestä pelistä. Monet ihmiset olivat eri mieltä hänen ajatuksensa, mutta keskustelun kommentit oli huippuluokkaa. Kaikki tarina, joka saa ihmiset ajattelemaan ja kirjoittamaan pitkiä vastauksia on voittaa teokseni.


Toiseksi suosituin juttu oli tarkistaa vesipyssy. Se on hetkiä kuin nämä, että minä todella rakastan työtäni. Vaikka Sony tungosta paljon kymmenen suurimman joukkoon, ja että tarina on varmasti hyvä liikenteessä, olemme valmiita ottamaan sen olevan ohi, PlayStation Network tulla takaisin ylös, ja pelaamisen uudelleen.


Katsotaan suurin tarinoita viime viikolla, on meillä?


Lue loput tämän artikkelin ...


Lue kommentteja tähän virkaan





Viikko Apple: Thunderbolt iMacit, IOS paikannukseen hienosäädön ja lisää

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/4tTjiU7-gvo/week-in-apple-thunderbolt-imacs-ios-location-tracking-tweaks-and-more.ars:


Viime viikolla Apple julkaisi päivityksen IOS laitteiden auttaa ratkaisemaan joitakin huolta paikannukseen sekä valloilleen uuden, Thunderbolt varustettu iMacit. Ars myös kaivettu OWC SSD korvata MacBook Airs ja Quadro 4000 NVIDIA, ja keskustellaan tulevista muutoksista MobileMe, Samsungin oikeusjuttu vastaan ​​Apple Yhdysvalloissa, ja fake antivirus app Mac. Lue eteenpäin ratsia:


Toimintaohjeet: korvata MacBook Air SSD OWC: n Aura Pro Express : Apple tarjoaa muutamia SSD vaihtoehtoja sen uusimman MacBook Air-mallit, mutta nyt muut World Computing on kolme suurempia, nopeampia SSD tilalle. Vuonna yhdistelmä miten-ja tarkistaa, Ars päätti pistää 240GB ajaa 11 "MacBook Air nähdä, miltä tuntuu olla kahdesti huoneen luvattu suorituskyvyn parannuksia peräti 68 prosenttia.


Ars Arvostelut Quadro 4000 Mac Edition: NVIDIA: n ainoa Mac tarjoaa lupaava alku : Ars kestää pitkään, kova tarkastella NVIDIA: n uusin pro näytönohjain Mac. Onko chipmaker vihdoin manattiin kuljettaja demonit, jotka ovat vaivanneet viime julkaisut, vai onko tämä taas yksi tapa saada tasaiseen kernel panikoi?


Lue loput tämän artikkelin ...


Lue kommentteja tähän virkaan





Viikonloppu Giveaway: 16GB BlackBerry playbook

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/s-kY4PKIqDc/:

Array

Pian AOL: n AIM ei edellytä erillisen kirjautumisen pikaviestikumppaneita yhteystiedot Gmailissa

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/ixfB75vQYPc/:

Array

Näytön Tarttuu: Kyocera Echo palaa varajäsen-todellisuus tulevaisuudessa Fringe

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/05/07/screen-grabs-kyocera-echo-goes-back-to-the-alternate-reality-fu/:

Näytön Tarttuu Chronicles käyttää (ja väärin) reaalimaailman gadgetit nykypäivän elokuvissa ja TV. Lähetä havaintoja (kangas tartu!) Ja screengrabs at Engadget dot com.




Pidimme Kyocera Echo melko vähän, mutta ehkä kahden näytön tabletphone käsite on punkin edellä aikaansa - tässä se on viidentoista vuoden nyt auttaa Fringe joukkue vetää turvallisuuden suunnitelmia oopperatalo. Tai ehkä Astrid on tullut vuosikerta teknologian tuntija? Meidän on myönnettävä se askel ylöspäin Viiru seismografi , mutta emme voi auttaa, mutta paheksua - emme olisi pyydetty kuollut käynnissä Froyo vuonna 2026, kun kaikki.



[Kiitos, Prince C.]

Jatka käsittelyssä Screen Tarttuu: Kyocera Echo palaa varajäsen-todellisuus tulevaisuudessa Fringe


Näytön Tarttuu: Kyocera Echo palaa varajäsen-todellisuus tulevaisuudessa Fringe perin ilmestynyt Engadget Ma, 07 toukokuu 2011 15:02:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Opiskelijat Keksi Revolutionary Solar Sterilizer

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/iR1VBRySrC8/Students-Invent-Revolutionary-Solar-Sterilizer:

greenerd kirjoittaa "insinööriopiskelijat Rice University ovat ratkaisseet valtava terveysongelma kehitysmaissa luomalla laite, joka käyttää aurinkoa steriloida lääkinnällisten välineiden. Tämä keksintö voitaisiin estää tartunnan leviäminen ja sairaus sairaaloissa ympäri maailmaa vailla asianmukaista sterilointi työkaluja. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Miksi Uusi kaveri voi olla Code

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/3tjpM3YBNAw/:

Array

US Cellular ilmoittaa 4G-suunnitelmia syttyy LTE vuoden loppuun mennessä

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/05/07/us-cellular-announces-4g-plans-to-light-up-lte-by-end-of-year/:


Juuri kun olemme vihdoin kylpemään lämpöä kevään ja sienestys toukokuuta kukkia, US Cellular löytää syy, miksi odotan kylmä ja pimeä talvi tulla. Harjoittaja ilmoitti suunnitelmistaan ​​sijoittaa oman LTE -verkon tarkoituksenaan blanketing kaksi tusinaa markkinoilla (eli 25 prosenttia sen asiakaskunta) kanssa salamannopean 4G palvelun ajoissa joulun. Ja puolue ei lopeta vain siksi misteli tulee alas ja koristeet laitetaan pois, loma käyttöönottoa vasta ensimmäinen vaihe, jossa US Cellular jatkaa 4G laajentumisyrityksiä kautta 2012. Koko PR tauon jälkeen.

Jatka käsittelyssä US Cellular ilmoittaa 4G-suunnitelmia syttyy LTE vuoden loppuun mennessä


US Cellular ilmoittaa 4G-suunnitelmia syttyy LTE vuoden loppuun mennessä alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 07 toukokuu 2011 13:55:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde US Cellular | Lähetä | Kommentit

Titan joutua Vesi valtameren pinnan alla

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/rhqZY1vXsLk/Titan-May-Have-Water-Ocean-Under-the-Surface:

RedEaredSlider kirjoittaa "NASA: n Cassini-luotaimen, kiertävän Saturnus, voi olla löytänyt näyttöä nestemäisen veden valtameri pinnan alla Titanin Saturnuksen suurimman kuun. Tiedot ovat peräisin tutkahavaintoja pinta toimenpide Titanin kierto ja kertoa, miten se on suuntautunut suhteessa tasoon sen kiertorata - sen akselin kallistus. Mukaan paperia julkaistaan ​​tulevassa kysymys Tähtitiede ja astrofysiikka (käsikirjoitus PDF at arXiv.org), uudet tiedot osoittivat, että monet maapallon pinnan ominaisuudet olivat väärässä paikassa, joskus pois jopa 30 km (19 mailia). Titan aina esittää samat kasvot kohti Saturnus, aivan kuten Kuu ei maahan. Mutta näissä tilanteissa, yksi odottaa, että kuu tulee olemaan "Cassini valtio , "mikä tarkoittaa, että akselin kallistus on tietty arvo. Titan tapauksessa, aksiaalinen kallista mitattiin 0,3 astetta. Tämä tuntui liian korkea, jos oletetaan Titan oli vankka runko."


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Microsoft patentti yksityiskohtia 3D työpöydän käyttöliittymä huoneen ikkunat

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/05/07/microsoft-patent-details-a-3d-desktop-interface-with-a-room-for/:


Monet ovat yrittäneet ja epäonnistuneet tuoda 3D työpöydän käyttöliittymä muuten 2D-käyttöjärjestelmä, mutta se ei ole varmasti pysähtynyt muita yrittämästä. Tuorein esimerkki on viljelykasvi on kohteliaisuus kukaan muu kuin Microsoft, joka hiljattain sai patentin mitä se kuvailee "Menetelmä ja laite tarjoaa kolmiulotteisen tehtävä galleria tietokoneen käyttöliittymä." Toisin sanoen, se on käyttöliittymän tarkoituksena on auttaa sinua paremmin hallita useita tehtäviä, jotka patentti ehdottaa voitaisiin tehdä 3D-ympäristössä, jossa lattia, seinät ja katto. Ilmeisesti et osaa ryhmitellä useita ikkunoita eri paikoista "huone", joka voit luottaa oman alueellisen muistin helposti löytää tietyn tehtävän - ja huoneen saa syvemmälle ja syvemmälle mahtuu enemmän tehtäviä. Vuonna patentti väittää, ainoa keino on kuvattu navigointia, että huone on joukko kuvakkeita, jotka säätää sopivaksi 3D-ympäristössä, vaikka se varmasti tuntuu kuin se voisi helposti mukauttaa tilaa ele valvonta samoin. Osuma lähde linkkiä ja paljon muuta viivapiirroksia kun tämä tuli.

Microsoft patentti yksityiskohtia 3D työpöydän käyttöliittymä huoneen ikkunat perin ilmestynyt Engadget Ma, 07 toukokuu 2011 12:51:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Technology Review | lähde Google Patents | Lähetä | Kommentit

Google / Facebook: Do-Not-Track uhkaa CA elinkeinoministeriö

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/WY3hlo4mkXM/GoogleFacebook-Do-Not-Track-Threatens-CA-Economy:

theodp kirjoittaa "Google ja Facebook ovat varoitus lainsäätäjät kohtalokkaita seurauksia, jos California kulkee" ei-ei-track "laskun. Ehdotettu laki vaatisi yritykset tekevät verkossa liiketoimintaa Golden State tarjota" opt-out "yksityisyyden mekanismi kuluttajien . Senaatti Bill 761 "aiheuttaisi tarpeetonta, täytäntöönpanokelvoton ja perustuslain vastaista sääntelytaakkaa Internet-kauppa," lukee taivas-on-jotka vastalauseen leima-of-paheksuntaa Google, Facebook, Yahoo, Amex, Acxiom, Experian, Allstate Time-Warner, MPAA, ESA ja muut. "toimenpide vaikuttaisi kielteisesti kuluttajiin, jotka ovat tottuneet monipuolista sisältöä ja ilmaisia ​​palveluja Internetin kautta, ja tekisi niistä alttiimpia turvallisuusuhkia."


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Gitionary: Git Party Game

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/dn5xwqz2eu0/Gitionary-the-Git-Party-Game:

sdasher kirjoittaa "Lopuksi on olemassa mahdollisuus yhdistää rakkaus version ohjaus ja puolueiden: Gitionary. hengentuote kaksi MIT alums, se osapuoli peli, jossa yrität kuvata git komentoja. sarja gitionary kortteja (PDF) on lähetetty samoin. Henkilökohtaisesti olen edelleen tilan pois Virheenjäljitys Python RPG. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Acer Aspire One 722 luonnosta pyydettyjä (video)

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/05/07/acer-aspire-one-722-caught-in-the-wild-video/:



Jos tämä omituinen Acer Aspire One 722 kerroimme teille viime kuussa kiinni fancy, hyvin, emme vieläkään tiedä, milloin voit ostaa sitä tai kuinka monta melko penniä sen saat maksaa. Tällä välin ihmiset on NewGadgets ainakin sain viettää aikaa yhdessä ja antoi sille täyden käytännön hoito, mukaan lukien video (upotettu alla pistevääristymät) ja galleria lähikuvia. Joten jos pidät netbooks sininen, kärsinyt, ja täynnä AMD sisuskalut, pään ohi tauko saat kaunis tyttö. Nyt jos vain tämä olisi julkaisupäivämäärä mennä sen kanssa ...

Jatkaa lukeneisuus Acer Aspire One 722 luonnosta pyydettyjä (video)


Acer Aspire One 722 luonnosta pyydettyjä (video) alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 07 toukokuu 2011 09:37:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde NewGadgets | Lähetä | Kommentit

BeBook Live tablet toimittaa tavarat Froyo diehards

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/05/07/bebook-live-tablet-delivers-the-goods-for-froyo-diehards/:


Se on melko sopiva, että BeBook valitsi sana "Live" sen uuden tuotteen, koska kunnes saimme eräältä sen henkilöstöstä ei aiemmin tänään, emme olleet täysin varma, että se oli vielä potkiminen. Yhtiö on seurannut se kiinteä, jos tyyris, musta ja valkoinen e-lukija kanssa, saavat tämän Android tablet. BeBook Live tablet on seitsemän tuuman multitouch värinäyttö, 2 megapikselin edessä päin kamera, 1080p HDMI-lähtö, Flash-tuki, ja 4GB sisäinen muisti. Outo, laitteen "tablet OS" on oikeastaan ​​Android 2.2, joka epäilemättä tuntevat suorastaan ​​vanhentunut, kun se käynnistää kesäkuussa 279 dollaria - joka on yhtiön luotto, on huomattavasti halvempi kuin pienempi tech edeltäjänsä. Video tauon jälkeen, että saattaa olla kertojana PLUSSA kaveri.

Jatka käsittelyssä BeBook Live tablet toimittaa tavarat Froyo diehards


BeBook Live tablet toimittaa tavarat Froyo diehards perin ilmestynyt Engadget Ma, 07 toukokuu 2011 10:42:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde BeBook | Lähetä | Kommentit

Rand McNally n TripMaker RVND 5510 lupauksia RV-helppo navigointi, Robin Williams lisämaksusta

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/05/07/rand-mcnallys-tripmaker-rvnd-5510-promises-rv-easy-navigation/:


Oletko hyvätapaisen Kalifornia juoma johtoon kyllästynyt perheen lomat muuttua temput? Tuntuuko sinusta aina yrittää puhdistaa viemäriverkkoon oman vapaa-ajan ajoneuvon, jotkut (tosin hilpeä) fecal-asia liittyvät vahinko tapahtuu? No, emme voi auttaa sinua siinä, rehellisesti, mutta voimme osoittaa teille kohti Rand McNally n TripMaker RVND 5510 - "ensimmäinen navigointilaite suunniteltu erityisesti RVers." Tämä ei ole supervans tai leiriläisille: se on RVS poika, olivatpa he Airstream, Monaco, makea eteläkorealainen Custom Job tai hippified kasvis-RV . 5510 ominaisuudet RV-helppo GPS reititys pitää sinut turvallisesti ja laillisesti tiellä. Se on myös yli 14 miljoonaa kiinnostavia kohteita, auttaa sinua löytämään kaiken leirintäalueet lähimpään eläinsairaalaan. Ja sen Best of Road ominaisuus uhkaa kääntää matka ikimuistoinen seikkailu. TripMaker RVND 5510 vähittäismyyntihinta on $ 350 ja aluksia Pohjois-Amerikassa kesäkuussa (juuri ajoissa roadtrip kausi) ja kyllä, myös tukee Kanadan ranska.

Jatka käsittelyssä Rand McNally n TripMaker RVND 5510 lupauksia RV-helppo navigointi, Robin Williams lisämaksusta


Rand McNally n TripMaker RVND 5510 lupauksia RV-helppo navigointi, Robin Williams lisämaksusta perin ilmestynyt Engadget Ma, 07 toukokuu 2011 11:47:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Rand McNally | Lähetä | Kommentit

Viewsonic V3D241wm, tietokonenäytön 3D-tekniikka

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.tecnoka.com/perifericos/viewsonic-v3d241wm-un-monitor-para-ordenador-con-tecnologia-3d/:


Viewsonic ei halua jäädä jälkeen, ja on esitellyt uuden näytön että ominaisuudet muoti tekniikka tällä hetkellä 3D.


V3D241wm Viewsonic on 24-tuumainen LED-paneeli, jossa viive 2ms, 300 kandelaa kirkkauden, kontrastin 20.000.000:1 ja 120Hz virkistystaajuuden taajuuden riippuen valmistaja nauttia 3D-sisältöä käyttäen polarisoitunut lasit monitorin mukana.



Tällä hetkellä emme tiedä, mikä hinta on euroissa, mutta UK myy noin 330 puntaa, mikä nykyisellä hinnat olisi noin 376 euroa, vaikka emme voi tätä olla hinta kun se tulee myydään Espanjassa.


Lisää | Viewsonic