søndag den 23. januar 2011

Keinotekoinen retinas Voiko Balance lyijykynä sen loppuun

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/zNP741ed_Lo/Artificial-Retinas-Can-Balance-a-Pencil-On-Its-End:
mikejuk kirjoittaa "tutkijaryhmä on rakentanut hermostollisten tietojärjestelmä, joka on riittävän hyvä ja riittävän nopeasti tasapainoon kynän reaaliajassa. Jos mielestäsi helppoa, kokeile! instituutti neuroinformatiikka, ETH / yliopiston Zürich on käytetty mikä näyttää videokamerat tehdä työtä, mutta todellisuudessa ne ovat analogisia pii retinas. Ne toimivat niin nopeasti, että jopa melko perus laitteisto he pystyvät tasapainottamaan kynä. "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.


Toshiba NB550D AMD Ontario evätään pääsy Yhdysvaltoihin

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/23/toshiba-nb550d-with-amd-ontario-denied-entry-to-the-us/:
Eli tällainen perseestä. Muista AMD Fusion Toshiba NB550D kanssa sen Harman Kardon -kaiuttimet? No, mukaan Toshiba se ei lasku Yhdysvalloissa lähiaikoina. Mukaan Liliputing, Tosh ei ole suunnitelmia julkaista Ontario-powered 10-tuumainen kannettava tietokone tällä puolella on lampi. Jep, näyttää siltä, että Toshiba Yhdysvallat haluaisi pitää Intelin Atom virtaa sen 10-tuumainen NB520 ja NB505 netbook ja säästää AMD: n yläpäähän Zacate E-sarjan suurempiin järjestelmiin, kuten sen 15,6-tuumainen Satellite C655D . Tietenkin on aina Acer Aspire One 522 hakeville AMD Bobcat ydin ja ATI Radeon 6250 näytönohjain on 10-tuumainen runko, mutta siellä on vain jotain noista HK kaiutin ritilät , jotka ovat meitä Wishin "Toshiba muuttaisi mielensä tämä .

Toshiba NB550D AMD Ontario evätään pääsy Yhdysvaltoihin perin ilmestynyt Engadget Sun, 23 tammikuu 2011 17:03:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Liliputing | Lähetä | Kommentit

1.2GHz Tegra 2 3D pelimerkkejä ehdotti vuotanut dia tulossa kevään 2011 "

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/23/1-2ghz-tegra-2-3d-chips-suggested-by-leaked-slide-coming-sprin/:
Darn, olemme tuskin alkanut tutustuminen Tegra 2 , mutta NVIDIA näyttää jo nyt valmistella vaiheessa jonkinlainen Tegra 2,5 - 1,2 GHz dual-core siru, joka tulee olemaan markkinoidaan 3D-yhteensopiva matkapuhelin-prosessori. Tämä T25 pii on ilmeisesti asetettu massatuotannon ensimmäisellä neljänneksellä tänä vuonna saatavuus tulossa keväällä. Koska äänet paljon puhuttu 3D siirtymässä matkapuhelinverkkoon , tämä on yksi huhu, joka tekee paljon järkeä - ja vaikka olet vankkumaton kannattaja 2D uskontunnustuksen, et voi kieltää, että Nopeuttanut Tegra 2 CPU kuulostaa aika herkullinen. Olemme onnistuneet myös jäljittää joitakin teknisiä pulista noin lisäämällä tukea Kromi OS 1.2GHz T25 NVIDIA, näennäisesti vahvistavia vuotanut kuva yllä. Voi pojat, se tulee olemaan kuuma kesä mobiilikäytön tänä vuonna!

1.2GHz Tegra 2 3D pelimerkkejä ehdotti vuotanut dia tulossa kevään 2011 " alun perin ilmestynyt Engadget Sun, 23 tammikuu 2011 15:55:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde TechEye | Lähetä | Kommentit

Applen App Store Hits 10B App Lataa Mark

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/kGoApRhBLK4/Apple-App-Store-Hits-10B-App-Download-Mark:
alphadogg kirjoittaa "Apple App Store osui 10 miljardia sovellus lataa merkki yön perjantaina, tärkeä virstanpylväs, johon valtavasti Doodle listat, Tap Tap Revenge ja Vihainen Linnut pelissä, puhumattakaan Facebook ja Pandora käyttö. Apple App Store osuma 1000000000 merkki huhtikuussa 2009, avaamisen jälkeen heinäkuussa 2008. Apple on antoisaa downloader 10 miljardisosa ilmaiseksi tai maksettu App Store app. 10000dollari iTunes lahjakortti on vähän showmanship että Willy Wonka olisi ylpeä. Vuodesta klo 7 EST kuitenkaan Apple ei ollut julkisesti tunnistettu voittaja, vain sanomalla, että sinun täytyy palata myöhemmin selville kuka voitti. Apple laittaa IOS app lähtölaskenta ticker verkkosivuillaan viime viikolla rakentaa sirinä noin virstanpylväs ja tuotti noin 250 miljoonaa app downloads lähtien. Samoin kävi ilmi, listan kaikkien aikojen ladatuin ilmaisia ja maksullisia iPhone ja iPad apps. " Voittaja $ 10k on Gail Davis, brittiläinen nainen, joka on lasten asennettu sovellus ilman tietonsa. Hän itse ajatellut puhelun Apple oli kepponen aluksi. "Tyttäreni kertoi, että heillä oli ladannut sen ja he tiesivät oli kilpailua ja että meillä voi olla voittanut", hän kertoi BBC Radio 5 Live.

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.


Nikkei: PSP2 on 3G matkapuhelinverkon tietojen OLED-kosketusnäyttö

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/23/nikkei-psp2-to-have-3g-cellular-data-oled-touchscreen/:
Lisätietoja esiin väitetysti PSP2 kanssa takapuoli touch valvontaa, HD-näyttö, kuuma persoonallisuus
Olemme vain neljän päivän päässä piti 27 tammikuu paljastus , mutta ilmeisesti on vielä mehukasta enemmän PSP2 huhuja vasemmalle jakaa - Japanin usein luotettava Nikkei sanomalehti kertoo, että kädessä kone urheilu terävän OLED-kosketusnäyttö ja 3G alkaen NTT DoCoMo, kun se saapuu myöhemmin tänä vuonna, jälkimmäinen mahdollistaa moninpelejä ja jopa koko videon ja pelin lataus yli Japanin matkapuhelinverkossa. Mitä enemmän, paperi vahvistaa, että näyttö on fyysisesti suurempi ja virtaa noin voimakas uusia piin . Joten, miten Sony erottaa tämän PSP2 PlayStation Phone sitten? Ilmeisesti peli järjestelmä ei voi soittaa.

Nikkei: PSP2 on 3G matkapuhelinverkon tietojen OLED-kosketusnäyttö perin ilmestynyt Engadget Sun, 23 tammikuu 2011 14:54:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink OLED-Display.net | lähde Nikkei | Lähetä | Kommentit

Miksi Eric Schmidt Left toimitusjohtajana Google?

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ZQu1lgvthfY/Why-Eric-Schmidt-Left-As-CEO-of-Google:
Edsj kirjoittaa "mukaan New Yorker:" Tuntuu Eric Schmidt ei pidä päätöstä antaa sensuroimatonta hakuja Kiinassa. On todettu, päätös vetäytyä sensuroidaan haut Kiinassa tehtiin yhteistyössä perustaja Larry Page puolelle hänen perustamassa kumppani, Sergey Brin ja luultavasti sisäinen taistelu vallasta alkanut. Schmidt on myös ollut tyytyväinen "ei saa pahaa politiikkaa, jotain Googlen perustajat olivat valmiita suojelemaan tahansa. Schmidt menettänyt energiaa ja keskittyä menettämisen jälkeen Kiinan sisäinen taistelu ja päätti jättää toimitusjohtajan tehtävät. On myös kerrottu, että puheenjohtaja kanta on väliaikainen, kunnes hän löytää toisen yrityksen hoitamaan. "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.


Tutkijat rakentaa kaksinkertainen kelluva-gate FET, uskokaa voisi mullistaa tietokoneen muistiin

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/23/scientists-build-double-floating-gate-fet-believe-it-could-revo/:
Katso, saamme sen, haluatko RAM joka käyttäytyy kuin salama, salama joka käyttäytyy kuten RAM, ja kaikkea siltä väliltä - nopeaa tietokoneen muistiin, että ei menetä tietoja, kun virta katkeaa, ja kestää vuosikausia. No, se näyttää siellä uusi haastaja tulossa kirjoittaa, että rengas - kaksinkertainen vaihtuva-portti kentän vaikutus transistoreita, tällä hetkellä kehitteillä North Carolina State University. Yhtenäinen kelluva-portti lajike on tällä hetkellä vastuussa flash muistia USB-muistitikku ja SSD , toinen kelluva portti mahdollistaa databittiä pysyä aktiivisena, Valmis-tilassa, mutta tietokone voi soveltaa myös korkeampi jännite "jäädyttää" ne paikoilleen. Koska muisti voidaan vaihtaa staattisia ja dynaamisia liikennemuotojen yhden syklin aikana ja tieto ei katoaa välillä, tutkijat kuvitella uuden teknologian voisi johtaa instant-tietokoneiden ja virtaa säästävä tekniikka, joka sammuttaa käyttämättömänä muisti pankit. Se kuluttaja ottaa ainakin - löydät tekniset syvä sukellus meidän kattavammin linkkiä.

Tutkijat rakentaa kaksinkertainen kelluva-gate FET, uskokaa voisi mullistaa tietokoneen muisti alun perin ilmestynyt Engadget Sun, 23 tammikuu 2011 13:20:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde NCSU | Lähetä | Kommentit

Sony paljastaa hinnat ja koot "Google TV?

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.tecnoka.com/television/sony-deja-ver-los-precios-y-los-tamanos-de-%c2%bfgoogle-tv/:

Näyttää siltä, että joku yhtiön sisällä, tai olet tyytymätön palkoista ja halua pilata yllätys, että yhtiö on valmis tiistaina 12. lokakuuta, tai oikeastaan on halu kulunut. Miksi? Koska ei vain vuotanut tietoja (joita emme tiedä onko se todellinen) on mahdollista kokoa, jossa Google-TV, mutta myös nimiä on ilmestynyt, joka olisi nimeltään kyseisiin malleihin.

Niiden nimet ovat: NSX-24GT1 24 tuumaa, NSX-32GT1 31 tuumaa, NSX-40-tuumainen 40GT1 NSX-46GT1 (arvasit) ja 46 tuumaa. Ja vielä, myös riski, että niiden hinnat olisivat kokonaistyöaika 1300, 1400 ja 1900 dollaria.

Utelias yksityiskohta: jos tämä on totta, halvin Google TV olisi vieläkin kalliimpaa (300 dollaria), että 32-tuumainen malli kalliimpaa kuin Sony on ihmisiä niiden luettelo.

Viewsonic V3D241wm, tietokonenäytön 3D-tekniikka

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.tecnoka.com/perifericos/viewsonic-v3d241wm-un-monitor-para-ordenador-con-tecnologia-3d/:

Viewsonic ei halua jäädä jälkeen, ja on esitellyt uuden näytön että ominaisuudet muoti tekniikka tällä hetkellä 3D.

V3D241wm Viewsonic on 24-tuumainen LED-paneeli, jossa viive 2ms, 300 kandelaa kirkkauden, kontrastin 20.000.000:1 ja 120Hz virkistystaajuuden taajuuden riippuen valmistaja nauttia 3D-sisältöä käyttäen polarisoitunut lasit monitorin mukana.

Tällä hetkellä emme tiedä, mikä hinta on euroissa, mutta UK myy noin 330 puntaa, mikä nykyisellä hinnat olisi noin 376 euroa, vaikka emme voi tätä olla hinta kun se tulee myydään Espanjassa.

Lisää | Viewsonic

Wikileaks elokuva tulossa suurelle näytölle

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/8fjb95mUwTc/Wikileaks-Movie-Coming-To-the-Big-Screen:
Hugh Pickens kirjoittaa "Ensimmäisen Facebook ja nyt Wikileaks kuin Guardian kertoo, että studio avainhenkilöt ovat piristyi näytön oikeudet tuleva Julian Assange elämäkerta" vaarallisin mies maailmassa "palkittu australialainen kirjailija Andrew Fowler. Kirjan tiedot Assange n elämän lapsuutensa Magnetic Island Australian Queenslandissa, kaikki läpi hänen perustamiseen ilmiantajan verkkosivuilla vuonna 2006 julkaisemaan luokitellun aineiston. Tuottajien Barry Josephson ja Michelle Krumm, jotka ovat optioned vaarallisin mies maailmassa, sanovat suunnittelevat "jännittävää draamaa" suonessa kaikkien Presidentin miehet ja jännitystä Tom Clancy romaanin. "Heti kun tapasin Andrew ja lukea pari lukua hänen syvällinen kirja, tiesin, että - hänen uskomattoman laaja perusteellista tietoa - se antaa meille mahdollisuuden tuoda ajatuksia herättävä trilleri näytön, "sanoo Krumm."

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.


Engadget Podcast, live at 12:00 EST!

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/23/the-engadget-podcast-live-at-12-00pm-est/:
Podcast? Sunnuntaina? Ja he sanoivat sitä ei voitu tehdä! Liity koko tiimi podcastin kuin heitämme touchdown jälkeen touchdown tech analyysin alas alalla ja läpi sivutukiin. Voit kuunnella kaikki elää ustream, joka on upotettu tauon jälkeen.

PS Ja älä unohda, että ustream on Android ja iPhone asiakkaita myös, jos olet pois ja noin, ja ei voi liittyä annetun Flash-pohjainen hauskaa alla.

Jatka käsittelyssä Engadget Podcast, live at 12:00 EST!

Engadget Podcast, live at 12:00 EST! perin ilmestynyt Engadget Sun, 23 tammikuu 2011 11:41:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

LG Optimus 2X menee myyntiin Koreassa, kiusaa valkoinen versio helmikuussa

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/23/lg-optimus-2x-goes-on-sale-in-korea-teases-white-version-for-fe/:
Ei iso yllätyksiä täällä, ellet laskea, että luminen valkoinen numero ylhäällä. Jep, LG: n paitsi varastettu marssi Motorolan käyttöönotossa maailman ensimmäinen dual-core älypuhelin , se on myös siitä, miten Applen valkoisen luurin booli samoin. 1080p-tallennus , Tegra 2 heiluttavan Optimus 2X on nyt saatavilla sen kotimarkkinoilla Etelä-Koreassa, ja jos LG pysyy uskollisena suunnitelma olisi suodatus kautta Eurooppaan ennen tämän kuun loppua. Emme tiedä, jos sen valkoinen muunnos koskaan paeta kynsistä Korea (ja me varmasti toivomme se ei), mutta se pitäisi tehdä sen bodacious debyyttinsä tuolla helmikuussa.

Jatkaa lukeneisuus LG Optimus 2X menee myyntiin Koreassa, kiusaa valkoinen versio helmikuussa

LG Optimus 2X menee myyntiin Koreassa, kiusaa valkoinen versio helmikuun alun perin ilmestynyt Engadget Sun, 23 tammikuu 2011 10:31:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde IT Tänään (KR) | Lähetä | Kommentit

60% AOL: n voitto Tule From vääriä asiakkaat

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/traV9agI2t4/60-of-AOLs-Profits-Come-From-Misinformed-Customers:
satuon kirjoittaa "Ken Auletta iso newyorkilainen pala AOL (tilaus vain) tällä viikolla paljastui mielenkiintoinen yksityiskohta yhtiön sisäistä toimintaa. mukaan Auletta, 80% AOL: n voitoista tulevat tilaajat ja 75% niistä, tilaajat maksavat jotain he eivät oikeastaan tarvitse. mukaan Auletta: "Yhtiö saa edelleen kahdeksankymmentä prosenttia sen voitoista tilaajat, joista monet ovat vanhukset, jotka ovat kaapeli-tai DSL-palvelua, mutta eivät tajua, että heidän ei tarvitse maksaa ylimääräistä kaksikymmentä viisi dollaria kuukaudessa päästä verkkoon ja tarkistaa sähköpostin. "Likainen pieni salaisuus," entinen AOL johtoon sanoo, "että seitsemänkymmentäviisi prosenttia ihmisiä, jotka tilata AOL-modeemiyhteyden eivät tarvitse sitä."

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.


Gorenje iChef uuni tuo kosketusnäyttö paradigman kaikkiin leivontaan tarvitsee

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/23/gorenje-ichef-brings-the-touchscreen-paradigm-to-your-baked-good/:
Olemme epäilemättä Gorenjen iChef uuni voi leipoa, ja paista hyvin - mutta kuten olet ehkä arvata, olemme enemmän kiinnostuneita laitteen sormi-ystävällinen valvontaa. Keittiöt tulevaisuudessa tulevat usein täysin kosketusnäyttö paneelit ja kotiin automaatio asetuksia, mutta et ole vain näppäilemällä aika ja lämpötila täällä - se sai kuusikymmentäviisi valmiiksi ruokia voi kokata itsenäisesti , 150 paikkaa voit ohjelmoida oman, ja jonka avulla voit leipoa kolmessa eri vaiheessa täydellisyys (tai karvas pettymys, riippuen valintasi) sisälle ja ulos. It's all ohjataan värikäs täynnä kuvia rakastavasta valmistettua ruokaa, ja vaikka olemme valitettavasti emme voi löytää video miten se toimii, löydät screencaps ja kuvaukset meidän lähde linkkiä. Uuni käynnistyy Euroopassa tänä keväänä ja jos sinulla on kysyä, kuinka paljon se maksaa, luultavasti ei ole tarpeeksi jäljellä varaa robotti orjasi muutenkin.

Gorenje iChef uuni tuo kosketusnäyttö paradigman kaikkiin leivonnassa on alun perin ilmestynyt Engadget Sun, 23 tammikuu 2011 09:08:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Engadget saksa | lähde Gorenje | Lähetä | Kommentit

Amerikka on menettänyt Edge Innovation

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Q8uUz8HABKk/America-Losing-Its-Edge-In-Innovation:
jaywhybee kirjoittaa "Forbes on mielenkiintoinen artikkeli Amerikka menettämässä reuna innovaatioon, koska suunnittelijat ja tutkijat Yhdysvalloissa eivät ole yhtä kunnioitettava kuin ne ovat muissa maissa, ja siten vähemmän nuoria haluavat tulla yksi. lainaten:" Olen käynyt enemmän yli 100 maassa aiemmin useita vuosia, kokous ihmisiä kaikilta elämänaloilta, mistä köyhtynyt lapset Intiassa valtionpäämiehiä. Lähes jokainen aikuinen Olen puhunut näiden maiden osuudet uskoo, että tie menestykseen on päällystetty tiede ja suunnittelu. Itse asiassa tiedemiehet ja insinöörit ovat julkkiksia useimmissa maissa. He eivät nähneet kuin nörttejä tai sopeutumattomat, koska ne usein ovat Yhdysvalloissa, vaan yhteiskunnan johtajat ja innovaattorit. Kiinassa kahdeksan alkuun yhdeksän poliittisten virkojen hallussa insinöörit. Yhdysvalloissa lähes insinöörejä tai tiedemiehiä mukana korkean tason politiikkaan, ja on lähes täydellinen puuttuminen insinöörien meidän julkisen politiikan keskusteluihin. "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.


Nuance avaa Dragon Mobile SDK App kehittäjille, näemme loppu kiusallisia sanelu

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/23/nuance-opens-dragon-mobile-sdk-to-app-developers-we-see-end-to/:
On joitakin viestejä, jotka ovat aivan liian noloa sanella ihminen. Onneksemme ja eläkkeellä sirkus käärmeihminen me palkkasi kirjoittaa ylös meidän missives, Nuance laajentaa tavoittaa sen transkription ohjelmiston tekemällä sen Dragon Mobile SDK saatavilla kehittäjien käyttöön IOS ja Android sovellukset. SDK, joka on ilmainen jäsenille Nuance Mobile Developer Program, urheilu puheen tekstiksi valmiuksia kahdeksalla kielellä ja tekstin puheeksi vuonna 35. On jo apps siellä, että voi tehdä työtä, myös Nuancen oman Dragon sanelu , mutta olemme tyytyväisiä uuteen kehitys automaattinen transkriptio. Tiedätkö, se ei ole aivan kävelyllä puistossa sanelee koko Clay Aiken Fan Club uutiskirjeen kaveri nimeltä Sid Human Viipurinrinkeli.

Nuance avaa Dragon Mobile SDK App kehittäjille, näemme lopun kiusallinen sanelua perin ilmestynyt Engadget Sun, 23 tammikuu 2011 07:05:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Mashable | lähde Vivahde | Lähetä | Kommentit