søndag den 5. december 2010

Paremman jakaminen Intel Mukana Danger

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/g9adx6g-O7Q/story01.htm:
Hugh Pickens kirjoittaa "Ellen Nakashima kirjoittaa Washington Post, että kun tiedustelupalvelu joutui raskasta kritiikkiä sen jälkeen 9 / 11 on laiminlyönyt jakaa tietoja, virkamiehet pyrkivät helpottamaan eri virastojen jakaa arkaluontoisia tietoja anna tiedustelupalvelun analyytikot laajemmin käyttöön Hallitus salaisuuksia vaan Wikileaks on osoittanut, että siellä on kääntöpuolensa parempaa tiedon jakamista. estää uudet rikkomukset, Pentagon on määrännyt, että ominaisuus, jonka avulla aineisto voidaan kopioida muistitikkujen tai muun siirrettävän laitteet poistetaan käytöstä sen luokiteltu tietojärjestelmien ja määrän rajoittamiseksi luokitellaan järjestelmät, jotka aines voidaan siirtää luokittelematonta järjestelmiä, sekä vaatia, että kaksi ihmistä on mukana kuljettamassa tiedot luokitellaan luokittelematonta järjestelmiin. Tärkeintä on, että viime vuotoja "on palanut reikä" puitteissa jolla hallitukset vartioimaan salaisuuksia. mukaan brittiläinen toimittaja Simon Jenkinsin sanoja paperilla voidaan varmistaa, sähköinen arkisto ei. "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.




Sony paljastaa hinnat ja koot "Google TV?

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.tecnoka.com/television/sony-deja-ver-los-precios-y-los-tamanos-de-%c2%bfgoogle-tv/:

Näyttää siltä, että joku yhtiön sisällä, tai olet tyytymätön palkoista ja halua pilata yllätys, että yhtiö on valmis tiistaina 12. lokakuuta, tai oikeastaan on halu kulunut. Miksi? Koska ei vain vuotanut tietoja (joita emme tiedä onko se todellinen) on mahdollista kokoa, jossa Google-TV, mutta myös nimiä on ilmestynyt, joka olisi nimeltään kyseisiin malleihin.

Niiden nimet ovat: NSX-24GT1 24 tuumaa, NSX-32GT1 31 tuumaa, NSX-40-tuumainen 40GT1 NSX-46GT1 (arvasit) ja 46 tuumaa. Ja vielä, myös riski, että niiden hinnat olisivat kokonaistyöaika 1300, 1400 ja 1900 dollaria.

Utelias yksityiskohta: jos tämä on totta, halvin Google TV olisi vieläkin kalliimpaa (300 dollaria), että 32-tuumainen malli kalliimpaa kuin Sony on ihmisiä niiden luettelo.

Etusuojajärjestelmän Käsitteet "Valaa iPod nano rannekkeet voittaa kuvitteellinen muotoilupalkinnon, sydämemme

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/05/frontal-concepts-infuse-ipod-nano-watch-strap-wins-imaginary-de/:
Tähän mennessä olet päättänyt, jos aiot käyttää Applen iPod nano 6G kuin katsella. Olemme tietysti on oma tunteita asiasta, mutta jotka eivät voi olla vaivautunut toiminnallisuuden pitäisi ehdottomasti tarkastella suuntaan Frontal Concepts. Tämä australialainen porukka on juuri julkaissut ensimmäisen tuotteensa, ja se on ylivoimaisesti eniten järkevästi suunniteltu iPod nano rannekkeet mennessä. Sen sijaan vain kiehkura bändi kautta laitteen Takakelkka, Valaa hihna todella on yksinkertainen, yhdellä klikkauksella lukitusmekanismi pitää digitaalisen kellon paikalleen. Se on myös sijoitettu antaa äänen johto ajaa ylös pitkin varren, ja se on rakennettu polykarbonaatista muovi ja silikoni - runsaasti kova kestämään satunnaisesti kuntosalilla käynti. Amerikkalaiset voivat saada valmiiksi järjestyksessä tänään 24,95 dollaria (musta, valkoinen ja ruskea sävyjä saatavilla), jossa ensitoimitukset odotetaan pää pois noin viikon. Time tikittää, Santa.

Jatka käsittelyssä Etusuojajärjestelmän Käsitteet "Valaa iPod nano rannekkeet voittaa kuvitteellinen muotoilupalkinnon, sydämemme

Etusuojajärjestelmän Käsitteet "Valaa iPod nano rannekkeet voittaa kuvitteellinen muotoilupalkinnon, sydämemme perin ilmestynyt Engadget Sun, 05 joulukuu 2010 16:18:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Frontal Käsitteet | Lähetä | Kommentit

Raportti löytää enemmän Aussie Kiinteistölaitos Työntekijät väärinkäyttö Internet

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Z8a_Dy8SBZg/story01.htm:
destinyland kirjoittaa "uuden selonteon Australian parlamentti ilmoitti 54%: n nousu hallituksen työntekijöitä väärin Internetissä. Verovuonna 2010, 313 erilaista liittovaltion työntekijät joutuivat tutkinnan väärästä käytöstä sähköpostin tai internetin ylös vain 202 vuonna edellisvuodesta. mietintö - saatavilla verkossa pdf-tiedostona - myös huomattu, että lähes puolet tutkituista työntekijöistä oli Australian veroviraston mukaan Australian teknologian blogin. "Ehkä se on vain kyse erityisen tylsää työtä tehdä sellaista hämmennystä houkuttelevampi , "he ehdottavat, koska raportti syyttää useimmat löysi tapauksissa yhden kerran vaaratilanteiden huono tuomio."

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.




Droid Pro laski 50 dollaria sopimusta Best Buy Mobile

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/05/droid-pro-dropped-to-50-on-contract-by-best-buy-mobile/:
Jos vapaa Android-puhelimet jokaisen yhdysvaltalaisen eivät riitä houkuttelemaan sinut Best Buy Mobile säilyttää tässä kuussa, ehkä erittäin edullisia Droid Pro on. Motorolan Android 2.2 luurin, joka käynnistettiin vuoden 179,99 dollaria tavallisen kahden vuoden Verizon tie-, on nyt saatavilla ostaa tasan 130 dollaria vähemmän Best Buy mobiili myyntipisteistä - sekä online-ja tiili-ja laasti lajikkeiden avulla voit kävellä pois yksi 49,99 dollaria ja 24 kuukauden sitoutumista. Emme tiedä, missä kaikki nämä hullu tarjoukset ovat lähtöisin, mutta me ei valita.

[Kiitos, Tony]

Droid Pro laski 50 dollaria sopimusta Best Buy Mobile perin ilmestynyt Engadget Sun, 05 joulukuu 2010 14:27:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Best Buy Mobile | Lähetä | Kommentit

Japanin Robotti poimii vain Ripest Mansikat

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/BrVSV4IWwSA/story01.htm:
kkleiner kirjoittaa "Institute of Agricultural Machinery Japan National Maa-ja elintarviketalouden tutkimuskeskus järjestön kanssa SI Seiko on kehittänyt robotin, joka voi valita ja sadon mansikoita perustuu niiden väri. Kypsytetyt marjat ne havaitaan robotin stereoskooppisen kamerat, ja analysoidaan mitata, kuinka punainen ne näyttävät. Kun hedelmä on valmis tulemaan pois viiniköynnösten, robotti löytää nopeasti sen 3D-tilassa ja leikkaa sen ilmaiseksi. havainnoista keräystä, sadonkorjuu kestää noin 9 sekuntia per marja. Creators arvioivat, että se kyettävä vähentämään korjuuajan 40%. "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.




Google viettää muutaman miljoonan poimii Widevine DRM yritys

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/05/google-spends-a-few-more-million-picks-up-widevine-drm-software/:
Kaksi yritysostoa niin monta päivää? Sano se ei ole niin! Ennen jopa unboxing foneettinen Arts , Google on nyt yleisomistukseen Seattle-pohjainen Widevine . Totta puhuen, olet todennäköisesti hyödyntää yhtiön teknologiaa ei edes huomaa sitä - se on käytössä yli 250 miljoonaa web kytketty HDTV ja serpentiinit ympäri maailmaa, ja se on suunniteltu ensisijaisesti tyhjäksi piratismi yrittää samalla mahdollistaa kuluttajat voivat nauttia sisällön laajempi valikoima laitteita. Koska nämä asiat on tapana tehdä, eikä asu puhuu hintoja, mutta se on melko selvää, miksi El Goog haluaisi yritys näin sen salkun. Lisäksi se raja koominen että Viacomin ajaa muutosta , jotta kaivoon Google anti-studio, pro-piratismi hirviö vaikka se menojen kovan ansaittua käteistä DRM kerros. Joka tapauksessa, Google ei ole joutumassa erityisiä suunnitelmia vielä, vain todetaan aikomuksestaan säilyttää Widevine n sopimukset, tukea nykyisiä ja tulevia asiakkaita sekä "pohjalta [teknologia] parantamiseksi sekä Widevine tuotteita ja omaa."

Google viettää muutaman miljoonan poimii Widevine DRM yrityksen alun perin ilmestynyt Engadget Sun, 05 joulukuu 2010 13:20:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Lataa Squad | lähde Virallinen Google Blog , Widevine | Lähetä | Kommentit

Välttäminen DMCA Suru Kuten Indy Game Developer?

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/vs9dM0FhFDU/story01.htm:
androidstevep kirjoittaa "Olin juuri vastaanottavana DMCA Takedown ilmoituksen pelini Android Market," Super Pac. " Namco Bandai on jätetty ilmoitus Google vedoten rikkoo tekijänoikeuksia heidän peli "Pac-Man." Vaikka minun versio on selvästi saanut vaikutteita alkuperäisen arcade peli, ei alkuperäisiä taideteoksia tai ääni on kopioitu. Ongelma minun näkökulmastani on, että DMCA ilmoitusta ei ole selvää, mistä tai miksi rikkominen on väitetty. Oma arvaus on, että ehkä nimi on liian samankaltainen, vaikka en tavaramerkki haku "Super Pac" ennen luovutusta ja keksi mitään. Lisäksi Google on vammainen minun käyttöoikeuden tähän app, oletettavasti vaaditaan DMCA, joten en pysty edes tekemään mitä tahansa muutokset olisivat tarpeen. Koska osa-aikainen kehittäjä rajoitettu keinoin (eli ei ole varaa kalliita asianajajia), mutta halukkaita parhaansa välttääkseen oikeudellisia kysymyksiä, miten voidaan neuvotella, mitä näyttää olevan vaikea miinakenttä tavaramerkit, tekijänoikeudet ja DMCA? Onko kellään vinkkejä tällä alalla? "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.




Wikileaks Otti Neuvoja tiedotusvälineiden

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/NPTg-3wzESk/story01.htm:
formfeed kirjoittaa "mukaan AP (kautta Google News) Wikileaks ei ole vain istuu äskettäin materiaalia, jotta he voivat vapauttaa sitä vähä vähältä lehdistön, kuten monet ihmiset ymmärtää. Päinvastoin, se on aivan toisinpäin : 'vasta tutkittuaan neuvoja viidestä uutistoimistot, joiden kanssa se päätti jakaa kaikki aineisto "ne vapauttaa sen itse. Nämä Sanomalehtien ovat kehottaneet Wikileaks johon asiakirjat julkisesti tiedottamaan ja mitä redactions tehdä näistä asiakirjoista." AP epäilee Wikileaks seuraa näitä redactions, mutta kuitenkin näyttää varsin vaikuttunut tämän "ylimääräisen yhteistyötä joidenkin maailman arvostetuimmista tiedotusvälineitä ja Wikileaks järjestö." Ihmettelen, jos jotkin anti-Wikipedia kiihkeys selvää keskuudessa USA: n lainsäätäjät ovat Lisäksi saatetaan vastaamaan vastaan AP ja muut valtavirran tiedotusvälineet.

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.




Razorfish satamat DaVinci käyttöliittymä Kinect tekee fysiikan viileä (video)

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/05/razorfish-ports-davinci-interface-to-kinect-makes-physics-cool/:
Razorfish satamat DaVinci käyttöliittymä Kinect tekee fysiikan viileä (video)
Razorfish on hieman markkinointiin erikoistunut yritys, joka on tehnyt vaikuttavaa asioita Microsoftin Surface , mitä voi tai ei nähnyt, koska kyseisen merkin jalusta ei ole aivan tullut uhka maailman dumbtable markkinoilla. Yksi Razorfish n hienoja asioita on niin sanottu pintafysiikan Illustrator nimeltä DaVinci, jonka avulla käyttäjä Doodle näytöllä ja käännä ne Doodles palloiksi, laatikot, vivut ja fulcrums. Nyt koodi on tosiasiallisesti siirretty että koodi yli Kinect, kuten voitte nähdä videon alla, joten voit tehdä samanlaista asioita, mutta sinun oma kaksin käsin kelluvan ilmassa. Voit aiheuttaa muodot leijumaan, luoda painovoiman välillä, tehdä asioita kiertorata, jopa mahdollistaa magnetismi että vuorotellen vetää ja hurls pikku Doodles ruudun poikki. Yhtiö on sanottu olevan edelleen tarkentaa kokemuksia ja ehkä, jos kaikki kysyä mukava, he jopa vapauttaa app kun he läpi, joten voit kokeilla sitä itse.

[Kiitos, Luke]

Jatka käsittelyssä Razorfish satamissa DaVinci käyttöliittymä Kinect tekee fysiikan viileä (video)

Razorfish satamat DaVinci käyttöliittymä Kinect tekee fysiikan viileä (video) alun perin ilmestynyt Engadget Sun, 05 joulukuu 2010 11:44:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Razorfish | Lähetä | Kommentit