søndag den 5. december 2010

ComScore: Android pitää chugging, BlackBerry horjuu, maailma odottaa Windows Phone 7: n numerot

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/04/comscore-android-keeps-chugging-blackberry-falters-world-awai/:
Verrattuna viime kuussa raportin , se on enemmän tai vähemmän business as usual on ComScore uusin älypuhelin markkinaosuus numerot kolmen kuukauden päättyy lokakuussa, mutta on muutamia mielenkiintoisia kohtia kannattaa huutamassa. Selkeimmin RIM: n lasku näyttää kiihtyneen - he ovat menettäneet vaati 3,5 prosenttia Yhdysvaltojen markkinoiden edellisellä jaksolla verrattuna 2,8 prosenttiin ennen, mikä tarkoittaa, että he nyt alas 35,8 prosenttia. Tietenkin, että on vielä enemmän kuin tarpeeksi pitämään ne mukavasti ensimmäisellä sijalla, mutta se tilanne he aikovat haluavat kääntää ennemmin tai myöhemmin - toivottavasti TAT: n avulla . Samaan aikaan Applen tacked hieman suurempi pala kakkua, mutta he silti tilalla melko vakaana, Google puolestaan jatkaa stratosfäärin kasvaa, tacking toisella 2,1 prosenttia viime kuussa numeroita osuma 23,5 prosenttia - nipping Applen kantapäät me halua sanoa. Kiehtovin tarina kuitenkin olisi Microsoft: he pienempi kuin ennen juuri 9,7 prosenttia markkinoista, mutta nämä luvut eivät sisällä Windows Phone 7 vielä - ja selkeästi, ei kenenkään ostaa WinMo 6.5 pyydykset Tässä vaiheessa. Pitäisikö alkaa saada mielenkiintoisia seuraavan kuukauden tai kaksi, että edessä.

ComScore: Android pitää chugging, BlackBerry horjuu, maailma odottaa Windows Phone 7: n numerot perin ilmestynyt Engadget Ma, 04 joulukuu 2010 19:10:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde ComScore | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar