tirsdag den 15. februar 2011

Nokia C5-03, täydellinen älypuhelin 170 euroa

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.tecnoka.com/smartphone/nokia-c5-03-un-smartphone-completo-por-170-euros/:

Jo tällä viikolla esittelemme joitakin uudistuksia on suomalainen yritys Nokia. Tällä kertaa se on vaihteessa C5-03 Nokia isoveli Nokia C5, mobiili-, ja esitämme jokin aika sitten Gizmos

Nokia C5-03 on ominaista terminaalin kevyt (paino vain 90 grammaa), joka täydentää edeltäjäänsä kosketusnäyttö ja muu ominaisuus saatte hänet hyvin täydellinen älypuhelin markkinahinta, joka on tarjolla, 170 euroa.

Lisäksi kosketusnäyttö 3, 2 tuumaa, Nokia C5-03 sisältää 5 megapikselin kamera, jonka avulla video-, radio-ja GPS-yhteys, Bluetooth, WiFi ja USB.

Mitä muistia, Nokia C5-03 tarjoaa 40 Mt sisäinen, joka voidaan muuntaa jopa 16 Gt, jos käytät microSD-kortti, vaikka sarja sisältää 2 Gb

Mitä käyttöjärjestelmää Nokia C5-03 toimii Symbian 1, joka on tunnettu tähän saakka niin Symbian S60. Laite Ruokalistalla hyvä kokoelma kuvakkeet, jotka tarjoavat suoran pääsyn sähköpostitilejä ja sosiaalisia verkostoja.

Jotkin sovellukset kohokohta Nokia C5-03 on pääsy tallentaa Nokia Ovi Store ja Store, josta voi ostaa musiikkia ja sovelluksia mobiililaitteille Nokia. Toisaalta, Nokia C5-03 tarjoaa näyttö kaikenlaisten Microsoft Office-asiakirjat, PDF-ja zip.

Hinta Nokia C5-03, kuten sanoin meillä on 170 euroa.

Verizon CTO: emme "tarvitse" Nokia Microsoftin kumppanuus, Android, Ios, ja BlackBerry on kolmen suuren alustat

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/02/15/verizon-cto-we-dont-need-the-nokia-microsoft-partnership-an/:
Kosiskelua suurin lentoyhtiö Yhdysvalloissa on luultavasti yläreunassa tahansa puhelimen valmistajan to-do lista, ja se alkaa kuulostaa Nokia - vahvuus sen j ust julkistaman Windows Phone uhkapeli - on ylämäkeen taistelu edessä sitä. Verizon toimitusjohtaja Tony Melone on mennyt ennätys ulos Mobile World Congress tällä viikolla sanomalla, että hän on skeptinen Micosoft on kyky täyttää ylevä määrä tavoitteet Windows Phone - hieman outoa, kun otetaan huomioon, että Verizon on partaalla käynnistänyt ensimmäiset Windows Puhelin 7 malli - ja että hän ei usko "Verizon on Nokia ja Microsoftin suhde." Viitaten ilmeisesti suoraan Nokia toimitusjohtaja Stephen Elop haluaa tehdä älypuhelin sota "kolmen hevosen rotu" välillä Android, IOS-ja Windows Puhelin, Melone kertoo hänen mielestään "nyt kolme OS pelaajat näemme meidän verkkoon on Android, Apple ja RIM. " Tietenkin, kuten iPhone, olemme varmoja Melone suhtautuminen saattaa muuttua hetkessä, jos Windows Phone poimii tarpeeksi höyryä - mutta myös parhaassa tapauksessa se vie aikaa.

Verizon CTO: emme "tarvitse" Nokia Microsoftin kumppanuus, Android, Ios, ja BlackBerry on kolme suurta alustoja perin ilmestynyt Engadget on ti, 15 helmikuu 2011 13:18:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde CNET | Lähetä | Kommentit

Kaksisuuntainen Radio läpimurron Double Wi-Fi Nopeudet

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/xKXK4a6WC9M/Two-way-Radio-Breakthrough-To-Double-Wi-Fi-Speeds:
Anonyymi lukija kirjoittaa: "Tiedemiehet Stanfordin yliopistossa on rakennettu radio, joka lähettää ja vastaanottaa samanaikaisesti samalla taajuudella. Läpimurto voi johtaa kaksinkertaistamiseksi suorituskykyä kodin langatonta verkkoa ja lopussa, että harmittaa tapa lentäjien viimeistely joka lause "yli". " Mutta voit silti tehdä sen jos haluat. En päätellen.

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.


Eric Schmidt: "Olemme varmasti yrittäneet" saada Nokia käyttää Android

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/02/15/eric-schmidt-we-certainly-tried-to-get-nokia-to-use-android/:
Ei iso yllätys täällä, mutta Eric Schmidt juuri kertoi väkijoukkoon klo Mobile World Congress että Google "varmasti yritti" saada Nokia valita Android sen tulevaisuutta perustasta Windows Phone 7 . Schmidt sanoi Googlen "Olisi kovasti", joilla Nokia aluksella, ja että vaikka he ovat torjuttu tällä kertaa, tarjous antaa Android myöhemmin "on vielä auki." Näyttää Vic Gundotra ehkä saada alas kalkkuna jälkeen kaikki.

Eric Schmidt: "Olemme varmasti yrittäneet" saada Nokia käyttää Android perin ilmestynyt Engadget on ti, 15 helmikuu 2011 12:55:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Pre 2 käytettävissä 150 dollaria kautta Verizon 17. helmikuuta

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/02/15/pre-2-available-for-150-through-verizon-on-february-17/:
Soita se Uhma Pre 2: Jos valitset luurin pois HP: n päällä , se maksaa 100 dollaria, kun alennus (sopimukseen tietenkin). Mutta jos vaeltaa yli Verizon pikku pala Interwebs, sama puhelin on juuri ilmoitettu 150 dollaria (uusi kauppahinnasta) jälkeen alennuksen. Joten, let's Oletetaan hetkeksi, että sinulla oli valita kaksi - mikä valitsisit? Se mitä ajattelimme. Saatavana 17. helmikuuta, tutustu aistiharhoja PR tauon jälkeen lisätietoja.

Jatka käsittelyssä Pre 2 käytettävissä 150 dollaria kautta Verizon 17. helmikuuta

Pre 2 käytettävissä 150 dollaria kautta Verizon 17. helmikuuta alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 15 helmikuu 2011 12:59:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Kaikki Pre | lähde HP , Verizon | Lähetä | Kommentit

Nokia Osakkeenomistajat Fight Takaisin

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/8_RXxGkGwyY/Nokia-Shareholders-Fight-Back:
MohammedSameer kirjoittaa "yhdeksän ryhmä nuoria Nokia osakkeenomistajat puolustautuu. Niiden lähetetty avoimen kirjeen Nokia osakkeenomistajien ja sijoittajien pyytää tulla valituksi, jotta järki takaisin. Ne ovat myös aikoo haastaa yhtiön strategian ja kumppanuus Microsoftin kanssa."

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.


Seuraava versio Android yhdistää Gingerbread ja Honeycomb, saapuvat kuuden kuukauden ajan

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/02/15/next-version-of-android-will-combine-gingerbread-and-honeycomb/:
Eric Schmidt ei anna ton lisätietoja tulevaisuudesta Android aikana hänen MWC 2011 perussävel , mutta hän pudottaa yhden mielenkiintoinen makupala: seuraavan version Android on "aloittaa I, on nimetty jälkiruoka" ja yhdistää Gingerbread puhelimissa ja Honeycomb Tablettien yhtenäiseksi kokonaisuudeksi. Me vain mennä tukalassa ja sanoa, että hän puhuu Ice Cream , ja että näemme että Fragments UI rakentaa käytetään sillan puhelin / tabletti näytön koko kuilu. Valitettavasti Eric ei sanonut mitään ajoitus - juuri että päivitykset on tapahtuu "kuusi kuukautta sykli." Ottaen huomioon, että Honeycomb on vielä virallisesti aloittaa millä tahansa laitteella, me halua sanoa, että ei ole niin pitkä aika odottaa - mutta tietysti olemme myös kuolee tietää lisää mahdollisimman pian. Me kerromme kyllä jos me kuule mitään hyvää.

Seuraava versio Android yhdistää Gingerbread ja Honeycomb, saapuvat kuuden kuukauden ajan alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 15 helmikuu 2011 12:41:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Stuxnet Iski viisi tavoitetta Iranissa

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/wxte6am5m-M/Stuxnet-Struck-Five-Targets-In-Iran:
Batblue kirjoittaa "Tutkijat Symantec sanoi, että pahamaineinen Stuxnet mato kohdennettuja viisi erillistä järjestöjen ja hyökkäykset näitä tavoitteita - kaikki läsnä Iranissa - alkoi kesäkuussa 2009, yli vuosi ennen riippumattomien asiantuntijoiden esille hälytys."

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.


Visuaalisuus Egyptin vallankumouksen viserrys

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/xDGsj2gM80k/Visualization-of-Egyptian-Revolution-On-Twitter:
Anonyymi lukija kirjoittaa "visualisointi verkoston retweets kanssa hashtag # jan25 klo 11 helmikuu 2011, aikaan ilmoituksen Mubarakin eroaminen on saatavilla. Aineisto kerättiin Gephi kytketty Twitter Streaming API muuntaa käyttäjille ja retweets on solmuja ja reunat dynaaminen verkosto. Vaikka tietoja on vain noin 10% retweets, on mielenkiintoista nähdä suuren virtauksen toisiinsa retweets vain yksi tunti. " Olen liittänyt video jos haluat katsella sitä.

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.


AMD ei edes läpi Ystävänpäivä koputtamatta Intel

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/02/15/amd-cant-even-get-through-valentines-day-without-knocking-inte/:
AMD ei edes läpi Ystävänpäivä koputtamatta Intel
Voi AMD , ei yritysten mandaatilla, selvästi commercialist loma pyhä sinulle? Vaikka olimme kaikki köllöttelee meidän snookums ja / tai kujerrus on meidän ikäluokat markkinoinnin tiimin Advanced Micro Devices on kuljettava ulos jotain vähän ilkeä - eikä "haen sumean käsirautoja" eräänlainen ilkeä. Yhtiö lähetti muki suklaata, että edessä, sanoo: "I ♥ APU" viitataan Fusion runko, joka on äskettäin virtaa HP Pavilion dm1z ja Lenovo Thinkpad x120e kiinteäksi arvosteluja. Valitettavasti tämä ei riitä, koska merkintä alkoi näin:
Olen kuullut, että Sandy B. mursi sydämen ja halusin kertoa sinulle, että olen täällä sinua varten. Niin, ja minulla on serkku päässä Llano, Texas haluaisin esitellä teille pian - mielestäni te kaksi todella osuma se pois!
XOXO,
AMD Fusion APU
Söpö, AMD. Ja tässä ajattelin, että ehkä sinä ja Intel oli lopulta muodostuu .

AMD ei edes läpi Ystävänpäivä koputtamatta Intel perin ilmestynyt Engadget on ti, 15 helmikuu 2011 12:12:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde CNET | Lähetä | Kommentit

Google demoja Android Movie Studio Honeycombiin

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/02/15/google-demos-android-movie-studio-for-honeycomb/:
Google ei anna kenenkään ottaa kuvia aikana MWC 2011 perussävel , joten sinun täytyy vain luottaa, kun sanomme Eric Schmidt vain demoed uuden videon sovellus nimeltä Movie Studio Honeycombiin tablettia. App rakennettiin alusta asti tablet laitteille, ja siinä on kaikki mitä odottaa: aikajanalla-tyylinen editori, kuva vaikutukset, soundtrack ja äänen tuki, ja tietenkin HD tukea lisätty YouTubeen. Valitettavasti emme tiedä paljoakaan muuta siitä, mutta me kaivaa lisätietoja, joten pysykää kuulolla.

Update: Olemme hiipi kuva! Näet aikajanan ja toistosäätimiä - se näyttää todella mukava, don't you think?

Google demoja Android Movie Studio Honeycombiin perin ilmestynyt Engadget on ti, 15 helmikuu 2011 12:13:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Intel 310-sarjan Mini SSD Nyt Shipping, Benchmark

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/6BAVYBJOBlk/Intel-310-Series-Mini-SSDs-Now-Shipping-Benchmark:
MojoKid kirjoittaa "Intelin uusi 310-sarjan SSD käyttää samaa 34nm NAND flash-muistia teknologian ja ohjain löytyy siru valmistaja on 2.5 tuuman SSD, mutta asu tekijä vain 1/8-osa koosta; niukasti 2 tuumaa (51mm) pitkä 1,18 (30mm) leveä ja tasaisempi kuin pannukakku. uusi pieni Intel SSD nyt merenkulun ja vaikka niiden lyhennettä vaikutuksista, suorituskyky on oikeastaan aika samanlainen kuin yhtiön suositun X25-M 34nm SSD. Intel kertoo 310-sarja on kuljettava asiakkaille ja 179 dollaria vuonna 1000 yksikön määrät 80GB version ajaa. "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.


Glen Beck varoittaa Katsojat ei pitäisi käyttää Google

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/i4zJ2O2XdeY/Glen-Beck-Warns-Viewers-Not-To-Use-Google:
Anonyymi lukija kirjoittaa "Glenn Beck on kertonut hänen katsojat tehdä tutkimusta, mutta ei käytä Google, koska Google on melko vahvasti sängyssä hallituksen kanssa." Hän viittaa siihen, että Google on joitakin ongelmia ulkomailla, sekä Jared Cohen. Cohen on johtaja Google Ideat, on työskennellyt ulkoministeriössä, ja on ollut mukana vuoden 2009 levottomuudet Iranissa. Hän mainitsee myös sosiaalisen verkostoitumisen on synkkä pohjavire, joka kysyy se hallituksen propagandaa. "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.


iTunes järkyttävä! Apple julkistaa App Store liittymät

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/02/15/itunes-shocker-apple-announces-app-store-subscriptions/:
Hot kannoilla Daily , Usein väitetty Apple tilauspalvelu on vihdoin ripustus muuhun App Storesta. Rakastan sitä tai kertasuorituksena se, mitä tällä hetkellä saatavilla yhtiön online-markkinapaikka, kuten aikakauslehdet, sanomalehdet, videoita ja musiikkia, voidaan nyt tarjota merkintäpäivänä malliin . "Kaikki me vaatia", sanoi Steve Jobs lehdistötiedotteessa, "että jos kustantaja tekee tilauksen tarjouksen ulkopuolella app, sama (tai parempi) tarjous tehdään sisällä app, jotta asiakkaat voivat helposti tilata yhdellä napsautuksella aivan app ". (Tämä kuulostaa tuttu .) Myös kustantajat rajoitettu voida yhdistää ulos app kohteisiin, joiden avulla käyttäjä voi kiertää in-app ostaa. Perusteet täällä? Apple saa kolmekymmentä prosenttia päältä pois-app ostot - tarpeeksi leikattu, emme vierasta, pyytämään joidenkin suurempien kustantajien päässä hyppivä alustan kokonaan. PR tauon jälkeen.

Jatkaa lukeneisuus iTunes järkyttävä! Apple julkistaa App Store liittymät

iTunes järkyttävä! Apple julkistaa App Store liittymien perin ilmestynyt Engadget on ti, 15 helmikuu 2011 09:43:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

VMware Android luurin virtualisointiin käsiksi

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/02/15/vmware-android-handset-virtualization-hands-on/:

VMwaren ja LG: n virtualisoitu Android OS demon MWC 2011 on aika liukas. Nopeus siirryttäessä omistajan OS virtualisoitu käyttöjärjestelmä on suorastaan hämmästyttävä ottaen huomioon sen kaikki alkaa laitteen SD-kortti. Kuten lähetetty aikaisemmin , mahdollisuudet työn maailma on aika vaikuttava: työnantaja voi yksinkertaisesti tarjontaa ja lisätä uuden käyttöjärjestelmän täynnä kaikki tietoturvapolitiikan, etätyhjennyksen valmiudet, turvallisuuden, VPN config, sähköpostiasetukset, ja kaikki taika. Toki, VMware on alkanut Android ja LG, mutta siellä ilmeisesti mitään jarruttaa tarjoamasta tätä millään älypuhelinalustalla - ja rehellisesti, emme voi odottaa nähdä enemmän. Mutta siihen asti, seuraava video on tehtävä.

Jatkaa lukeneisuus VMware Android luurin virtualisointiin käsiksi

VMware Android luurin virtualisointiin käytännön perin ilmestynyt Engadget on ti, 15 helmikuu 2011 10:04:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

<em>Mirror&#39;s Edge</em> Sequel Pidossa

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/GeNLc7I_AV8/emMirrors-Edgeem-Sequel-On-Hold:
Anonyymi lukija vinkkejä uutinen, että Electronic Arts on hylännyt DICE: n piki Mirror's Edge 2 pysäyttäminen kehittäminen jatko 2008: n Parkour-vaikutteita ensimmäisen persoonan toiminta peli. "" Patrick [Soderlund - EA ajo ja ammunta peli pomo] tunnustetaan, että Mirror's Edge ei vastannut odotuksia myynnistä, ja että on lopettanut jatko, joka on ollut kehityksen ", totesi raportin, joka julkaistiin alun perin joulukuussa. EA oli osoittanut prototyyppi, mutta vähenivät karsaasti. hanke on pysäytetty - osapuolten on DICE on työskennellyt jotain muuta nyt. Patrick itse vaikuttaa Mirror's Edge lähellä hänen sydäntään, mutta ne eivät ole liiketoiminnan hyväntekeväisyyteen. " Oletettavasti ylimääräinen kehitys on menossa Battlefield 3 - EA: n julkistetun yritys paini ampuja ylivalta siitä Call of Duty-sarjan. "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.


Kuten HTML5 Gets 2014 määräpäivältä tulvien Mobile

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/WMPwPYfXBrY/As-HTML5-Gets-2014-Final-Date-Flash-Floods-Mobile:
CWmike kirjoittaa "Nämä utelias lopullinen julkaisupäivä kiistelty HTML5 tarvitse ihmetellä enää: W3C aikoo viimeistellä standardin heinäkuussa 2014, konsortio sanoi maanantaina." Tämä on ensimmäinen kerta, kun olemme pystyneet vastaamaan ihmisten kysymyksiin, milloin se tapahtuu ", sanoi W3C: n Ian Jacobs." Yhä enemmän ihmisiä enemmän ja enemmän teollisuuden kysyvät, milloin se tapahtuu. He vaativat vakautta vakio ja erittäin korkea yhteentoimivuus. " Samaan aikaan, kun Apple hylkää arvo Flash Player hyväksi HTML5 sen älypuhelimissa ja tablettien Adobe kertoi maanantaina, että se ennustaa 600% kasvua numero älypuhelimet, joiden Flash 10.1 Player asennettuna vuonna 2011 ja oli 132 miljoonaa älypuhelimissa ja yli 50 tabletin malleja joko Player tai ladata. Saat kuuden kuukauden kuluessa käynnistämisestä Flash 10,1, yli 20 miljoonaa älypuhelinta lähetetty tai päivittää sen. "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.