tirsdag den 15. februar 2011

HTC tuo 1.5GHz, 7-tuumainen Esite tulee tabletti sotiin

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/02/15/htc-launches-into-tablet-wars-with-1-5ghz-7-inch-flyer/:
Boy Oh poika, HTC on siirtymässä tabletti areenalla melko bang. Yhtiö on juuri ottanut huivi pois sen upouusi 7-tuumainen Flyer Android tabletti, joka touts 1.5GHz yhden ytimen prosessori, 1 Gt RAM-muistia ja 32 gigatavun flash-varastointi, alumiini unibody rakentamiseen, 1024 x 600 resoluutio, tabletti- optimoitu versio Järki ja ... Mikä tämä on, paine-herkkä kapasitiivinen kynällä ! HTC Scribe tavaramerkki näimme kelluvat oikeudellinen vesillä osoittautui ei myyvänä tabletin, se on itse asiassa nimi HTC antaa sen tekniikka mahdollistaa mitä se kutsuu "uraauurtavan kynä kokemus." Muita yksityiskohtia ovat 5 megapikselin kamera takana pariksi 1,3 megapikselin lämpökamera edessä, 4000mAh akku mitoitettu kestämään neljä tuntia jatkuvaa videon toistoa, ja muistin laajennettavuus kautta microSD-kortti.

Flyer Toimitamme Q2 2011 kanssa Android Gingerbread 2. 4 aluksella. HTC kertoo se tulee olla erotettavissa 2,3 sikäli loppukäyttäjä on huolissaan, vaikka me kaikki tiedämme, se ei ole aivan yhtä hyvä kuin 3,0 kamaa . Olemme kertoneet ei hätää, mutta koska uusi versio Sense on otettu käyttöön Flyer on keskipiste yhtiön ohjelmistojen tarjontaan. Sikäli kuin HTC osalta Sense asioita enemmän kuin taustalla alusta, ja syy Honeycomb ei merenkulun OS tässä nimenomaan totesi HTC ei ole tarpeeksi aikaa uusimman Google koodi muokata sen kaikkia vaatimuksia Sense. Arvaa että asettuu sitä.

On pari ohjelmisto parannuksia, sekä merkintä käyttöön hedelmiä HTC: n viime tarjoukset: OnLive pilvi pelaamista on tulossa Flyer muodossa app avaat käyttää Web-yhteys kyllästynyt lievittävää palvelua, kun taas että Saffron Digital hankinta on tullut HTC Katso app elokuvan streaming ja ladattavaksi.

Vietimme vähän laatuaikaa Flyer yksikkö hiljattain, mutta emme saa kääntää se, ja meidän varhain näyttökerrat melko vaihtelevaa. Toisaalta, emme arvostaa lujuus ja kestävyys se tarjoamaa yksiosainen alumiinikotelo, mutta toisaalta Flyer on melko tanakka peto käsissäsi. Olimme kuvitella vanteeseen niin extra-nopea suoritin on suurin syyllinen sen extra ympärysmitta, vaikka Flyer on, ironista kyllä, ei ole kovin kevyt myöskään. Löysimme sen painavampi ja yleensä paljon vähemmän kiillotettu alkaen suunnittelusta näkökulmasta kuin Samsungin Galaxy Tab. Oli miten oli, HTC pitäisi olla toiminnallisia meille heti sen jälkeen MWC paininjalan tänä aamuna, ja me voidaan sukeltaa syvemmälle tämän super-specced laite. Pitäkää tiukasti kiinni!

Jatkaa lukeneisuus HTC tuo 1.5GHz, 7-tuumainen Esite tulee tabletti sotiin

HTC tuo 1.5GHz, 7-tuumainen Esite tulee tabletti sotien perin ilmestynyt Engadget on ti, 15 helmikuu 2011 02:31:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar