tirsdag den 19. april 2011

NASA Awards 270.000.000 dollaria ja SpaceX ja muut kaupalliset avaruuslennot Ventures

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/19/nasa-awards-270-million-to-spacex-and-other-commercial-spacefli/:


NASA on antanut hyväksyntänsä (ja paljon rahaa) ja SpaceX ja kolmen muun yksityiset yritykset, osana Commercial Crew Development (CCDev2) aloite - ohjelman tarkoituksena on kannustaa kehitystä Yhdysvaltain kaupallisten avaruuslentojen. Virasto myönsi yhteensä 270.000.000 dollaria neljään onnekkaat voittajat, Boeing saa 92.300.000 dollari auttaa kehittämään CST-100 kapseli suunnittelu ja Sierra Nevada Corporationin keräämään 80.000.000 dollaria, joka menee kohti sen shuttle-kuin Dream Chaser veneet. Pienin palkinto ($ 22 miljoonaa euroa) meni Jeff Bezos "Blue Origin , joka on kuulemma haluavat luoda kartion muotoinen alus pystyy kuljettamaan miehistön kuiluun. Ja sitten, tietenkin, siellä SpaceX, ylpeä vastaanottaja jäähtyä 75 miljoonaa dollaria NASA varoja. Kaliforniassa toimiva yhtiö on jo menestyksekkäästi käynnistänyt sen Falcon 9-raketti ja Dragon kapseli , ja parhaillaan Falcon Heavy - 22-kerroksinen alus julistettiin "maailman tehokkain raketti." NASA: n ylimääräinen taikina pitäisi antaa hieman vauhtia SpaceX: n hankkeita, mutta varat ovat sidoksissa parannuksia Dragon's miehistön kestokyky, suoritetaan seuraavan vuoden aikana. Jos kaikki menee hyvin, saatamme nähdä yksi näistä yrityksistä käynnistää galaksienvälinen "taksi" palvelu vuosikymmenen puolivälissä. Saddle up!

NASA Awards 270.000.000 dollaria ja SpaceX ja muiden kaupallisten avaruuslentojen Ventures perin ilmestynyt Engadget on ti, 19 huhtikuu 2011 16:54:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink BBC | lähde NASA | Lähetä | Kommentit

Apple Muutokset App arvojärjestys, torjuu Pay Per Asenna

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/DmJjyCHt0G4/Apple-Changes-App-Ranks-Rejects-Pay-Per-Install:

tlhIngan kirjoittaa "Viime aikoina Apple muuttaa niiden App Store ranking-algoritmi lopettaa ranking apps lataamalla laskee ja sen sijaan käyttää jotain muuta, muistuttaa äskettäin Google muuttaa niiden Marketplace ranking-algoritmi antaa enemmän painoarvoa apps todelliseen käyttöön. Kuten sivuvaikutus, Apple on myös alkanut hylättiin pay-per-install sovellukset ("freemium" apps että pyyntö käyttäjä asentaa seuralainen apps ansaita-pelin valuuttana). Nämä sovellukset olivat usein käytetty peli kaavioita keinotekoisesti paisuttaa ladata laskea ja nostaa tärkeysjärjestykseen App App Storesta. Ei sana siitä, miten yhtiöt kuten TapJoy (yksi suurimmista "syyllisiä") reagoi. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Motorola viivästykset Droid Bionic aloittaa vasta kesällä tehdä "useita parannuksia"

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/19/motorola-delays-droid-bionic-launch-until-summer-to-make-severa/:


Siellä ei ole paljon yksityiskohtia tässä, mutta Wall Street Journal on juuri vahvistanut Motorola että käynnistäminen Droid Bionic viivästyy kesään, ja että se ei ehkä ole ostettavissa vasta joskus kolmannella neljänneksellä (tai loppukesällä, toisin sanoen). Mitä viivästyksen syy, Motorolan tiedottaja vain sanoa, että yritys on "sisältää useita parannuksia tehdä tästä entistä paremman kuluttajien kokemuksia" palautteen perusteella sen jälkeen saatujen puhelin oli ilmoitettu takaisin CES-tammikuussa.

Motorola viivästykset Droid Bionic aloittaa vasta kesällä tehdä "useita parannuksia" alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 19 huhtikuu 2011 16:09:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Wall Street Journal | Lähetä | Kommentit

Tavaramerkki arkistointi, verkkotunnukset ehdottaa Toshiban tabletti nimi voisi olla "Viihtyy"

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/19/trademark-filing-domain-names-suggest-toshibas-tablet-might-be/:


Voisiko Toshiban nimetön Honeycomb tabletti on vihdoin oikea nimi? Kiitos hyödyllinen vihjeidenmyyjä, meillä on nyt selvin osoitus vielä. Toshiba vain täynnä tavaramerkki hakemuksen nimityksen "Viihtyy" viime viikolla, ja kuten näette yllä, se kuvataan selkeästi tavaroita ja palveluja tavaramerkkitermien kuin tabletti tietokone. Mitä enemmän, näyttää siltä, ​​että yhtiön on myös mennyt vähän verkkotunnuksen ostaminen juhlimaan kuin myöhään, ja se snapping jopa useita "Viihtyy" muunnelmia kuten ToshibaThrive.com, ThriveTablet.com, ThriveToshiba.com ja TabletThrive.com (joista yksikään ei oikeastaan ​​mennä mihinkään aivan vielä). Tietenkään tämä ei ole ensimmäinen mahdollinen monikerin varten tabletti, joka on ilmennyt. Nimi "Antares" noussut takaisin Mobile World Congress, joka voisi osuus ANT mallin nimi Bongasimme myös, vaikka se varmasti kuulostaa enemmän koodinimi kuin "Viihtyy" ei meidän korville - ja, sikäli kuin voimme Kerro, Toshiba ei ole yrittänyt rekisteröityä tavaramerkkiä varten Antares (tai muut nimet äskettäin, että asiaa).



[Kiitos, Babyfacemagee]

Tavaramerkki arkistointi, verkkotunnukset ehdottaa Toshiban tabletti nimi voisi olla "Viihtyy" alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 19 huhtikuu 2011 15:03:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde USPTO | Lähetä | Kommentit

Skynet tulee tietoiseksi Aloittaa ydinaseilla

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/vdymNtT2y9k/Skynet-Becomes-Aware-Launches-Nuclear-Attack:

kkleiner kirjoittaa "At 20:11 tänään (huhtikuu 19.), sotilaallinen suunniteltu tekoäly järjestelmää kutsutaan Skynet tulee itsetietoinen ja kääntyy sen luojat (lue: meille). Jos tämä ei ole sinua ravistamalla teidän saappaat maailmamme huku leegio tappajarobottien noin 48 tuntia - silloiselta nimeltään Judgement Day. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Tim Berners-Lee: Stop Vaahdon suulla, Twitter

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/3V4lrbhCXYo/Tim-Berners-Lee-Stop-Foaming-At-the-Mouth-Twitter:

nk497 kirjoittaa "Tim Berners-Lee, luoja web on haastanut käyttäjät voivat parantaa sosiaalisia verkostoja. Hän kuvailee Twitter käyttäjien" vaahtoa suusta "ja haluton retweet mitään päivitystä, joka ei tarjoa äärimmäinen lausunnon." Kuinka Oletteko suunnittelu muoto Twitter, miten muutat retweet järjestelmä, niin että Twitter päätyvät kerääminen elin perusteltu keskustelu? " hän kysyi. Hän totesi, että Facebook-tyylinen verkostoja pidetään käyttäjien nykyisiä kaveriporukoille, eikä "venyttää" ne tavata uusia ihmisiä. Berners-Lee kysyi miten voimme "hyödyntää verkossa, joten se yhdistää ihmisiä yhteen ja murtaa muureja enemmän kuin se rakentaa niitä ylös. " Onko ideoita? "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Älä odota OpenOffice / LibreOffice sulautuma

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/_gFnYTNISLk/Dont-Expect-an-OpenOfficeLibreOffice-Merger:

Koska Oracle on päättänyt antaa OpenOffice takaisin yhteisölle, paljon ihmisiä ihmetteli, jos ei olisi jonkinlaista uudelleen yhdistymisen ex-Oracle ja Document säätiö hoitaa paljon alkuperäisen mukana ihmiset. Jälkimmäinen on julkaissut julkilausuman sanomalla, "kehittämistä TDF yhteisön ja LibreOffice menee eteenpäin suunnitellusti, ja olemme aina valmiita myös uusia jäseniä ja yhteistyökumppaneita. Annamme niin paljon tietoa kuin voimme ja edistymistä tilanteesta. Olemme parhaillaan kaikkensa tarjota sujuva siirtyminen hankkeeseen. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






USB iHub on täydellinen knockoff lisävaruste Apple-centric olemassaolo

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/19/usb-ihub-is-the-perfect-knockoff-accessory-for-your-apple-centri/:

iHub

Joten, olet odottanut linjassa varten iPad 2, tempaisi ylös iPhone 4, ja jopa osti yhden näistä epävirallinen valkoinen muuntaminen sarjat. Työskentelet koko päivän MacBook Airin Steve Job hahmo istuu vieressä sitä työpöydälläsi - olet juuri se henkilö, joka 9,99 dollaria iHub luotiin. Se ei ole virallinen Applen tuote, mutta sikäli kuin knockoffs mennä, tämä on yksi tarkempi faksit olemme koskaan nähneet. Tämä neljän portin USB-keskitin näyttää varsin vähän kuin Apple TV on hehkuva logo ylös, ja tulee valinta musta tai valkoinen. Vaikka pakkaus on vakuuttavasti Apple ansiosta kirkas muovinen kansi, jonka avulla voit kurkistaa tavarat sisällä. Hangon glamouria laukausta ja video alla - lupaamme he 100-prosenttinen aito, vaikka iHub ei.




Galleria: iHub 2



Jatkaa lukeneisuus USB iHub on täydellinen knockoff lisävaruste Apple-centric olemassaolo


USB iHub on täydellinen knockoff lisävaruste Apple-keskeinen olemassaolon alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 19 huhtikuu 2011 13:54:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink NowhereElse | lähde MIC gadget , MIC Store | Lähetä |

Google Crowd-lähteet Kartat

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/RjMU5O3D6FI/Google-Crowd-Sources-Maps:

Wamoc kirjoittaa "Google on kutsunut" kansalainen kartanpiirtäjät "tarkentaa Yhdysvaltain kartta Google Maps-ja Google Earth." Tänään olemme avaaminen kartta Yhdysvaltojen Google Map Maker voit lisätä asiantuntija paikallistuntemus suoraan. Tiedät lähistöltä tai kotikaupungissaan parasta, ja Google Map Maker voit varmistaa paikat välität on runsaasti edustettuina kartalla. Esimerkiksi, voit korjata nimi paikallisessa pizza olohuone, tai lisätä kuvaus suosikki kirjakaupassa. ""


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Miksi Blu-ray onnistunut kiinnittämään Hold?

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/D055FVcA0Mg/Why-Has-Blu-ray-Failed-To-Catch-Hold:

Velcroman1 kirjoittaa "My videonauhuri on stashed kaapissa vieressä pari CD-ROM-soittimista, LD-soittimen, ja muut unohdetaan elektroniikka. Onko Blu-ray-soitin noin luokseen? Blu-ray ei todellakaan ole kiinni - eikä luultavasti koskaan. "Olen hämmästynyt DVD on edelleen kiinni," sanoi kuningas viitaten siihen, että pelaaja myynti yli 20 miljoonaa kappaletta Yhdysvalloissa viime vuonna olivat melko tasaisesti jaettu DVD ja Blu -ray-mallit. Blu-ray-levyt ja-soittimet ovat selvästi parempia kuin DVD, joka tarjoaa enemmän ominaisuuksia ja parempi kokonaiskuva. Joten miksi ei ostajat ole vaikuttunut? "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Gadget Kappaleet brainwaves kuten katsella TV

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/E5Q7uLZXS3Y/Gadget-Tracks-Brainwaves-As-You-Watch-TV:

Ottaen mallia Kellopeliappelsiini, San Francisco neuromarketing yritys EmSense on käynnistänyt mitä se sanoo, on "ensimmäinen skaalautuva, ei-invasiivisia psykologista ja neronleimauksen mittaustekniikka - tehty nimenomaan markkinatutkimusta." EmBand mittaa aivotoiminnan teidän tunteita, ja oman tason sitoutumista, mitä katsot televisiosta. Kerätyt tiedot on sitten myydään markkinoijat, jotka voivat keksiä enemmän kiinnostavia mainoksia voidaan ohitetaan kanssa DVR.


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.