søndag den 13. februar 2011

Sony Ericsson Xperia Arc videon esikatselu (video)

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/02/13/sony-ericsson-xperia-arc-video-preview-video/:
Sony Ericssonin MWC paininjalan tänään ehkä ollut kaiken uuden Play , Pro ja Neo jäseniä Xperia perhe, mutta CES debutant tiedämme ja rakkautta Arc oli poissa voimassa samoin. Joten ajattelimme, miksei heitä yhteen ajatuksemme tämän puhelimen ja liimata niitä galleria herkullisia uusia kuvia ja joitakin videon toimia käynnisty? Ensimmäinen huomattava asia on, että Xperia Arc on kuljettava maailmanlaajuisesti maaliskuussa ja Sony Ericsson tavoittelee mahdollisimman operaattori kattavuus. Keskittyminen luurin itse, olemme hurjan vaikuttunut sen suunnittelun jälkeen ensimmäinen jossa silmät sille, että jotain pohjimmiltaan houkutteleva noin Arc ulkonäköä, jotain vähemmän konkreettista kuin sen naurettavan ohut. Sony Ericsson on käyttänyt samanlainen muovinen materiaali takaisin se on Neo, joka ei hukuttaa meidät kaikki tuntemukset rauhoittaa tai laatua, mutta tuntuu tehdä työtä. Arvaa noin kulmat oli väistämättä leikata yhdessä rasvan tämän puhelimen runko.

4,2-tuumainen näyttö on kirkas ja selkeä, vaikka olimme varoittaa odottaa liikaa Bravia Reality Näytä markkinointi. Kuten olemme maininneet aikaisemmin, näytön parantamiseen vain potkia kun olet vievää multimedia. Silti yleinen kehitys näyttää enemmän kuin tyydyttävä. Hard painikkeita ympäri kehoa hyvin järjestetty ja suunniteltu, kontrasti pikkutarkka avaimet löysimme Xperia Pro. Mikä oli sopusoinnussa muun Sony Ericssonin Xperia miehistö oli kuitenkin Arc kyvyttömyydestä toteuttaa sen hyppysellinen-to-zoom vekotin yhteenvedossa. Se kunnianhimoinen tehtävä - kerätä kaikki widgetit kunkin ruudun yhden kokonaisen yleiskatsaus - mutta pohjimmiltaan se laggy kuin helvetti. Sen lisäksi, että yleinen UI vastata voi myös seistä jonkin verran parantunut, mutta haluamme, jos Sony Ericsson on menossa koko juttu. Jos se pitää ajan lupauksensa parannus viime vuoden synnit suhteessa Android päivityksiä, yhtiö on erittäin hyvät mahdollisuudet silmiinpistävää se rikas Xperia Arc. Se on puhelin, joka voi todella tulla toimeen sen näyttää yksin. Video tauon jälkeen!

Jatkaa lukeneisuus Sony Ericsson Xperia Arc videon esikatselu (video)

Sony Ericsson Xperia Arc videon esikatselu (video) alun perin ilmestynyt Engadget Sun, 13 helmikuu 2011 17:39:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | |

Samsung esittelee Galaxy Tab 10,1, Galaxy S II

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/SdeXdxnlyqQ/Samsung-Unveils-Galaxy-Tab-101-Galaxy-S-II:
Anonyymi lukija kirjoittaa "Tällä Mobile World Congress-tapahtumassa Barcelonassa Samsung esitteli kaksi uutta Android laitteet: Samsung Galaxy Tab 10,1, juoksu Android 3.0 (koodinimi Honeycomb) ja Samsung Galaxy S II, juoksu Android 2.3 (koodinimeltään Gingerbread). kaksi on vuotanut yli ja ohi päivää, mutta nyt meillä on vihdoinkin virallisesti yksityiskohtia. "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.


Samsung kanssa Sybase ja Cisco tehdä Galaxy S II yritys-friendly

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/02/13/samsung-working-with-sybase-and-cisco-to-make-galaxy-s-ii-enterp/:
Samsung kanssa Sybase ja Cisco tehdä Galaxy S ja S II puhelimet yritys-friendly
BlackBerry voidaan go-yritysten älypuhelinalusta, mutta Samsung on paikannus sen hiljattain paljastettiin Galaxy S II uutena contendereiksi kruunu. Sinne, Samsungin kanssa Sybase nostaa paljon kehittyneempiä turvallisuus puhelimia kuin kalusto Android tarjoaa, mukaan lukien valvonta yksittäisten hakemusten satamien ja myös mahdollistaa etähallinnan - myös admin-työnsi app päivitykset. Samsung myös puhui jopa puhelimen vaihto yhteensopivuus ja, apua Cisco , puhelin tarjoaa WebEx yhteensopivuus, VPN-tuki, ja VOIP vaatii. Tiedä mitä tämä tarkoittaa? Seuraavan yrityksen puhelin juuri paljon kiinnostavampi.

Jatka käsittelyssä Samsung kanssa Sybase ja Cisco tehdä Galaxy S II yritys-friendly

Samsung kanssa Sybase ja Cisco tehdä Galaxy S II yritys-friendly perin ilmestynyt Engadget Sun, 13 helmikuu 2011 17:05:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Sony Ericsson Xperia Pro ensimmäinen käytännön! (Päivitetty video)

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/02/13/sony-ericsson-xperia-pro-first-hands-on/:
Amazing! Sony Ericsson itse onnistuneet pitämään jotain salassa meiltä. Xperia Pro on yksi luuri sen MWC paininjalan tänään, että ei tiedetty etukäteen, mutta olemme pirun iloinen siitä joka tapauksessa. Se sisältää hyvin rivivälillä QWERTY-näppäimistö, joka liukuu ulos pitkälti samalla tavalla kuin peliohjain näkyisivät Xperia Play. Teimme ilmoitus oli joitakin ohjelmia asioista demo laitteet - Sony Ericsson asiakaskohtaisen Android 2,3 asennus ei ollut läheskään yhtä sujuvasti kuin mitä olemme nähneet Xperia Arc aiemmin, joten ehkä SE tarvitsee hieman enemmän aikaa muoti pois sen ohjelmisto täältä. Fyysisesti Pro on pienikokoinen ja näyttää kunnollista hyvin rakennettu - löysimme omituisesti sijoitettu virtapainiketta ja pikkuinen pieni äänenvoimakkuuden säätimet vähän vaivaa etsiä ja käyttää kuitenkin. On selvää, tämä on iso askel ylös kooltaan Xperia X10 Mini Pro, mutta paksuus on pidetty onneksi kurissa. Se ei tunnu merkittävästi paksummalta kädessä kuin puhelimien puute sen laitteisto näppäimistö. Meillä on video-laite on sinua hyvin pian, mutta nyt nauttia käytännön laukausta alle.

Päivitys: Video on nyt upotettu tauon jälkeen.

Jatkaa lukeneisuus Sony Ericsson Xperia Pro ensimmäinen käytännön! (Päivitetty video)

Sony Ericsson Xperia Pro ensimmäinen käytännön! (Päivitetty video) alun perin ilmestynyt Engadget Sun, 13 helmikuu 2011 15:44:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Useimmat väkivaltaiset videopelit of All Time

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/QfG4A-Ch4E8/The-Most-Violent-Video-Games-of-All-Time:
adeelarshad82 kirjoittaa "Sveitsi ja Australia jo tuntuu, että väkivaltaiset videopelit ovat ongelma, ja kesäkuussa Yhdysvaltain korkein oikeus myös ottaa ohjat omiin käsiinsä. tarkistaminen joitakin kaikkein väkivaltaiset videopelit tehnyt parin viime vuosikymmenen aikana osoittaa täsmälleen, miksi Tämä on niin valtava ongelma. " Varoitus: Tämä diaesitys sisältää kuvitteellisen väkivaltaa.

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.


Kinect Aineelliset Taulukko Prototype

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/mC3_V4LSGrw/Kinect-Tangible-Table-Prototype:
baxpace kirjoittaa "Ensimmäinen avoimen lähdekoodin prototyyppi konkreettinen taulukon Microsoft Kinect anturi. hakata lähinnä proof of concept, joka voi palvella monia tarkoituksia reaaliaikaista analyysia kaupunkien malleja. Ohjelma käyttää Kinect pistepilvi mikä on kartoitettu tasaiselle pinnalle. ylemmän kerroksen pistepilvi sovelletaan väri mitään, joka on sijoitettu pöydän ja tunnustetaan Kinect kaikuanturi. Jokainen esine, joka on sijoitettu pöydän tunnistetaan automaattisesti ja taas tulee jäljitettävän. "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.


WSJ vahvistavat mini-iPhone, sanoo Apple voi tehdä MobileMe ilmaiseksi

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/02/13/wsj-corroborates-the-mini-iphone-says-apple-may-make-mobileme-f/:
Wall Street Journal on punnittava huhuja Applen pienempiä iPhone , ja vedoten ihmisten perehtynyt asiaan "julkaisun mukaan huhut ovat todennäköisesti totta. Yksi tällainen tuttu henkilö tiettävästi nähnyt laitteen puoli kokoa iPhone 4, jossa koodinimi "N97", ja sanoi, että luuri on vain noin puolet koko alkuperäinen, ja vain noin puoli hinta liian. Hämmästyttävää, jotka nimetön lähteet edelleen luovuttaa tietoja, esiin ajatus, että Apple voisi vihdoinkin tehdä sen MobileMe pilvi palvelu Suite ilmaiseksi, ja että se vain voi olla foorumi, jossa Apple voisi vihdoin aloittaa musiikin foorumi ja vähentää tarvetta kaikkien gigatavua flash varastointi taskussa. Me kerromme kyllä jos tai kun joku näin tapahtuu, okei?

WSJ vahvistavat mini-iPhone, sanoo Apple voi tehdä MobileMe ilmaiseksi perin ilmestynyt Engadget Sun, 13 helmikuu 2011 14:51:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde WSJ | Lähetä | Kommentit

Sony Ericsson Neo ensimmäinen käytännön!

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/02/13/sony-ericsson-neo-first-hands-on/:
Onko herra kuin joku Gingerbread hänen sunnuntai lounas? Sony Ericssonin Neo vain tuli virallisesti - ottaa jo palkittu Näiden sivujen ansiosta luihu leaksters ja uteliailta mobiili arvioijat - ja se on melko paljon, mikä mielestämme oli: downmarket vaihtoehto niille, jotka eivät innokas tai varaa Xperia Arc . Se on 8,1 megapikselin kamera takaosaan, Sony Ericssonin "ihmisen käyriä suunnittelu, ja sama Bravia näytön teknologian Arc. Sivut ovat erittäin kiiltäviä ja siellä runsaasti muovista show. Yksinkertaistettuna fyysistä, voit vain tuntea eron (todennäköisesti tulevaisuudessa) hintaero Neo ja se on enemmän maineikkain sisarukset. Löysimme myös multitouch widget-kutsua ominaisuus erittäin laggy. Meillä on video tästä ja lisää sinulle hyvin pian. Älä mene minnekään!

Sony Ericsson Neo ensimmäinen käytännön! perin ilmestynyt Engadget Sun, 13 helmikuu 2011 14:57:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Xperia Play lopullisen laitteiston käytännön!

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/02/13/xperia-play-final-hardware-hands-on/:
Olemme nähneet paljon aikaa meidän prototyyppi Sony Ericsson Xperia Play , joten Miltä tuntuu todella käyttää laitteita? Paljon parempi, actually.The puhelin näyttää sama, mutta sarana tuntuu paljon tukevampi. Puhuja laatu nousi myös, vaikka tungosta huone oli aivan liian meluisa todella tehdä arvostele siellä. UI oli snappier ja mukautukset tietysti paljon enemmän täydellinen, mutta todella, suurin huolenaihe oli pelejä. Saimme pelata kahta nimikettä, Star pataljoona ja FIFA. Sekä sovellusten ruutu, jossa nary merkki PlayStation Suite tai PS Storesta. Entinen peli tuntuu kovasti Star Fox ripoff, mutta vielä tärkeämpää, säätimet (sekä peliohjain ja vapaaehtoinen kiihtyvyysmittari) tuettiin ja toiminut hyvin well.The trackpads ei toimi kuitenkaan, mutta soveltuivat FIFA. Vasemmalle "pad" voitaisiin käyttää liikkuvan pelaaja, ja vaikka tehokas, se ei aina tasaisena meidän peukalot noin, ja olemme erittäin epäillä olisimme kertoa "kuinka kaukana" johonkin suuntaan meidän peukalot olivat (se on jopa tuettu). Me tarvitsemme enemmän aikaa (ja suurempi valikoima pelejä) todella saada tuntea trackpads. Molemmat otsikot vei aika kauan ladata, kaatuu muutaman kerran prosessin aikana, mutta oli hieno, kun olimme saada päävalikoihin - olemme todella toivon, että vain ei-lopullinen ohjelmisto, mutta me selville noin kuukauden ajan . Video tulla, kuvia puhelimen (ja telakka!) Alla olevassa galleriassa!

Xperia Play lopullisen laitteiston käytännön! perin ilmestynyt Engadget Sun, 13 helmikuu 2011 14:14:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Kaksi suurta reikää Sun Täplikkäät

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/t5lSVAnGO90/Two-Huge-Holes-In-the-Sun-Spotted:
Anonyymi lukija kirjoittaa: "Japanilaiset tiedemiehet havainnut kaksi suurta reikää auringon magneettikentän, ja se näkyy jonkin verran syytä olla huolissaan. Reikää eli koronan aukkoja, ovat portteja aurinko materiaalia ja kaasua pääse ulos avaruuteen, mukaan space.com. aukot auringon magneettikenttä tekee reiän sen tunnelma, vuokraus kaasu pois, NASA on sanonut. "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.


Sony Ericsson touts Xperia Pelaa monen pelaajan lupaa 50 nimekettä aloittaa

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/02/13/sony-ericsson-touts-xperia-play-multiplayer-gaming-promises-50/:
Pelaamiseen puhelin ei erikoinen ilman pelejä varmuuskopioida, ja Sony Ericsson on onneksi täytetty ainakin muutamia uusia tietoja, että osa yhtälöä sen MWC lehdistötilaisuudessa tänään. Se sisältää aavistuksen jotkin mobiilipalveluiden hotspot-pohjainen monen pelaajan ja lupaus "noin 50 eri nimikettä", joka on saatavilla osoitteessa käynnistää myös Guitar Hero, Assassin's Creed, Dead Space ja Reckless Racing. Valitettavasti se ei ole selvää, kuinka moni niistä todella yksinomaan Xperia Play verrattuna Android puhelimet yleensä ja se, että SE ainoastaan esille joitakin yksinomainen ylimääräisiä tasoja Reckless Racing ei ole aivan kaikki rohkaisevia. Olemme "vierasta siellä on vielä paljon lisätietoja tulemaan, vaikka, joten pysy kuulolla.

Sony Ericsson touts Xperia Pelaa monen pelaajan lupaa 50 nimekettä aloittaa alun perin ilmestynyt Engadget Sun, 13 helmikuu 2011 13:53:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Sony Ericsson Xperia Pelaa käyttöön maaliskuussa, Verizon on "aikaisin keväällä"

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/02/13/sony-ericsson-xperia-play-available-in-march-on-verizon-in-ear/:
Puhelin itsessään oli tuskin yllätys, mutta yksi yksityiskohtia emme tiedä Sony Ericsson Xperia Play oli julkaisupäivä. Meillä ei edelleenkään ole mitään erityistä päivää, mutta meillä ainakin kuukausi: maaliskuu. Puhelin on sanottu olevan tulossa Yhdysvaltain ensimmäinen ja Verizon ovat harjoittaja. Asiat ovat vielä epäselviä, kun se tulee olla tulossa VZW, ei mitään sen jälkeen "aikaisin keväällä", mutta maaliskuussa varmasti laskee samassa ikkunassa. Paljon enemmän yksityiskohtia meidän Sony Ericsson MWC liveblog .

Sony Ericsson Xperia Pelaa käyttöön maaliskuussa, Verizon on "aikaisin keväällä" alun perin ilmestynyt Engadget Sun, 13 helmikuu 2011 13:41:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Sony Ericsson Xperia Pro

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/02/13/the-sony-ericsson-xperia-pro/:
Sony Ericsson on juuri ilmoittanut mammutti Xperia Pro Android puhelin - liukusäädin laite QWERTY-näppäimistö. Pyrimme saamaan lisätietoja kuten tyyppi, joten pysy kuulolla!

Sony Ericsson Xperia Pro perin ilmestynyt Engadget Sun, 13 helmikuu 2011 13:10:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit