søndag den 13. februar 2011

Webby on Android-powered Chumby asia ei ole voittanut mitään palkintoja - vielä

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/02/13/webby-is-the-android-powered-chumby-thing-that-hasnt-won-any-aw/:
Webby on Android-powered Chumby asia ei ole voittanut mitään palkintoja vielä Mikä on Webby? Se on saman valmistajan Avantis "vallankumouksellinen uusi gadget, joka on kuin mitään asiakkaasi ole ennen nähty." Tämä tietenkin edellyttää, he eivät ole koskaan nähneet Chumby , koska se on pohjimmiltaan mitä tämä on - käynnissä Android kuitenkin. Siinä on sarja widgettejä ja vähän apps, jonka avulla voit stream internet-radio, tarkista sähköpostisi, risteily RSS-syötteitä, ja jopa herätä hälytyksen. Joo, tuttua, mutta ilmeinen sosiaalinen networkability on vähän bummer. (Tässä ei edes näytä olevan kimittää asiakkaan!) Se powered by 600MHz ARM-suoritin ja 256 Mt RAM-muistia, 2 Gt sisäistä flash pariksi SD ja USB laajentamiseen. 3,5-tuumainen kosketusnäyttö on resoluutio on 320 x 240 ja saat yhteyden yli 802.11b/g/n WiFi. Se on jopa DMB-viritin, jos satut elää maassa, joka on vastaavasti varustettu. Kaikki tämä ohjaa ihme että on Android 2,1, mutta julkistamatonta hintaan.

[Kiitos, Till]

Webby on Android-powered Chumby asia ei ole voittanut mitään palkintoja - vielä perin ilmestynyt Engadget Sun, 13 helmikuu 2011 03:33:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Avantis | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar